Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Løkkeveien 9 C - 4-roms leilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet nær Ås sentrum og NMBU

Entré med praktisk klesoppheng

Entré/gang

Romslig kjøkken med koselig spiseplass nederst mot vinduet

IKEA kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benk

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved salg

Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement

Stue

Stue

Stue med vedovn for ekstra varme og hygge

Stue med utgang til sydvendt veranda og stor hage

Baderom med klosett, dusjkabinett, heldekkende servant, underskap og høyskap

Soverom

Det største soverommet med både skyvedørsgarderobe med speil og skap

Soverom

Soverom

Soverom med innebygde skap

Leiligheten disponerer hagedelen rett nedenfor trappen fra verandaen

Stor fellestomt. Det er nylig kjøpt inn benker, utepeis, grill og partytelt som andelseiere kan låne til private arrangement

Sydvendt veranda med god plass til hagemøbler

Veranda

Trapp ned til hagen

Veranda

Store grøntarealer rett utenfor firemannsboligen

Fasade

Plantegning 3D

Plantegning 2D

VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Ås - 4-roms leilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet nær Ås sentrum og NMBU. Solrik veranda. Mye lagringsplass.

Løkkeveien 9 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Ås - 4-roms leilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet nær Ås sentrum og NMBU. Solrik veranda. Mye lagringsplass.: VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Ås - 4-roms leilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet nær Ås sentrum og NMBU. Solrik veranda. Mye lagringsplass.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 421,-
Fellesgjeld:
Kr 182 807,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Løkkeveien 9 C!

En lys 4-roms leilighet med meget fin og tilbaketrukket beliggenhet nær Ås sentrum og Universitetet NMBU. Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon med bussholdeplass kun 300 meter fra boligen med avganger til blant annet Ski og Drøbak. Togstasjonen ligger ca. 500 meter fra boligen og har gode forbindelser til Ski, Oslo og Moss. Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 kun 300 meter unna eller Coop Extra som ligger 600 meter fra boligen. Området er svært barnevennlig med gangavstand til flere barnehager og skoler i alle trinn.

Kort gangavstand til Ås sentrum som tilbyr flere typer forretninger og servicetilbud som dagligvare, vinmonopol, apotek, restauranter og caféer. Her finnes også videregående skole, idrettsanlegg med kunstgressbane og Åshallen.

Ås tilbyr et aktivt miljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Ås idrettslag er aktive innen basketball, friidrett, friskis og svettis, håndball, idrettsskole, orientering, ski, svømming og trim.

Universitet NMBU i Ås tilbyr også sin flotte park og rekreasjonsområde.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. Det er ca. 20 minutters kjøring til idylliske Drøbak med caféer, småbutikker, kunstgallerier, badepark og flotte badestrender.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Søråsteigen barnehage, Dysterlia barnehage og Rustadskogen barnehage. Kort gangavstand til barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ås sentrum: Følg FV 152 mot Ski. Følg sentralveien og ta avkjørsel til venstre inn på Langbakken. Ta så til høyre inn på Løkkeveien. Løkkeveien 9 C ligger innerst i Løkkeveien.

Fra E18: Følg E18 til Holstad-krysset. Ta av til Ås i rundkjøringen og følg Holstadveien. Ta til høyre inn på Langbakken. Ta så til venstre inn på Løkkeveien. Løkkeveien 9 C ligger innerst i Løkkeveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 182 807,-

Totalpris

Kr 3 172 807,-

Felleskostnader

Kr 3 421,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1960

Soverom

3

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

4648m2

KR-kode

461850

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Løkkeveien 9C, 1434 Ås

Gnr. 61, bnr. 64 i Ås kommune.

Andelsnr. 2 i Holtet Borettslag, org.nr. 965 110 682

Tomten

Eiet tomt på 4.648,8 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med stor gressplen, hekk, variert beplantning, asfaltert adkomstvei og gruset parkeringsplass.

Parkering

Det medfølger én biloppstillingsplass. Tildeling av garasje skjer etter ansiennitetsprinsippet. For å leie garasje er det en forutsetning at man disponerer bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Leiligheten ligger i 1.etasje.

Primærrom:

1.etasje, 66 kvm: Entré, bad, tre soverom, kjøkken og stue.

I tillegg disponerer boligen én bod på loftet på ca. 11 kvm og to boder på ca. 6 kvm og 11,4 kvm i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.08.2018 utført av Harald Ringen.

Standard

En lys og koselig 4-roms leilighet i en firemannsbolig med meget sentral og attraktiv beliggenhet nær Ås sentrum og NMBU. Boligen har normal standard og en praktisk planløsning. Innvendige overflater er fornyet og vedlikeholdt over tid. Gulv med overflater av parkett, malte gulvbord og fliser. Vegger med overflater av malte flater, malt strie, malte mdf-plater, malt panel og fliser. Himlinger med overflater av malt panel, malte flater og folierte himlingsplater.

Felles inngangsparti med de tre øvrige naboene. Nye porttelefoner fra 2017. Praktisk nøkkelboks medfølger.

Leiligheten ligger i 1.etasje.

Entré: Lys entré med nyere malte vegger. Praktisk klesoppheng.

Baderom: Flislagt badegulv med varmekabler. Klosett fra 2011 og dusjkabinett fra 2014. Heldekkende servant, underskap og høyskap med folierte fronter. Speil med lysarmatur. Sluk under servantskap. Avtrekksventil i yttervegg.

Kjøkken: Romslig kjøkken med koselig spiseplass ved vinduet. IKEA kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Nyere heltre benkeplater og fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Praktisk strykebrettløsning. Ventilator med avtrekk ut av yttervegg.

Soverom: Leiligheten har tre fine soverom. Det største soverommet har skyvedørsgarderobe med speil.

Stue: Romslig stue med vindusflater vendt mot sør og øst som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Vedovn med glassdør i stue for ekstra varme og hygge. Fra stue er det utgang til veranda og hage.

Uteplassen: Skjermet sydvendt veranda med gode solforhold. God plass til hagemøbler. Strøm og belysning med av/på bryter. Trapp ned til felles hage. Leiligheten disponerer hageareal rett ved overbygget veranda. Borettslaget har store uteområder og det er kjøpt inn benker, utepeis, grill og partytelt som kan lånes av andelseiere til private arrangement.

Lagringsplass: Leiligheten har godt med lagringsplass. Det er én bod på loftet på ca. 11 kvm. Det er to boder i kjelleren på ca. 6 kvm og ca. 11,4 kvm. Stoppekran og strøm i den største boden. Varmtvannsbereder fra 2005 er plassert i den minste kjellerboden. I tillegg er det en fellesbod, gang med plass til oppbevaring av diverse utstyr og felles vaskerom i kjelleren med opplegg for egen vaskemaskin. Vaskemaskin, fryseboks og kombiskap kjøl og frys medfølger ved salg.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. Vedovn i stue. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.10.1961. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Holtet Borettslag.

Borettslaget består av 16 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 63 00 10 34

Dugnad, trappevask og måking rett utenfor hoveddøren må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Andelseier har ansvar for vedlikehold av verandaen og hagedelen. Borettslaget plikter kun å besørge adkomst fra verandadør til bakkeplan i form av en hensiktsmessig trapp.

Foretatt påkostninger i 2017:

Alle dører og vinduer er skiftet, med unntak av kjellervinduer. Disse skal vurderes rehabilitert eller skiftet i 2018. Det er skiftet en god del panel på nr. 7 og nr. 9, samt annet treverk som var dårlig. Det er montert porttelefoner i firemannsboligene. Hus nr. 5-9 ble malt der det var nødvendig etter utskiftning av panel. Garasjene ble malt. Det er installert utelys fra parkeringsplassen og fram til nr. 9, samt automatisk lys ved søppelkassene. Det skal vurderes om det er behov for ytterligere belysning. Det er kjøpt inn benker, utepeis, grill og partytelt for å styrke bomiljøet. Disse kan lånes av andelseiere til private arrangement. Alle større trær på eiendommen er vurdert av profesjonell trepleier og trær som kunne utgjøre en risiko er fjernet. Takrenner og takventiler er renset på alle hus og det er montert netting over takventiler og piper for å hindre at fugler bygger rede. Det er montert sklisikring for stige på alle husene. Det er satt opp ny utebod ved nr. 1 og ny port i gjerdet ved nr. 1.

Det er ikke planlagt påkostninger utover løpende vedlikehold.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for sentrum øst datert 04.11.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Områdeplan for Ås sentralområde er igangsatt og vil føre til endringer. Midlertidig forbud mot tiltak innenfor Ås sentralområde. Gyldig til 21/6-2021. Det er ikke vedtatt noe, men det vil trolig bli ombygging/utbygging der firemannsboligene står i dag.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.421,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold av fellesareal, nedbetaling av fellesgjeld og forretningsførsel.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Det er ikke planlagt økning av felleskostnader.

Felleskostnadene fordeles slik:

Kapitalkostnad renter kr 337,-

Kapitalkostnad avdrag kr 659,-

Felleskostnader kr 2.375,-

Strøm kr 50,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer kr 8.775,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 759,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.173.839,- Av dette beløpet utgjør kr 182.807,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Langbakken
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Stiftelsen Ås Arbeidskirke 1.2 km
Dyster gård 1.2 km
Skogsdammen 1.5 km
Rustad gård 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 76.9 km
Jernbanestasjon Ås 0.5 km
Bussholdeplass Ås vgs. 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ås stadion 0.7 km
Idrettsanlegg Åshallen 0.7 km
Treningssenter Bare Trening Ås 0.7 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Åsgård skole (1-7 kl.) 0.9 km
Rustad skole (1-7 kl.) 1.2 km
Stiftelsen Steinerskolen i Ås (1-10 kl.) 3 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Ås videregående skole 0.6 km

Barnehager

Søråsteigen barnehage (0-6 år) 1 km
Dysterlia barnehage 1.1 km
Rustadskogen barnehage (2-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 7.3 km
Kjøpesenter Norwegian Outlet 8.3 km
Postkontor Coop Extra Raveien 0.7 km
Postkontor Ski Postkontor 7.6 km
Apotek Boots apotek Ås 0.2 km
Apotek Vitusapotek Ås 0.5 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Ås 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Ås 0.6 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 0.2 km
Kiosk/video NT kiosken 0.5 km
Bensin Esso Tiger Ås 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 39 år
Gj.snittalder kvinner 38,9 år
Husholdninger med barn 33,3 %
Husholdninger uten barn 66,7 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 2838
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Langbakken 287 111

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?