Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 950 000,- for kr 3 950 000,-

Velkommen til Lillebergsvingen 10 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Lys og hyggelig stue som har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord

 

Gjennom store vindusflater får stuen rikelig med naturlig lys

Kontrastvegg malt i en lekker blåtone

Stuen har pipeløp og følgelig mulighet for å montere peisovn

Direkte utgang fra stuen til stor innglasset balkong

Grønt og koselig utsyn fra balkongen

7 kvm. balkong med plass til sittegruppe og grill

Separat kjøkken med profilert HTH-innredning

Grønt utsyn fra spiseplassen på kjøkkenet

Kjøkken i eik med håndtak i børstet stål

 

Pent bad med innredning fra 2017

Servant med skuffer under og speilskap med lys over

Plass til vaskemaskin og tørketrommel

Hovedsoverommet har naturlig plass til dobbeltseng og øvrig oppbevaringsmøblement

Soverommet er nymalt i 2018 og vender ut mot skjermet og stille fellesområde

God plass til pult eller andre møbler

Soverom II er i dag innredet som walk-in garderobe

Innredningen kan enkelt skiftes eller rommet kan gjøres om til barnerom/gjesterom

Vender ut mot et rolig og trafikkstille område

Romslig entré med fliser og plass til sko- og yttertøy

Lekker entré med original teglsten på deler av veggen

Bygget er omkranset av et frodige og grønne fellesområder

Skjermet beliggenhet med kort vei til det meste

Velkommen til Lilleberg!

Hasle T-banestasjon tar deg til sentrum på under 10 minutter

Hasle Torg har bl.a. dagligvarebutikk, Vinmonopol, treningssenter, frisør, apotek, bakeri m.m.

Helsfyr, et knutepunkt for kollektiv transport

Kort vei til hyggelige caféer

Andedammen på Hovin

Nye Intility Arena for den sportsinteresserte

Hyggelige turmuligheter på Hovin

Teglverksdammen

Teglverksdammen med flotte parkarealer, kunstgressbane og lekestativer

Kart

Plantegning

Lilleberg - Usjenert og pen 3-roms med romslig, innglasset balkong. Rolig og sentral beliggenhet. V. vann. inkl.

Lillebergsvingen 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Lilleberg - Usjenert og pen 3-roms med romslig, innglasset balkong. Rolig og sentral beliggenhet. V. vann. inkl.: Lilleberg - Usjenert og pen 3-roms med romslig, innglasset balkong. Rolig og sentral beliggenhet. V. vann. inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 045,-
Fellesgjeld:
Kr 157 704,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet, i et barnevennlig område som ligger tilbaketrukket fra støy og trafikk på Hovin/Lilleberg. God avstand mellom blokkene. Området har en fin blanding av velholdte blokker og åpne grøntarealer. Grøntområdene rundt blokkene er godt i varetatt av borettslagets beboere. Her finnes en idyllisk andedam, lekeplasser, basketbane, turnhall og tennisbane m.m. Nedenfor boligen i et koselig skogsholt er det blitt renovert en ny grillplass med bord og benker på stor treplatting.

Flotte turområder i nærheten og gangavstand til Jordal, Kampenparken, Tøyenbadet og Botanisk hage. Oslo sentrum er en halvtimes spasertur unna, og den spreke kan følge turveier helt opp til Grefsenkollen og inn i Lillomarka. Nærhet til alle byens fasiliteter, butikker, skoler, barnehager og parker. Det er også kort avstand til flere idretts- og fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane og treningssentre. Meget god offentlig kommunikasjon med kort vei til tre T-bane stasjoner (Hasle, Helsfyr og Ensjø), samt busstopp rett ved hvor blant annet 21- og 28-bussen går forbi. Ti minutter sykkelavstand til BI Nydalen

Fra Helsfyr kan man også benytte seg av flybussen. Et par minutter unna ligger Hasle Torg. Her finnes en rekke servicetilbud og butikker som Baker Hansen, frisør, dagligvare, blomsterbutikk, treningssenter, apotek og Vinmonopol. Økernsenteret er også under utvikling, viktig knutepunkt med blant annet kino, kjøpesenter og nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. For deg som ankommer med offentlig transport finnes det flere busstopp og t-banestasjoner i nærheten. Sjekk gjerne ut Ruters nettsider for hvilke linjer som passer deg best.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 157 704,-

Totalpris

Kr 3 957 704,-

Felleskostnader

Kr 4 045,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1953

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

73m2

Tomt

70333m2

KR-kode

371848

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lillebergsvingen 10, 0662 Oslo

Gnr. 122, bnr. 139 i Oslo kommune.

Leil.nr. 2041, andelsnr. 175,

Lilleberg Borettslag, org.nr. 950 156 384

Tomten

Eiet tomt på 70.333 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplass og sittebenker.

Parkering

Borettslaget har per i dag 166 parkeringsplasser som leies ut til beboere etter venteliste. Fem av disse har uttak for elbil. Erfaringsvis pleier det å være fine muligheter for å få leid parkeringsplass.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom:

Bad, gang, stue, kjøkken, 2 soverom: 64 kvm.

Sekundærrom:

Innglasset balkong : 9 kvm. Innglasset balkong har et gulveareal på ca. 7 kvm. Innglasset balkong er medtatt i bruksarealet som sekundærrom. Vegg mellom balkong og stue regnes som sekundærrom.

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på hhv. 2 og 4 kvm., samt en bod i 1. etasje på ca. 2,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Lillebergsvingen 10, en velholdt og pen 3-roms andelsleilighet i 2. etasje med innglasset balkong på ca. 7 kvm. og tilbaketrukket beliggenhet. Hjørnebeliggenhet som sikrer gode innvendige lysforhold i alle rom. God takhøyde i kombinasjon med en fin planløsning gjør at boligen føles romslig. Her bor du i stille og rolige omgivelser, omkranset av pene grøntarealer, i et spennende boligområde som er i stadig utvikling. Boligen inneholder: stue, kjøkken, 2 soverom, bad/wc, entré og innglasset balkong.

Entré:

Romslig og praktisk entré/gang med god plass for både sko- og yttertøy. Nåværende eier har hentet frem original teglstein på deler av veggen, noe som gir et forsterket og personlig førsteinntrykk av leiligheten. For øvrig naturlig plass for garderobeskap i nisje om ønskelig. Entréen har fliser på gulv og malte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Lys og hyggelig stue som har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord. Gjennom store vindusflater får stuen rikelig med naturlig lys - noe som bidrar til å skape en luftig og fin atmosfære. Mulighet for å montere vedovn på eksisterende pipeløp om ønskelig. Stuen vender i sin helhet ut mot grønne og skjermede grøntområder. Parkettgulv og nymalte veggflater hvor en av stuens vegger er malt i en moderne og lekker blåtone. Stuen har pipeløp med mulighet for montering av peisovn.

Balkong:

Direkte utgang fra stuen til stor, innglasset balkong på ca. 7 kvm. som vender mot sydøst. På balkongen er det naturlig plass til sittegruppe og grill. Balkongen fungerer som en forlengelse av stuen og leiligheten for øvrig med mulighet for varmeovn i taket for oppvarming i høst- og vinterhalvåret. Den innglassede balkongens vinduer kan skyves til side og åpnes opp. Balkongen har nylig fått lamellgulv.

Bad/wc:

Flislagt baderom med god størrelse som ble pusset opp i regi av borettslaget ca. 2003. Badet har vegghengt toalett, servant med skuffer under og speilskap med lys over. Dusjnisje med skyvedører, opplegg for vaskesøyle og nedfelt himling med downlights. Innredning på badet var ny i 2017. Arbeidene er utført av fagfolk. Varmtvann leveres fra fellesanlegg og er inkl. i felleskostnader. Varmekablene på badet fungerer ikke iflg. eier.

Kjøkken:

Separat kjøkken med profilert HTH-innredning i eik med håndtak i børstet stål. Laminat kjøkkenbenk med nedfelt oppvaskkum og Mora blandebatteri. God kombinasjon av skap- og benkeplass gir kokken gode arbeidsforhold. Nisje til komfyr og oppvaskmaskin (smal type). Frittstående dobbelt kjøleskap med isvann og isbit funksjon. Svært frodig og grønt utsyn fra kjøkkenvinduet og naturlig plass til et lite spisebord hvor enkle måltider kan nytes. Parkettgulv og malte vegg- og himlingsflater. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Soverom:

Boligen har to gode soverom som begge har fin størrelse og nyere laminatgulv fra 2016/2017. Hovedsoverommet har naturlig plass til dobbeltseng, garderobeskap og oppbevaringsmøblement for øvrig. Soverommet er nymalt i 2018 og vender ut mot skjermet og stille fellesområde. Her kan du sove med soveromsvinduet åpent hele sommeren! Soverom II har også god størrelse og er i dag innredet som en walk-in garderobe med store, åpne garderobeskap med en god kombinasjon av skuffer, hyller og heng. Innredningen kan enkelt skiftes etter egne ønsker og behov. Rommet egner seg naturligvis like godt som både barnerom/gjesterom/kontor. Også dette soverommet vender mot et rolig og trafikkstille område.

Diverse:

- Romslig balkong med fine solforhold.

- Godt skjermet fra støy og trafikk

- Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer.

- Pent opparbeidede grøntområder med lekeplasser, turstier og sittegrupper

- Barnevennlig område.

- Flott tur- og sykkelvei som passerer gjennom borettslaget

- Rask avklaring av forkjøpsretten.

- Rikelig med bodplass (3 boder)

- Kort ventetid på fast parkeringsplass i borettslaget

- Ingen dokumentavgift!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Eier opplyser at det er mulig å koble til vedovn på eksisterende pipeløp. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 50-tallet. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger uattestert arkivkort fra 1951.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet:

- Best. om bebyggelse: Frysebokshus

- Best. om garasje/parkering

- Erklæring/avtale: Anlegge og vedlikehold av ledninger

- Erklæring/avtale: Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. traktorgarasje

- Erklæring/avtale: Rett til å sette opp busskur

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Lilleberg Borettslag.

- Borettslaget består av 373 leiligheter.

- Første innflytting skjedde i 1953. Tomten ble kjøpt i 1986.

- Forretningsfører er OBOS Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.lillebergbl.no

- Borettslaget er forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer: 78834433

- Dyrehold: Det er lov til å ha hund, samt innekatt i borettslaget. Dyrehold skal meldes skriftlig til styret.

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2016 kr 7.252.425,- og viser borettslagets likviditet.

- Styret kan kontaktes per e-post: styret@lillebergbrl.no

- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med GrøntMiljø AS.

- Borettslaget har avtale med Smart Security om vakthold, telefon 22 10 18 05.

- Borettslaget har avtale med Oslo Renhold om renhold av Borettslagets fellesarealer.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Vaskeriet i Lillebergveien 2 fikk ny vaskemaskin og tørketrommel.

2015: Alle husstander fikk røykvarsler og pulverslukkerapparat. Utvidet parkering med ytterligere 3 plasser for el-biler.

2013: Nye lekeapparater og utvidelse av lekeplassen.

2012: Maling av garasjerekker.Oppgradering vaskeriet Lillebergveien 7, 14 og 17 med nye vaskemaskiner og tørketromler.

2010, 2013 og 2015: Utskifting av vinduer og dører ble skiftet som en frivillig løsning.

2009 - 2011: Drenering.

2010: Det er opprettet 22 nye parkeringsplasser. Nytt avfallsanlegg.

2008: Oppgradering vaskeriet Lillebergsvingen 8 med nye vaskemaskiner og tørketromler.

2007: Oppgradering vaskeriet Lillebergsvingen 4 med nye vaskemaskiner og tørketromler

2003: Våtromsrehabilitering: Utskifting av vann- og avløpsrør m/sluk i samtlige leiligheter og kjellere. Sanering av småberedere, bygging av nye felles berederanlegg. Rehabilitering av badene med nye membraner, varmekabler, fliser, veggmonterte WC m.m.

2000: Utomhusprosjekt. Opparbeidelse av 30 nye parkeringsplasser og utbedring av de eksisterende. Motorvarmeuttak og ca 25 belysningslykter ute. Begge lekeplassene ble oppgradert og det ble opprettet 9 nye sittegrupper samt benker og sykkelstativ foran alle inngangspartier. Ny beplantning ved alle inngangspartier, noe re-asfaltering, belegningsstein og kantstein. Prosjektet ga rehabiliteringsprisen fra OBOS på kr 100.000,-.

1998: Rehabilitering av el-anlegg. Stigeledninger, sikringsskap, omtrekk. Nye stigeledninger, innmat i sikringsskap og nytt gårdslysanlegg. Inntrekking av nye ledninger i borettslagets samtlige 373 leiligheter.

1995 – 1997: Ny taktekking, isolasjon av yttervegger samt ny kledning. Nye inngangsdører i blokken og nye større balkonger. Blokkenes loftsgulv ble isolert og rekkehusene tak etterisolert. Fullstendig rehabilitert, med nytt utstyr i vaskeriet Lillebergveien 21.

Planlagte påkostninger:

- Nytt varmtvannsanlegg er prioritert en i vedlikeholdsplan, og utskiftingen startet i 2017.

- Nytt låssystem og dørtelefonanlegg er prioritet to i vedlikeholdsplan.

Det er innhentet tilbud for skifte av vinduer og dører i 2010, 2013 og 2015. Det er mange i borettslaget som har benyttet seg av tilbudene og dette er betalt individuelt. Da det ennå er noen som ikke har skiftet inngangsdører og vinduer, så er borettslaget i løpende dialog med Vindu Entreprenøren om å sende ut et nytt felles tilbud på dette. Bestillinger blir da individuelt og inngår egen betalingsavtale med leverandør.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten paralellavklares. Konferer megler for nærmere informasjon.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende midlertidige reguleringsbestemmelser datert 14.05.86.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger forbeholder seg retten til å ta med seg lampe over spisebord på kjøkkenet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.045,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader, kabel-tv, varmtvann, trappevask, generelt vedlikehold, nedbetaling av andel fellesgjeld, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.688,-

Trappevask 80,-

Strøm for varmtvann 180,-

Kabel-tv 97,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.900,- / 9.900 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.965.792,-. Av dette beløpet utgjør kr 157.704,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Valle
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Hovin friluftsområde 0.2 km
Teglverkstomta 0.7 km
Valle-Hovin 0.8 km
Teisenkrysset 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.3 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.8 km
Bussholdeplass Gladengveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.7 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.9 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.4 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.7 km
Valle Hovin videregående skole 0.8 km

Barnehager

Valle barnehage (1-5 år) 0.5 km
Hovin barnehage (1-5 år) 0.7 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.7 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.8 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.9 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.7 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.7 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.7 km
Dagligvare Joker Hasle 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.6 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Grensesvingen 0.9 km
Bensin Shell Etterstad 1.3 km
Bensin Circle K Brynseng 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,5 %
Andel kvinner 53,5 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 12769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Valle 1232 740

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?