Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 080 000,- for kr 3 080 000,-

Luftig stue med utgang til balkong og god plass til sofagruppe samt spisebord. Leiligheten ligger på enden, med lys inn fra to sider

 

Det er varmekabel i gulv i alle rom. Downlights i tak gir god belysning

Velkommen til Lillebergsvingen 7 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

 

Herlig balkong på ca. 7,5 kvm. med god plass til utemøbler

Balkongen vender ut mot grøntområde og ligger således usjenert og fint til

 

Stort, adskilt kjøkken med tilsvarende stil/finish som leiligheten for øvrig

Tøff kjøkkeninnredning med sorte fronter og integrerte hvitevarer

 

 

Kjøkkenet har også plass til spisebord. Barløsningen avbildet kan medfølge etter nærmere avtale

Delikat bad med "spa-følelse." Badet har stilren innredning, dusjhjørne med regnfallsdusj, innfellbare dusjdører og opplegg til vaskemaskin

Delikat flisvalg med forskjellige typer fliser. Vegghengt toalett. Innfelt speil gir økt romfølelse

Romslig og luftig soverom med god plass til dobbeltseng

Skreddersydd og tilpasset oppbevaringsløsning rundt og over sengen

I tillegg medfølger skyvedørsgarderobe. Downlights i tak.

Romslig gang med fliser på gulv og downlights i tak. Varme i gulv

Plantegning med mål

Fasade

Blokken ligger fint til på Lilleberg med grøntområde rett utenfor

Lilleberg - Et meget flott og grønt område

Hasle Torg med et variert og godt servicetilbud

Området har et godt kollektivtilbud. Her er Hasle T-bane. I tillegg går bl.a. 21-bussen og Flybussen i Grenseveien og Ensjø T-bane er også i gangavstand

Området har gjennomgått en omfattende transformasjon de senere år

Andedammen

I Gladengveien er det bl.a. kommet gastrobar

Vålerengas nye stadion

Kart

Lilleberg/Hovin

Lillebergsvingen 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 150 000,-

Lilleberg/Hovin: Gjennomført og stilig 2-R hjørneleil. på 56 kvm. med balkong og god planløsning|Sentral og skjermet beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 367,-
Fellesgjeld:
Kr 125 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral beliggenhet i et meget populært og rolig boligområde på Lilleberg/Hovin. Området er sjarmerende og har en fin blanding av velholdte blokker og åpne grøntarealer. Flotte turområder i nærheten, med Andedammen like ved. Hasle Torg kjøpesenter ligger like ved med bl.a. Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster og treningsenterkjeden Fitness Xpress m.m. I nærheten har det også kommet Rema 1000 og KIWI.

Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munchmuseet og Botanisk hage. Lille Tøyen hageby med koselig kafé og Lille Tøyen kolonial er like i nærheten. Gangavstand til Tøyen og Grünerløkka samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det kommet ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten finner du også Ensjø og Økern. På Økern skal det bygges et kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Området har et godt kollektivtransport tilbud med få minutters gange til buss og t-bane. Buss 21 og 28, samt linje 5 med t-banen fra Hasle Torg. Linje 1,2,3 og 4 med t-bane fra Ensjø.

Adkomst

Enkel adkomst fra Grenseveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se for øvrig vedlagte kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 125 000,-

Totalpris

Kr 3 275 000,-

Felleskostnader

Kr 3 367,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1951

Soverom

1

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

70332m2

KR-kode

3718191

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lillebergsvingen 7, 0662 Oslo

Gnr. 122, bnr. 139 i Oslo kommune.

Andelsnr. 7, Lilleberg Borettslag, org.nr. 950 156 384

Tomten

Eiet tomt tomt på 70.332 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet felles tomt med bl.a.: plen, trær, diverse beplantning, sittebenker, lekeplass, asfalterte internveier m.m.

Parkering

Borettslaget har per i dag 166 parkeringsplasser, fem av disse har uttak for lading av elbil. Parkering kan leies etter venteliste.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom:

1. etasje 56 kvm: Stue, kjøkken, soverom, bad og entré.

Leiligheten disponerer to boder i kjeller på hvv. 3,5 kvm. og 1 kvm. og en bod på loft med ca. 9 kvm. gulvareal.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet. Vedlagte plantegning er ikke målbar og avvik kan forekomme.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader tekket med tegl og liggende kledning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG2 på bad pga. alder. Det er ingen tegn til funksjonssvikt i form av lekkasjer etc. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Diverse vedlikehold/påkostninger utført av borettslaget:

2017: Alle sentrale varmtvannsberedere i blokkene ble skiftet til OSO beredere.

2015: Alle husstander fikk røykvarsler og pulver slukkerapparat. Ytterdører i rekkehusene ble skiftet som en frivillig løsning. Utvidet parkering med ytterligere 3 plasser for el-biler.

2013: Vedlikeholdt uteplass.

2012: Maling av garasjerekker. Oppgradering vaskeriet Lillebergveien 7, 14 og 17 med nye vaskemaskiner og tørketromler.

2010: Opprettet 22 nye parkeringsplasser. Nytt avfallsanlegg.

2010-2013: Utskifting av vinduer og dører. Ca 50 ble skiftet som en frivillig løsning.

2009-2011: Drenering.

2007-2008: Nytt takdekke på rekkehusene. Nye dører til tekniske rom.

2001-2003: Våtromsrehabilitering.

1998: Rehabilitering av el-anlegg.

1998-2000: Utomhusprosjekt.

1995-1997: Rehabilitering av fasadene. Ny taktekking, isolering av yttervegger samt ny kledning. Nye inngangsdører i blokkene og nye større balkonger. Blokkenes loftsgulv ble isolert og rekkehusenes tak etterisolert.

Standard

Leiligheten har god standard og kan flyttes rett inn. Den skiller seg ut/har særpreg og er romslig med bra størrelse på alle rom.

Nærmere innhold:

Stue: Pen og romslig stue med gode lysforhold og god plass til sofabord samt spisebord. Designtak med downlights. Mulighet for å sette inn ildsted, da det er pipeløp i veggen bak murveggen. Utgang fra stue til balkong på ca 7,5 m² m/treheller på gulv. Varmekabel i gulv. Spisebord og tilhørende stoler kan medfølge etter nærmere avtale.

Kjøkken: Romslig og adskilt kjøkken med plass til spisebord. Tøff kjøkkeninnredning med sorte høyglansfronter, laminert benkeplate med matchende fliser over benk og nedfeldt benkebeslag. Integrert kjøle- /fryseskap, oppvaskmaskin, ovn, micro, keramisk platetopp og mekanisk avtrekk fra ventilator med kullfilter. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Fliser på gulv med varmekabler. Barløsning som er der i dag kan medfølge etter nærmere avtale.

Bad: Delikat flislagt bad med "spa-følelse." Det er varmekabler i gulvet og downlights i taket. Heldekkende servant på underskap, speil og belysning. Vegghengt klosett, dusj med dusjvegger i herdet glass, opplegg til vaskemaskin og kondens-tørketrommel. Plastsluk med klemt funksjon i sluket. Felles varmtvann-system. Naturlig avtrekk fra bad og leiligheten forøvrig. Badet ble opprinnelig oppgradert i regi av borettslaget i perioden 2001 - 2003 med nye membraner, fliser, nytt WC m.m. I følge opplysninger fra tidligere eier, ble badet deretter pusset opp igjen av fagfolk i 2009. (Det ble denne gang lagt flis på flis). Nye dusjdører er satt inn i 2014, og nye dusjhoder i 2015 (bl.a. regnfallsdusj).

Soverom: Romslig soverom med god skapplass. Skyvedørsgarderobe medfølger og i tillegg er det bygd garderobeskap rundt og over plassering for seng. Overflater på soverom, utenom gulv, ble pusset opp i 2013. Gulvet er også her i samme utførelse som resten av leiligheten. Varmekabler i gulv.

Entré: Stor entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Granittfliser på gulv med varmekabler. Downligths i tak.

Diverse:

- Sikringsskap med automatsikringer. Skap plassert i oppgang.

- Downlights i alle rom.

- Kabel-TV.

- Brannslukkingsapparat.

- Røykvarsler.

- Porttlf.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i alle gulv. Kjøper overtar boligen med tilhørende oppvarmingskilder slik den fremstår på visning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger et arkivkort på eiendommen fra 1951. Videre foreligger det bl.a. ferdigattest for rehabilitering av blokk fra 1996. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst seks servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse ang. bebyggelse og garasje/parkering. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lilleberg Borettslag.

Borettslaget består av 373 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Borettslaget er forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer: 78834433.

Dyrehold: Det er lov til å ha hund, samt innekatt i borettslaget. Dyrehold skal meldes skriftlig til styret.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 9 326 649,- og viser borettslagets likviditet.

Planlagt vedlikehold:

- Dørtelefonanlegg

- Kameraovervåkning på utendørs fellesområder.

- Oppussing av oppganger. Nye postkasser.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er parallellavklart og denne boligen kan ikke tas på forkjøpsrett!

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.5.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.367,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader (forretningsførsel, revisjon, kommunale avgifter, vaktmester, bygningsforsikring, renter og avdrag på fellesgjeld, trappevask, strøm for varmtvann og grunnpakke Kabel-TV (GET).

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.032,-, hvor renter og avdrag andel fellesgjeld utgjør kr. 1 263,- p.t.

Trappevask 80,-

Strøm for varmtvann 158,-

Kabel-tv 97,-

Nåværende har hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 5 500,- i året.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-TV. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.282.588,-. Av dette beløpet utgjør kr 125.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge valgfri ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS). Gebyret i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsretten vil da bortfalle.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Valle
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Hovin friluftsområde 0.2 km
Valle-Hovin 0.7 km
Teglverkstomta 0.8 km
Malerhaugen 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.5 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 2 km
Bussholdeplass Valle 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.1 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.4 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.5 km
Valle Hovin videregående skole 0.7 km

Barnehager

Valle barnehage (1-5 år) 0.4 km
Hovin barnehage (1-5 år) 0.7 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.7 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.9 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.7 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Dagligvare Joker Hasle 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Grensesvingen 0.7 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.8 km
Bensin Shell Etterstad 1.2 km
Bensin Circle K Brynseng 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,5 %
Andel kvinner 53,5 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 12769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Valle 1232 740

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?