Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 700 000,- for kr 6 700 000,-

Meget pen vestvendt 3-roms ende/hjørneleilighet med stor markterrasse, heis og garasjeplass.

Fasade

Stor, skjermet markterrasse på hele 20 kvm

Markterrasse med meget gode solforhold fra morgen til kveld

Fra terrassen er det direkte utgang til sameiets plen

Vestendt terrasse med flott utsyn

Fra terrasse

Terrasse

Utsikt mot vest

Utsikt

Utsikt

Store vindusflater i stuen og spisestuen gir godt med lysinnslipp i leiligheten

God plass til sittegruppe i stuen

Stue

Gasspeis i stuen

Store vindusflater og direkte utgang til vestvendt markterrasse

Stue

Stue

Spisestue med store vindusflater og god plass til stort spisebord

Spisestue

Spisestue

Fra kjøkken mot spisestue

Delvis åpen kjøkkenløsning i forbindelse med spisestuen

Pent kjøkken med Sigdal innredning. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap

Kjøkken

Pent og romslig flislagt bad med gulvvarme.

Flislagt bad

Badekar med skjermvegg i glass

Flislagt bad

Romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng

Hovedsoverom

God garderobeplass med garderobeskap langs hele den ene veggen

Soverom 2

Soverom 2

Entré/hall med skyvedørsgarderobe

Entré/hall med skyvedørsgarderobe

Entré/hall

Praktisk innvendig bod/walk-in-garderobe på ca 3 kvm i leiligheten

Plantegning

Bred og fin garasjeplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst til leilighetens etasjeplan

Sykkelparkering i forbindelse med garasjeanlegget

Fasade med lekeplass i front

Fin lekeplass som er oppgradert de senere år

Grefsen Vest Panorama - Meget pen vestvendt 3-roms ende/hjørneleilighet med stor markterrasse, heis og garasjeplass.

Lachmanns vei 24 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

Grefsen Vest Panorama - Meget pen vestvendt 3-roms ende/hjørneleilighet med stor markterrasse, heis og garasjeplass.: Grefsen Vest Panorama - Meget pen vestvendt 3-roms ende/hjørneleilighet med stor markterrasse, heis og garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 213,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott leilighet beliggende i skjæringspunktet mellom byen og marka i et rolig boligområde på Grefsenåsen/Kjelsås. Leiligheten ligger fritt til på kanten av Grefsenåsen med fin utsikt mot vest og meget gode solforhold.

Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, matbutikker, marka og fotballbaner. Aktivt ski- idretts- og friluftsmiljø med Kjelsås IL sin base på Langsetløkka 5 minutter unna. Kort vei til slalombakke, badesteder og eksklusiv restaurant og pub på Grefsenkollen med en av Oslos beste utsikter.

Busstopp "rett utenfor døren" med avganger hvert 15.minutt i "kjernetiden". 15 minutters gange til trikkestopp. Store grøntarealer i nærområdet som blant annet Myrerskogen, Langsetløkka og Myrerjordet. Lillomarka, Nordmarka, Akerselva, Maridalsvannet og badeplassen på Stilla i umiddelbar nærhet. Grefsenplatået med blomsterbutikk, grønnsakshandel, restaurant og 7/11 samt flere matbutikker (Coop Prix, Rema og Spar) i nærområdet.

Unike turmuligheter langs Akerselva opp Maridalen og i marka, eller ned langs Akserelva til Nydalen og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum.

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til populære Kjelsås barneskole (1-7 klasse) og Engebråten ungdomsskole (8-10 klasse). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør opp Grefsenkollveien i retning Grefsenkollen. Ta til venstre ned Lachmanns vei i krysset Grefsenkollveien/Lachmanns vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Felleskostnader

Kr 2 213,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2005

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

73m2

Tomt

4669m2

KR-kode

411856

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lachmanns vei 24 A, 0495 Oslo

Gnr. 75, bnr. 208, snr. 14 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.669,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Sameiet har fine uteområder med gressplener, beplanting og en lekeplass i front av bygget.

Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass i felles, lukket garasjeanlegg. I garasjeanlegget er det også 4 gjesteparkeringsplasser og sykkelparkering. Heisadkomst fra garasjeanlegg til leilighetens etasjeplan.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:

70 kvm: Stue m/kjøkken, bad, entré og 2 soverom

Sekundærrom:

3 kvm: Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen en bod som ligger på leilighetens etasjeplan og en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er heisadkomst fra garasjeanlegg til leilighetens etasjeplan.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.06.2018 utført av Kjetil Nilsen.

Standard

Meget pen og moderne hjørne/endeleilighet med stor vestvendt markterrasse på ca 20 kvm, heisadkomst og garasjeplass i et meget attraktivt område. Leiligheten ligger skjermet og fint til på "kanten" av Grefsenåsen med fin utsikt og sol fra morgen til kveld. Boligen var ny i 2005 og holder generelt god standard med parkettgulv og malte lyse flater i hele leiligheten bortsett fra bad der det er fliser og gulvvarme. Gasspeis i stuen.

Store vindusflater gjør leiligheten lys og åpen og kombinasjonen med delvis åpen kjøkkenløsning, spisestue og stue er både sosial og moderne. Fin utsikt fra stue, spisestue og terrasse mot vest. Medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Heisadkomst fra garasjen og hovedinngang til leilighetens etasjeplan.

Inneholder:

Stor entrè/hall med skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøy og sko.

Meget pent og romslig flislagt bad med gulvvarme. Grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Stor baderomsinnredning med skap, servant og speil med overlys. Toalett og badekar med skjermvegg i glass. Downlights i tak. Opplegg til vaskemaskin/vaskesøyle på badet.

Romslig og lys stue med store vindusflater, gasspeis og god plass til sittegruppe. Utgang til en stor vestvendt markterrasse på hele 20 kvm. med gode utsikts og solforhold. Fra markterrassen er det direkte utgang til sameiets fellesområde med gressplen.

Lys og flott spisestue med store vindusflater og god plass til stort spisebord.

Delvis åpen kjøkkenløsning med fin Sigdal kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter, laminat benkeplate og fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

2 fine soverom i leiligheten. Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng og meget god garderobeplass med garderobeskap langs hele den ene veggen.

Fra entré/hall er det inngang til en meget praktisk innvendig bod/walk-in-garderobe på 3 kvm.

I tillegg er disponerer leiligheten bod på ca 5 kvm i felles bodrom i samme etasje som leiligheten.

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner samt elektrisk gulvvarme på bad. Leiligheten har også gasspeis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.10.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet eklæring/avtale om vann og avløp, veibredde samt bestemmelse om vannledning. Lachmannsvei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Eier plikter hvis Oslo kommune forlanger det, å opparbeide veien langs tomten inntil 10 meters bredde.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Grefsen vest panorama sameie, med sameiebrøk 73/2207.

Sameiet består av 19 seksjoner.

Forretningsfører er SVA Regnskapskontor AS, tlf 22 60 08 00.

Dugnad må påregnes.

Styrets vedtekter sier ikke noe om dyrehold.

- I 2017 ble det avdekket problemer med lekasje/vannansamling på balkongene. Selger opplyser at terrassedekket og drenering på øverste etasje er utbedret, samt at det er lagt nye beslag på terrassene så vannet ikke trenger inn i terrassetakene. De mest akutte skadene ble utbedret og en rapport som gir anbefalinger til hvilke tiltak som bør tas tak i er utarbeidet av rådgivende ingeniørfirma. Denne rapporten viser utbedringer både på lang og kort sikt. På årsmøtet ble det fremlagt en plan for utføring av det resterende utbedringene for 2018 og 2019. På et beboermøte informerte styret at det er behov for å bygge opp et vedlikeholdsfond for kommende oppgraderinger av bygningsmassen. Både økning i husleie, engangsinnbetaling og et eventuelt lån ble foreslått. Styret tar dette videre og kommer med forslag til en finansieringsplan i samarbeid med forretningsfører. Denne vil bli forelagt på et ekstraordinært sameiermøte på et senere tidspunkt.

- Uteområdene er oppgradert i form av beskjæring av busker/trær samt nye planter.

- Det er planlagt å anskaffe ny garasjeport i 2018.

- Det er planlagt en oppgradering og oppretting av plen og skråning i front av sameiet. Det er mottatt forslag til beplanting med budsjett for skråningen, men dette er utsatt til 2019 grunnet andre kostnader for sameiet som er mer presserende.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og felles avkjørsel i kulvert i henhold til reguleringsplan S-4068 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er i reguleringens § 8 regulert en avkjørsel i kulvert som skal være felles for gnr. 75 bnr. 948 og gnr. 75 bnr. 860 og senere utskilte parseller fra disse. Det vil si sameiet og Myrerskogveien 21.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

September/oktober 2018 eller etter nærmere avtale.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.213,- pr. mnd. og inkluderer: trappevask, vaktmestertjeneste, plenklipping/snømåking, grunnleie kabel-tv, kommunale avgifter, garasje(105 kr), felles forsikring og forretningsførsel.

A-konto gass for 2017 var: 1.496,-

I forbindelse med opprettelse av et vedlikeholdsfond for nødvendig vedlikehold av sameiets bygningsmasse har styret besluttet at husleien vil øke med 10% fra 01.07.2018.

Det er ikke utskrevet eiendomsskatt på leiligheten for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 6.156.899,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Myrerskog
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Rønningen folkehøgskole 0.8 km
Sverre Enevolds plass 1.5 km
Trollvannsstua 1.8 km
Grefsen kirke 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.5 km
Sentralstasjon Oslo S 7.7 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 2.9 km
Trikkeholdeplass Grefsen stadion 0.9 km
Bussholdeplass Gulldalen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelsås idrettshall 1.3 km
Idrettsanlegg Akerselva miljøpark 1.5 km
Treningssenter Stadion Fysio/Treningssenter 1.8 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 3 km

Steder av interesse

Skoler

Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.3 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.9 km
Nydalen videregående skole 5.1 km
Blindern videregående skole 6.2 km

Barnehager

Gulldalen barnehage (1-6 år) 0.2 km
Myrertoppen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Myrer barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 3.2 km
Kjøpesenter Torgbygget 3.7 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.2 km
Postkontor Nydalen postkontor 3.4 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 1.8 km
Apotek Boots apotek Storo 3.2 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Spar Kjelsås 0.6 km
Dagligvare Coop Prix Marsveien 1.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.3 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 32,2 %
Husholdninger uten barn 67,8 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 766
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Myrerskog 1664 818

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning - 2 inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?