Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 550 000,- for kr 1 550 000,-

Fasade

Inngangsparti

Gang

Lys mellomgang

Åpen stue/spisestue

Stue

Stue

Innglasset balkong på bakkeplan

Vinterhave

Utgang balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Floorplan letterhead - Kvartsveien 4b - Leilighet - 3D Floor Plan-2

Fasade

Bugården/Nygård - Lekker leilighet i første etasje med egen inngang!

Kvartsveien 4B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 590 000,-

Bugården/Nygård - Lekker leilighet i første etasje med egen inngang!: Bugården/Nygård - Lekker leilighet i første etasje med egen inngang!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 302,-
Fellesgjeld:
Kr 163 696,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Særdeles attraktiv beliggenhet på Nygård ved Bugården i Sandefjord. Det er gangavstand til Bugårdsparken med idrettsanlegg, parkmessig opparbeidede turområder og svømmehall. Kort vei til dagligvareforretning og kun ca. 2 km. til Sandefjord sentrum. Denne leiligheten ligger på bakkeplan i enden av bygget, skjermet fra vei og trafikk og med egen inngang! Meget gode solforhold! Velkommen til Kvartsveien 4b!

Barnehager og skoler

Krokemoa barneskole og Bugården ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum og Sandefjordsveien, tar man Moveien mot Haukerød. I første rundkjøring, tar man Ringveien til venstre og følger veien til man får Kvartsveien til venstre. Boligen ligger på venstre hånd. Se vedlagt kart. Det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 590 000,-

Fellesgjeld

Kr 163 696,-

Totalpris

Kr 1 753 696,-

Felleskostnader

Kr 3 302,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1978

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

51m2

Bruksareal

53m2

Tomt

5839m2

KR-kode

2218147

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kvartsveien 4B, 3214 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 688, i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 25 i Svartås Borettslag, org.nr. 854 417 312

Tomten

Eiet tomt på 5.839 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget. Området er pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantning, asfalterte adkomstveier. Egen inngang på siden av bygget med gressplen foran vinterhaven.

Parkering

Garasjeplass i felles rekke. Garasje nr. 20. Felles parkering rett på utsiden av leiligheten som er veldig praktisk i hverdagen.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

Bad/vaskerom, kjøkken, soverom, stue, entre og vinterhave: 51 kvm

I tillegg disponerer boligen en utebod. Bod nr. 6 i felles rekke.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Standard

Pen og praktisk andelsleilighet i første etasje med egen inngang!

STUE:

Romslig stue/spisestue med utgang til innglasset vinterhave. Parkett på gulv og store vindusflater som slipper inn mye lys.

KJØKKEN:

Lekkert HTH kjøkken fra ca. 2010 med granitt steinplate og innredning i høygland laminat utførelse. Godt med skap og benkplass. Hvitevarer medfølger.

BAD:

Pent flislagt bad med varme i gulv som ble oppgradert i 2009. Badet ble fornyet med ny innredning i 2018.

SOVEROM:

Pent soverom med en romslig garderobe.

TOTALINNTRYKK:

Flytt rett inn i en pen og praktisk leilighet med egen inngang som holder en god standard. Leiligheten er blitt vesentlig oppgradert i senere år og gir et generelt godt inntrykk.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 09.08.1978

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

SIKRINGSFOND

Borettslaget er tilknyttet BBL sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 1976 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er også regulert i kommuneplan med formål for bolig. Datert 22.05.2014.

Sandefjord kommune opplyser at de for tiden ikke er kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.302,- pr. mnd. og inkluderer:

1 962 - Felleskostnader.

290 - Finanskostnader.

749 - Avdrag.

301 - TV anlegg.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10 000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv som er inkl. i fellesutgiften. Internett kommer i tillegg og avhenger av valgt hastighet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er 1 754 755,-. Av dette beløpet utgjør kr 163.696,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29 900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14 000,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?