Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Velkommen til Lindebergåsen 12 B. En Lys og pen 2-roms i 3.etg med romslig og solrik balkong. Varmtvann inkl. Rett ved østmarka.!

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue og spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Entré

Entré

Entré

Balkong

Balkong

Balkong

Plantegning med mål

Fasade

Fasade

Fasade

Hyggelige uteområder i borettslaget

Uteområder

Hyggelige områder i borettslaget

Coop Prix

Lindeberg T-bane

Kiwi Lindeberg

Områdebilde

Lutvann

Lutvann

Lutvannskollen barnehage

Jerikobakken

4 H Gården

Lutvann

Kart over området

Lindeberg - Lys og innbydende 2-roms med ny solrik balkong på ca.15 kvm. Varmtvann inkl. Flytt rett inn!

Lindebergåsen 12 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Lindeberg - Lys og innbydende 2-roms med ny solrik balkong på ca.15 kvm. Varmtvann inkl. Flytt rett inn!: Lindeberg - Lys og innbydende 2-roms med ny solrik balkong på ca.15 kvm. Varmtvann inkl. Flytt rett inn!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 699,-
Fellesgjeld:
Kr 293 025,-
AREAL (P-ROM / BRA)
44 / 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lindeberg ligger på grensen til Østmarka som har et stort og variert nett av tur-, sykkel-, og skiløper. Østmarka strekker seg fra Lutvann og innover. Her finner man også bade- og fiskevann. Coop Prix nærbutikk i borettslaget nedenfor og kort vei til Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, grønnsakshandel, frisør, apotek, lege og tannlege, samt buss- og t-baneforbindelse. T-banen har 8 avganger i timen og reisetid til Oslo sentrum er ca. 19 minutter.

Det er et stort utvalg av kjøpesentre i området som på Furuset, Lørenskog, Tveita og Alnabru. Det finnes i tilegg et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. ballbinge i tilknytning til borettslaget, skitrekk i Jerikobakken med tilhørende akebakker, Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, Nordre Lindeberg besøksgård, svømmehall på Furuset og Furuset Forum med is- og håndballhall, samt mange andre lag og foreninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 293 025,-

Totalpris

Kr 2 743 025,-

Felleskostnader

Kr 3 699,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1980

Soverom

1

Primærrom

44m2

Bruksareal

44m2

Tomt

5135m2

KR-kode

5417330

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lindebergåsen 12 B, 1068 Oslo

Gnr. 115, bnr. 62 i Oslo kommune.

Andelsnr. 102 i Asken Borettslag, org.nr. 950 740 957

Tomten

Eiet tomt på 5.135 kvm. som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkeringssameiet Asken og Bjørka er ansvarlig for p-plasser. P-plass ute koster kr. 297,- i mnd. P-plass inne i garasjehus koster kr. 450,- i mnd. På plassene i garasjehuset er det ca. 3 års venteliste på. Plassene ute pleier det ikke å være venteliste på i følge samtale med vaktmester 03.11.2017. Fir øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm.

Totalt bruksareal: 44 kvm.

Totalt primærrom: 44 kvm.

Primærrom:

3. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på 2,3 kvm. med vegger ipanelt utførelse samt mindre høyskap i kjølerom.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.11.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført ibetong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Malt betong utvendig. Fastkarmsvindu i stue med 3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2000. Utvendig metall beslag på ramme og karm. Øvrige vinduer med to lags isolerglassruter fra 2009. To fløyet balkongdør med 2 lags isolerglass datert 2009. Entredør i eikefinert utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis

plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Ny membran på tak fra 2000. Balkong på 14,6 m2. Utført på betong dekke. Tilgang fra stue. Ny fra 2017. Flislagt gulv. Det er montert belysning og stikkontakter.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Lys og praktisk entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Det er praktisk garderobeskap i entréen. Fra entréen er det adkomst til bad og stue. Laminat på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Stue:

Romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Stuen har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Laminat på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Direkte utgang til ny balkong på hele 14,6 kvm. med flislagt gulv, stikkkontakt og belsyning.Her er det god plass til sittegruppe, beplantning, grill, m.m.

Kjøkken:

Pent oppgradert kjøkken fra 2017 med fronter i høyglans utførelse, laminert benkeplate med innfelt servant, flislagt vegg over kjøkkenbenk. Integrert komfyr og platetopp fra 2017. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Badeværelse:

Romslig flislagt bad, gulvstående toalett , vegghengt servant, vegghengte dusjdører i glass. Opplegg til vaskemaskin.

Soverom:

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng samt nattbord og garderobeskap. Laminat på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.01.1980. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Selger opplyser om at innvendig bod er blitt omgjort til en del av kjøkkenet før hennes eiers tid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og bestemmelse om samme rettigheter og plikter til fellesareal og bestemmelse om balkonger.

Servituttene vil følge eiendommen og kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Asken borettslag

Borettslaget består av 133 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 008725

Fellesvaskeri i borettslaget.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tilatt etter godkjennelse fra styret, og så fremt det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Planlagte påkostninger:

På ekstraordinær generalforsamling 9.9.2014 ble det vedtatt å bygge nye balkonger. Styret fikk fullmakt til å låne inntil kr 40.000.000,- ( inkl. refinans av eksisterende lån på ca 4.300.000,- ).

Arbeidet ble igangsatt i april 2016. Styrelder opplyser pr.tlf 01.11.2017 at arbeidet skal bli ferdig høsten 2017 og sameiet vil låne ca. 50.000.000,- tilsammen. 35 mill. er allerede fordelt, men de resterende 15 mill. vil også bli fordelt ut i fra andelens fordelingsnøkkel. Det opplyses fra styrleder at det vil medføre økt fellesgjeld for andelene i borettsalget samt økning i felleskostnadene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er parallellavklart.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsavklart som sørger for en rask avklaring.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1990 datert 21.01.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.699,- pr. mnd. og inkluderer: utvendig vedlikeholld, felles byggforsikring, vask av fellesoppganger,(135,- ) kommunale avgifter, brensel (94,-), vaktmestertjenester m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.06.2021 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr 726,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

I følge samtale med styreleder 21.03.18 er det ingen planer som vil føre til økte felleskostnader og fellesgjeld. Borettslaget har planer om å ruste opp uteområder og muligens se på rørene. Dette er ikke vedtatt og vil sannsynlig bli tatt med oppsparte midler, og ingen låneopptakk i utgangspunktet.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.144,-pr. år. / 4.913 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.750.640,-. Av dette beløpet utgjør kr 293.025,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,- og evt. innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Lindbergåsen
Kirkesogn Ellingsrud og Furuset

Steder i nærheten

Lindebergstuen 1 km
Trosterudkrysset 1 km
Lutvann leir 1.2 km
Kløfterhagen 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41.6 km
Sentralstasjon Oslo S 9.7 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 3.9 km
T-bane stasjon Lindeberg T-banestasjon 0.5 km
Bussholdeplass Lindeberg sykehjem 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lindebergåsen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Furuset Stadion 1.1 km
Treningssenter Furuset Sportssenter 1.7 km
Treningssenter Bare Trening Haugerud 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Skjønnhaug skole (1-7 kl.) 0.4 km
Lindeberg skole (1-10 kl.) 0.4 km
Etterstad videregående skole 5.8 km
Hellerud videregående skole 3.7 km

Barnehager

Lindebergstua barnehage (1-6 år) 0.2 km
Knøttene familiebarnehage (0-5 år) 0.3 km
Havnehagen barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lindeberg Nærsenter 0.6 km
Kjøpesenter Haugerud Senter 1.9 km
Postkontor Coop Prix Lindebergåsen 0.1 km*
Postkontor Kiwi Lindeberg 0.5 km
Apotek Lindeberg apotek 0.5 km
Apotek Apotek 1 Haugerud 1.8 km
Vinmonopol Alna Vinmonopol 2.7 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Coop Prix Lindebergåsen 0.1 km*
Dagligvare Kiwi Lindeberg 0.5 km
Kiosk/video Bazaar Lindeberg 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Lindeberg Nærsenter 0.6 km
Bensin Circle K Furuset E-6 1 km
Bensin st1 Jerikoveien 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,7 år
Husholdninger med barn 34,5 %
Husholdninger uten barn 65,5 %
Gj.snitt byggeår 1976
Gj.snitt tomtestørrelse 6792
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Lindbergåsen 2492 1145

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?