Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 675 000,- for kr 2 675 000,-

Stue

Entré

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Veranda

Veranda

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Alkove

Alkove

Alkove

Gang

Bad

Bad

Bad

Plantegning

Inngangsparti blokk

Fasade blokk

Tomt

Turområder

Nærområde

Gjettum t-banestasjon

Dæhlivann

Gjettum

Levretoppen 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Gjettum: Meget pen 1-roms selveier i høy 1. etasje med alkove og balkong - Oppusset i 2014 - Nærhet til buss og t-bane

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 638,-
Fellesgjeld:
Kr 187 916,-
AREAL (P-ROM / BRA)
33 / 33 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Levretoppen 3 på Gjettum. Flott 1-roms leilighet med alkove og balkong beliggende i høy 1. etasje i boligblokk over 2 plan + kjeller og loft. Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, tomannsboliger, leiligheter og eneboliger.

Leiligheten har umiddelbar nærhet til bussholdeplass i Bærumsveien og gangavstand til t-banestopp på Gjettum stasjon. Fra leiligheten er det gangavstand til nærsenter på Gjettum som idag huser blant annet Rema 1000, frisør, Mower spesialisten mm. (Ved t-banestoppet).

Kolsås Senter ligger også i nærheten og har et godt utvalg av forretninger, med en stor og innholdsrik Meny-butikk, vinmonopol, bokhandel mm. Det er også nærhet til Sandvika sentrum og Sandvika storsenter med et rikt utvalg av butikker, restauranter og det meste man ønsker av servicetilbud.

Leiligheten ligger like ved markagrensen og inngangen til Kolsås landskapsvernområde. Flotte rekreasjonsområder i kort avstand fra boligen. Idylliske Kolsåstoppen med fantastisk utsikt og fine turstier, Kadettangen med det nye badeanlegget og selvfølgelig idylliske Kalvøya med en rekke strand- og bademuligheter, og turmuligheter.

Godt etablert nabolag med fritidstilbud i nærheten, Rud Idrettspark kan by på det meste av fritidstilbud til alle aldre, herunder både tennis, golf, fotball, ishockey, håndball og diverse aktiviteter i idrettshall. Kort vei til skibakker (Kirkerud er nærmest) og lysløyper, samt flere golfbaner.

Barnehager og skoler

Barneskole: Levre

Ungdomskole: Hauger

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse i annonsen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger, inn fra Bærumsveien og frem til boligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 187 916,-

Totalpris

Kr 2 587 916,-

Felleskostnader

Kr 2 638,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1962

Primærrom

33m2

Bruksareal

33m2

Tomt

1692m2

KR-kode

10.18157

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Levretoppen 3, 1346 Gjettum

Gnr. 86, bnr. 232, snr. 7 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.692 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med grøntarealer, prydbusker, gangveier, parkeringsplasser og sittegrupper.

Parkering

Sameiet har noen parkeringsplasser på egen tomt. Eier av hver leilighet får 1 parkeringsbevis fra styret og kan parkere gratis der det er ledig. Ingen faste plasser. Dette gjelder kun dersom eier bor i leiligheten selv, ikke for evt. leietaker.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 37 kvm

Totalt bruksareal: 33 kvm

Totalt primærrom: 33 kvm

Bruksareal:

Leiligheten 33 kvm

Primærrom:

Leiligheten:

1. etasje 33 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue og sove alkove

+ 1 bod i kjeller

+ 1 bod på loft

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.11.2018 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong/ mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Yttervegger er pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Saltakskonstruksjon av tre, tekket med takpapp. Trapper og repo i oppgang i betong, med terrasso overflate.

Vinduer: Vinduer fra 2017, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Vinduer kan settes i lufteposisjon.

Ytterdører: Brann og lydklassifisert inngangsdør/leilighetsdør med kikkehull (B-30 DB35). Balkongdør fra 2014, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre.

Balkong: Øst-vendt balkong med utgang fra stue på ca 5 m2. Gulv av betong, belagt med terrassebord. Rekkverk av stål og fasadeplater.

VVS:

- Varme, generelt: Varme fra radiatorer, tilknyttet byggets anlegg. Varmekabler i gulvstøp på bad.

- Luftbehandling, generelt: Mekanisk avtrekk på bad. Tilluft via ventil montert på vegg.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer plassert i oppgang utenfor leilighetsdør. Hovedsikring på 2x25 AMP. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i tilstandsrapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. På generelt grunnlag anbefales det derfor en gjennomgang av en el.fagmann.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Bad: Vannlåsen til sluket var ikke mulig å få opp og er grunnlaget for tilstandsgraden til takstmannen: TG:2. Det anbefales at denne frigjøres på en fagmessig måte, slik at rengjøring av sluket kan utføres med enkelhet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen 1-roms selveierleilighet med alkove og balkong beliggende i blokk over 2 plan + kjeller og loft. Det er 12 leiligheter og 2 næringsseksjoner i blokken.

Leiligheten ligger i høy 1. etasje og har 1 bod på loftet og 1 bod i kjeller. Det er felles vaskeri i kjelleren.

Leiligheten holder gjennomgående god standard og ble pent oppusset av tidligere eier i ca. 2014. Det er byttet verandadør i 2014 og vinduer i leiligheten i 2017, samt nybygget balkong på ca. 5 kvm med utgang fra stuen.

Entré: Trivelig entré med garderobeskap og innstallert porttelefon med fjernåpner.

Stue: Lys og pen stue med plass til sofasalong og TV-løsning og plass til lite spisebord. Stuen har pent gulv, lysmalte veggflater og downlights i himlingen. Det er direkte utgang til øst-vendt balkong på 5 kvm med gulv av betong, belagt med terrassebord. Rekkverk av stål og fasadeplater.

Kjøkken: Flott kjøkken med innredning fra 2014. med hvite profilerte fronter og håndtak av stål. Benkeplate av heltre eik og det er lys under overskap. Det er kjøkkenplater mellom overskap og benk, nedfelt stålkum og ett-greps blandebatteri.

Innfelt / integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøl/frys. Ventilator over kokeplate. Ventilatoren er ikke koblet på ventilasjonssjakt eller gjennom ventil i yttervegg, og renser luften med kullfilter. Dette filteret bør byttes jevnlig.

*Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Alkove: Innredet rom brukt som sovealkove med plass til seng og nattbord. Det er vindu i rommet som gir naturlig lys inn fra stuen.

Bad: Badet er pusset opp i ca. 2014 av tidligere eier. Det er fliser på gulv, fliser på vegg og nedsenket himling av smartpanel med downlights. Badet er innredet med dusjhjørne med foldbare glassdører, innebygd vegghengt toalett, underskap med tilhørende servant, ett-greps blandebatteri og veggmontert speil over servant.

Sluket er plassert i dusjsonen. Det er synlig smøremembran i sluket, men om denne er klemt til sluk er ikke mulig konstatere grunnet utførelsen og oppbygningen. Det antas at badet er bygget etter de forskriftene og reglene som var gjeldene på oppføringstidspunktet.

Overflater:

Gulv: 1-stavs laminat. Lagt nytt i 2014.

Vegger: Slette malte flater i alle rom. Malt opp i 2014.

Himlinger: Lyse takplater i himling. Montert i 2014. Nedsenket med downlights i de fleste rom. Romhøyde i stue er ca 2.35 m.

Oppvarming

Leiligheten har varme fra radiatorer, tilknyttet byggets anlegg (Felles oljebasert sentralfyr). Samt varmekabler i gulvstøp på bad.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. Enova tilbyr støtteordninger på inntil kr 50.000,- som synker suksessivt frem til 2020. For utfyllende informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 13.01.1964 .

Tillatelsen er gitt på betingelse av at nevnte mangler og feil nebnt nedenfor blir rettet innen 01. mars 1965:

- De i vårt brev av 30. juni 1964 påpekte mangler vedr tilfluktsrommet må etterkommes.

- Sprekk under vindu i postkontor må utbredes.

- Sålbenkbeslag under vinduer i gavlfasaden må utbedres.

- Platt for jernplate under feieluke på loft må festes slik at den ikke er flyttbar.

- I tak i soverom tilhørende herr Høhnebakks^leilighet er det vanngjennomslag med muggdannelse og avskallet puss. Dette må undersøkes og utbedres.

- Helserådets anmerkninger må etterkommes, jmf. vedlagte gjenpart av helserådets uttalelse av 18. desember 1964. Brannvesentets eventuelle anmerkninger må etterkommes, disse vil bli ettersendt.

I tillegg til ovenstående må det foreligge ferdiggodkjennelse fra vannverket og feiermesteren. Når ovennevnte er utført må det varsles for ny besiktigelse.

Manglene/feilene som kommenteres i brevet ble utbedret, iflg byggesaksavdelingen hos Bærum kommune.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

* Det foreligger ferdigattest på balkonger datert 17.01.2018.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

*Dagboknr 3192, tinglyst 24.09.1959, type heftelse: Servitutten er en gammel kjøpekontrakt fra fru Else Klem som selger og A/S Gjettumveien 47 som kjøper. Bestemmelsene i servitutten antas ikke ha betydning for benyttelse av leiligheten.

*Dagboknr 1057, tinglyst 25.03.1960, type heftelse: Servitutten er en tinglyst erklæring hvor det fremgår at eier av eiendommen vedtar kommunens vannforsynings- og kloakkreglement som gjeldene for eiendoimmen og forpliktelse til å overholde enhver tids gjeldende bestemmelser for vann- og kloakkarbeiders utførelse, med flere bestemmelser.

*Dagboknr 7912, tinglyst 06.04.1983, type heftelse: Servitutten er en erklæring fra tidligere eier av eiendommen til tillatelse til graving og legging av vann- og avløpsledninger med kummer over eiendommen gnr. 86, bnr. 232.

Bestemmelser om at terrenget bringes tilbake i samme stand som før graving, bestemmelse om oppføring av byggverk med en minsteavstand 3 meter fra ledningene og rett for kommunen til fremtidig ettersyn, vedlikehold og evt. reparasjon med flere bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Levretoppen 1 / 3 sameie, med sameiebrøk 36/943.

Sameiet består av 12 leiligheter og 2 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Solito Forvaltning AS, tlf. 67 81 88 00.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Montert balkonger på 9 leiligheter, skiftet vinduer, malt fasader og utført blikkenslagerarbeider.

Planlagte påkostninger: Styreleder i sameiet informerer om at sameiet har startet med å se på mulighet for å gå over fra oljefyring til biogass som oppvarming. Styreleder er usikkert når dette vil skje og kostnader rundt dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

* Det fremgår av sameiets vedtekter at innvendig vedlikehold av egen seksjon samt andre rom som hører under seksjonen, påhviler fullt ut for egen regning den enkelte sameier. Innvendige vann- og avløpsledninger omfattes av vedlikeholdsplikten til og med forgreningspunktet inn til seksjonen, og elektriske ledninger til og med seksjonens sikringsboks.

Hver seksjonseier har ansvar for vedlikehold og utskifting av sine vinduer og eventuelt terrassedør. Ytre vedlikehold av eiendommen med bygninger, fellesrom, fellesarealer, anlegg og utstyr, herunder trappeoppganger og inngangsdører til oppgangene er sameiets ansvar.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Kommuneplan: Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse i kommuneplan 2017-2035 med ikrafttredelse 04.04.2018.

Reguleringsplan: Eiendommen omfattes av 2 reguleringsplaner. Eiendommen er regulert til forretning/ kontor (delareal 1427 kvm) i henhold til reguleringsplan 1978005 Gjettum Nord datert 11.04.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er også regulert til forretning/ kontor (delareal 265 kvm) 2009032 Kolsåsbanen, Valler - Gjettum, områderegulring datert 15.06.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

* Det er registrert en pågående byggesak på en av naboeiendommene (Levretoppen 16). Byggesaken gjelder tilbygg av rekkehus med saksnr. 2018/5331.

Overtagelse

Mulighet for snarlig overtakelse. Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.638,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring a konto, kommunale avgifter, renter og avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel, revisjon, forsikring av bygningsmasse, strøm til fellesarealer og generell drift av eiendommen..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene er fordelt på følgende måte:

- Fellesutgifter: 1.196,- pr. mnd

- A-konto varmtvann og fyring: 500,- pr. mnd*

- Renter og avdrag på individuelt lån (balkong og vindu): 942,- pr. mnd.

Det er mulighet for leveranse av kabel-TV og internett fra Canal Digital (Nå Telenor). Interessenter bes kontakte Telenor for pristilbud på tilkobling og internett og tv-signaler.

Kjøper må selv tegne innboforsikring. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.657.813,-.

Av dette beløpet utgjør kr 187.916,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- totalt

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?