Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Velkommen til Lørenvangen 50. En Lys og romslig 2-roms selveier med solrik balkong. Varmtvann og fyring inkl. i felleskostandene.

God plass til sofa med tilhørende møblement

Stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys

Åpen stue og kjøkkenløsning

Plass til et koselig spisebord i tilknytning til stuen

Fra stuen er det utgang til en koselig og solrik balkong

Pent kjøkken med god skap og benkplass

Fin planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning

Kjøkken

Delikat kjøkken med god skap og benkplass

Boligen har en fin planløsning

Delikat og romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe

Fra soverommet er det inngang til bod/walk-in closet

Praktisk bod/walkin closet

Pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Bad med praktisk tørkeskap

Bad

Entré med god plass til å henge opp yttertøy å sette fra seg sko

Entré

Lørenvangen 50 - 3. Etasje - 2D Floor Plan

Balkong med god plass til utemøbler

Balkong med utsyn over store fellesarealer

Balkong

Kart over området

Fasade

Fine uteområdet med grøntarealer, prydbusker og sittebenker

Kort vei til Løren Torg som kan by på et utvalg av butikker

Kaffebrenneriet er i kort gåavstand

Kaffebrenneriet

Løren T-bane

Løren Torg

Store utearealer i sameiet

Fasade

Peer Gynt parken

Sanjays

Umai Sushi

Kort vei til fine tur og rekreasjonsområdet

Fine uteområder som fotballbane i nærheten av boligen

Løren

Lørenvangen 50

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Løren: Lys og romslig 2-roms selveier med solrik balkong. Varmtvann og fyring inkl. i felleskostandene. Attraktiv beliggenhet!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 902,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Gartnerløkka, et helt nytt boligprosjekt sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay og nyåpnede Norð Bakeri er hyggelige møtesteder, og snart kan du også besøke Kaffebrenneriet. Løren Spiseri åpner til høsten. Grønnsaks-butikken Bazaar, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.3 km

Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.3 km

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.3 km

1-7 kl. Refstad skole 1.1 km

1-7 kl. Sinsen skole 1.2 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.5 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.8 km

8-10 kl. Morellbakken skole 2.5 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 2.8 km

Kuben videregående skole 1.4 km

Valle Hovin videregående skole 2.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Felleskostnader

Kr 1 902,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2017

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

2103m2

KR-kode

5418169

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenvangen 50, 0580 Oslo

Gnr. 124, bnr. 265, snr. 40, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.103 m² som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er flere i sameiet som har garasjeplass og har mulighet til å leie ut til andre i sameiet.

Gjesteparkering utenfor Espira barnehage disponeres av foreldre til barna som går i barnehagen til henting og levering i åpningstiden 07:00 - 17:30. Utenom dette kan beboere benytte den til gjesteparkering kvelder og helger. Gjesteparkeringsbevis er under planlegging.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.nger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm.

Totalt bruksareal: 42 kvm.

Totalt primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken, omkledningsrom,: 42 kvm.

Boligen disponerer en kjellerbod på 6,3 kvm med vegger i gitterutførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.10.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasaden er pusset og malt. Flatt tak (fall mindre enn 6grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Lørenvangen 50 - En lys og arealeffektiv 2-roms selveier med heis, solrik balkong og god standard. Varmtvann, fyring, tv og internett er inkludert i felleskostnadene. Dette er en leilighet som bør oppleves!

Entré:

Lys og praktisk entré med god plass garderobe for sko- og yttertøy. Fra entréen er det adkomst til stue med åpen

kjøkkenløsning, bad og et romslig soverom med inngang til kontor/walk-incloset. Lysmalte vegg- og takflater.

Stue:

Romslig stue med gode lysforhold fra store vindusflater, god plass til sofagruppe samt spisestuebord. Tre stavs eikeparkett. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet som sørger for en hyggelig og sosial atmosfære. Fra stuen er det utgang til hyggelig balkong på 6,5 kvm med god plass til utemøbler og elektrisk grill.Utført på betong dekke. Det er lagt beisete terrassebord på gulv. Belysning og stikkontakt på vegg.

Kjøkken: Delikat og lys kjøkkeninnredning med fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk. Glassplate på vegg over ko mfyr. Integrert komfyr og platetopp. Opplegg for frittstående kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Soverom:

Praktisk og lyst soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord samt garderobeskap. Det er også adkomst til kontor/walk-incloset som har praktiske hylleløsninger.

Bad:

Delikat og pent flislagt bad på gulv og vegger. Fordelerskap på vegg over toalett. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er montert vegghengte dusjdører i glass i dusjnisje. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Servant på vegghengt servantskap. Skap med dør og vegg i frostet glass. For tørk av tøy. Opplegg for vaskemaskin.

Hvitevarer, møbler og annet løsøre kan medfølge etter avtale mot vederlag.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer, og vannbåren varme i baderomsgulv. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 05.05.2017. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse.

Det gjenstår noen mindre arbeider som er listet opp i et skjema, blant annet postkasser, skilting, oppmerking av p-plasser, belysning, legging av fliser, innregulering av ventilasjon, nød- og

ledelys ved inngang og nettingboder. Disse arbeidene oppgis å være ferdigstilt innen innflytting. Gjenstående arbeider skal være utført innen 26.05.2017. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 550313, tinglyst 20.06.2016, type heftelse: Bestemmelse om adkomsrett. Erklæring avtale. Urådighet.

Denne omhandler bruksrett til boder, sykkelplasser, fellesareal samt reperasjon og vedlikehold av bygninger og konstruksjoner m.m. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Stilkrosen Boligsameie, med sameiebrøk 42/8359.

Sameiet består av 127 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22981464.

Sameiet er forsikret i OBOS Skadeforsikring AS med polisenr. 13610.

Sameiet har en nettside: www.stilkrosen.no.

GET er sameiets leverandør av kabel-TV/bredbåndstjenester.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

I henhold til reguleringsplan S-4722 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.06.2013 er området regulert til:

- boligbebyggelse felt BB. Bebyggelse og anlegg

- bolig/barnehage felt B/T. Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur - gangvei.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201215384 og 200901755.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.902,- pr. mnd. og inkluderer a-konto varmtvann og fyring,- kabel-TV og bredbånd fra Get,- og diverse felleskostnader med blant annet drift og vedlikehold, forretningsførsel, vaktmestertjenester, trappevask, felles bygningsforsikring, kommunaleavgifter, m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 215,-

Felleskostnader brøk 1.218,-

A-konto oppvarming 177,-

Kabel-tv/Bredbånd 292,-

Sameiet vedtok utvidelse av Get tv til START-pakken på sameiermøtet 12.09.2017 , hvilket innebærer en månedlig økning i posten kabel-TV/ bredbånd på kr 33,-. Uavklart når endringen trer i kraft, men sannsynligvis oktober/november 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.000,- pr. år. / 2.200 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.542.717,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.8 km
Økernparken 0.8 km
Sinsenkrysset 1 km
Aker sykehus 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.1 km
Sentralstasjon Oslo S 5.2 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.7 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.8 km
Treningssenter STERK 0.5 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.3 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Kuben videregående skole 1.4 km
Valle Hovin videregående skole 2.2 km

Barnehager

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.3 km
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.3 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.5 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.7 km
Postkontor Meny Løren 0.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.9 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.4 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.7 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.5 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.5 km
Bensin Circle K Økern 1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring.

Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.750,- pr.visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?