Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 575 000,- for kr 5 575 000,-

Lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning

Lørenveien

Lørenveien

Lørenveien

Lørenveien

Lørenveien

Stue

Stue

Stort utvidet kjøkken med god benkeplass

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom II

Soverom III

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Baderom

Baderom

Gjestetoalett

Entré

Entré

Pent opparbeidet gårdsrom

Fasade

Plantegning

Løren

Løren Stasjon

Løren

Løren

Løren

Løren

Løren

Flere hyggelige møteplasser og serveringsteder i nærområde

Løren Torg

Løren

Lørenveien 46

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 415 000,-

Løren: Delikat nyere 4-roms med stor solrik sydvendt balkong, heis og garasjeplass. V.V. og fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 415 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 922,-
Fellesgjeld:
Kr 3 041,-
AREAL (P-ROM / BRA)
80 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Lørenvangen, rett ved Løren Torg og det er tøffelavstand til kjøpesenteret (dvs du kan gå dit tørrskodd via garasjeanlegget). Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand.

Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved.

Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Lørenvangen er utformet av Selvaag. Det foregår en byforvandling hvor Løren skal utvikle seg videre som en ny og revitalisert bydel.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Flybussen, byruter med bussen og nye Løren t-banestasjon noen minutters gange fra boligen.

Økernområdet er i stadig utvikling. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen.

Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større

kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Flere gode skoler innen gangavstand fra boligen. Boligen sokner til Løren skole.

Adkomst

Det vil ved fellesvisninger bli skiltet med Krogsveen visningsbukker. Se også kartskisse i annonsen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 415 000,-

Fellesgjeld

Kr 3 041,-

Totalpris

Kr 5 418 041,-

Felleskostnader

Kr 3 922,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

4

Byggeår

2012

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

80m2

Bruksareal

84m2

Tomt

7393m2

KR-kode

4517101

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 46, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 217, snr. 165 samt andel (2/288) i snr: 187 (garasjelaget) i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 m²

Totalt bruksareal: 84 m²

Totalt primærrom: 80 m²

Primærrom:

4. etasje 80 m²: Entré/gang, 3 soverom, badeværelse, separat toalett, stue og kjøkken.

Sekundærrom:

4. etasje 4 m²: Innvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 18.08.17 utført av Takstmann Kjetil Nilsen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 7.393 m². Fellesarealer og uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning, benker og lekeapparater. Bilfritt og barnevennlig. Asfalterte gang og kjøreveier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Ut ifra de stedlige forhold antas bygningen fundamentert på faste masser. Hovedbærekonstruksjon i betong, utfylt med bindingsverk, kledd med fasadepanel og tegl. Malt betong.

Flatt tak, antatt tekket med papp. Yttertaket er ikke inspisert. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Lyddempende glass mot gate.

Ny malt glatt ytterdør i 2014. Malte glatte innerdører. Balkong utenfor stue på ca. 14 m² med betongdekke med tregulv.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. krav og byggeforskrifter som gjelder fra 2012. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til vedlagte takst.

Standard

Moderne leilighet i spennende boligområde på på Løren. Oslos nye bydel rett nord for Oslo sentrum. Leiligheten er nymalt og har moderne god standard. Enkel adkomst med heis fra bakkeplan og undereetasje/garasjekjeller. En kan gå tørrskodd via kjeller til butikkene på Løren senter.

Boligen inneholder: Vindfang/entré, lys og flott stue med utgang til stor og solrik balkong, delikat kjøkken med innredning fra HTH og benkeplate fra Corian, romslig badeværelse, praktisk separat toalett, stort hovedsoverom og 2 soverom/gjesterom/kontor.

Stue:

Særdeles pen og romslig stue med svært gode lysforhold fra store sydvendte vindusflater, god plass til sofagruppe samt spisestuebord.

Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet som sørger for en hyggelig og sosial atmosfære. Eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater.

Utgang til stor og solrik sydvendt balkong på ca. 14 m². Balkongen har tredekke på gulv, dobbel el.kontakt og rikelig med plass til utemøbler.

Kjøkken:

Åpen løsning mot stuen. Lys og delikat kjøkken med innredning fra HTH i lakkerte glatte fronter, nyere høykvalitets og lettstelt Corian benkeplate, underlimt oppvaskkum, praktisk flisplater mellom over- og underskap, Silverline ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass. 14 mm eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater. Hvitevarer som komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Legg merke til plassering av høyskap og med innbygget kjøleskap.

Badeværelse:

Romslig og pent flislagt badeværelse med vegghengt toalett, dusjhjørne, heldekkende servant med underskap, overskap med lys og speil. Vannvarme i gulv. Downlights i nedsenket himling. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin medfølger ikke i handelen.

Separat toalett:

Meget praktisk separat toalett med vegghengt wc, vask, speil, varmekabler i fliser på gulv og fliser på vegg.

Hovedsoverom:

Romslig og pent soverom med lysmalte vegg- og takflater, samt gode lysforhold fra stor vindusflate. Rommet har god plass til dobbeltseng og skap. 14 mm eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater.

Soverom II og III:

Romslige og pene soverom med lysmalte vegg- og takflater, samt gode lysforhold fra stor vindusflate. God plass til seng, skap og arbeidsbord. 14 mm eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater.¨

Entré:

Lyst og trivelig adkomst til leiligheten via entré med gode oppbevaringsmuligheter for sko- og yttertøy før man får et hyggelig første møte med resten av leiligheten.

Herfra er det tilgang til hovedsoverommet og soverom/gjester/kontor, innvendig bod, badeværelse, separat toalett og stue/kjøkken. 14 mm eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater.

Utstyr / Fasiliteter

- Garasjeplass i kjeller (nr: 133)

- Solrik sydvendt balkong på ca. 14 m²

- Det er tillatt å benytte elektrisk og gassgrill på terrassene.

- Godt med bodplass: Innvendig bod på 4 m² og kjellerbod på ca. 5 m²

- Fjernvarmeanlegg med radiatorer.

- Varmekabler på bad og wc.

- Heis til alle byggets plan.

- Sykkelparkering utenfor og i fellesarealer ved bodene.

- Viken Fibernett leverer IP-telefoni, internett og digital-TV. Systemet kommer med en Altibox. Altibox er et samarbeid av partnere som tilbyr fiberoptiske løsninger med digital-tv, internett og IP-telefoni i én og samme fiberkabel. Les mer på http://www.altibox.no Porttelefon med døråpner.

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badet. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det er individuelle målere på radiatorvarme og varmt tappevann. Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning. Elektriske varmekabler i badegulv. Mekanisk ventilasjon.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Parkering

Fast garasjeplass i felles lukket videoovervåket garasjeanlegg (nr. 133). Direkte heisadkomst til alle plan. Garasjeplassen er fritt omsettelig og kan selges uavhengig av leiligheten.Gateparkering etter områdets bestemmelser. Flere offentlige parkeringsplasser i området med gratis parkering etter klokken 17.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.11.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Dagboknr 486494, tinglyst: 16/06/2008: Erklæring/Avtale. Rettigh. haver Hafslund Nett AS Org.nr. 980489 698 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjonnr. 0319 i bygg.

Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendommen, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

I henhold til reguleringsplan S-4189 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.11.2005 er området regulert til:

- byggeområde: bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål (treningssenter, galleri) (felt B2)

- offentlig trafikkområde: vei, fortau

- fellesområde: gårdsplass

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging.

Det er innsendt planforslag for bygging av boliggård over 8 etg med forretninger/næringslokaler i 1. og 7 boligetasjer vis-a-vis. Øverste etasje er foreslått trukket inn fra fasaden. Se gjerne byggesak 201601635.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.922,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje (350,-) akonto fjernvarme 765,- , felleskostnader (2.408,-), internett (199,-), kabel-tv (200,-), felles byggforsikring m.m..

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.000 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 2.500,- (garasje)

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.559.124,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.4 km
Økern torg 0.8 km
Sinsenkrysset 1.1 km
Økernparken 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.2 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Løren 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.4 km
Treningssenter STERK 0.2 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.3 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km
Kuben videregående skole 1.6 km
Etterstad videregående skole 3.6 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.2 km
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.1 km*
Kjøpesenter Økernsenteret 0.8 km
Postkontor Meny Løren 0.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.6 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Meny Løren 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.3 km
Kiosk/video Bazaar Løren 0.1 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.3 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 33,3 %
Gj.snittalder kvinner 33,3 %
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Løren Øst 2088 897

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Torstein Bruvik
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?