Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Langes gate 4 B presentert av Nathalie Kristiansen v/ Eiendomsmegler Krogsveen.

Stuen har svært god takhøyde på gj.snittlig 2,98 meter.

Leiligheter er over to plan hvor det er god plass til stuemøblement og spiseplass.

Store vindusflater i leiligheten gir rikelig med naturlig lys.

Nyoppussede flater hvor vegger er malt i juni 2018.

Flott rosett i stuen gir leiligheten et mer glamorøst preg.

Stue.

Flislagt trapp ned til stuen og på kjøkkenet.

Hyggelig spiseplass i enden av stuen.

I gangen er det idag en ekstra spiseplass/kontorplass.

Separat kjøkken med lys og praktisk kjøkkeninnredning fra 2008. Godt med skap og benkplass gjør matlagningen til en glede!

Integrert i innredningen er ovn, platetopp, micro over platetoppen samt nisje til kjøleskap.

Fliser mellom over- og underskap på kjøkkenet.

Velkommen inn!

Lys og innbydende entrè med plass til å henge fra seg ytterklær og skotøy.

Spiseplass/kontorplass i gangen.

Lunt soverom med plass til dobbeltseng og garderobseskap. Praktisk skapløsning over sengen som gir deg ekstra oppbevaringsplass.

Soverommet vender mot rolig bakgård.

Lyst og flislagt bad med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin.

Badet er utstyrt med gulvmontert toalett, dusjhjørne og servantskap med speil.

Dusjhjørne med dusjvegg i glassbyggerstein og dusjdør i glass.

Bad.

Plantegning.

Kart.

St.Hanshaugen/V. Pilestredet Park - Lys, pen og arealeffektiv 2-roms over 2 plan. Nyoppussede overflater. Attraktiv beliggenhet.

Langes gate 4 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 190 000,-

St.Hanshaugen/V. Pilestredet Park - Lys, pen og arealeffektiv 2-roms over 2 plan. Nyoppussede overflater. Attraktiv beliggenhet. : St.Hanshaugen/V. Pilestredet Park - Lys, pen og arealeffektiv 2-roms over 2 plan. Nyoppussede overflater. Attraktiv beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 350,-
AREAL (P-ROM / BRA)
46 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktivt beliggende i populært boligstrøk på nedre St. Hanshaugen ved Pilestredet Park. Området kalles Meyerløkka og ligger meget sentralt til med gangavstand til alle de sentrale bydelene, og samtidig stille og rolig tilbaketrukket fra den travle byen rundt. Her finner du åpne og grønne byrom og gater med mye liv og rolig atmosfære.

Rundt hjørnet ligger dagligvarebutikker som Kiwi, Rema 1000, Joker og Coop Extra som holder åpent 7 dager i uken, samt spise- og serveringssteder med alt fra sushi til gratis hjemlevering av pizza. 5 min gange sørover ligger Karl Johan og alt sentrum kan by på av shopping, parker, restauranter og uteliv. Få minutter gange vestover ligger Frogner og Bogstadveien, samt Hegdehaugsveien og Bislett. Litt østover finner du Mathallen, Torggata og Grünerløkka med stort utvalg ferskvarehandler og gode spise- og utelivssteder. Området er også preget av flotte grøntområder og parker som St. Hanshaugparken, Slottsparken og nydelige Pilestredet Park. Ellers mange treningssenter i nærområdet.

Det er kun 4 minutters gange til Høyskolen i Oslo og 2 minutter til Universitetet i Oslos jusstudium, Oslo katedralskole og Edvard Munch vgs. Øvrig gangavstand eller kort busstur unna til de høyere utdanningsinstitusjonene i Oslo som Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen m.fl.

Meget godt kollektivtilbud med 37- bussen to kvartal unna som tar deg til Nydalen, Oslo S og Helsfyr hele døgnet. 3 min til Holbergs plass med en rekke trikker og 10 min gange til t- bane og flytog fra Nationaltheatret stasjon. Sjekk ruter.no for mer informasjon.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 190 000,-

Felleskostnader

Kr 4 350,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1889

Soverom

1

Primærrom

46m2

Bruksareal

46m2

Tomt

443m2

KR-kode

401839

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Langes gate 4, 0165 Oslo.

Gnr. 208, bnr. 372 i Oslo kommune.

Andelsnr. 16 i Langesgate 4 og 6 Borettslag, org.nr. 986 235 469.

Tomten

Felles festet tomt på 443 kvm som tilhører Stensgaten 7 ANS.

Iht. info fra forretningsfører 14.06.2018 er festeavgiften på kr 253.522 ,- Bortfester kan med virkning fra 1.januar hvert år øke festeavgiften i samsvar med økningen i konsumprisindeksen. Festeavgiften ble sist regulert 15.11.2017.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.378,- pr. dekar tomt. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Ellers har tomten asfaltert bakgård med terrasseplatting, grillplass og sittegrupper samt noe beplantninger.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-bil ladestasjon er St. Olavs Plass 1, 0165 Oslo. Nærmeste bysykkel stativ er i St. Olavs gate ved Pilestredet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 46 kvm

Totalt primærrom: 46 kvm

Primærrom:

Leilighet: 2. etasje 46 kvm: Bad, stue, gang, entré, kjøkken og ett soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjeller bod på ca. 3 m2 som er merket med nr. 205.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.06.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en lys og pen leilighet med det meste du kan ønske deg i en bolig! Flytt inn i denne flotte 2-romsen med arealeffektiv planløsning, god takhøyde og nyoppussede overflater 2018. Leiligheten oppleves som lys og åpen. Boligen har en særdeles god rominndeling, takhøyde og meget god arealutnyttelse som gjør at den føles større enn sine kvm tilsier. Fin intern beliggenhet i 2 etasje.

Entré:

Lys og innbydende entré med god plass til å henge fra seg yttertøy. Dørcalling med åpner.

Stue:

Lys, åpen og arealeffektiv stue med god plass til stuemøblement og spiseplass. Store vinduer og meget god takhøyde gir godt med naturlig lys og skaper en lys og luftig atmosfære.

Kjøkken:

Separat kjøkken med lys og praktisk kjøkkeninnredning fra 2008. Godt med skap og benkplass gjør matlagningen til en glede. Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap. Integrert i innredningen er ovn og platetopp. Nisje til kjøleskap. Ventilator med integrert micro over platetoppen. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Soverom:

Lunt og hyggelig soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Soverommet vender mot rolig bakgård.

Bad:

Flislagt bad med varmekabler i gulv. Opplegg til vaskemaskin. Gulvmontert toalett, dusjhjørne med dusjvegg i glassbyggerstein og dusjdør i glass. Servantskap. Sluk plassert i dusjsone.

Gulv:

Pent laminatgulv fra 2018. Flislagt trapp ned til stuen og på kjøkkenet.

Vegger:

Malt strie. Veggene ble malt i juni 2018.

Himling:

Malte, slette flater. Romhøyde i stue er 2,98 meter (gj. snitt)

Diverse:

- Automatsikringer. Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetesdøren. Hovedsikring og måler er plassert i byggets hovedtavle.

- Avtrekk på bad. Tilluft via luftespalter over vinduer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad. Varmtvann er inkludert i fellesutgifter. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på omgjøring av 1. roms leiligheter fra 1. etg til loft fra 1997. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Innredet rom/soverom er bygget etter at ferdigattest ble gitt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Selger opplyser at det er et råloft over stuen og det har tidligere blitt godkjent av styret at leiligheten kan utvides og lage hems. Ved ønske om eventuell utvidelse må kjøper selv søke på nytt til styret samt plan og bygg.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler bestemmelse om rømningsvei og bestemmelse om benyttelse.

I tillegg foreligger festekontrakt med dagbok nr: 46308, tingslyst: 06.07.2004.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Langesgate 4 og 6 Borettslag.

Borettslaget består av 56 leiligheter.

Forretningsfører er Boligbyggelaget USBL, tlf. 22 98 38 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Felles vaskeri i borettslaget (2 vaskemaskiner og en tørketrommel).

Foretatt påkostninger de senere år:

Trappeoppgangene i 4 A pusset opp og malt i januar 2017.

Elektrisk annlegg oppdatert og ventilajsonssystem er renset.

År: 1997 Gården ble ombygd fra kontorbygg til boliger.

År: 2004 Leilighetene pusset opp.

Planlagte påkostninger:

Fasaderehablitering og utskiftiinger av vinduer er igangsatt i borettslaget. Dette medfører et låneopptak på 3,9 mill, men er budsjettert. Det er ikke planer om å øke felleskostnadene iht. styreleder 14.06.2018.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.350,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, internett, trappevask, festeavgift, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygg forsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert i 2016/2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 3.975,-

Netgentel: kr 175,-

Vedlikeholdsfond: kr 200,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av fibernett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.191.332,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Sentrum II Rode 2
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

St. Olavs plass 0.1 km
Nasjonalgalleriet 0.3 km
Holbergs plass 0.4 km
Hambros plass 0.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.9 km
Sentralstasjon Oslo S 1.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 0.7 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 0.7 km
Trikkeholdeplass Tullinløkka 0.3 km
Bussholdeplass St. Olavs plass 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 1.3 km
Treningssenter SiO Athletica Centrum 0.4 km
Treningssenter Condis Tr.senter Fredensborg 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.4 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 0.7 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.2 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2 km
Edvard Munch videregående skole 0.3 km
Oslo katedralskole 0.4 km

Barnehager

Dr. Brandts barnehage 0.3 km
Katta barnehage (1-6 år) 0.5 km
Hammersborg barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Paleet Karl Johan 0.6 km
Kjøpesenter Eger Karl Johan 0.7 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Postkontor Vika Postkontor 0.8 km
Apotek Medicus Plesner Apotek 0.5 km
Apotek Vitusapotek Paleet 0.6 km
Vinmonopol Rosenkrantzgt. Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Steen & Strøm Vinmonopol 1 km
Dagligvare Kiwi St. Olavs Plass 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Universitetsgata 0.2 km
Kiosk/video Sonny's Storkiosk 0 km*
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.1 km
Bensin st1 Pilestredet 1.3 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 34,1 år
Gj.snittalder kvinner 32 år
Husholdninger med barn 9,8 %
Husholdninger uten barn 90,3 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 227
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sentrum II Rode 2 480 400

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?