Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 900 000,- for kr 6 900 000,-

Velkommen til Lørenveien 41 C - presentert av Emir Mekic hos Krogsveen avd. Løren

Stue med utgang til stor hjørnebalkong

Stor stue med gasspeis

Stue

Spisestue

Spisestue og kjøkken

Spisestue og kjøkken

Bad 1

Bad 1

Bad 2

Bad 2

Entré / Gang

Entré mot soverom 2 og 3

Gang og soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Gang og badeværelse

Soverom 1 / Hovedsoverom

Soverom 1 / Hovedsoverom

Soverom 1 / Hovedsoverom med utgang til stor balkong

Gasspeis og utgang til hjørnebalkong fra stuen

Stor sydvestvendt hjørnebalkong

Utsikt fra balkongen mot indre gårdsrom

Utsikt fra balkongen mot Lørenveien

Fasade

Fasade

Indre gårdsrom

Målsatt planskisse

Møblert planskisse

Kart over nabolaget

Lørenparken en solskinnsdag

Velkommen til magiske Løren!

Kanonhallen og Peer Gynt

Klatrestativ i Lørenparken

Løren T-banestasjon ca. 100 meter unna blokka

Løren Torg

Bokhandel Norli

Meny på Løren Torg

UMai Sushi

Baker Hansen

Blomsterpikene

Treningssenter STERK i krysset Peter Møllers vei og Lørenveien

Sanjay's bar og restaurant

Løren Kiosk & Grill

Kaffebrenneriet i krysset Peter Møllers vei og Lørenveien

Rema 1000 i Lørenveien

Kiwi i Frydenbergveien

Interiørbutikken Houz

Lørenhagen

Lørenveien 41 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Lørenhagen: Lys og stor 4-r. m/ gasspeis, 2 bad, stor hjørnebalkong, garasjeplass i lukket anlegg og heis til alle plan

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 733,-
Fellesgjeld:
Kr 6 185,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 103 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lørenhagen ligger på skrå over gaten for Løren Torg. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter rett utenfor døra. Peppes Pizza, Løren Spiseri og den indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder. Løren Frukt & Grønt, Baker Hansen, Kaffebrenneriet, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Sinsen Tennisklubb med fire grusbaner ute og Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små. Det ventes også at det blir bygget bowlinghall i nærheten av Løren T-bane.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud med ca. 200 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, m.m.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Kanonen barnehage 0.1 km*

Sinsen menighetsbhg. (1,5-6 år) 0.3 km.

Barnas bhg. Løren (0-6 år) 0.3 km.

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km.

Løren skole (1-7 kl.) 0.9 km.

Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km.

Hasle skole (1-7 kl.) 1.3 km.

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.4 km.

Kuben vgs. 1.8 km.

F21 - vgs. 2.5 km.

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Inngang fra Lørenveien eller via gårdsplass. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger fra Lørenveien. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 6 185,-

Totalpris

Kr 6 506 185,-

Felleskostnader

Kr 4 733,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2012

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

103m2

Bruksareal

103m2

Tomt

5632m2

KR-kode

541814

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 41 C, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 27, snr. 14 og ideell andel 1/94 i gnr. 124, bnr. 27, snr. 105 for garasjeplassen.

Tomten

Eiet tomt på 5.632 m² som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker, bord og skulpturer. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass nr. 43 i felles lukket garasjeanlegg med heis adkomst. Månedlig felleskostnad til Lørenhagen Parkeringssameie pålydende kr 350,- for drift og vedlikehold av garasjeanlegget.

Gjesteparkering med betalingsautomat på fellesområdet. Utenom dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 115 m²

Totalt bruksareal: 105 m²

Totalt primærrom: 103 m²

Primærrom:

3. etasje inneholder: Entré/gang, 3 soverom, 2 bad, kontor/bod, stue, spisestue og kjøkken.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på 5,1 m² med vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Merk at kontor opprinnelig er en bod. Grunnet bruken av rommet er det her definert som p-rom.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasaden er pusset og malt.

Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Vinduer og balkongdører med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2012.

Entredør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging".

Balkong på ca. 30 m². Utført på betong dekke. Tilgang fra stue og hovedsoverom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Hyggelig og romslig entré med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i flere skap. Porttelefon med døråpner. Adkomst til gang og soverom 3. 3-stavs eikeparkett på gulv

Stue:

Stor stue med flere vinduer som gir rikelig med dagslys og utgang til romslig hjørnebalkong. Plass til stort spisebord og sittegruppe. Gasspeis som varmer godt og gir hyggelig kos. Kjøkken i egen avdeling. 3-stavs eikeparkett på gulv.

Balkong (30 m²):

Lun, sydvestvendt og overbygd balkong. Rekkverk i stål og glass. Dobbel stikkontakt og utebelysning. Det mulig å innstallere et uttak for gassgrill etter søknad fra styret. Arbeidet må utføres av godkjent autorisatør som dokumenterer utført arbeid.

Kjøkken:

Delvis åpen løsning mot stuen. Lys HTH-innredning med glatte fronter i praktisk U-løsning. Laminat benkeplate med nedfelt dobbelt stålkum og underskap. Belysning under overskap. Husbrannslange i skap. Ventilator med uttrekk. Integrert oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Frittstående kjøl- og fryseskap medfølger ikke i handelen. God plass til spisebord. 3-stavs eikeparkett på gulv.

Badeværelse 1:

Delikat badeværelse med vegghengt toalett og dusjhjørne med dører i herdet glass. Heldekkende servant med underskap. Overskap med speil og belysning. Varme i flislagt gulv. Downlights i nedsenket himling.

Badeværelse 2:

Delikat badeværelse med vegghengt toalett, dusjnisje, opplegg til vaskemaskin. Heldekkende servant med underskap. Speil og belysning. Skap over vaskemaskin. Varme i flislagt gulv. Downlights i nedsenket himling. Vaskemaskin medfølger ikke i handelen.

Hovedsoverom:

Romslig hovedsoverom med store vestvendte vindusflater, samt utgang til stor balkong. God plass til stor dobbeltseng og arbeidsbord, samt rikelig av oppbevaring i flere garderobeskap. 3-stavs eikeparkett på gulv.

2 stk. soverom/barnerom/gjesterom:

Romslige barnerom/gjesterom med store vestvendte vindusflater. God plass til seng, skap og nattbord. 3-stavs eikeparkett på gulv.

Utstyr / Fasiliteter:

- Romslig kjellerbod på 5,1 m².

- Garasjeplass i lukket anlegg.

- Stor sydvestvendt hjørnebalkong på 30 m².

- Gasspeis i stue.

- Det er tillatt å benytte elektrisk og gassgrill på terrassene.

- Fjernvarmeanlegg med radiatorer.

- Vannkabler i flislagt baderomsgulv.

- Downlights i nedsenket himling på badet.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Sentralt brannvarslingssystem.

- Heis til alle byggets plan.

- Sykkelparkering utenfor og i fellesarealer ved bodene.

- Viken Fibernett leverer IP-telefoni, internett og digital-TV. Systemet kommer med en Altibox.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badet. Gasspeis i stuen. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.01.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er ikke gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt ifølge selger. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenhagen Eierseksjonssameiet (org.nr. 998 900 751), med sameiebrøk 78/11588.

- Sameiet består av 100 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner.

- Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

- Eierskifte meldes til styret og forretningsfører.

- Dyrehold er tillatt.

- Dugnad må påregnes. Trappevask er inkludert i felleskostnadene.

- Vaktmesteravtale med Løren Driftsentral.

- Tilknyttet bomiljøvakt fra Securitas.

- Gassgrill og elektrisk grill er tillatt.

- Avtale med Norsk Brannvernforening.

- Avtale med Alfa Olis gass & vvs as for årlige ettersyn av gassanlegget.

- Moderne søppelhåndteringssystem, samt gjenbruksstasjon på Løren Torg.

- Det er ikke tillatt med privat antenne/sendeutstyr utenfor leiligheten, samt begrensninger tilknyttet fasadeendringer.

- Alle seksjonene har pliktig medlemskap i Løren Velforening. Velforeningen skal ivareta driften av Lørenparken og øvrig infrastruktur på Løren. Kostnadene til drift og vedlikehold av parken dekkes av samtlige seksjonseiere i de omkringliggende eiendommer, inkludert seksjonene i Lørenhagen. Dette betales gjennom felleskostnadene.

Viken Fiber TV-­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Utskiftning av fotocelle i garasjeanlegget.

- Stålforsterkning på dører i garasjeanlegget.

- Oppgradering av hagen i løpet av 2016. Dette dekkes via driftsbudsjettet.

Eierseksjonssameiet utreder muligheten for innglassing av verandaer. Garasjesameiet har jobbet med endring av fordeling av kostnader mellom garasjesameiet og Nortura, samt fordeling av felleskostnader mellom garasjesameiet og eierseksjonssameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. Les mer på www.lorenhagen.info

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4129 datert 15.12.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004. Det gjøres oppmerksom på at Selvaag bygger et nytt prosjekt på nabotomten syd for Lørenhagen. Løren Stasjon vil bestå av tilsammen ca. 218 leiligheter fordelt på 7 bygg, samt parkeringskjeller under terreng og vil antagelig bli organisert i to eller flere sameier/boligselskaper. Tomten er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.733,- pr. mnd. og inkluderer fjernvarme a-konto kr 945,- internett kr 199,- kabel-tv kr 200,- gass a-konto kr 150,- og øvrige felleskostnader kr 3.229,- med blant annet trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold, m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

I tillegg faktureres kr 350,- per måned for garasjeplassen.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.700,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2016 er fastsatt til 2 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.674.934,-

Av dette beløpet utgjør kr 6.185,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.3 km
Sinsenkrysset 1 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.3 km
Økernparken 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1 km
Bussholdeplass Løren 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.1 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.3 km
Treningssenter STERK 0.1 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 1 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.4 km
Kuben videregående skole 1.8 km
Etterstad videregående skole 3.8 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km*
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.3 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1 km
Postkontor Meny Løren 0.1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.5 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.4 km
Dagligvare Meny Løren 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km*
Kiosk/video Bazaar Løren 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 %
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 75.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?