Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 460 000,- for kr 5 460 000,-

Velkommen til Lørenvangen 36! En rålekker og romslig 3-roms med solrik balkong. Garasje med elbil-lader.

Stue - romslig stue med god plass til både spisegruppe og sofagruppe.

Stue - det er praktisk kjøkkenøy fra Sigdal i stuen.

Stue - store vinduer som slipper inn rikelig med lys i stuen.

Detalj

Stue

Kjøkken - åpen kjøkkenløsning med lekker Sigdal kjøkkeninnredning.

Detalj

Kjøkken - delikat kjøkken fra Sigdal.

Detalj

Kjøkken

Kjøkken - Åpen kjøkkenløsning med lekker Sigdal kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer. Fronter i malt glatt utførelse.

Kjøkken

Hovedsoverom - God plass til sofa eller seng med tilhørende møbler. Det er praktisk garderobeløsning med rikelig plass til oppevaring.

Hovedsoverom - Stort vindu som slipper inn masse naturlig lys.

Walk in closet

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2 - Rommet brukes i dag som tv-stue og har uttak for TV/tele/data.

Soverom 2 - God plass til sofa eller seng med tilhørende møbler.

Soverom 2

Soverom 2

Bad - Delikat bad med servant og skap. Stort speil med belysning. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vegghengte dusjdører i glass med sluk i dusjnisje.

Bad

Bad

Bad

Toalett - Vegghengt servant og gulvstående toalett.

Toalett

Balkong - Vestvendt balkong på ca 7,5 kvm med ettermiddagssol. God plass til utemøbler, grill, m.m. Utebelysning og strømuttak.

Balkong

Balkong

Balkong

Detalj

Hall - God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i både garderobe og skoskap.

Hall

Entré

Hall

Hall

Plantegning i 2D med arealmål.

Fasade

Fasade

Fasade

Gartnerløkka

Garasje

Garasjeplass med elbil-lader

Lørenparken

Lørenparken

Lørenparken

Baker Hansen på Løren

Kaffebrenneriet

Umai Sushi

Løren t-banestasjon

Løren Torg

STERK treningssenter

Kart over området

Gartnerløkka/Løren - Rålekker og romslig 3-roms med solrik balkong. Garasje med elbil-lader. Utbgygger garanti.

Lørenvangen 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 450 000,-

Gartnerløkka/Løren - Rålekker og romslig 3-roms med solrik balkong. Garasje med elbil-lader. Utbgygger garanti. : Gartnerløkka/Løren - Rålekker og romslig 3-roms med solrik balkong. Garasje med elbil-lader. Utbgygger garanti.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 694,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Gartnerløkka, et helt nytt boligprosjekt sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 600 m til nye Løren t-banestasjon. Buss 23 og 24 stopper 150 meter fra leiligheten, og på Sinsen. Flybussen stopper rett uenfor på stoppet Lørenvangen. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Grefsenkollen og marka er i gangavstand nord for Løren og tilbyr fine naturopplevelser både sommer og vinter.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.1 km*

Espira Spirea bhg (1-6 år) 0.2 km*

Brødfabrikken FUS bhg (1-6 år) 0.4 km*

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.2 km*

1-7 kl. Refstad skole 0.8 km*

1-7 kl. Sinsen skole 0.8 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.6 km*

Kuben vgs 1.2 km*

Valle Hovin vgs 1.6 km*

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 450 000,-

Felleskostnader

Kr 3 694,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2016

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

77m2

Tomt

1687m2

KR-kode

541873

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenvangen 36, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 46 i Oslo kommune.

Leil.nr. 3022, andelsnr. 85 i

Rosegartneriet Borettslag, org.nr. 816496462

Tomten

Eiet tomt på 1.687,4 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealer og uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning med gressplener, busker, frukttrær og trær. Benker, hellelagte stier, små koller, lekeapparater og en delvis overbygget grillplass – en såkalt pergola – til felles bruk. Bilfritt og barnevennlig. I tillegg kommer barnehagens lekeområder. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass med uttak for elbil-lader i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering utenfor Espira barnehage disponeres av foreldre til barna som går i barnehagen til henting og levering i åpningstiden 07:00 - 17:30. Utenom dette kan beboere benytte den til gjesteparkering kvelder og helger. Gjesteparkeringsbevis er under planlegging. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

En andelseier som disponerer en HC-plass som ikke har et reelt behov for dette, kan ikke motsette seg bytte av p-plass dersom det kommer en ny andelseier med dokumentert behov for HC-plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikk-ledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 77 kvm

Primærrom:

Bad, hall, stue/kjøkken, omkledningsrom, wc, 2 soverom: 77 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.08.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Romslig og gjennomgående 3-roms leilighet i 3. etasje med god planløsning og gode lysforhold. Leiligheten har en solrik balkong på ca 7,5 kvm med direkte utgang fra stue.

Sentralt beliggende borettslag på Løren med heis i bygget og parkeringsplass med elbil-lader i oppvarmet garasjeanlegg. Generelt velholdt leilighet, som var ny i 2016.

Området har et godt kollektivtilbud med buss, flybuss og ca. 600 meter til Løren t-banestasjon.

Stue:

Romslig stue med plass til både sofagruppe og spsiegruppe. Store vinduer som gir rikelig med dagslys. Uttak for TV/tele/data. Fra stuen er det direkte utgang til solrik balkong.

Balkong:

Vestvendt balkong på ca 7,5 kvm med ettermiddagssol. God plass til utemøbler, grill, m.m. Utebelysning og strømuttak.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning med lekker Sigdal kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer. Fronter i malt glatt utførelse. Det er laminert benkeplate med innfelt servant.

Montert aluminiumsfolierte plater på vegg over kjøkkenbenk. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøl/frys. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert waterguard, dette er et system med følere som kan registrere fuktighet. Ved en eventuell lekkasje vil vannet bli automatisk avstengt. Komfyrvakt installert over platetopp.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen

Meget praktisk og pen kjøkkenøy fra Sigdal med god plass til oppbevaring.

Soverom I:

God plass til stor dobbeltseng med tilhørende nattbord.

Det er direkte tilgang til praktisk "walk in closet"

Soverom II:

God plass til sofa eller seng med tilhørende møbler. Stort vindu som slipper inn masse naturlig lys. Det er praktisk garderobeløsning med rikelig plass til oppevaring.

Rommet brukes i dag som tv-stue og har uttak for TV/tele/data.

Dusjbad/wc:

Delikat bad med servant og skap. Stort speil med belysning. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vegghengte dusjdører i glass med sluk i dusjnisje. Nedsenk i gulv dusjnisje. Tørkeskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Gjestetoalett:

Vegghengt servant og gulvstående toalett.

Hall:

God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i både garderobe og skoskap . Sikringsskap med automatsikringer. Dørtelefon med portåpner.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer, elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.04.2018. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 28 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstretter til bygg, bestemmelser om parkering, ærklæring/avtale som omhandler sykkelparkering, rettighet til å ha hengende balkonger, rettigheter til nødvendig vedlikehold/reperasjon av fellesarealer, bestemmelser om vann og kloakkledninger, bestemmelse om felles bruk av fellesarealer for beboere, bruksrett til boder, samt bruksrett til uteoppholdareal.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Rosegartneriet Borettslag, org.nr. 816.496.462.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Borettslaget er forsikret i NEMI Forsikring med polisenr. 3049434.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Det er tillatt å holde husdyr sånn som hund og katt i leilighetene så lenge det ikke fører til vesentlig sjenanse for beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring, jf. husordensreglene § 5.

Avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS (tidligere Obos Eiendomsdrift AS) som utfører vaktmestertjenester ihht. arbeidsinstruks.

Avtale med Solskjermingsgruppen AS som leverandører av utvendig solskjerming. Beboere står fritt til å velge innvendig solskjerming fra enhver leverandør.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-TV og bredbånd. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Borettslaget får levert el-kraft, fjernvarme og varmtvann til fellesanlegg fra Hafslund. Det er ikke anledning for andelseierne å knytte seg til andre leverandører, heller ikke for el-kraft.

For øvrig, se hjemmeside: http://web5.herborvi.no/0705

Leiligheter på bakkeplan har eksklusiv bruksrett til deler av utearealet i tilknytning til sin bolig. Andelseiere kan ikke etablere gjerder, tak, skillevegger, markiser eller andre faste innretninger på sitt utomhusareal uten styrets forutgående skriftlig samtykke. Eventuell supplering av beplantning er ikke tillatt uten styrets forutgående skriftlige samtykke.

Gjennomførte påkostninger:

- Montert tavler ved alle inngangsdører med navn og ringeklokkenummer på alle i oppgangen

- Montert sensor for utkjøring fra garasjen, slik at døra åpnes automatisk på vei ut av anlegget

Planlagte påkostninger:

- Kartlegge mulighet for sykkelparkering med oppføring av eventuelle sykkelbur

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

I henhold til reguleringsplan S-4722 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.06.2013 er området regulert til:

- boligbebyggelse felt BB. Bebyggelse og anlegg

- bolig/barnehage felt B/T. Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur - gangvei.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201215384 og 200901755.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Følgeende vil ikke medfølge i handelen:

Lampe på tv-stue, lampe over spisebord, lampe i hjørne i stuen, sort hylle over kjøkkenøy og nattbordshyller.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.694,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, Get kabel-tv og bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel og generell drift av borettslaget. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og blir justert 01.08.2018.

Felleskostnadene etter justering fordeles slik:

Herav:

Garasje kr 150,-

Felleskostnader kr 2.805,-

A konto oppvarming kr 739,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- / 3800 kwh. pr. år. A konto energi avregnes av Techem en gang i året.

Hafslund er leverandør av strøm, fjernvarme og varmt tappevann.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.457.615,-. Boligen har ingen fellesgjeld.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,- og evt. innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.8 km
Økernparken 0.9 km
Sinsenkrysset 1.2 km
Aker sykehus 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.2 km
Sentralstasjon Oslo S 5.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.8 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.9 km
Treningssenter STERK 0.5 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.4 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.5 km
Kuben videregående skole 1.5 km
Valle Hovin videregående skole 2.3 km

Barnehager

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.1 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.4 km
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.8 km
Postkontor Meny Løren 0.5 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.9 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.5 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Meny Løren 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.7 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.6 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.6 km
Bensin Circle K Økern 1.1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Halid Talic
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?