Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 550 000,- for kr 5 550 000,-

Lørenvangen 36 - Leker og romslig leilighet med 2 solrike uteplasser

Markterrasse mot gårdstun med sol frem til ca. kl. 15.00

Markterrasse mot vest på ca. 16 kvm

Markterrasse mot vest med sol mellom ca. kl. 15.00 og 18.00

Stue med utgang til markterrasse

Stue har direkte utgang til uteplass

Stue har god plass til vinkelsofa

Stue med god plass til stort spisebord og sittegruppe

Kjøkken med plass til stort spisebord

Kjøkken

Stue

Soverom I har utgang til markterrasse

Soverom I

Soverom I har skyvedørsgarderobe

Markterrasse på ca. 10 kvm pluss egen hagedel på ca. 19 kvm

Markterrasse

Markterrasse mot gårdstun

Markterrasse mot gårdstun

Markterrasse mot gårdstun

Markterrasse mot gårdstun

Soverom II

Soverom II

Soverom II

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc med tørkeskap, servantskap, speil med belysning og plass til vaskemaskin

Dusjbad/wc med vegghengt toalett og dusjsone

Toalett

Hallen er romslig

Hall med 2 skyvedørsgarderober

Hall

3D-planskisse - Lørenvangen 36 - 1. etasje

2D-planskisse - Lørenvangen 36 - 1. etasje

Kart over nabolaget

Gårdstun med sittegrupper, lekeplasser mm

Gårdstun

Løren Torg - hvor naboene møtes

Meny med post-i-butikk

Løren Frukt og Grønt

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

Baker Hansen - et tygg og du er hektet

Sterk treningssenter - spør oss om prøvemedlemsskap

Løren t-banestasjon

House of Nerds - let the games begin

Løren Torg - by night

Lørenparken - en solskinnsdag

Gartnerløkka/Løren - Lekker og romslig 3-roms med 2 solrike uteplasser, garasje med elbil-lader. Avklart forkjøpsrett.

Lørenvangen 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 600 000,-

Gartnerløkka/Løren - Lekker og romslig 3-roms med 2 solrike uteplasser, garasje med elbil-lader. Avklart forkjøpsrett. : Gartnerløkka/Løren - Lekker og romslig 3-roms med 2 solrike uteplasser, garasje med elbil-lader. Avklart forkjøpsrett.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 807,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Gartnerløkka, et helt nytt boligprosjekt sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 600 m til nye Løren t-banestasjon. Buss 23 og 24 stopper 150 meter fra leiligheten, og på Sinsen. Flybussen stopper rett uenfor på stoppet Lørenvangen. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Grefsenkollen og marka er i gangavstand nord for Løren og tilbyr fine naturopplevelser både sommer og vinter.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.1 km*

Espira Spirea bhg (1-6 år) 0.2 km*

Brødfabrikken FUS bhg (1-6 år) 0.4 km*

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.2 km*

1-7 kl. Refstad skole 0.8 km*

1-7 kl. Sinsen skole 0.8 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.6 km*

Kuben vgs 1.2 km*

Valle Hovin vgs 1.6 km*

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 600 000,-

Felleskostnader

Kr 3 807,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

2016

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

77m2

Tomt

1687m2

KR-kode

541888

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenvangen 36, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 46 i Oslo kommune.

Leil.nr. 1013, andelsnr. 61,

Rosegartneriet Borettslag, org.nr. 816496462

Tomten

Eiet tomt på 1.687,4 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealer og uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning med gressplener, busker, frukttrær og trær. Benker, hellelagte stier, små koller, lekeapparater og en delvis overbygget grillplass – en såkalt pergola – til felles bruk. Bilfritt og barnevennlig. I tillegg kommer barnehagens lekeområder. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass med uttak for elbil (nr. 11) i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering utenfor Espira barnehage disponeres av foreldre til barna som går i barnehagen til henting og levering i åpningstiden 07:00 - 17:30. Utenom dette kan beboere benytte den til gjesteparkering kvelder og helger. Gjesteparkeringsbevis er under planlegging. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikk-ledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Primærrom: 77 kvm

Bad, hall, stue/kjøkken, wc, 2 soverom

I tillegg disponerer boligen 2 boder:

Bod på 3 kvm med tilgang fra fellesareal

Kjellerbod på 5,2 kvm (nr. 97) med vegger i gitter utførelse. Arealene er ikke medtatt i BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på drenert grunn og faste masser. Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasaden er pusset og malt. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Balkongdører med 2 lags isolerglass datert 2015. Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2015.

Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Slike bad løftes ferdig konstruert inn i bygget hvor de kobles til vann, avløp og ventilasjon. De er utført som en vanntett betong og stål konstruksjon, med smøremembran under fliser på gulv og vegger.

Fordelerskap med hovedstoppekran er plassert i fordelerskap over toalett på bad. Det er personheis i bygget.

Markterrasser på henholdsvis 15,8 og 9,5 kvm utført med impregnerte terrassebord lagt på tilfarergulv. Antatt underlag av drenerende masser. Tilgang fra henholdsivs stue og hovedsoverom. Gressbelagt hageflekk på ca. 19 kvm med tilgang fra hovedsoverom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys, stor og gjennomgående 3-roms leilighet i 1. etasje med god planløsning og gode lysforhold. Sentralt beliggende borettslag på Løren med personheis i bygget og parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg. Generelt velholdt leilighet, som var ny i 2016. Området har et godt kollektivtilbud med buss, flybuss og ca. 600 meter til Løren t-banestasjon.

Stue (ca. 32 kvm): Romslig stue med plass til stor sofagruppe og store vindu som gir rikelig med dagslys. Uttak for TV/tele/data.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med lekker Sigdal kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer. Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt servant. Malt vegg over kjøkkenbenk. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøl/frys. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert waterguard. Dette er et system med følere som kan registrere fuktighet. Ved en eventuell lekkasje vil vannet bli automatisk avstengt. Komfyrvakt installert over platetopp. Alle hvitevarene følger med. God plass til ekstra stort spisebord.

Markterrasse (ca. 16 kvm): Vestvendt uteplass med ettermiddagssol. God plass til utemøbler, gassgrill, m.m. Utebelysning og strømuttak.

Soverom I (ca. 14 kvm): God plass til skrivepult og stor seng med tilhørende nattbord. Skyvedørsgarderobe med speil fra Garderobemannen. Direkte adkomst til uteplass.

Markterrasse (ca. 29 kvm): Hyggelig uteplass med ca. 10 kvm med markplatting og ca. 19 kvm gressplen. Her nyter du en kaffekopp i formiddagssol imens du følger med barna som leker på gårdtunet. God plass til utemøbler, gassgrill, m.m. Utebelysning og strømuttak.

Soverom II (ca.13 kvm): Plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Skyvedørsgarderobe med speilfronter fra Garderbemannen.

Dusjbad/wc (ca. 5 kvm): Prefabrikert bad. Heldekkende servant på vegghengt servantskap. Speil med belysning. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vegghengte dusjdører i glass med sluk i dusjnisje. Nedsenk i gulv dusjnisje. Tørkeskap. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Downlights.

Gjestetoalett (ca. 1,5 kvm): Vegghengt servant. Gulvstående toalett.

Hall (ca. 10 kvm): Lys og innbydende adkomst. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i to skyvedørsgarderober. Sikringsskap med automatsikringer. Dørtelefon med portåpner.

Lagringsplass: Bod med adkomst fra fellesområde i trappegangen og kjellerbod.

Himlinger: Malt betong. Malte og sparklede gipsplater. Innfelte downlights i himling bad.

Vegger: Malte og sparklede gipsplater. Malt mur.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett. Flislagt gulv med gulvvarme på badet. Nedsenket gulv i dusjnisje.

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badet. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det er individuelle målere på oppvarming og varmt tappevann. Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Balansert ventilasjonsanlegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.04.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 28 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstretter til bygg, bestemmelser om parkering, ærklæring/avtale som omhandler sykkelparkering, rettighet til å ha hengende balkonger, rettigheter til nødvendig vedlikehold/reperasjon av fellesarealer, bestemmelser om vann og kloakkledninger, bestemmelse om felles bruk av fellesarealer for beboere, bruksrett til boder, samt bruksrett til uteoppholdareal.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Rosegartneriet Borettslag, org.nr. 816.496.462.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Borettslaget er forsikret i NEMI Forsikring med polisenr. 3049434.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Det er tillatt å holde husdyr sånn som hund og katt i leilighetene så lenge det ikke fører til vesentlig sjenanse for beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring, jf. husordensreglene § 5.

Avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS (tidligere Obos Eiendomsdrift AS) som utfører vaktmestertjenester ihht. arbeidsinstruks.

Avtale med Solskjermingsgruppen AS som leverandører av utvendig solskjerming. Beboere står fritt til å velge innvendig solskjerming fra enhver leverandør.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-TV og bredbånd. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Borettslaget får levert el-kraft, fjernvarme og varmtvann til fellesanlegg fra Hafslund. Det er ikke anledning for andelseierne å knytte seg til andre leverandører, heller ikke for el-kraft.

For øvrig, se hjemmeside: http://web5.herborvi.no/0705

Leiligheter på bakkeplan har eksklusiv bruksrett til deler av utearealet i tilknytning til sin bolig. Andelseiere kan ikke etablere gjerder, tak, skillevegger, markiser eller andre faste innretninger på sitt utomhusareal uten styrets forutgående skriftlig samtykke. Eventuell supplering av beplantning er ikke tillatt uten styrets forutgående skriftlige samtykke.

Gjennomførte påkostninger:

- Montert tavler ved alle inngangsdører med navn og ringeklokkenummer på alle i oppgangen

- Montert sensor for utkjøring fra garasjen, slik at døra åpnes automatisk på vei ut av anlegget

Planlagte påkostninger:

- Kartlegge mulighet for sykkelparkering med oppføring av eventuelle sykkelbur

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

I henhold til reguleringsplan S-4722 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.06.2013 er området regulert til:

- boligbebyggelse felt BB. Bebyggelse og anlegg

- bolig/barnehage felt B/T. Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur - gangvei.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201215384 og 200901755.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.807,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, Get kabel-tv og bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel og generell drift av borettslaget. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og blir justert 1. juli.

Felleskostnadene etter justering fordeles slik:

Herav:

Garasje kr 150,-

Strøm elbil kr 150,-

Felleskostnader kr 2.867,-

A konto oppvarming kr 640,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 400,- / 300 kwh. pr. mnd. A konto energi avregnes av Techem en gang i året.

Hafslund er leverandør av strøm, fjernvarme og varmt tappevann.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.607.588,-. Boligen har ingen fellesgjeld.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.8 km
Sinsen kirke 0.8 km
Sinsenkrysset 1.1 km
Aker sykehus 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.1 km
Sentralstasjon Oslo S 5.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.6 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.8 km
Treningssenter STERK 0.5 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.3 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.4 km
Kuben videregående skole 1.4 km
Valle Hovin videregående skole 2.3 km

Barnehager

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.1 km
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.3 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.7 km
Postkontor Meny Løren 0.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.9 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.5 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Meny Løren 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.7 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.6 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.6 km
Bensin Circle K Økern 1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?