Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 375 000,- for kr 1 375 000,-

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Bad

Vaskerom

Soverom

Soverom

Entre

Balkong

Balkong

Utsikt

Utsikt

Plantegning 3D

Sentrum - Toroms selveierleilighet midt i sentrum - Stor innglasset balkong

Landstadsgate 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 375 000,-

Sentrum - Toroms selveierleilighet midt i sentrum - Stor innglasset balkong: Sentrum - Toroms selveierleilighet midt i sentrum - Stor innglasset balkong

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 375 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 744,-
Fellesgjeld:
Kr 85 626,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i attraktive omgivelser i den øvre delen av sentrum. Her er det lite støy fra byens travle gater, men allikevel sentralt. For deg som pendler i jobben, er det godt å vite at buss og togstasjon ligger rett ved. Alle byens fasiliteter, som butikker, kontorer og servicefunksjoner ligger alle i gangavstand. Valgmulighetene er mange, for eksempel å ta seg en tur i Preståsen med sine flotte stier og utsiktspunkter, eller kanskje brygga med sitt yrende liv en varm sommerdag.

Adkomst

Se kart.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 375 000,-

Fellesgjeld

Kr 85 626,-

Totalpris

Kr 1 460 626,-

Felleskostnader

Kr 2 744,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1985

Soverom

1

Primærrom

47m2

Bruksareal

55m2

Tomt

695m2

KR-kode

2218206

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Landstadsgate 27, 3210 Sandefjord

Gnr. 172, bnr. 209, snr. 16 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 694 kvm.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameieter ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Bruksareal:

Leilighet 55 kvm

Primærrom:

Leilighet:

3. etasje 47 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.

Sekundærrom:

Leilighet:

3. etasje 8 kvm: Bod og innglasset balkong.

I tillegg disponerer leiligheten 1 bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten vender ut mot nord med stor innglassede balkongen.

Leiligheten holder en normal standard, med lyse moderne farger og en god planløsning. Laminat på gulver og malt tapet på veggene.

Kjøkken med god skap og benkeplass.

Bad inngolder servant i innredning, wc og dusjkabinett.

Separat vaskerom/bod.

Hovedsoverom er romslig med mye garderobeskap.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Boligen er byggeanmeldt og det foreligger midlertidig brukstillatelse. Denne er datert 01/03/1985 og følger vedlagt til salgsoppgaven.

Planløsningen i leiligheten er endret fra opprinnelig tegning, med kontor/gjesterom. Kjøper overtar leiligheten slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Landstads gate 27.

Forretningsfører er USBL.

Dyrehold er ikke tillatt.

Dokumenter for sameiet ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i vedtekter, husregler etc.

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område. I henhold til kommuneplanens arealdel, er området avsatt til sentrumsformål - vedtatt 22.05.2014. Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside. Sandefjord kommune opplyser at de for tiden ikke er kjent med forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.744,- pr. mnd. og inkluderer: trappevask, kabel-TV, internett, fellesforsikring, felles strøm, vaktmester, forretningsførsel m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt etter sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.415.597,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?