Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Stue

Fasade

Entre med flislagt gulv og varmekabler

Velkommen til Lensmann Klevs vei 202 B - En leilighet hvor det er gjennomført flere oppgraderinger i senere tid.

Stue

Bad

Bad

Spiseplass

Spiseplass

Terrasse

Terrasse

Soverom nr 1 brukes som lagringsbod og har utgang til terrasse.

Soverom nr 2

Soverom nr 3

Soverom nr 3

Soverom nr 3

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Fasade

Drone

989872446

989872444

Planskisse

Planskisse

Rema1000, Kiwi og Shell i nærheten.

Sten Tærud skole

Gangvei til Sten-Tærud (1-10 kl.)

Tennisbane og fotballbaner ved Sten-Tærud

Toppen Barnehage er en av flere barnehager på Holt Vestvollen

Nye Skedsmo Senter ble åpnet høsten 2017!

Skedsmokorset/Holt Vestvollen - Meget pen 4-roms leilighet i 1. etg med solrik hage og garasje - Lekkert bad fra 2017

Lensmann Klevs vei 202 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

Skedsmokorset/Holt Vestvollen - Meget pen 4-roms leilighet i 1. etg med solrik hage og garasje - Lekkert bad fra 2017: Skedsmokorset/Holt Vestvollen - Meget pen 4-roms leilighet i 1. etg med solrik hage og garasje - Lekkert bad fra 2017

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 7 114,-
Fellesgjeld:
Kr 349 297,-
AREAL (P-ROM / BRA)
79 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger flott til i et veletablert, populært og lite traffikert boligområde på Holt Vestvollen. Meget sentralt med kort vei til fasiliteter. Ca. 7 min. gange til nærbutikkene Rema1000 og Kiwi. Skedsmo senter er nyoppusset og fortsatt under utbygging, det åpnet høsten 2017 og har et godt servicetilbud. Skedsmokorset byr i tillegg på bla. gatekjøkken, frisør, vinmonopol, apotek, frisør, Europris, Meny og Coop Extra. Det er også kun en rask biltur til Lillestrøm og til Strømmen storsenter, samt ca. 20 min til Oslo og Gardermoen med bil. Det er godt kollektivtilbud med buss mot Oslo, Lillestrøm og Gardermoen.

Det går koselige stier fra leiligheten og over til Kjeller og Lillestrøm. Etter 20 minutter på sykkelen er du i Lillestrøm Sentrum. Det er et meget fint og barnevennlig område bestående av mange barnefamilier. Barne- og ungdomskole i gangavstand fra boligen. Det er aktiviteter for de unge med liten alpinbakke, lekeplasser og fotballbaner i kort avstand. Nærhet til lysløype og meget gode rekreasjonsmuligheter i Tæruddalen med tur-/skiterreng og bade-/fiskevann.

Sten-Tærud skole (1-10 klasse) ligger i ca. 2 km. gangavstand via gangvei. De tre nærmeste barnehagene på Holt Vestvollen heter Toppen, Holthagen barnehage og Vestvollen barnehage.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Grunnskolen Oslo Kristne Senter 1.6 km

1-10 kl. Kjeller skole 4.4 km

1-10 kl. Sten-Tærud skole 4.2 km

Lillestrøm videregående skole 6.1 km

Skedsmo videregående skole 6.4 km

Barnehager:

Toppen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Holthagen barnehage (1-5 år) 1.4 km

Vestvollen barnehage (0-5 år) 1.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 349 297,-

Totalpris

Kr 3 049 297,-

Felleskostnader

Kr 7 114,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

2000

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

79m2

Bruksareal

79m2

Tomt

16811m2

KR-kode

591813

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lensmann Klevs vei 202 B, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 33, bnr. 34 i Skedsmo kommune.

Andelsnr. 27, Haugen borettslag, org.nr. 880 893 122

Tomten

Eiet tomt på 16.811,5 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasje på 16 kvm. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Leiligheten har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 79 kvm

Primærrom:

Bad, entré, kjøkken, stue og 3 soverom: 79 kvm

Markterrasse på ca. 31 kvm på forsiden. Markterrasse på baksiden på ca. 13 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.02.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Bygningen er bygget på betong, antatt på fast grunn eller stabile masser. Det er et leilighetsbygg med felles inngangsparti. Yttervegger over støptdekke av bindingsverk med utvendig panel. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med antatt takstein. Vinduer med 2 lags isoler glass. 2 lags isolerglass på terrassedører. Støpt dekke og trebjelkelag i etasjeskillere. Mekanisk avtrekk fra kjøkkenet og bad. Forøvrig naturlig ventilasjon. Vannrør av materialtype kobber/ rør- i- rør system. Avløpsrør i plast. Elektrisk anlegg med automatsikringer plassert i entre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, ingenting har fått TG3, men følgende har fått TG2:

-Terrassedør på lite soverom tar i terskel og den kan være hard og få opp og igjen i følge selger.

-Kjøkken får TG2 pga. normal slitasje, vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

- Dør ut mot terrassen bak er litt hard å få opp og igjen.

-Kunde informerer at det er oppservert sukkermauer.

- Det hender at det drypper litt fra blandebatteriet på kjøkkenet, men det drypper ned i vasken.

Standard

Entrén er innbydende og lys, og gulvet er flislagt og oppvarmet med varmekabler. Leiligheten fremstår med god standard, har malte panelplater og tapet på vegg, takessplater i himling og laminat og fliser på gulv.

Romslig og lys stue med moderne fargevalg og pent gulv. Godt med naturlig lysinnslipp fra den store vindusfasaden. I kroken har du plass til en stor sofa, og det er god plass til spisebord. Fra stuen har du adkomst til en stor markterrasse hvor solen titter frem i 13.30 tiden på sommerstid og er oppe helt til ca 20.30 i følge selger.

Hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum med 1- greps blandebatteri. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kjøkkenet er adskilt fra stuen og har samtidig enkel tilgang til spiseplass i stua. Praktisk utforming som gir en god arbeidsplass for familiens kjøkkensjef. Kun hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Svært lekkert bad fra 2017 med flotte detaljer og downlights i himling. Moderne flisvalg med en flott kombinasjon av størrelser og grått fargevalg. Pen baderomsinnredning, vegghent toalett og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Selger har dokumentasjon med bilder og 10 års garanti på badet fra februar 2017.

Leiligheten har en arealeffektiv og god planløsning med tre soverom. Garderobeskap i flere rom. De to første soverommene egner seg godt som barnerom. Det ene soverommet som har egen utgang til terrassen er i dag innredet kun med oppbevaringsmøblement.

Se vedlagt liste i salgsoppgaven for detaljert historikk over vedlikehold og påkostninger som er utført.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner og gulvvarme på bad og entre. Boligen har pipeløp, det er ikke tilknyttet noe varmekilde. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.12.2000. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr. 6560, tinglyst 26.04.2001, type heftelse: Erklæring/avtale. Skedsmo kommune gis rett til å ha overvvanns-/slukledning liggende over eiendommmen, samt rett til drift og vedlikehold av denne.

Dagboknr. 22649, tinglyst 10.01.2008, type heftelse: Erklæring/avtale - Lillehaugen BRL har rett til å benytte seg av fellesareal/utearealet til Haugen BRL.

Videre er det tinglyst en servittutt på på gnr. 33 og bnr. 30 i Skedsmo. Dagboknr. 22591, tinglyst 10.01.2008, type heftelse: Rettighet - avtale om parkering. Haugen BRL rett til å bruke 12 parkeringsplasser på fellesarealet tilhørende Lillehaugen BRL.

Servituttene og rettigheten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Haugen borettslag.

Borettslaget består av 54 leiligheter fordelt på 14 boliger.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad og trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke er til sjenanse for de andre beboerene. 2. stk. husdyr pr. bolig.

Foretatt påkostninger de senere år:

Det er satt opp nye brannvarslere i alle fellesoppganger - 2016

Malt utvendig - 2014

Service på garasjeporter - september 2014

Bark i 3 binger på lekeplassen - mai 2014

Alle carporter malt med grått - mai 2014

Redskapsbod malt hvit - mai 2014

Carporter og postkassestativ beiset - 2013

Nye lekeapparater, huske og sklie - sommer 2011

Kjøkkenviftene renset - 2011

Planlagt påkostninger:

Maling av vinduskarmer og terrassedører

Styret vurderer endring av Get avtale. De vurderer og inkludere nett i avtalen til borettslaget. Ift nåværende estimater vil dette ikke medføre økning i fellesutgifter ihht. opplysning fra styreleder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Boligen er forhåndsutlyst, det er ikke meldt interesse.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom BORI. Dette innebærer at BORI innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom BORI er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "33/34" med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.04.1984.

Det bygges boliger på jordet ovenfor tunet leiligheten befinner seg på - kontakt megler ved spørsmål. Prosjektet kan følges på nitteberghage.no.

Det har den siste tiden blitt rettet en del søkelys mot Holt Vestvollen og konsekvenser ifht. nedlagte Brånås Avfallsdeponi. Det foreligger dokumentasjon fra Hjellness Consult at det ikke er funnet deponigass i denne leiligheten.

Videre gjøres det oppmerksom på at det per dags dato fra kommunalt hold undersøkes om muligheter rundt masseutskiftning på steder hvor nedlagte Brånås Avfallsdeponi har ligget. Borettslaget blir holdt orientert fortløpende. Det er også planlagt tiltak for å lede gass bort fra boliger i området og ned mot forbrenningsanlegget på området.

Det arbeides også med kartlegging av eventuelle helseskader/plager hos beboere som bor i boligbygg hvor det er påvist fremkomst av deponigasser. Det er Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen som står for dette arbeidet.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgende medfølger ikke:

Lampe i tak i stue og gang.

Lampe i tak på det største soverommet.

Fryseskap, vaskemaskin og tørketrommel (kan kjøpes etter forhandling med selger).

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 7.114,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, forsikring, nedbetaling av fellesgjeld, drift og velikehold, grunnsignal kabel-tv, kommunale avgifter, vedlikeholdsfond, eiendomsskatt m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter kr 3.335,-

Stipulerte kapitalkostnader kr 3.779,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.307,-pr. år/12.820 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkl. i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på kr 588,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.058.069,- Av dette beløpet utgjør kr 349.297,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Kjeller 13
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Kjeller bru 2 km
Jogstad industriområde 2 km
Skedsmo Kirke 2.9 km
Hvamkrysset 3.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 31.3 km
Sentralstasjon Oslo S 22.2 km
Jernbanestasjon Sagdalen stasjon 6.3 km
Bussholdeplass Holt Industri 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg FFI-banen 1.5 km
Idrettsanlegg Skedsmovollen (skole) ballbane 4.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 4.2 km
Treningssenter Lillestrøm Arena 5.8 km

Steder av interesse

Skoler

Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 1.6 km
Kjeller skole (1-10 kl.) 4.4 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 4.2 km
Lillestrøm videregående skole 6.1 km
Skedsmo videregående skole 6.4 km

Barnehager

Toppen barnehage (1-5 år) 0.8 km
Holthagen barnehage (1-5 år) 1.4 km
Vestvollen barnehage (0-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 4.4 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 4.9 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.5 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 4.4 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 3.3 km
Apotek Boots apotek Skedsmokorset 4.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 4.4 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 6.3 km
Dagligvare Rema 1000 Holt Vestvollen 0.9 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 1 km
Kiosk/video Emo 3.5 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 4.4 km
Bensin Smart Skedsmo 1.2 km
Bensin Esso Tiger Kjellerholen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,6 %
Andel kvinner 47,4 %
Gj.snittalder menn 32 %
Gj.snittalder kvinner 32,5 %
Husholdninger med barn 46,4 %
Husholdninger uten barn 53,6 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 1415
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Kjeller 13 597 237

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?