Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Velkommen til Lørenveien 46 - presentert av eiendomsmegler Halid Talic

Leiligheten har en sentral og god beliggenhet på Løren

Boligen har en meget god planløsning

Alt. plantegning

Treningsenteret STERK er i kort gangavstand fra boligen

Kaffebrenneriet er ett populært samlingspunkt for beboerne på Løren, og er i kort gangavstand fra leiligheten

Løren - Stor 2-roms toppleilighet - Mulighet for omgjøring til 3-roms - Hjørneleil. m/solrik sydv. balkong

Lørenveien 46

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 190 000,-

Løren - Stor 2-roms toppleilighet - Mulighet for omgjøring til 3-roms - Hjørneleil. m/solrik sydv. balkong : Løren - Stor 2-roms toppleilighet - Mulighet for omgjøring til 3-roms - Hjørneleil. m/solrik sydv. balkong

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 788,-
Fellesgjeld:
Kr 638,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Løren Torg og det er tøffelavstand til kjøpesenteret (dvs. du kan gå dit tørrskodd via garasjeanlegget). Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Kaffebrenneriet , Løren spiseri, Peppes Pizza og den nye indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder. Grønnsaks-butikken Løren frukt og grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, solstudio, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Nærmeste bank ligger på Økern senter og Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter, er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 500 m til ny t-banestasjon på Løren. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper i ringveien. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen barnehage 0.3 km

Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.5 km

Sinsen menighetsbhg. (1,5-6 år) 0.5 km

Barne- og ungdomskoler:

1-7 kl. Løren skole 0.6 km

1-7 kl. Sinsen skole 0.9 km

1-7 kl. Refstad skole 1.3 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.4 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.6 km

Videregående:

Vgs. Kuben videregående skole 1.6 km

Vgs. F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 190 000,-

Fellesgjeld

Kr 638,-

Totalpris

Kr 4 190 638,-

Felleskostnader

Kr 2 788,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2012

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

Tomt

7393m2

KR-kode

541878

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lørenveien 46, leil. 173, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 217, snr. 173, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.393 kvm. Fellesarealer og uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning, benker og lekeapparater. Bilfritt og barnevennlig. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Garasjeplass under Løren Torg kan leies hos Q-park dersom det er ledig, utover dette er det gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter områdets bestemmelser.

Muligheter for kjøp av parkeringsplass i garasjeanlegg, ta kontakt med megler for å sjekke tilgjengelighet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

5. etg., 65 kvm: Stue/kjøkken, bad, soverom, bad, gang, og entré

I tillegg til gode oppbevaringsmuligheter i leiligheten, disponerer boligen en kjellerbod på 5,3 kvm med vegger ipanelt utførelse.

Vedlagt følger målbare plantegninger. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.04.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er en særdeles stor 2-roms selveierleilighet med herlig sydvendt balkong. Fra balkongen er det god avstand til øvrig bebyggelse, og boligen er godt skjermet fra innsyn. Boligen har en meget sentral beliggenhet på Løren, med kort gangavstand til "alt" av fasiliteter. Eier har i nyere tid påkostet leiligheten med bl.a. garderobe- innredning i entré, inntegrert hvitevarer på kjøkkenet, og montert downlights i entré. Det er også gjort tilvalg på garderobe- løsninger for "walk-in" garderobe, og ellers oppgradert innvendige inngangsdører.

Med relativt enkle tiltak kan boligen gjøres om til en 3-roms leilighet (se alternativ plantegning). Boligen passer perfekt som førstegangsbolig, eller til utleieformål.

Entré:

Flott inngangsparti i boligen hvor det i gangen er god plass til å sette fra seg sko, og henge fra seg ytterjakker. Downlights i tak, og skyvedørsgarderobe med speil og innredning følger med salget.

Stue:

Flott stue hvor det er god plass til å ha sofagruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i rommet. Fra stuen er det direkte utgang til herlig sydvendt balkong på 10,6 kvm.

Balkong:

Herlig sydvendt balkong på hele 10,6 kvm med fri utsyn, og god skjerming fra innsyn.God plass til utemøblement, beplantning, og grill på balkongen. Det er montert utelys og stikkkontakt på vegg, samt varmeovn som følger boligen. Fra stuen er det direkte adkomst til balkongen.

Kjøkken:

Moderne kjøkken med høyglansfronter, og moderne laminert benkeplate. Godt med skap-plass på kjøkkenet, og det er god plass til egen spisegruppe i "mellomrommet" mellom stuen og kjøkkenet. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, og oppvaskemaskin følger med i handelen.

Soverom:

Soverommet er av god størrelse, og her er det plass til både stor dobbeltseng, og tilhørende nattbord. Fra soveromemt har en direkte tilgang til egen og påkostet "walk-inn-closet" med smarte løsninger og innredning.

Bad:

Romslig og flott flislagt bad. Badet er godt utnyttet med praktiske skapløsninger. Badet har moderne hvit baderomsinnredning med speil og lysarmatur, dusjhjørne med dusjvegger i herdet glass, og vegghengt toallettskål. Varmekabler i gulv, og opplegg til vaskemaskin.

Øvrig/ kvaliteter med boligen:

- Toppleilighet i 6. etasje

- Flott utsikt fra balkong, og leil. er godt skjermet fra innsyn

- Moderne og ny 2-roms leilighet

- Kvalitetskjøkken

- Inntegrerte hvitevarer følger boligen

- Lave felleskostnader

- Praktisk "walk-in-closet" fra soverom

- Meget god planløsning

- Utbyggergaranti 5 år fra 2017

- Bod i kjeller på 5 kvm.

- Stort flislagt bad

- Heis til alle byggets plan

- Herlig sydvendt balkong

- Overtakelse etter avtale

- Balansert ventilasjon

- Godt isolert

- TEK10-standard

- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Påkostninger:

2018:

- Downlights i gang montert

2017:

- Hvitevarer inntegreret

- Skyvedørsgarderobe i gang montert

- Garderobeløsninger montert i omkledningsrom

- Lampe montert over spisebord

- Oppgradert innvendig med frofilerte innerdører

- Oppgradert dør mellom stue og gang med glassdør

- Inntegrerte hvitevarer følger med

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer og på badet er det elektriske varmekabler. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det er individuelle målere på radiatorvarme og varmt tappevann. Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt sameiet 17.08.2012. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til Vann- og avløpsetaten er innsendt.

- Sluttrap. for avfallshåndtering må innsendes til behan, der det er krevd.

- Sluttrapport for forurenset grunn må innsendes til behand., der det er krevd.

- Ved nybygg med egen adresse må sort/hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på godt synlig sted.

Gjenstående arbeider skal være utført innen 01.11.2012, og selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

På bygget er det tinglyst pengeheftelse med dagboknr 486494, tinglyst: 16.06.2008: Erklæring/avtale: Evigvarende rett for Hafslund til bruk av rom til plassering av nettstasjon.

Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om installasjoner i etasjeskillet, kabler for strøm, telefoni og data, fjernvarme, overflatevann, park og skulpturer, adkomst og fordeling av driftskostnader. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Lørenvangen Eierseksjonsameie, org.nr. 998708885, er utviklet av Selvaag.

Prosjektet består av 184 leiligheter og 3 næringslokaler fordelt på 4 bygninger med varierende høyde fra 5 til 6 etasjer.

I underetasjen, på gateplan, er det bygget næringsarealer som vender ut mot Lørenveien. Fra første etasje og oppover er det leiligheter.

Under byggene er det parkerings-og bodarealer, med heis direkte opp til leilighetene. Det er tillatt å holde husdyr sånn som hund og katt i leilighetene så lenge det ikke fører til sjenanse for nabolaget.

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20. Mulighet for å kjøpe vaktmesterhjelp til mindre, praktiske oppgaver via Selvaags driftskontor. Vaktmesteravtale med Selvaag Eiendom AS.

Foretatt påkostninger 2012-2017:

- Montert opp søppelbeholdere ved hver inngang fra parkeringshuset.

- Montert infoskap i alle postkassegangene.

- Satt opp skilting i søppelrom, samt glass- og pappcontainer.

- Hatt to omganger med komprimatorbil for kasting av større gjenstander.

- Kameraovervåkning av garasjeanlegg og dets inn-og utganger.

- Beboerene har også mottatt tilbud på montering av markiser.

- Montert takrenner på bygningene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. Se sameiets hjemmeside: www.lorenvangen.com

Regulering

I henhold til byggeområde for bolig, forretning, kontor, bevertning, samt allmennyttig formål (treningssenter, galleri) (felt B2) iht. reguleringsplan S-4189 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.11.2005

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201215384 og 200901755.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.788,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, internett, kabel-tv, betaling av felleskostnader, utvendig byggforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fordeling av fellesutgifter:

Felleskostnader kr 1.813,-

Fjernvarme kr 576,-

Internett 199,-

Kabel-tv kr 200,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.500,- kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv/internett og kostnader for dette er inkl. i mnd. betalte felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.300.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.301.607,-

Av dette beløpet utgjør kr 638,- kortsiktig andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.4 km
Sinsenkrysset 1.1 km
Økernparken 1.2 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.9 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.2 km
Treningssenter STERK 0.2 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.7 km
Kuben videregående skole 1.6 km
Valle Hovin videregående skole 2 km

Barnehager

Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km
Kanonen barnehage 0.2 km
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.8 km
Postkontor Meny Løren 0.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.6 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Dagligvare Meny Løren 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.2 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.2 km
Bensin Circle K Økern 1.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,--

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Halid Talic
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?