Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Populær beliggenhet i Sandefjord sentrum

Romslig balkong som er flislagt

Velkommen til visning

Romslig stue med utgang til innglasset balkong

Leiligheten har heis, balkong samt parkeringsplass i kjeller

 

Kjøkken med plass til spisebord

Detaljfoto

Eget vaskerom med adkomst til bad/wc

Badet fremstår som lyst og moderne innredet

 

Leiligheten har totalt 2 soverom

Romslig hovedsoverom

Utsikt fra soverom

Plantegning 3.etg.

Utsikt fra balkong

Sentrum - Fint beliggende eierleilighet i 3.etg. med heis, balkong og parkeringsplass

Landstads Gate 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Sentrum - Fint beliggende eierleilighet i 3.etg. med heis, balkong og parkeringsplass: Sentrum - Fint beliggende eierleilighet i 3.etg. med heis, balkong og parkeringsplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 103,-
Fellesgjeld:
Kr 130 226,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 89 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktitv og godt etablert sentrumsområde nord for Sandefjord sentrum. Gangavstand til alle sentrumsfunksjoner, skoler, barnehage og fine frilufts- og turområder.

Sandefjord fremstår som en idyllisk sommerby med gode restauranter, fjorden, skulpturpark, og et utvalg av idylliske badeplasser. Byen er et eldorado for vannsport med flere klubber, blant annet Sandefjord Brettseilerklubb.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved flere matbutikker i nærområdet. I Sandefjord finner du også et rikt utvalg av spesialforretninger i et meget kundevennlig sentrum, samt Hvaltorvet kjøpesenter med over 60 butikker. Fra Sandefjord går det også daglige avganger med båt til Strømstad, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel. For pendlere eller de som reiser mye, gir området mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvor både togstasjon og busstasjon ligger få minutters gange fra boligen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Det er kort vei til barneskole og barnehage.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 130 226,-

Totalpris

Kr 2 780 226,-

Felleskostnader

Kr 4 103,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1985

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

83m2

Bruksareal

89m2

Tomt

694m2

KR-kode

2218282

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Landstads Gate 27, 3210 Sandefjord

Gnr. 172, bnr. 209, snr. 12 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 694 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Parkeringsplass i kjeller( 1.stk). Eier har bekreftet at det medfølger en parkeringsplass i kjeller som han har benyttet de siste 10 år,styrets leder har også bekreftet at denne leiligheten har parkeringsplass. Men parkeringsplass i kjeller er ikke tinglyst på nåværende eier, og vi får derfor ikke tinglyst parkeringsplass på ny eier. Styret skal ta opp dette med feil når det gjelder tinglysning av rettigheter i parkeringskjelleren på neste styremøte ( uke 37 )

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp og har ikke vannmåler eller septiktank. Bygget er tilknyttet offentlig vei. I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 96 kvm

Totalt bruksareal: 89 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Primærrom:

3. etasje 83 kvm: Bad, kjøkken, stue, 2 soverom, entré, vaskerom

Sekundærrom:

3. etasje 6 kvm: Innglasset balkong

Biloppstillingsplass i kjeller og bod på loft er ikke oppmålt eller medregnet i leilighetens arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 29.08.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 29.08.2018

Bebyggelse og byggemåte

Leiligheten er iht. rapport fra takstmann en seksjonert selveierleilighet som ligger i 3 etasje i kombinert bolig/næringsbygg som ble oppført ca 1985 i mur/betong. Bygget har utvendige pussede og malte fasader er oppgradert og vedlikeholdt i 2013 og fremstår velholdt. Ved oppgradering av fasader og yttervegger ble vegger utforet og etterisolert. Det er heis i bygget og dørtelefon i leiligheten. Det medfølger en garasjeplass og en bod til leiligheten.

Leiligheten er noe oppgradert i senere år. Dette gjelder i hovedsak bad som har fått nye overflater og innredninger. 3 stk nye vinduer er montert i 2013 og balkong er innglasset slik at denne nå kan brukes som utvidelse av stue i store deler av året. Eik parkett er montert på alle gulver med unntak av kjøkken som har vinylbelegg og innvendige overflater er vedlikeholdt. Leiligheten fremstår med normal alder og bruksslitasje. Det ble ikke avdekket vesentlige feil eller skader men overflater på vaskerom har en alder som tilsier oppgraderinger (TG 2). Det er også noen skrukker i tapet og stedvis hull etter tidligere monterte ting i leiligheten. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Ovennevnte tekts er kun et kortfattet referat fra tilstandsrapport.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi ønsker allle interessenter velkommen til en koselig og trivelig eierleilighet som er praktisk innredet med 2 soverom, samt separat vaskerom tilknyttet bad/wc. Leiligheten har en romslig stue med utgang til innglasset balkong, slik at en kan forlenge stuen store deler av året. I bygget er det heis og parkeringsplass, samt callinganlegg med portåpner. I fellesutgiftene er det inkludert vask av trapper og fellesarealer. Her bor en lettvint og enkelt i sentrum med umiddelbar nærhet til alle sentrums fasiliteter.

Oppvarming

Elektriske panelovner

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på leiligheten, kun midlertidig brukstillatelse datert 01.03.1985. Mangel som ble notert i midlertidig brukstillatelse i 1985: Justere selvlukkende branndør mot korridor. Det foreligger også en ferdigattest datert 10.03.1989 vedr. nytt inngangsparti, samt en ferdigattest datert 27.01.2011 vedr. modernisering av heis.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

PANTSETTELSESERKLÆRING TGL.11.01.1985 MED DAGBOKNR.1985/321-3/29

Beløp: Nok 5 000 Panthaver: Sameiet. Løpenr: 1730386. Pansettelseserklæring. Prioritet etter 90 % av første tgl. overdragelsessum. Gjelder denne registerenheten med flere. Overført fra knr.: 172, bnr. 209, snr. 12 F

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Grunndata:

Seksjonering tgl. 11.01.1985 med dagboknr. 1985/321-2/29

Opprettet seksjoner. Snr.12. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 298/10000

Ta kontakt med megler for kopi av seksjonering, samt tgl. pansettelseserklæring.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Sameier har fri og ubegrenset adgang til hel eller delvis utleie, leietager forplikter seg til å følge ordensregler på lik linje som eier av seksjonen.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Landstadsgate 27, med sameiebrøk 298/10000.

Forretningsfører:

USBL Sandefjord

Rådhusgata 24

3210 Sandefjord

Formann/Styreleder :

Arvid Johannesen

Kamfjordsåsen 38 A

3227 SANDEFJORD

Kommentar i svarbrev fra styrets leder: Økning av «husleie» = felles kostnader har vært ca. 6% for å kunne utføre forsvarlig vedlikehold. Økning større enn prisstigning må forventes i fremtiden grunnet byggets alder. Store oppgaver som tak og heis utføres om noen år når felleslån er noe nedbetalt for at ikke felleskostnader får for stor økning. Skiftning av tak og heis kan bli påkrevd å utføre tidligere enn stipulert (stipulert ca. 2023-2025). Innen 10 år er det sannsynlig at våtroms rehabilitering må utføres. Dette er ikke med sameiets vedlikeholdsplan. Ovennevnte vil kunne medføre til økt fellesgjeld/fellesutgifter/engangsbetaling.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I følge styrets leder er dyrehold tillatt. Se vedlagte ordensregler/vedtekter for nærmere opplysninger om dyrehold.

I følge vedlagte vedtekter for sameiet har den enkelte sameier har full rettslig rådighet over egen seksjon, herunder har sameier har rett til fritt å overdra og pantsette sin eierseksjon. De øvrige sameiere har ikke forkjøpsrett, innløsningsrett, utløsningsrett eller oppløsningsrett. Sameier har fri og ubegrenset adgang til hel eller delvis utleie, leietager forplikter seg til å følge ordensregler på lik linje som eier av seksjonen. Ethvert salg eller utleieforhold skal meldes til sameiets forretningsfører for registrering og underretning til styret så snart det er praktisk mulig. Gebyr for registrering av eierskiftet kan bestemmes av styret. Se vedlegg i salgsoppgave for jopi av ordensregler og vedtekter.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

I følge svarmail fra Sandefjord kommune bekreftes det at Gbnr 172/209 ikke inngår i reguleringsplan. Kommuneplanens generelle føringer gjør deg da gjeldende. Kommuneplanen viser sentrumsformål for eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Landstads gate og Storgata. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Chr. Hvidts plass 3 - Det er varslet oppstart av reguleringsarbeid for eiendommen Chr. Hvidts plass 3 (gbnr 172/127). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for bygging av leiligheter (ca. 25 – 30 boenheter) med næring i deler av 1. etasje og parkeringskjeller. Eksisterende bakgårdsbebyggelse foreslås revet. Området ligger ca. 50 m sørlst for den aktuelle eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter kr. 4.103,- pr.mnd. som inkluderer: Drift forretningsførsel, vask fellesarealer, diverse vedlikehold fellesarealer/utvendig, canal digital komplett avtale, forsikring av bygg, styrehonorar, vaktmester, felles strøm, betjening av fellesgjeld, garasjeplass

Oversikt over fordeling av fellesutgifter:

Felleskostnader 3.748,-

Innglassing balkonger kr. 205,-

1 garasjeplass 150,-

Eiendommen er forsikret via sameiet ( utvendig forsikring)

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig snittforbruk på 11.000 kwh. Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr.916,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr.7.940,- Faktura sendes i 4 terminer.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.723.122,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.853.348,-

Av dette beløpet utgjør kr 130.226,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:kr. 30.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?