Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Lørenveien 36 A

Entré med praktisk skyvedørsgarderobe

God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko

Inngang til boligens øvrige rom

Lys og romslig stue

God plass til ulike møbleringsmuligheter

Stue

Store vinduer slipper inn godt med naturlig lys. Utgang til balkong

Balkong

Åpen stue og kjøkkenløsning

Kjøkken med mye skap og benkplass

Kjøkken med plass til spisebord

Kjøkken

Lyst og pent soverom

Soverom

Soverom

Pent og flislagt bad

Bad

Plantegning

Nabolagsprofil

Lørenparken

Løren Torg

Løren byr på mange spennende butikker, slik som Houz

Løren Spiseri

Baker Hansen

Rema 1000 er i samme bygg som leiligheten

Løren T-bane

Leiligheten har felles takterrasse

Fasade

Løren

Lørenveien 36 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Løren: Lys og arealeffektiv 2-roms leilighet med garasje og balkong. Meget fin beliggenhet med kort vei til "alt"

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 302,-
Fellesgjeld:
Kr 905,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Løren Vest. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Veldig praktisk med Rema 1000 som ligger i samme bygning som leiligheten. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Løren Frukt & Grønt, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren.

Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Kort vei til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold.

Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Sinsen skole 0.5 km

1-7 kl. Løren skole 1 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.4 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.6 km

Kuben videregående skole 1.9 km

Nydalen videregående skole 4 km

Barnehager:

Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.1 km

Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.1 km

Kanonen barnehage 0.1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 905,-

Totalpris

Kr 3 400 905,-

Felleskostnader

Kr 2 302,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2003

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

2473m2

KR-kode

54183

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 36 A, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 30, snr. 9, i Oslo kommune.

I tillegg medfølger 4/12 av gnr. 83, bnr. 19, snr. 57 som er garasjeplassen i sameiet Sinsenveien II.

Tomten

Eiet tomt på 2.473 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i nabobygget. Garasjeplassen befinner seg i sameiet Sinsenveien II med gnr 83 bnr 19, snr 57. Garasjeplassen er fritt omsettelig og kan selges uavhengig av leiligheten. De øvrige seksjonseiere har forkjøpsrett til markedspris, det vil si samme pris som skriftlig kan dokumenteres mottatt fra ekstern kjøper. Det påløper kr 2.600,- i eierskiftegebyr for garasjeplassen og det er kr 272,- pr mnd i avgift.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm.

Totalt bruksareal: 41 kvm.

Totalt primærrom: 41 kvm: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad.

Boligen disponerer en bod i kjeller på ca. 5 kvm med vegger i finert utførelse.

Vedlagte plantegninger er målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.01.18 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasaden er pusset og malt. Sist malt i 2014.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Enkelte synlige parkettskjøter, hakk og merker. Stedvis behov for overflatebehandling.

Fra selgers egenerklæringsskjema:

- Én av de andre leilighetene i sameiet (5.etasje, motsatt side) har hatt utetthet pga oppsatt vinterhage på balkong i leiligheten over. Kjenner ikke til at det har vært utettheter i noen andre leiligheter. Venstre dusjdør er ødelagt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Lørenveien 36 A - En lys og arealeffektiv 2-roms leilighet fra 2003. Leiligheten ligger fint til i blokkens 2.etg. Boligen har store vindusflater og en åpen planløsning som gir svært godt med lysinnslipp.

Løren er en spennende bydel som har vært under sterk utvikling i de senere år og har blitt et meget attraktivt sted å bo, med et rikt utvalg av servicetilbud og gode kollektivforbindelser, bl.a. fra Løren T-banestasjon som ligger i få minutters gange fra leiligheten. Blokken har en flott felles takterasse- gode solforhold og nydelig utsikt

Entré/gang:

Entré/gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Praktisk skyvedørsgarderobe!

Stue:

Lys og pen stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. God plass til ulike møbleringsmuligheter med sofa og tilhørende tv-bord. Utgang til balkong på ca. 2 kvm.

Kjøkken:

Åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkken fra 2003. Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt servant. Malt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Praktisk spisebord i tilknytning till kjøkken.

Bad:

Pent bad fra 2013. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Gulvstående toalett. Servant på vegghengt servantskap. Dusjdører med fronter i glass og med skyvedør på skinne

Soverom:

Soverommet er lyst og romslig med god plass til både dobbeltseng- og garderobeløsning.

Hvitevarer medfølger. Eier er ukjent med med hvitevarenes tilstand. Behov for utskiftning/reperasjon av disse må påregnes i følge forrige leietaker. Stoler og krakker som hører til fastmontert spisebord medfølger.

Dette er den perfekte boligen for deg som ønsker en lettstelt leilighet som kan flyttes rett inn i, med kort vei til "alt". Velkommen til visning!

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv. Regulatorer for stue, soverom og bad i skap i gang. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for lager og industribygg datert 28.02.1972. Videre foreligger det bruksendring fra kontor til leilighet datert 05.01.05

og innglassing på del av takterrasse datert 13.01.2009. Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 15 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet midlertidig dispensasjon fra bygningsloven; Lørenveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

I likhet med de fleste andre veier i området er Lørenveien også regulert bredere en veien fysisk er i dag. Kommunen kan i henhold til ovennevnte erklæring kreve at veien opparbeides i full bredde. Videre omhandler servituttene bestemmelser om veg, skjønn, erklæring/avtale vedr. arrondering, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, midlertidig dispensasjon fra bygningsloven vedr. lager og industribygg, erklæring/avtale vedr. felles avkjørsel, benyttelse av arealer og bruk av gang- og sykkelvei, bestemmelse om adkomstrett, erklæring/avtale vedr. tilleggsdel - bygning, og bestemmelse om vann/kloakkledn.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Styret skal underrettes skriftlig ved utleie. Ved skifte av beboer i leiligheter har sameiet rett til å belaste kr. 2.000,- for dekning av utgifter og administrasjon av skilter på ringeklokke ute og postkasse, samt dekning av ekstra slitasje på heis og lignende.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet sameiet Sinsentoppen I, med sameiebrøk 40/4620.

Sameiet består av 58 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er OBOS eiendomsforvaltning.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Ønsker man å ha flere enn ett husdyr må det søkes styret om dette.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Gjennomført kontroll av det elektriske anlegget og termokontroll av hovedtavle. Det har vært gjennomført vedlikeholdsspyling av avløpsledninger fra de fleste leilighetene, hovedstamme og taknedløp fra takterrasser.

- Det er blitt utført kontroll og rengjøring av alle ventilasjonskanaler fra kjøkken og bad i alle leiligheter.

- Sameiet har reklamert til utbygger JM på inntrengning av vann i trapp fra garasje og ned til kjeller.

- Maling av fasade våren 2014 og vask av fasade høsten 2017.

Planlagte påkostninger:

2018:

- Vurdere maling av fellesarealer og maling mellom trinn i hovedtrapp. Vask av fasade og innhente tilbud på nye målere for fjernvarme og varmtvann. Styret innhenter tilbud fra leverandører på nye målere høsten 2018.

2019:

- Vurdere å bytte/oppgradere kortlesere.

2020:

- Forhandle ny rengjøringsavtale.

Det ble i april/mai oppdaget en vannlekkasje fra takterrassen til en av leilighetene i 5. etg. Det viste seg at det ikke var behov for låneopptak til å utbedre vannlekkasjen og følgeskadene, og dette er utbedret. Styret har jobbet med vedlikeholdsplanen som ble ble utarbeidet av det tidligere styret.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Ny eier skal registrere seg på www.sinsentoppen1.wordpress.com.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S- 3946 datert 07.11.17 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Reguleres etter §2 i bestemmelsene:

- Byggeområde: - bolig (felt A og B)

- Bolig, forretning, bevertning og offentlig/allmennyttig formål (forsamlingslokale, idrett

og kultur) (felt C 1).

- Forretning, kontor, bevertning (felt E).

- Offentlig trafikkområde: vei, fortau.

- Spesialområde: - bevaring (forsamlingslokale, forretning, kontor, barnehage, bevertning) (felt

D1, D3 og D4).

- Bevaring (barnehage) (felt D2).

- Bevaring (fellesareal - lek/opphold) (felt F).

- Bevaring (fellesområde: felles avkjørsel, parkering).

- Fellesområde: lek / opphold (felt F og G), felles avkjørsel, felles gangvei.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging, offentlig allmennyttig formå l(barnehage). Se bl.a. plansak 201706246.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse, og boden vil heller ikke tømmes ytterligere.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.302,- pr. mnd. og inkluderer: Akonto fyring, vakthold, felleskostnader, kabel-tv og bredbånd (grunnpakke), kommunale avgifter, felles forsikring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert opp med 10% fra 01.07.2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Akonto fyring 335,-

Vakthold 82,-

Medlemsavg.Løren Vel 54,-

Felleskostnader 1.153,-

Bredbånd 183,-

Kabel-tv 223,

Garasje 272,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.203,-pr. år og kr 9.423 for fjernvarme og varmtvann.

Dette er faktisk betalte beløp av selger i 2017.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

- Eierskiftegebyr til garasje kr 2.600,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.495.022,-. Av dette beløpet utgjør kr 905,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.1 km
Sinsenkrysset 0.8 km
Økern torg 1.1 km
Aker sykehus 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.9 km
Bussholdeplass Sinsen kirke 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.2 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.3 km
Treningssenter STERK 0.3 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Løren skole (1-7 kl.) 1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km
Kuben videregående skole 1.9 km
Nydalen videregående skole 4 km

Barnehager

Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.1 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.1 km
Kanonen barnehage 0.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.4 km
Kjøpesenter Økernsenteret 1.1 km
Postkontor Meny Løren 0.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.4 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.2 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0 km*
Dagligvare Meny Løren 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km
Kiosk/video Bazaar Løren 0.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 33,3 %
Gj.snittalder kvinner 33,3 %
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Løren Vest 2088 897

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.

Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1.1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?