Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hokksund - Lekker leilighet fra 2017 med 3 soverom, balkong og garasje - Sentrumsnær med 1,5 km til togstasjonen

Lerbergjordet 13

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Hokksund - Lekker leilighet fra 2017 med 3 soverom, balkong og garasje - Sentrumsnær med 1,5 km til togstasjonen: Hokksund - Lekker leilighet fra 2017 med 3 soverom, balkong og garasje - Sentrumsnær med 1,5 km til togstasjonen

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Feltet boligen ligger på er attraktivt og nyetablert, uten gjennomgangstrafikk. Barnevennlig med fellesareal og lekeplass samt kort vei til barneskole. Sentralt beliggende med ca 1,5 km til Hokksund sentrum med de aller fleste servicetilbud.

Flotte friluftsområder langs elva (ca. 4 km lang elvesti) med bademuligheter. I underkant av 1 km til nærmeste skogholt med fine turstie som tar deg til idylliske Lautjern i begynnelsen av Finnemarka. Laksefiskemuligheter like i nærheten med utgangspunkt i Hokksund Camping. Østsiden jeger- og fiskerforening selger årskort for laksefiske.

Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Ca. 20 minutter å kjøre til Drammen og ca. 25 minutter å kjøre til Kongsberg. Kun 150 meter å gå til bussholdeplass (Lerbergkrysset). Ca 1,5 km til togstasjonen.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. Nærhet til kultur med bl.a. Nøstetangen Museum og glasshytte. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. I Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Hokksund barneskole, se; www.minskole.no og barnehage like ved barneskolen.

Hokksund ungdomsskole se; www.hokksund.ungdomsskole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Felleskostnader

Kr 1 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2017

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

84m2

Tomt

1021m2

KR-kode

191881

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lerbergjordet 13, 3303 Hokksund

Gnr. 103, bnr. 280, snr. 3 i Øvre Eiker kommune.

Det følger med 1/24 av realsameiet for vei og øvrig fellesområde i mellom de forskjellige sameiene/4-mannsboligene på feltet.

Realsameiet har gnr. 103, bnr. 282

Tomten

Eiet tomt på 1.021 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Plass til en bil i garasje i tillegg til fast biloppstillingsplass på sameiets asfalterte fellesareal.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 94 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Primærrom:

Entré, 3 soverom, bad med wc, kjøkken og stue: 81 kvm

Sekundærrom:

Bod/teknisk rom: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i tilknytning til garasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.08.2018 utført av Bjørnerud Takst AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bindingsverk i tre på betongsåle. Yttervegger kledd med trekledning sist malt i 2017. Saltakskonstuksjon i tre ev typen W-takstoler. Saltak tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det ingen forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann beskriver leiligheten: Leiligheten fremstod som nybygg. Godt vedlikeholdt innvendig og utvendig ved befaringen. Takstmannn har ingen bemerkninger etter befaringen.

Selger opplyser at det ikke har vært et års kontroll av boligen med utbygger foreløpig. Dersom boligen overtas av ny eier før et års kontroll er gjennomført vil det bli ny eiers ansvar å melde ifra om og følge opp følgende:

Reklamere på dusjhode, noe fuging under toalett, asfalt for høyt opp til dør på utebod og helning mot garasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker, moderne leilighet med lyse overflater beliggende i 2. etasje. Selgere gjorde i byggeprosessen flere tilvalg som ble levert med leiligheten ved innflytting i 2017. Tilvalg: spotter i himling, 1- stavs eikerparkett på gulv, uttrekkbar dusj for kjøkken kran, kjøkken overskap til himling, "rundell" i hjørnet på kjøkken underskap, standardheving av innedører med dempelist og ekstra stikk på balkong. Det er i tillegg lagt ekstra stikk til garasje med tanke på el-bil.

Overflater har 1-stavs eikeparkett og fliser på gulv. Fliser, malte MDF plater og malte plater på vegger og i himling. Spotter i himling på bad, kjøkken og i stue.

Entré med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i garderobeskap. Videre adkomst til 2 soverom og bad før stue med åpen kjøkkenløsning. Det tredje soverommet har adkomst fra stue. Bod/tekninsk rom og utgang til balkong fra kjøkken.

Bod/teknisk rom med flislagt gulv, opplegg for vaskemaskin og 120-liters varmtvannsbereder. Stoppekran og magnetventil (stoppekran) for "Waterguard". Balansert ventilasjonsanlegg med tilluft og avtrekk. Varmegjenvinner.

Leiligheter har 3 soverom. Hovedsoverommet har speil skyvedørsgarderobe.

Pent bad med flislagte vegger og gulv i tidløse farger. Varmekabler i gulv og spotter i himling. Innredning med heldekkende servant og underskap med skuffer. Speil over servant . Vegghengt WC og dusjkabinett med regnfall og hånddusj.

Stue med plass til sofagruppe og åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har pen Sigdal innredning med overskap til himling. Hvite, profilerte fronter med laminat benkeplate og nedfelt kum. Blandebatteri med avstengning for oppvaskmaskin og uttrekkbar dusj. Ventilator over integrert platetopp i tillegg til ntegrert ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryserdel. Komfyrvakt over platetopp. "waterguard" i kumskapet.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabel i entré, bod/teknisk rom og bad.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det er gitt midlertidig brukstillatelse den 31.05.2017 , som er forlenget 11.09.2018 og utløper 01.12.2018.

Forholdet rundt ferdigattest gjelder flere boliger og kriteriet for å få ferdigattest er at kommunen har overtatt arealene de skal, noe de foreløpig ikke har gjort. Arealene det gjelder er lekeplass og grøntareal.

Utbygger opplyser at det er søkt om ferdigattest og at de avventer fastsettelse av dato for overtakelsesbefaring med kommunen.

Midlertidig brukstillatelse følger vedlagt i salgsoppgave.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 1151179, tinglyst 12.12.2016, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eventuell fremleie av leiligheten skal godkjennes av sameiet og tidsbergrenses. Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lerbergjordet 9-15 sameie, med sameiebrøk 1/4.

Sameiet består av 4 leiligheter i en 4-mannsbolig.

Dugnad, gressklipping, samt snømåking der brøytebilen ikke kommer til på må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Sameiet har malt fasade på boligbygning og garasjer.

Planlagte påkostninger: ingen pr d.d.

Iht. sameiets regler må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til dataljert reguleringsplan for Harakollen BO, stadfestet 27.10.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 23.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader er kr 1.000,- pr mnd og dekker: bygningsforsikring, avsetting til vedlikehold og snøbrøyting/strøing av fellesarealer.

Selger har hatt ca. kr 5.227,- i året i kommunale avgifter (vann og avløp). Det er tre terminer i året. Boligen har installert vannmåler og avgiften avhenger derfor av forbruket.

Renovasjon for fellesløsning med hjemmekompostering er kr. 3.336,- i året fordelt på 2 terminer.

Strømforbruk er ca 15.000 Kwh som tilsvarer ca. 11.000,- kr pr. år.

Boligen er tilknyttet NextGentel som leverandør av internett med avgift på kr 523,- pr. mnd. Kjøper må i tillegg påregne kostnader til TV-signaler.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.178.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Ullern/hobbelstad
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Krokstadelva 6.6 km
Vestfossen 7.2 km
Mjøndalen 8.4 km
Hokksund 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 112.5 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.9 km
Bussholdeplass Lerbergkrysset 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Falkbanen kunst- og gressbane 0.4 km
Idrettsanlegg Hokksund barneskole balløkke 0.5 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 3.4 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 8.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 0.5 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Eiker videregående skole 1.7 km
Åssiden videregående skole 12.7 km

Barnehager

Lerberg kommunale barnehage (0-5 år) 0.5 km
Smaatroll familiebarnehage 0.9 km
Harakollen FUS barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 3.2 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 5.8 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1.7 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 5.8 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1.5 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1.9 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Coop Prix Hokksund 1 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 1.3 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.3 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 2.3 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,7 %
Andel kvinner 52,3 %
Gj.snittalder menn 41,8 år
Gj.snittalder kvinner 37,1 år
Husholdninger med barn 34,4 %
Husholdninger uten barn 65,6 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 837
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Ullern/hobbelstad 553 221

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,45% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?