Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 290 000,- for kr 5 290 000,-

Stue med gasspeis, utgang til balkong og plass til vinkelsofa

Balkongen er lun, overbygd og romslig

Balkongen er sydvestvendt og solrik

Balkongen har god plass til sittegruppe og gassgrill

Stue med gasspeis som varmer godt på kalde vinterdager

Stue med utgang til balkong og god plass til vinkelsofa

Stue med plass til sittegruppe og stort spisebord

Åpen løsning mellom stue og kjøkkenet

Spiseplass ved kjøkkenet

Kjøkken med HTH-innredning og delvis integrerte hvitevarer

Kjøkken i praktisk U-løsning med rikelig skap-og benkeplass

Soverom I har god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side

Soverom I har godt med garderobeplass

Utsikt mot Løren og Grefsenkollen fra soverom

Soverom II - barnerom, gjesterom eller hjemmekontor

Soverom II

Dusjbad/wc med vegghengt toalett

Dusjbad/wc med heldekkende servant, overskap, speil og belysning

Entré med innvendig bod

Entré

3D-planskisse - Lørenveien 41 E

2D-planskisse - Lørenveien 41 E - 5. etasje

Fasaden mot gårdstunet

Gårdstunet i vinterskrud, om sommeren vokser det masse blomster her

Lørenhagen

Lørenparken med skøytebane

Lørenparken - en sommerdag

Løren Torg - hjertet av nabolaget

Meny med post-i-butikk på Løren Torg

Baker Hansen - en smak og du er hektet

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

House of Nerds - for de spilleglade

UMai Sushi

Sterk Treningssenter - spør oss om prøvemedlemsskap

Løren t-banestasjon ligger 200 m unna

Hasle-Løren idrettsbane - for den som er glad i fotball

Kart over nabolaget

Lørenhagen

Lørenveien 41 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 350 000,-

Lørenhagen: Lys og fin 3-roms med solrik, sydvestvendt balkong på 12 kvm. Garasje med elbil-lader. 200 m til Løren t-banestasjon.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 808,-
Fellesgjeld:
Kr 2 296,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lørenhagen ligger på skrå over gaten for Løren Torg. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 (100 m) eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Ny storkiosk åpnet nettopp på Løren Torg og snart åpner også søndagsåpen Bunnpris.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 200 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 500 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg (1-6 år) 0 km*

Sinsen menighetsbhg (1,5-6 år) 0.2 km*

Barnas bhg Løren (0-6 år) 0.2 km*

Skoler:

Sinsen skole (1-7 kl. ) 0.5 km*

1-7 kl. Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km*

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km*

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km*

Kuben Vgs 1.4 km*

Valle Hovin Vgs 1.6 km*

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 296,-

Totalpris

Kr 5 352 296,-

Felleskostnader

Kr 3 808,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2012

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

72m2

Bruksareal

73m2

Tomt

5632m2

KR-kode

54.18199

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 41 E, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 27, snr. 41 og ideell andel

1/94 i gnr. 124, bnr. 27, snr. 105 for

garasjeplassen.

Tomten

Eiet tomt på 5.632 kvm som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker, bord og skulptur. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass nr. 17 med elbil-lader i felles lukket garasjeanlegg med heis adkomst. Gjesteparkering med betalingsautomat på fellesområdet. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Primærrom: 72 kvm

Bad, spisestue/kjøkken, entré, 2 soverom

Sekundærrom: 1 kvm

Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod i felles lukket bodområdet på ca. 5,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.12.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasaden er pusset og malt. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Balkongdører med 2-lags isolerglass datert 2012. Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2012.

Balkong på utført på betong dekke. Avrenning mot balkong ytterkant. Rekkverk i stål med innfelte glassplater.

Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Slike bad løftes ferdig konstruert inn i bygget hvor de kobles til vann, avløp og ventilasjon. De er utført som en vanntett betong og stål konstruksjon, med smøremembran under fliser på gulv og vegger. Sprekk i veggflis under servantskap. Fordelerskap med stoppekraner i himling. Sikringsskap med automatsikringer i bod. Sentralt brannvarslingssystem.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Sydvestvendt gjennomgående 3-roms med gode lysforhold i sentralt beliggende sameie på Løren. Løren Torg med flere servicetilbud ligger rett ved og området har et godt kollektivtilbud med buss og t-banestasjon rett rundt hjørnet.

Stue (ca. 30 kvm): Hyggelig stue med store vindu som gir rikelig med dagslys og utgang til balkong. Plass til stort spisebord og sittegruppe. Gasspeis som varmer godt og gir hyggelig kos.

Kjøkken: Åpen løsning mot stuen. Lys HTH-innredning med glatte fronter i praktisk U-løsning. Laminat benkeplate med nedfelt dobbelt stålkum og underskap. Malt vegg over kjøkkenbenk. Belysning under overskap. Husbrannslange i skap. Rikelig med overskap. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Kjøleskap følger ikke med. Plass til spisebord.

Balkong (ca. 12 kvm): Lun, sydvestvendt og overbygd uteplass med sol fra ca. kl. 11-18 om sommeren. Rekkverk i stål med innfelte glassplater. Ikea gulvlemmer i 30x30 cm i massiv akasie. Dobbel stikkontakt.

Soverom I (ca. 15 kvm): God plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Garderobeskap og vindu mot nordøst med fin utsikt mot Løren.

Soverom II (ca. 7,6 kvm): Garderobeskap og vindu mot nordøst.

Dusjbad/wc (ca. 5 kvm): Heldekkende servant med underskap. Overskap, speil og belysning. Dusj med vegghengte dusjdører i herdet glass. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørke-trommel. Downlights i himling.

Entré: Adkomst til innvendig bod. Porttelefon med videokamera og døråpner.

Lagringsplass: Innvendig bod på ca. 1 kvm og 1 kjellerbod på ca. 5,5 kvm.

Vegger: Lyse 20x20 cm keramiske fliser på bad, øvrige overflater er malte gipsplater og betong.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs parkett. Mørke 20x20 cm fliser med gulvvarme på bad.

Himlinger: Malte himlinger i alle rom. Downlights på badet.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badet. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det er individuelle målere på oppvarming og varmt tappevann.

Friskluftstilførsel via veggventiler. Avtrekk bad og kjøkkenventilator er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er tilførsel av friskluft til bad via spalte under dørblad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.01.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er ikke gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt ifølge selger. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenhagen Eierseksjonssameiet (org.nr. 998 900 751), med sameiebrøk 73/11588.

- Sameiet består av 100 boligseksjoner, 3 næringsseksjoner og 3 garasjeseksjoner.

- Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

- Eierskifte meldes til styret og forretningsfører.

- Dyrehold er tillatt.

- Dugnad må påregnes. Trappevask er inkludert i felleskostnadene.

- Vaktmesteravtale med Bygårdservice.

- Tilknyttet bomiljøvakt fra Securitas.

- Gassgrill og elektrisk grill er tillatt. Det mulig å installere et uttak for gassgrill etter søknad fra styret. Arbeidet må utføres av godkjent autorisatør som dokumenterer utført arbeid.

- Avtale med Norsk Brannvernforening.

- Avtale med Alfa Olis gass & vvs as for årlige ettersyn av gassanlegget.

- Avtale med NEAS om vedlikehold av hageanlegget.

- Moderne søppelhåndteringssystem, samt gjenbruksstasjon på Løren Torg.

- Felles sykkelbod.

- Det er ikke tillatt med privat antenne/sendeutstyr utenfor leiligheten, samt begrensninger tilknyttet fasadeendringer.

- Alle seksjonene har pliktig medlemskap i Løren Velforening. Velforeningen skal ivareta driften av Lørenparken og øvrig infrastruktur på Løren. Kostnadene til drift og vedlikehold av parken dekkes av samtlige seksjonseiere i de omkringliggende eiendommer, inkludert seksjonene i Lørenhagen. Dette betales gjennom felleskostnadene.

Viken Fiber TV-­pakke med ca. 60 kanaler, HD-PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Fremtidige planer:

- Ifølge styreleder er det ingen planer som kan føre til økning i felleskostnadene.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Utskiftning av låssystem.

- Utskiftning av fotocelle i garasjeanlegget.

- Stålforsterkning på dører i garasjeanlegget.

- Termofotografering av strøminntaket.

- Oppgradering av gårdstunet.

Eierseksjonssameiet utreder muligheten for innglassing av verandaer. Garasjesameiet har jobbet med endring av fordeling av kostnader mellom garasjesameiet og Nortura, samt fordeling av felleskostnader mellom garasjesameiet og eierseksjonssameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. Les mer på www.lorenhagen.info

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004. Tomten er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Diverse

Arealene som er oppgitt for hvert enkelt rom er omtrentlige basert på utbyggers tegninger.

Lampe over spisestue, kjøleskap og vaskemaskin følger ikke med.

Bilpool: Når du bor på Løren, bor du så sentralt at de fleste transportbehov kan dekkes ved hjelp av en rekke kollektivtilbud. Derfor kan det være fristende å tenke tanken at du kanskje ikke trenger bil sånn i det daglige, og at du heller kan bli deleier i en bilpool. Dermed vil du ha tilgang på bil, bensindrevet eller elektrisk, når du av og til trenger det.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.808,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv/internett, á konto energi, garasjeplass, trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

- Felleskostnader: kr 2.252,-

- Fjernvarme á konto: kr 657,-

- Gass á konto: kr 150,-

- Kabel-tv: kr 200,-

- Internett: kr 199,-

- Garasjeplass kr 350,-

Techem AS avregner etter faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á-kontobeløp. Nåværende eier har et energiforbruk som tilsvarer (varmtvann og fjernvarme) ca. kr 436,- og (gass) ca. kr 116,- pr mnd. I tillegg kommer strøm og nettleie ca. kr 325,- pr mnd.

Forbruket i 2017 fordelte seg på fjernvarme (1.263 kwh), varmtvann (46 m3), gass (0 m3 - koster ca kr. 19,- per m3) og strøm (5.000 kWh).

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og bredbånd. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.489.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsenkrysset 0.8 km*
Økernparken 1 km*
Aker sykehus 0.8 km*
Carl Berners plass 1 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.1 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.2 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.9 km*
Bussholdeplass Sinsenveien 0.4 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.9 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.9 km*
Treningssenter STERK treningssenter 0.1 km*
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.8 km*

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km*
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km*
Kuben videregående skole 1.4 km*
Valle Hovin videregående skole 1.6 km*

Barnehager

Kanonen barnehage (1-6 år) 0 km*
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.2 km*
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.2 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.1 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km*
Postkontor Meny Løren 0.1 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km*
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Meny Løren 0.1 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.1 km*
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0 km*
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?