Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 550 000,- for kr 4 550 000,-

Stue med ekstra vindu i gavlveggen som gir masse dagslys

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken

Stuen har gasspeis og fransk balkong

Utsikt fra stuen mot Lørenparken

Gasspeis

Stuen har nyslipt og lakkert gulv

Stue

Stuen er romslig og har plass til sittegruppe og spisebord

Kjøkkenet har god plass til spisebord

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med rikelig skap-og benkeplass

Spisebord ved vindu

Vindu i gavlvegg slipper inn ekstra lys

Soverom I har direkte adkomst til innvendig bod

Soverom I har direkte utgang til terrasse

Soverom I - s

Terrasse med plass til spiseplass og sittegruppe

Terrasse

Terrassen har merkise med vegg som kan trekkes ut

Terrassen

Soverom II med garderobeskap og plass til seng og skrivepult

Soverom II - s

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc

Entré

3D-planskisse - Kruttveien 1 A

2D-planskisse - Kruttveien 1 A, snr 61 - 1. etasje

Fasaden

Lørenparken

Lørenparken har flott skøytebane

Løren Torg er nabolagets samlingspunkt

Løren Torg har blitt pusset opp

Hos Norli finner du lesestoff og skrivesaker

Meny med post-i-butikk

Løren Torg - by night

UMai Sushi

Løren Bydelsspiseri

Løren Bydelsspiseri

Baker Hansen

Baker Hansen - hvem klarer å gå forbi?

Kaffebrenneriet - sitt ned eller ta med deg noe godt på veien

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

Sterk Trening - spør oss om prøvemedlemsskap

Løren T-banestasjon

Lørenparken - en solskinnsdag

Kart over nabolaget

Lørenparken er nærmeste nabo

Lørenparken som nærmeste nabo

Løren

Kruttveien 1 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Løren: Flott 3-roms endeleilighet med 15 kvm terrasse. Garasjeplass. Nærmeste nabo til Lørenparken.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 017,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg 0.1 km*

Barnas bhg Løren (0-6 år) 0.3 km*

Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.2 km*

Skoler:

Løren skole (1-7 kl.) 0.5 km*

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km*

Kuben vgs. 1.4 km*

Valle Hovin vgs 1.7 km*

Nydalen vgs 2.6 km*

Etterstad vgs. 3.9 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Via heis og trappeløp. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Felleskostnader

Kr 4 017,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

2008

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

69m2

Bruksareal

73m2

Tomt

3810m2

KR-kode

5417341

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kruttveien 1 A , 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 211, snr. 61 i Oslo

Tomten

Eiet tomt på 3.810 kvm som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Det medfølger en bruksrett til garasjeplass (nr. P-168) i felles lukket og videoovervåket garasjeanlegg. Garasjeplassen faktureres separat i tillegg til de månedlige fellesutgiftene med kr 180,- per mnd. Mulighet for å leie plass til motorsykkel/moped for kr 400,- per måned (tildeles etter søknad til styret).

Garasjeplassen kan bare overdras med leiligheten og er ikke fritt omsettelig. Kontakt megler vedrørende mulighet for ladepunkt til el-bil. Trappefri adkomst via heis direkte fra garasjeanlegget. Det er ikke tillat å leie ut/fremleie bruksretter til garasjeplasser til andre enn medlemmer i Løren Velforening. Gjesteparkering med betalingsautomat i garasjeanlegget. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Primærrom: 69 kvm

Bad, gang, stue/kjøkken, 2 soverom

Sekundærrom: 4 kvm

Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Lyd-og brannklassifisert entrédør i fabrikkmalt utførelse. Tofløyet balkongdør med 3-lags isolerglass datert 2008. Fører ut til fransk balkong. Lette innerdører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2008. Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Slike bad løftes ferdig konstruert inn i bygget hvor de kobles til vann, avløp og ventilasjon. De er utført som en vanntett betong og stål konstruksjon, med smøremembran under fliser på gulv og vegger. Fordelerskap i himling. Sikringsskap med automatsikringer. Plassert i felles oppgang. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og hjemmekoselig sydvestvendt 3-roms endeleilighet i 1. etasje med 15 kvm markterrasse. Boligen har fin beliggenhet rett ved Lørenparken og har lite innsyn. Boligen fremstår som generelt godt vedlikeholdt. Løren Torg med flere servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet og området har et godt kollektivtilbud med både buss, flybuss og t-banestasjon innen et par hundre meter.

Stue/kjøkken (ca. 33 kvm): Hjemmekoselig stue med store vindu som gir rikelig med dagslys. Ettersom dette er en endeleilighet så er det ekstra vindu i gavlveggen. Stuen har gasspeis og fransk balkong samt nymalte vegger og nyslipt gulv. Nydelig utsikt mot Lørenparken. Uttak for TV/tele/data.

Kjøkken: Sigdal kjøkkeninnredning med nylakkerte, lyse, glatte fronter. Laminert benkeplate med innfelt servant. Det er opplegg for kjøl-/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Frittstående hvitevarer som følger med. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. God plass til stort spisebord.

Soverom I (ca. 13 kvm): Garderobeskap. Direkte adkomst til innvendig bod på ca. 3 kvm. Utgang til markterrasse. Vindu som vender mot markterrassen.

Markterrasse (ca. 15,3 kvm): Lun, inngjerdet uteplass med god plass til sittegruppe og gassgrill. Utsikt mot Lørenparken. Det er montert stikkontakter og elektrisk markise. Rekkverk i treverksutførelse med liggende spiler og betongheller på gulv.

Soverom II (ca. 8 kvm): Garderobeskap. Plass til seng og skrivepult. Vindu mot markterrasse.

Dusjbad/wc (ca. 5 kvm): Lyst og delikat prefabrikert modulbad. Lys glatt innredning med helstøpt servant med ett greps blandebatteri, underskap med håndtak. Speil med belysning og stikkontakt, og 30 cm overskap. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Vegghengte dusjdører i glass (fra 2016) i dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel (kan følge med etter avtale med selger). Gulvvarme.

Entré (ca. 4 kvm): Plass til garderobeløsning. Porttelefon med døråpner.

Himlinger: Malt betong.

Vegger: Malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Keramiske fliser på badet.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs 14 mm eikeparkett. Gulv i stue/kjøkken og entré er nylig slipt og lakkert. Keramiske fliser med gulvvarme på bad.

Lagringsplass: Garderobeskap på soverom, innvendig bod og kjellerbod.

Kabel-tv/bredbånd/IP-telefon: Standardisert fiber IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni og datatjenester. Dobbeltpunkt i stue og enkeltpunkt i soverom. Løren Velforening har inngått en avtale med Viken Fibernett AS om levering av IP-tjenester til eksiterende og fremtidige boliger på Løren.

Oppvarming

Fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene.

Boligen oppvarmes via radiatorer. Individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. Gulvvarme i badegulv.

Ventilasjon: Friskluftstilførsel via veggventiler og spalteventiler i vinduer. Avtrekk bad-og kjøkkenventilator er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse er gitt.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Det må bekreftes at sluttdokumenlasjon til vann og avløpsetaten er innsendt.

- Sluttrapport for avfallshåndteringen må innsendes til behandling.

- Ved nybygg med egen adresse må sort-hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på godt synlig sted.

Selger opplyser at alle punkter skal være utført. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksrett av utearealer og regulert fellesområdet, samt rettighet til å bruke nødvendig grunn til vedlikehold og reperasjon av bygg og garasjeanlegg.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenkvartalet Sameie, med sameiebrøk 71/8352. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 993 953 741.

Sameiet består av i alt 124 seksjoner hvorav 62 leiligheter utgjør Lørenkvartalet Borettslag.

Nettside: http://www.lorenkvartalet.no/

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 02333

Eierskifte meldes til styret og forretningsfører.

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i OBOS Skadeforsikring AS med polisenummer 13160.

Sameiet har vaktmesteravtale med Bygårdsservice AS.

Sameiet er tilknyttet bomiljøvakt fra Securitas.

Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester.

Sameiet er tilknyttet søppelsuganlegg.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å holde husdyr slik som hund, katt og kanin i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, at styret blir informert om husdyr, og at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere. Grøntanlegget skal ikke benyttes som luftegård for husdyr. Flere bestemmelser gjelder, konf. megler.

Foretatt påkostninger de senere år:

Planlegging, koordinering og gjennomføring av en omfattende fjernvarmeutbedring, organisert og utført årlig gass service på de aktuelle leilighetene, gjennomført service og vedlikehold på fellesanlegg, utført årlig brannkontroll, Gjennomført maling av balkonger og felles rekkverk m.m.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, allmennyttige formål i henhold til reguleringsplan S-4083 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.04.2004. Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201312138 og 201509417.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Aktuelle nettsider:

http://www.loren.no/

http://www.kanonhallen.no/

https://www.hertzbilpool.no/

http://www.sterktrening.no/

http://www.hasle-loren.no/

http://www.sril.no/

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.017,- pr. mnd. og inkluderer bl.a: kabel-tv, fibernett, á konto fjernvarme, garasjeplass, trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Herav:

Felleskostnader kr 2.049,-

A-konto fjernvarme kr 1.389,-

Kabel-tv/Bredbånd kr 399,-

Garasjeplass kr 180,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Hafslund leverer strøm, fjernvarme og varmt tappevann. Techem AS avregner faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á kontobeløp. Forbruket for disse leilighetene er erfaringsvis lavt. I 2016 var det fjernvarme kr 373,- (450 kwh), varmtvann kr 169,- (3,15 kubikk), gass kr 307,- (13,25 kubikk) samt strøm og nettleie kr 240,- (286,- kwh) per måned.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen er fastsatt til 3 ‰ for 2018 er fastsatt og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Selger og skatteetaten opplyser at boligen ikke har eiendomsskatt og basert på eiendommens ligningsverdi er eiendomsskattegrunnlaget per i dag godt under bunnfradraget. Ta kontakt med Eiendoms-skattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. TV-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører for leiligheten kr 5.000,-.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører for garasjeplassen kr 860,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.619.609,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.3 km*
Sinsenkrysset 0.8 km*
Økernparken 1 km*
Aker sykehus 0.7 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.3 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.3 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.7 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.8 km*
Treningssenter STERK 0.2 km*
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.8 km*

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km*
Kuben videregående skole 1.4 km*
Valle Hovin videregående skole 1.7 km*

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km*
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.3 km*
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.2 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.1 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km*
Postkontor Meny Løren 0.1 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.9 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.9 km*
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2 km*
Dagligvare Meny Løren 0.1 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km*
Kiosk/video Bazaar Løren 0.2 km*
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.3 km
Bensin Circle K Økern 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 32,4 %
Gj.snittalder kvinner 31,2 %
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Vest 1530 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?