Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 600 000,- for kr 2 600 000,-

Stor balkong på ca. 7 kvm

Balkong

Gode solforhold med sol fra ca. kl.12-21 midt på sommeren

Uteområdet

Koselig og lys stue med eikeparkett og downlights i himling. Utgang til balkong på ca ** kvm.

Kjøkkenet har adgang fra stuen.

Stue

Stuen er enkel å møblere med hyggelig sofakrok samt plass til spisebord.

Stuen har utgang til balkongen

Fra stuen er det tilgang til leilighetens en praktisk sovealkove

Alkoven gir følelsen av å ha separat soverom samtidig som den gir stuen mer veggplass

Sovealkove

Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger.

Kjøkken fra 2011/2012 med hvite, profilerte fronter, og mye lagringsplass. Mellom veggskap og benkeplate er det lagte pene, hvite fliser.

Hyggelig spiseplass ved vinduet.

Badet har lyse, pene fliser, speilskap og baderomsinnredning m/to skuffer og servant. Samt svingbare dusjvegger, vegghengt klosett og spotter i himling.

Bad

Skyvedørsgarderoben har speildører og det er montert et praktisk skoskap.

Entré

Hyggelige uteområder

Fasade

Planskisse

Kjelsås

Kurveien 52

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Kjelsås: Pen 1-roms med stor og solrik balkong. God intern beliggenhet. Nyere bad og nye vinduer

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 495,-
Fellesgjeld:
Kr 166 266,-
AREAL (P-ROM / BRA)
33 / 33 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget god og populær beliggenhet i en stille, rolig og lite traffikert del av Myrer Borettslag. Attraktivt og rolig boligområde som består av Myrer Borettslag samt villabebyggelse, småhusbebyggelse og store grøntarealer. Kort vei til både barneskole og ungdomsskole.

Svært gode turløyper i marka, langs Akerselva og Maridalen på både ski og til fots. I tillegg er det bademuligheter i Frysja, Stilla og Trollvann. Ellers byr området på skøytegåing på Maridalsvannet samt slalombakke i Grefsenkleiva/Trollvannskleiva med mye mer!

Meget sentral beliggenhet med tanke på skole, offentlig kommunikasjon (buss-, og trikkeholdeplass 5 min unna), og Storo Storsenter er 5 trikkeholdeplasser unna. Av dagligvareforretninger i området er SPAR i umiddelbar nærhet. Her er det godt utvalg og ferskvaredisk. Ellers er det 2 Prix-butikker, REMA1000 og søndagsåpen Joker i nærområdet. Apotek og treningssenter Avancia på Stilla/Frysja, Teknisk museum på Kjelsås.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til populære Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole.

Flere barnehager i nærheten som bla. Myrer barnehage (Kanvas) og Haugensjordet barnehage. Haugensjordet ligger på andre siden av Myrerveien, mens Myrer barnehage ligger rett på nedsiden av blokken med inngang fra Nordstjerneveien. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 166 266,-

Totalpris

Kr 2 766 266,-

Felleskostnader

Kr 2 495,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1951

Primærrom

33m2

Bruksareal

33m2

Tomt

67069m2

KR-kode

411817

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kurveien 52, 0495 Oslo

Gnr. 75, bnr. 812 i Oslo kommune.

Leil.nr. 1021 , andelsnr. 101,

Myrer Borettslag, org.nr. 948 152 436

Tomten

Eiet tomt på 67.069,2 kvm som tilhører borettslaget. Tomten har pene fellesarealer med blant annet sittegrupper, lekeplass, egen grillsone og frodige grøntområder.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Parkeringsplass og garasjeplass kan leies av borettslaget. Disse fordeles etter liste. Ellers er det godt med gateparkering i Myrerveien, Nordstjerneveien, Myrerskogveien og Kurveien. Ladeplass for el-bil i Nordstjerneveien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 36 kvm

Totalt bruksareal: 33 kvm

Totalt primærrom: 33 kvm

Primærrom

1.etasje: 33 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue og alkove

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren på ca. 3 kvm og ca.4 kvm. I tillegg også en loftsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.05.2018 utført av Jo Henrik Stigen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betongsåler. Grunnmuren er av betong.

Vinduer og balkongdør ble byttet i regi av borettslaget i 2018 og badet er totalrenovert i regi av borettslaget i 2011.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. Boligen fremstår pen og velholdt og det er kun gitt TG1 i rapporten.

Selger opplyser at det var vannlekkasje fra leiligheten over i 2012, dette skjedde før selgers eiertid. Skadene ble utbedret gjennom Obos Skadeforsikring og arbeidet ble utført av Aktiv bygg og Total skadeservice.

Eier opplyser videre at samsvarserklæring for elektrisk arbeid ikke foreligger for stikkontakt på kjøkken eller for varmekabler i stuen. Varmekablene i stuen ble lagt før eiers eiertid.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og pen leilighet med god planløsning. Boligen holder normal, god standard med bad fra 2011, kjøkken fra 2011/2012 og pene overflater ellers. Rikelig med lagringsplass i gode boder.

Inneholder:

Høy 1.etasje:

Entré med praktisk skyvedørsgarderobe med speildører.

Pent bad som er pusset opp i regi av borettslaget i 2011. Da ble hele badet totalrenovert med ny soilrør, nytt sluk, ny membran med mer. Badet har moderne vårtomsmøbler og er utstyrt med vegghengt wc, dusjnisje med svingbare dusjvegger i glass og det er montert downlights i himlingen. Glasshyller i nisjen over toalettsisternen.

Stor og lys stue med både plass til et lite spisebord og en god sofaavdeling. Det er downlights i kasse i himlingen og det er pen parkett på gulv. Utgang til balkong fra stuen.

Flott balkong på ca. 7 kvm med sol fra ca. kl.12-21 midt på sommeren. Her er det god plass til bord, stoler og en gassgrill. Fra balkongen er det hyggelig utsyn mot fellesområder og det er ikke sjenerende trafikk forbi balkongen. Borettslaget har i tillegg etablert flotte felles grillgrupper på fellesområdene.

Kjøkkenet har adgang fra stuen. Pen innredning fra 2011/2012 og det er plass til et lite kjøkkenbord ved vinduet. Med kjøkkenet følger kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.

Det er laget en fin alkoveløsning i stuen med åpning øverst i veggen for tilsig av frisk luft. I Alkoven er det plass til seng og nattbord.

Leiligheten disponerer 3 boder, 1 på loftet og to i kjelleren.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad og i stue.

Ferdigattest

Det fremkommer av arkivkort fra byggesaksmappen at eiendommen ble ferdigattestert 13.06.1960. Det er senere gitt ferdigattest for rehabilitering av fasade/balkong og for våtromsrehabiliteringen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Det er målt radonverdi på ca. 30 Bq/m3 i boligen, og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myrer Borettslag.

Borettslaget består av 408 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS, tlf 02233.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å holde dyr på visse vilkår og etter søknad til styret. Se husordensregler for mer informasjon.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017/18 - Utskifting av vinduer og balkongdører i hele borettslaget - skiftet i denne leiligheten.

2016 - Ny grillplass, oppgradering av lekeplass samt rørinspeksjon.

2015 - Grøntromsrehabilitering, vask av balkonger og fasader, maling av utgangsdører og oppgangsvinduer.

2013 - Ny hovedlekeplass.

2011 - Nye avfallsbrønner.

2009-2011 - Total rehabilitering av alle våtrom med soilrør.

Vaktmestertjenester: Borettslaget har en vaktmester som ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse.

Renhold: Borettslaget har avtale med Økonomiske Løsninger om trappevask med mer.

Kabel-TV: Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan s-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelse i budskjema ved inngivelse av bud. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.495,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv og bredbånd, renter og avdrag på fellesgjeld, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester og kommunale avgifter.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 1.873,-

Stikkontakt bod kr. 20,-

Trappevask kr. 76,-

Balkongtillegg kr. 526,-

Selger har ikke bebodd eiendommen de siste to årene og har derfor ikke opplysninger om eget strømforbruk. Hafslund informerer om at forbuket for 2017 var ca. 7.700 kWt.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.768.615,-. Av dette beløpet utgjør kr 161.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Myrerskog
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Rønningen folkehøgskole 0.8 km
Brekke bru 1.2 km
Sverre Enevolds plass 1.3 km
Grefsen kirke 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 8 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 3.1 km
Trikkeholdeplass Kjelsås 0.6 km
Bussholdeplass Gulldalen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelsås idrettshall 0.6 km
Idrettsanlegg Akerselva miljøpark 0.8 km
Treningssenter Stadion Fysio/Treningssenter 1.1 km
Treningssenter Avancia Xpress Kjelsås 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Kjelsås skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.3 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2 km
Nydalen videregående skole 4.3 km
Blindern videregående skole 5.5 km

Barnehager

Myrer barnehage (1-6 år) 0.4 km
Haugensjordet barnehage (1-6 år) 0.5 km
Furulunden barnehage (2-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 3.5 km
Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 4.3 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 0.7 km
Postkontor Nydalen postkontor 3.7 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 1.1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 3.5 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 4 km
Dagligvare Spar Kjelsås 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Midtoddveien 0.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.1 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 32,2 %
Husholdninger uten barn 67,8 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 766
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Myrerskog 1664 818

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 6.250,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?