Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Velkommen til Kruttveien 1 B!

Leiligheten har en flott og romslig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys.

Stue

Åpen kjøkkenløsning mot stue

Praktisk åpen kjøkkenløsning mot stue.

Hyggelig stue

Stue

Stue med hyggelig utsikt

Kjøkken og spisestue

Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate, innfelt kjøkkenbenk og ventilator. Integrert komfyr og platetopp.

Spisestue

Stuen har også gasspeis som varmer godt.

Hovedsoverom - adkomst til badeværelse

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og skap på hver side. Tre stavs eikeparkett på gulv, vegger malt i glatt utførelse.

Badeværelse fra hovedsoverom - Baderomsinnredning med heldekkende servant, underskap samt overskap med speil og lys. Dusjhjørne med vegghengte dusjdører i glass og toalett.

Soverom II - Adkomst til praktisk omkledningsrom med god plass til oppbevaring.

Soverom II - Soverom med plass til seng, garderobeskap og arbeidsbord. Vegger malt i glatt utførelse og eikeparkett på gulv.

Walk-in-closet/omkledningsrom fra soverom II

Soverom/kontor - Kan benyttes som barnerom/gjesterom

Soverommmene fra entré/gang

Badeværelse II - Flislagt badeværelse med servant med underskap, speil og lys. Toalett, dusjhjørne med innovervendte dusjdører og varme i gulv.

Badeværelse II - Opplegg til vaskemaskin og varme i gulv

Romslig og praktisk entré med med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i skyvedørsgarderobe.

Entré/gang

Solrik balkong

Fra stuen er det utgang til solrik sydvendt balkong på ca. 11 m². God plass til sittegruppe, grill m.m.

Utsikt fra balkongen

Fasade Kruttveien 1 B

Hyggelig fellesområder

Kruttveien 1B - 2. Etasje - 2D Plantegning

Kart over nabolaget

Lørenparken er rett i nærheten

Lørenparken

Rema 1000

Kiwi

Blomsterpikene

Peppes Pizza

Baker Hansen

Dominos Pizza

Lekeplass

Løren T-bane

Løren Torg

Løren - Attraktiv 4-roms med herlig solrik balkong, gasspeis og p-plass med Elbil-lader. IN- og sikringsordning.

Kruttveien 1 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Løren - Attraktiv 4-roms med herlig solrik balkong, gasspeis og p-plass med Elbil-lader. IN- og sikringsordning. : Løren - Attraktiv 4-roms med herlig solrik balkong, gasspeis og p-plass med Elbil-lader. IN- og sikringsordning.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 148,-
Fellesgjeld:
Kr 2 064 887,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Løren, tilbaketrukket med fin utsikt mot et rolig gårdstun. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. I september åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 350 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 700 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Kanonen barnehage 0.1 km.

Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.4 km

Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km.

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.8 km.

Teglverket skole (1-10 kl.)1.2 km.

Refstad skole (1-7 kl.) 1.3 km.

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km.

Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km.

Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.4 km.

Kuben videregående skole 1.8 km.

F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.1 km.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 064 887,-

Totalpris

Kr 5 514 887,-

Felleskostnader

Kr 8 148,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2009

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

84m2

Tomt

3810m2

KR-kode

5418145

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kruttveien 1 B, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 211, snr 64 i Oslo kommune.

Andelsnr. 38 i Lørenkvartalet Borettslag, org.nr. 993 363 472

Tomten

Eiet tomt på 3.810 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker, bord og skulpturer. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg hvor det er installert smartlader for lading av Elbil, av typen EVlink Smart Wall Box 22 kWt. Heis opp til alle plan. Gjesteparkering med betalingsautomat på fellesområdet. Løren Garasjelag har vedtekter som må følges. Utover dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm.

Totalt bruksareal: 84 kvm.

Totalt primærrom: 84 kvm.

Primærrom:

2. etasje: Entré, gang, bad 1, stue/kjøkken, bad 2, omkledningsrom og 3 soverom: 84 kvm.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 kvm. med vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.08.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Frittbærende dekker utført i armert betong, Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg, Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Vinduer med 3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2008 og balkongdør med 3 lags isolerglass datert 2008. Entredør i fabrikkmalt utførelse, døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Balkong på 11kvm. utført på betong dekke, tilgang fra stue, plastheller på gulv, montert stråleovn på vegg, stikkontakt og avrenning mot balkong ytterkant. Merk at fall på gulv ikke kontrollert. Rekkverk i stål med stående spiler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Det gjøres oppmerksom på at det er påvist forekomst av skjeggkre i bygningen og leiligheten. Det ble satt ut limfeller med åte i alle leiligheter, og i denne leiligheten ble det etter en tre ukers periode fanget fem stykker på i alt 10 limfeller. Utenom limfellene har selger fanget ytterligere tre-fire stykker i løpet av de tre årene han har bodd her.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré/gang:

Romslig og praktisk entré med med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i skyvedørsgarderobe. Tre stavs eikeparkett på gulv, glatt malte vegger og betong i himling.

Stue:

Leiligheten har en flott og romslig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Stuen har også gasspeis som varmer godt. Malte vegger i glatt utførelse, tre stavs eikeparkett på gulv og betong i himling. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på ca. 11 kvm. God plass til sittegruppe, grill m.m.

Kjøkken:

Praktisk åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate, innfelt kjøkkenbenk og ventilator. Integrert komfyr og platetopp. Opplegg for frittstående kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Badeværelse med adkomst fra hovedsoverom:

Baderomsinnredning med heldekkende servant, underskap samt overskap med speil og lys. Dusjhjørne med vegghengte dusjdører i glass og toalett. Fliser på gulv og vegg, nedsenket himling. Varme i gulv.

Badeværelse adkomst fra gang:

Flislagt badeværelse med servant med underskap, speil og lys. Toalett, dusjhjørne med innovervendte dusjdører og varme i gulv.

Hovedsoverom:

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og skap på hver side. Tre stavs eikeparkett på gulv, vegger malt i glatt utførelse.

Soverom II:

Soverom med plass til seng, garderobeskap og arbeidsbord. Vegger malt i glatt utførelse og eikeparkett på gulv. Adkomst til praktisk omkledningsrom med god plass til oppbevaring.

Kontor/soverom III:

Kontor som kan benyttes som gjesterom og barnerom. God plass til seng og garderobeskap. Tre stavs eikeparkett på gulv og vegger malt i glatt utførelse.

Utstyr / Fasiliteter

- Solrik sydvendt balkong på ca. 11 kvm

- Det er tillatt å benytte elektrisk og gassgrill på terrassene.

- Garasjeplass i lukket oppvarmet anlegg med direkte heisadkomst til leilighetsplan.

- Gasspeis "HeatGlo" i stuehjørne.

- Vannbåren oppvarming med radiatorer.

- Varme i baderomsgulv.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Heis til alle byggets plan.

- Bod kjeller på ca. 5 kvm

- Kan monteres uttak for gass på balkongen, til eventuell gassgrill.

- Dørcalling med åpner.

- Viken Fibernett leverer IP-telefoni, internett og digital-TV.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer og gulvvarme i badene. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse er gitt i 2009.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Det må bekreftes at sluttdokumenlasjon til vann og avløpsetaten er innsendt.

- Sluttrapport for avfallshåndteringen må innsendes til behandling.

- Ved nybygg med egen adresse må sort-hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på godt synlig sted.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendommen. Disse omhandler bruken av fellesarealer for beboere og vedlikeholdsplikt for garasjeanlegg som overdras sammen med parkeringsplass. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenkvartalet borettslag. Borettslaget har seksjonsnummer 54 i sameiet. Sameiet består av 124 boligseksjoner, hvorav til sammen 62 seksjoner utgjør Lørenkvartalet borettslag.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00. Dugnad arrangeres i borettslaget og må påregnes.

Det er tillatt å holde husdyr slik som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, at styret blir informert om husdyr, og at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere. Grøntanlegget skal ikke benyttes som luftegård for husdyr. Flere bestemmelser gjelder, konf. megler.

Selskapet har egen hjemmeside: www.lorenkvartalet.no

Forsikret hos: OBOS Skadeforsikring AS - polisenummer 13160.

Selskapet har inngått avtale med Viken Fiber AS som inneholder kabel-TV og internett. Dette er en kollektiv avtale som borettslaget har sammen med sameiet.

Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd akontobeløp.

Sameiet og borettslaget Lørenkvartalet har reklamert på fjernvarmeannlegget til utbygger, etter at flere av beboerne rapporterte om problemer med dette. Disse feilene skal nå være utbedret. Feilen har ikke vært merkbar i denne leiligheten.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4083 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.05.2004. Løren er et område i utvikling og byggeaktivitet må påregnes.

Det er flere planforslag i nærheten som bl. a:

Peter Møllers vei 8 - 14 - Planforslag sendt til politisk behandling: Mot Peter Møllers vei og Dag Hammarskjölds vei foreslås det 8-9 etasjers bygninger. Byggene som blir liggende mot sør og vest foreslås med 7-8 etasjer. Det blir to store gårdsrom som skal benyttes som uteoppholdsareal til boligene. Det skal også etableres en 4 avdelingers barnehage innenfor planområdet. Se saksnummer 201412329 for mer informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

- Lampe over spisestuen medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.148,- pr. mnd. og inkluderer kabel-tv og fiber-internett fra Altibox kr 399,- kabel-tv,- a-konto oppvarming kr 1.413,- nedbetaling av renter på felles lån kr 3.614,- samt diverse fellesutgifter kr 2.722,- med blant annet vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale utgifter, m.m.

I tillegg faktureres kr750,- pr kvartal. for garasjeplassen.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Kjente fremtidige endringer kr 8.172,-. Dette beløpet blir fakturert 4. ganger i året og gjelder eiendomsskatten.

Borettslagets lån er avdragsfritt og frem til 01.06.2019 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at de totale felleskostnadene vil øke til kr 10.897,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.113,- pr. år. / 2.193 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Administrasjonskostnad til forretningsfører i forbindelse med eierskifte av p-plass kr 697,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.516.616,-. Av dette beløpet utgjør kr 2.064.887,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.4 km
Sinsenkrysset 1.1 km
Økernparken 1.2 km
Aker sykehus 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km
Bussholdeplass Sinsenveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.9 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.1 km
Treningssenter STERK 0.2 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 1 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.4 km
Kuben videregående skole 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.1 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.4 km
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.2 km
Kjøpesenter Økernsenteret 1.1 km
Postkontor Meny Løren 0.1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.6 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Dagligvare Meny Løren 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.3 km
Bensin Circle K Økern 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 32,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Vest 1530 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?