Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

Velkommen til Lillebergsvingen 8 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Utsyn fra kjøkkenvindu

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bad

Bad

Gang

Gang

Gang

Fasade

Flotte grøntområder rett utenfor døren

Andedammen på Hovin

Velkommen til Lilleberg

Teglverksdammen med parkområder

T-banestasjon på Hasle

Hasle Torg

Fyrstikktorget med flere kaféer og servicetilbud

Kart

Plantegning

Lilleberg/Hovin

Lillebergsvingen 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Lilleberg/Hovin: Lys og romslig 2-R med tilbaketrukket beliggenhet, peis og stor balkong. Attraktivt område. V. vann inkl. i felleskost.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 666,-
Fellesgjeld:
Kr 139 612,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet, i et barnevennlig område som ligger tilbaketrukket fra støy og trafikk på Hovin/Lilleberg. God avstand mellom blokkene. Området har en fin blanding av velholdte blokker og åpne grøntarealer. Grøntområdene rundt blokkene er godt i varetatt av borettslagets beboere. Her finnes en idyllisk andedam, lekeplasser, basketbane, turnhall og tennisbane m.m. Nedenfor boligen i et koselig skogsholt er det blitt renovert en ny grillplass med bord og benker på stor treplatting.

Flotte turområder i nærheten og gangavstand til Jordal, Kampenparken, Tøyenbadet og Botanisk hage. Oslo sentrum er en halvtimes spasertur unna, og den spreke kan følge turveier helt opp til Grefsenkollen og inn i Lillomarka. Nærhet til alle byens fasiliteter, butikker, skoler, barnehager og parker. Det er også kort avstand til flere idretts- og fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane og treningssentre. Meget god offentlig kommunikasjon med kort vei til tre T-bane stasjoner (Hasle, Helsfyr og Ensjø), samt busstopp rett ved hvor blant annet 21- og 28-bussen går forbi. Ti minutter sykkelavstand til BI Nydalen

Fra Helsfyr kan man også benytte seg av flybussen. Et par minutter unna ligger Hasle Torg. Her finnes en rekke servicetilbud og butikker som Baker Hansen, frisør, dagligvare, blomsterbutikk, treningssenter, apotek og Vinmonopol. Økernsenteret er også under utvikling, viktig knutepunkt med blant annet kino, kjøpesenter og nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. For deg som ankommer med offentlig transport finnes det flere busstopp og t-banestasjoner i nærheten. Sjekk gjerne ut Ruters nettsider for hvilke linjer som passer deg best.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 139 612,-

Totalpris

Kr 3 339 612,-

Felleskostnader

Kr 3 666,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1953

Soverom

1

Primærrom

54m2

Bruksareal

55m2

Tomt

70333m2

KR-kode

3718184

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lillebergsvingen 8, 0662 Oslo

Gnr. 122, bnr. 139, i Oslo kommune.

Leil.nr. 2040, andelsnr. 174,

Lilleberg Borettslag, org.nr. 950 156 384

Tomten

Eiet tomt på 70.333 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplass og sittebenker.

Parkering

Borettslaget har per i dag 166 parkeringsplasser som leies ut til beboere etter venteliste. Fem av disse har uttak for elbil. Erfaringsvis pleier det å være fine muligheter for å få leid parkeringsplass.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Primærrom:

Bad, gang, stue, kjøkken, soverom: 54 kvm

Sekundærrom:

Kott: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på hhv. 4 og 2 kvm., samt en loftsbod med ca. 14 kvm. gulvareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.10.18 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende betongkonstruksjoner. Etasjeskiller i betong. Balkongdør fra 2017 med glassfelt og vinduer med energiglass i trerammer fra 2017. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein i betong. Utkraget balkong på ca. 7 kvm. i betong med rekkverk i stål- og platekonstruksjon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende punkter i rapporten er gitt TG2:

- Kjøkkeninnredningen har noen hakk og overflateskader i skapfronter og skrog.

- Parketten har bruksslitasje/merker.

- To knuste fliser på gulv ved toalettet på bad.

- Den nederste horisontale flisfugen på to vegger på badet er sprukket opp.

- Overflateskade i skuffefronten på servantskapet.

- Manglende brannvarsler på befaringsdagen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Lillebergsvingen 8! Dette er en romslig og pen 2-roms andelsleilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten har en flott, sydøstvendt balkong på ca 7 kvm med utgang fra stuen. Med sin hjørnebeliggenhet har boligen følgelig gode lysforhold. Den har også god planløsning med et hyggelig separat kjøkken og en lys stue av god størrelse med peis. Her bor du i stille og rolige omgivelser, omkranset av pene grøntarealer, i et spennende boligområde som er i stadig utvikling. Boligen inneholder: stue, kjøkken, soverom, bad/wc, entré og balkong.

Nærmere innhold:

Entré:

Leilighetens entré er praktisk, og med god plass for både sko- og yttertøy. Med direkte tilgang til boligens øvrige rom understrekes den gode planløsningen. I entréen er det skrålagt 3-stavs parkett og nymalte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Hyggelig og lys stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord. I stuen er det også en nyere vedovn som gir ekstra hygge og varme på mørke høst- og vinterkvelder. Hjørnebeliggenheten bidrar til at stuen får mye naturlig lys, samt en luftig og åpen atmosfære. Fra stuen er det videre utgang til boligens balkong på ca 7 kvm. Skrålagt 3-stavs parkett, nymalt himling og veggflater i en behagelig, beige jordtone.

Balkong:

Direkte utgang fra stuen til en stor og hyggelig, sydøstvendt balkong på ca 7 kvm. Her er naturlig plass til sittegruppe og grill. Balkongen er skjermet på vegge kortveggene, og vender ut mot borettslagets grønne fellesarealer. Utelys og stikkontakter montert.

Bad/wc:

Flislagt bad av god størrelse med downlights i taket og varme i gulvet. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget ca i 2003. Vegghengt toalett, dusjkabinett og servant med ett greps blandebatteri, underskap og speil med lys. Det er opplegg for vaskemaskin. Denne er plassert i leilighetens kott, ved siden av badet. Fuktsikret med magnetventil (Aqua stop). Varmtvann leveres fra fellesanlegg og er inkludert i felleskostnadene.

Kjøkken:

Separat kjøkken med innredning fra Ikea. Lyse, glatte fronter med håndtak i børstet aluminium. Laminat benkeplate og god skap- og benkeplass. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri og uttrekkbart dusjhåndtak. Nisje til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Under kjøkkenvinduet er plass til et lite kjøkkenbord med hyggelig utsyn mot idyllisk andedam. 3-stavs parkettgulv skrålagt og nymalte vegg- og himlingsflater. Rustfritt stålbeslag mellom benkeskap og overskap.

Soverom:

Boligens soverom er av fin størrelse og har naturlig plass til dobbeltseng, garderobeskap og kontorpult/smikebord. Også her er skrålagt 3-stavs parkett og nymalte veggflater i en delikat og matt blåtone.

Diverse:

- Romslig balkong med fine solforhold.

- Godt skjermet fra støy og trafikk

- Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer.

- Pent opparbeidede grøntområder med lekeplasser, turstier og sittegrupper

- Flott tur- og sykkelvei som passerer gjennom borettslaget

- Rask avklaring av forkjøpsretten.

- Rikelig med bodplass (3 boder)

- Kort ventetid på fast parkeringsplass i borettslaget

- Ingen dokumentavgift!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i baderomsgulv. Varmtvann leveres fra fellesanlegg. Vedovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 50-tallet. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger uattestert arkivkort fra 1951. Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av baderom fra 2003.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst seks servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet:

- Best. om bebyggelse: Frysebokshus

- Best. om garasje/parkering

- Erklæring/avtale: Anlegge og vedlikehold av ledninger

- Erklæring/avtale: Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. traktorgarasje

- Erklæring/avtale: Rett til å sette opp busskur

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lilleberg Borettslag.

- Borettslaget består av 373 leiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget er forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer: 78834433.

- Dyrehold: Det er lov til å ha hund, samt innekatt i borettslaget. Dyrehold skal meldes skriftlig til styret.

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 9.326.649,- og viser borettslagets likviditet.

Vedlikehold senere år:

2017:

- Alle sentrale varmtvannsberedere i blokkene ble skiftet til OSO beredere.

2015:

- Alle husstander fikk røykvarsler og pulver slukkerapparat.

- Ytterdører i rekkehusene ble skiftet som en frivillig løsning.

- Utvidet parkering med ytterligere 3 plasser for el-biler.

2013:

- Vedlikeholdt uteplass.

2012:

- Maling av garasjerekker.

- Oppgradering vaskeriet Lillebergveien 7, 14 og 17 med nye vaskemaskiner og tørketromler.

2010:

- Opprettet 22 nye parkeringsplasser.

- Nytt avfallsanlegg.

2010-2013:

- Utskifting av vinduer og dører. Ca 50 ble skiftet som en frivillig løsning.

2009-2011:

- Drenering.

2007-2008:

- Nytt takdekke på rekkehusene.

- Nye dører til tekniske rom.

2001-2003:

- Våtromsrehabilitering.

1998:

- Rehabilitering av el-anlegg.

1998-2000:

- Utomhusprosjekt.

1995-1997:

- Rehabilitering av fasadene. Ny taktekking, isolering av yttervegger samt ny kledning. Nye inngangsdører i blokkene og nye større balkonger. Blokkenes loftsgulv ble isolert og rekkehusenes tak etterisolert.

Fremtidige påkostninger:

- Dørtelefonanlegg

- Kameraovervåkning på utendørs fellesområder.

- Oppussing av oppganger. Nye postkasser.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten paralellavklares. Konferer megler for nærmere info. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.86 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Taklampe i stuen medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.666,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, strøm for varmtvann, trappevask, felleskostnader, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift, generelt vedlikehold, forretningsførsel, bygningsforsikring, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.241,-

Trappevask 80,-

Strøm for varmtvann 158,-

Lån/Renter 84,-

Kabel-tv 97,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.347.700,-. Av dette beløpet utgjør kr 139.612,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Valle
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Hovin friluftsområde 0.2 km
Valle-Hovin 0.7 km
Teglverkstomta 0.7 km
Teisenkrysset 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.4 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.9 km
Bussholdeplass Valle 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.1 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.8 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.5 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.6 km
Valle Hovin videregående skole 0.7 km

Barnehager

Valle barnehage (1-5 år) 0.3 km
Hovin barnehage (1-5 år) 0.6 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.7 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.8 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.7 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Dagligvare Joker Hasle 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.7 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Grensesvingen 0.8 km
Bensin Shell Etterstad 1.2 km
Bensin Circle K Brynseng 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,5 %
Andel kvinner 53,5 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 12769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Valle 1232 740

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?