Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Lys 2-roms leilighet (+alkove) - Balkong med utsikt - Ingen dok.avg. - Pent kjøkken - Kort vei til flotte turområder.

Leiligheten har en fantastisk utsikt utover byen.

Leiligheten har en fantastisk utsikt utover byen.

Stue med delvis åpen løsning til stuen.

Stue med delvis åpen løsning til stuen.

Stue med delvis åpen løsning til stuen.

Stue med delvis åpen løsning til stuen.

Pen nyere kjøkkeninnredning

Pen nyere kjøkkeninnredning

Soverom

Alkove

Bad

Hall

Hall

Kristins vei 14

Plantegning 2D

Tveita

Kristins vei 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Tveita: Lys 2-roms leilighet (+alkove) - Balkong med flott utsikt - Ingen dok.avg. - Pent kjøkken - Kort vei til turområder.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 816,-
Fellesgjeld:
Kr 73 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
48 / 48 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kristins vei 14 ligger i meget flotte omgivelser, med en sentral beliggenhet på Tveita. Kort avstand til Tveita senter, med over 70 butikker og gode servicetilbud. Her finner man diverse småforretninger, mat- og klesbutikker, vinmonopol, frisør, bank, postkontor, apotek, lege og tannlege, samt buss- og T-bane. Kun en kort kjøretur fra leiligheten finner man for øvrig IKEA, Alna Senter og Bryn Senter.

Gangavstand til t-banestasjon, som ligger på Tveita Senter. T-banens linje 2 (Ellingsrudåsen og Østerås) har flere avganger i timen, og det tar ca.15 minutter inn til Sentrum. Fra Hellerud går linje 2 og 3 mot Kolsås og Mortensrud. For øvrig knutepunkt for t-bane på Helsfyr. Det er også meget gode bussforbindelser i området, og det går nattbuss fra Oslo sentrum og flybuss som stopper på Tveita. Jernbanestasjonen er å finne på Bryn.

For de som er glad i skog og mark, ligger Østmarka innenfor nær rekkevidde. Som byr på flere flotte turmuligheter og badesteder som f.eks. Nøklevann og Lutvann. På vinterstid er det flotte skimuligheter, hvor man har tilrettelagt med lysløyper i marka for de tur- og skiglade.

Det et mangfold av andre fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. ridesenter, kunstgressbane ved Hellerud vgs. Treningssenter Sats finner man på Hellerud.

Tveita tilhørerer Alna bydel, og Kristins vei 14 ligger innenfor bomringen. E6 og Ytre Ringvei ligger med enkel adkomst, hvor det tar ca. 10 min til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Nærmeste barneskole er Tveita Skole(1-7 kl.), som ligger i underkant av 1 km fra leiligheten. For øvrig kort avstand til Bryn og Godlia barneskole.

Flere barnehager i området, med Sørhellinga og Vassenga FUS barnehage som de nærmeste. Begge ligger ca. 500 m fra leiligheten.

Haugerud ungdomsskole(8-10 kl.) ligger også i nærområdet. Hellerud Videregående er nærmeste videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 73 000,-

Totalpris

Kr 2 723 000,-

Felleskostnader

Kr 2 816,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1965

Soverom

1

Primærrom

48m2

Bruksareal

48m2

Tomt

100020m2

KR-kode

171819

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kristins vei 14, 0669 Oslo

Gnr. 140, bnr. 37 i Oslo kommune.

Leieobjektsnr. 3017 , andelsnr. 574,

Lohøgda Borettslag, org.nr. 850429162

Tomten

Eiet tomt på 100.020 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Ingen parkeringsplass medfølger leiligheten. Nummerert p-plass kan leies av borettslaget etter venteliste, men følger ikke boligen ved salg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 48 kvm

Totalt primærrom: 48 kvm

Bruksareal:

Leilighet 3. etg. 48 kvm

Primærrom:

Leilighet 3. etg. 48 kvm: Alkove, bad, entré, stue/kjøkken og 1 soverom.

Soverom er marginalt volummessig for lite i forhold til formelle krav til naturlig ventilerte oppholdsrom. Volum er drøyt 14 m3 mot krav på 15 m3. I tillegg følger det seksjonen en kjellerbod på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.09.2018 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leilighet i boligblokk oppført med bærende konstruksjoner i betong og registrert tatt i bruk 1966. Leiligheten fremstår normalt godt

vedlikeholdt med dels eldre og nøktern standard. Badet har opprinnelig våtromskonstruksjon. Utfyllende vegger i antatt bindingsverk, utvendig kledd med fasadeplater. Gavlvegger i betong forblendet med teglstein. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Vinduer er fra 1988 og fremstår i normalt god stand alder tatt i betraktning. Dels noe mekanisk slitasje og behov for utvendig vedlikehold. Overbygget balkong i betong på ca 8 kvm. Noe sår og slitasje. Toppbord på rekkverk er tørt og værslitt. Terrassedør fra 1988. Utvendig er treverk tørt med behov for vedlikehold/maling. Etasjeskiller i betong. Innvendig infrastruktur for vann og avløp i plast, kobber og stål. Inngangsdør er av nyere dato. Opprinnelige innvendige dører. Dører fremstår generelt i alminnelig god stand alder tatt i betraktning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Bad - TG 2:

- Opprinnelig våtromskonstruksjon som ikke tilfredsstiller dagens våtromskrav. Dusjing bør skje i lukket kabinett.

- Opprinnelig sluk. Slitasje i flater på gulv.

- Dels noe slipp i deler av tapet. Noe sår og jordslag/misfarging på vegger.

- Dels noe skjolder og misfarging på himling.

- Tilstandsgrad settes samlet sett grunnet alder.

Kjøkken:

- Avløp for overtrykksventil for bereder er ufagmessig utført.

Ledningsnett for sanitærinnstallasjoner:

- Lavt vanntrykk i bad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Kristins vei 14 - en leilighet med mye potensiale! Leiligheten ligger i et meget stille og rolig boområde på Tveita, med nærhet til flotte tur og rekreasjonsmuligheter, samt offentlig kommunikasjon. Helt utmerket for folk i alle aldre. Leiligheten ligger i 3. etg med direkte utgang fra stuen til balkong på ca. 8 kvm som byr på gode utsiktsforhold. I tillegg følger det seksjonen en kjellerbod. På boretslagets fellesarealer er det lekeplass, friområde og sittegupper m.m.

* Balkong på 8 kvm

* Flott utsikt

* Pent kjøkken

* Soverom og alkove

* Ingen dok.avgift

* Nærhet til skog og mark

* Kort vei til off. kommunikasjon

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler/daglig leder Kristoffer Stormfelt på tlf. 976 09 113 eller kristoffer.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Entré:

Entreen med muligheter for å innrede med kommode og knagger for yttertøy.

Kjøkken i delvis åpen løsning til stue:

Pent og lyst kjøkken med innredning med folierte fronter og lamniettebskapstqmmer, benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Det er opplegg for oppvaskmaskin, og det er ventilator med kullfilter. Bereder i benk. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.

Bad:

Badet er innredet med benkeskap med servant, badearmatur og toalett. Borettslaget jobber med rehabilitering av bad, les mer om dette under informasjon om borettslaget i salgsoppgaven.

Stue/balkong:

Romslig og lys stue. Her er det også rom for oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbler. Fra stuen er det utgang til balkong med flott utsikt, samt hyggelig utsyn mot borettslagets grønne fellesarealer. Dette er en flott uteplass som er et yndet ekstra rom på varme sommerdager.

Soverom og alkove:

Leiligheten har et soverom og en alkove.

Elkraft:

Sikringskap med automatsikringer. 40 amp. hovedsikring og overspenningsvern i følge beskrivelse i sikringskap.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Stråleovn på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men innflytningstillatelse/brukstillatelse ble gitt 08.08.1966.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Utvendig trapp ned til Kristins vei må holdes avstengt inntil trapper er ferdig med rekkverk

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Leilighetens planløsning er endret fra den origianle planløsningen datert 13.07.1966 da dette var en 1-roms. Det er bygget soverom i en del av det som opprinnelig var kjøkken, og der det tidligere var bod er det nå alkove. Tiltaket er ikke omsøkt/godkjent hos kommunen, og kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

- Tinglyst 06.12.2007, med dagboknr.1005623 - type heftelse: erklæring/avtale: Erklæring/avtale mellom Plan- og bygningsetaten i Oslo og borettslaget der det er gitt midl. unntak for avstand til vei for bygg. Bygget må fjernes/endres om Oslo kommune krever det.

- Tinglyst 16.07.1986, med dagboknr.43001 - type heftelse: bestemmelse om veg - hjemmel til grunn: Kjøpekontrakt mellom Oslo Kommune og Obos og USBL med vilkår om å ha liggende ledninger over eindommen og ankomst, ha rett til å sette opp nettastasjon m.m. Allmenheten skal ha adkomst til ubebygde arealer.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lohøgda Borettslag.

Lohøgda borettslag består av 777 andelsleiligheter, fordelt på 15 lavblokker og 94 oppganger.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS , tlf. 22 98 14 70.

Dugnad må påregnes.

Det er fellesvaskeri i borettslaget.

Dyrehold i Lohøgda borettslag er tillatt i tråd med Husleieloven såfremt det ikke er til betydelig sjenanse for øvrige beboere. Beboere som ønsker å anskaffe hund eller katt skal levere skjemaet Egenerklæring om dyrehold i Lohøgda borettslag til styret. Det er kun tillatt å holde én hund eller én katt per husstand. Katten skal være innekatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

1997 – 98: Balkongrehabilitering, brannsikring tak

2006-08: Rehabilitering av fasader og gavler

2009: Nytt takbelegg på samtlige blokker

2010: Drenering grunnmur i Kristins vei 36-42

2012: Oppussing av samtlige vaskerier

2013: Drenering flere blokker

2014: Nytt avfallssystem, utskifting av entre- og kjellerdører, brannsikring i kjellere, varmekabler på stikkveier

2015: Borettslagets 50-års jubileum. 2 nye lekeplasser, utskifting av samtlige oppgangslamper (reklamasjon), oppgraderte hovedtavler (hovedfordelinger for strøm), hovedvask av alle oppganger, nye vaskeritavler og styringsur, forlengelse av varmekabler, ny traktor

2016: Etablering av 26 uteplasser og 2 nye lekeplasser. Legging av kantstein ved 4 blokker i Kristins vei. Utskifting av oppgangsvinduer i Kristins vei. Bygging av 17 sykkelboder. Legging av varmekabler og 4 nye utelamper

2017: Etablering av 4 uteplasser. Legging av kantstein i resten av Kristins vei og i hele Erlends vei. Legging av varmekabler 4 steder. Oljet alle utgangsdører

Planlagte påkostninger:

- Rehabilitering av bad og konvertering til felles varmtvann vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 03.04.2017. Låneopptak kr 170 millioner + uttak av resterende låneramme fra lån Eika Boligkreditt hvor det gjenstår å ta ut ca. kr 20 millioner. Oppstart høsten 2018. Ferdig våren 2021. Styeleder opplyser i mail til megler den 10.12.18 at prosjektet er godt i gang og at de første 38 leiligheten (første blokka) er ferdig.

Utskifting av rør og rehabilitering av bad har planlagt oppstart i Kristins vei 14 den 30.08.2020. Andelseiere blir innkalt til møte i god tid før oppstart. Konvertering til felles varmt vann vil følge prosjektet og gjøres samtidig. Rør og bad skal gjøres helt ferdig og det er beregnet å ta over tre år.

Man kan lese mer om saken og fremdrifsplan på borettslagets hjemmesider: http://lohogda.no/0312/informasjon-vedrorende-vatromsrehabilitering-samt-fremdriftsplan. De ordinære felleskostnadene økte med 8 % fra 1.3.2018. Foreløpig ikke vedtatt ytterligere økning pr. 24.09.2018 ifølge forretningsfører og styreleder.

Styreleder opplyser i mail til megler at enkelte tidligere renoverte bad har fått ødelagt ventilasjonssjakta mellom bad og wc. I forbindelse med pågående baderomsrehabilitering, bygges ødelagte ventilasjonssjakter opp for eiers regning.

Det følger av innkallelse til ekstraordinær generalforsamling datert 03.04.2017 informasjon om prosjektet rundt konvertering til felles varmtvann/bergvarmeprosjekt:

- Det er planlagt etablering av felles varmtvann og varmtvann sirkulasjon, for å øke vannskadesikkerheten. Varmt tappevann forvarmes med utnyttelse av bergvarme og varmepumper. Det etableres berederrom i fellesarealer i kjeller. Eksisterende bereder blir tatt ut og enten kastet, eller plassert i leilighet slik at eier kan selge den. Dette vil frigjøre plass i hver enkelt leilighet, minsker lekkasjepunkter fra bereder og gir boligselskapet en god mulighet til å bli mer miljøvennlig.

Kommende 5-års periode:

- Det neste som ligger i vedlikeholdsplanen er utskifting av vinduer. Styret tenker at det vil bli oppstart om fem år.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Det følger av borettslagets vedtekter som kan være verdt merke seg: § 4-3(2) at forandringer som skjer i strid med de til enhver tid gjeldende bygningsforskrifter og andre offentlige bestemmelser, er ikke tillatt. Forandringer som berører bygningens eksteriør – herunder oppsetting av private radio- og TV-antenner, markiser, balkongavskjerming, skilter mv. - er ikke tillatt uten styrets for-utgående samtykke. Søknad om innglassing av balkong skal godkjennes av styret før igangsetting.

Videre følger det av vedtektene § 5-1 om andelseierens vedlikeholdsplikt at den enkelte andelseier skal holde boligen, og andre rom og annet areal som hører boligen til, i for-svarlig stand og vedlikeholde slikt som dører og vinduer innvendig, rør, elektrisk anlegg (etter sikrings-skap), ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, vasker, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås.

(2) Vedlikeholdet omfatter også nødvendige reparasjon og utskiftning av slikt som rør, elektrisk anlegg (etter sikringsskap), ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive slikt som vannklosett, vasker, apparater, tapet, gulvbelegg, vegg, gulv- og himlingsplater, skillevegger, listverk, skap, benker, samt innvendige dører med karmer. I de tilfeller der beboer mister nøkkel og må skifte lås, dekkes kostnaden av beboer.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for for boliger/åpen blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-951 datert 23.01.1962 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.02.1963.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.816,- pr. mnd. og inkluderer: trappevask og kabel-tv, samt vedlikehold og nedbetaling av borettslagets lån.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.03.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.591,-

Trappevask 100,-

Bredbånd 125,-

I tillegg vil A-konto forbruk varmtvann kr 250/mnd legges til fortløpende, når badene i den enkelt blokk er ferdig.

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år(ca. kr 300-600,- pr mnd. ifølge selger).

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Forretningsfører har ikke gitt informasjon om eiendomsskatten for eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 0, for 2018. Ta kontakt med forretningsfører for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.731.088,-. Av dette beløpet utgjør kr 73.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Tveita
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Tveten Gård 0.7 km
Tvetenbrua 0.9 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.1 km
Bryn bru 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44 km
Sentralstasjon Oslo S 8.8 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Tveita T-banestasjon 0.8 km
Bussholdeplass Kristins vei 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hellerud (vgs) aktivitetsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 1.3 km
Treningssenter Mudo Tveita 1.2 km
Treningssenter SATS Hellerud 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Tveita skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bryn skole (1-7 kl.) 1.1 km
Godlia skole (1-7 kl.) 1.9 km
Trosterud skole (1-7 kl.) 2.7 km
Haugerud skole (8-10 kl.) 2.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 4.1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 4.8 km
Hellerud videregående skole 0.7 km
Etterstad videregående skole 4.2 km

Barnehager

Sørhellinga barnehage (1-6 år) 0.4 km
Vassenga FUS barnehage (10 mnd-6 år) 0.6 km
Lohøgda barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tveita Senter 0.8 km
Kjøpesenter Haugerud Senter 2 km
Postkontor Coop Extra Tveita senter 0.8 km
Postkontor Meny Alna 2.4 km
Apotek Vitusapotek Tveita senter 0.8 km
Apotek Apotek 1 Tveita 0.8 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Meny Tveita 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Tveita senter 0.8 km
Kiosk/video On the track 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Tveita senter 0.8 km
Bensin Esso Tiger Tveita 1.3 km
Bensin Circle K Bryn 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,3 %
Andel kvinner 53,7 %
Gj.snittalder menn 41,1 år
Gj.snittalder kvinner 44,9 år
Husholdninger med barn 16,9 %
Husholdninger uten barn 83,1 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 27688
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Tveita 1721 1066

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1 %.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?