Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Vestvendt vinterhage

Vestvendt vinterhage

Vinterhage

Romslig stue/spisestue med plass til kontor

Romslig stue/spisestue med plass til kontor

Romslig stue/spisestue med plass til kontor

Romslig stue/spisestue med plass til kontor

Romslig stue/spisestue med plass til kontor

Rosett i stue

Moderne og effektivt kjøkken med utgang vinterhage

Moderne og effektivt kjøkken med utgang vinterhage

Hovedsoverom

Hovedsoverom med walk-in-garderobe

Soverom 2

Nytt flislagt bad/WC

Nytt flislagt bad/WC

Flislagt gang/entre

Hyggelig bakgård

Hyggelig bakgård

Hyggelig bakgård

Sykkelparkering i inngangsparti

Kveldsstemning

Inngangsparti

2Dplan

3Dplan

Iladalen/St. Hanshaugen

Lofotgata 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 200 000,-

Iladalen/St. Hanshaugen: 3/4-roms selveier i rolig område. Stor vestvendt vinterhage med gode solforhold. Nytt bad/WC. Peisovn.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 428,-
Fellesgjeld:
Kr 144 604,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tilbaketrukket beliggende i rolig gate, rett ovennfor Alexander Kiellands Plass. Boligen ligger i idylliske omgivelser i den gamle bebyggelsen langs Akerselva. Like ved er også Ilaparken med flotte rekreasjonsmuligheter. Butikksenter på Alexander Kiellands Plass med godt vareutvalg. Du finner også Åpent Bakeri og flere hyggelige spisesteder på Alexander Kiellands Plass.

Kort avstand til St. Hanshaugen med bla. Kaffebrenneriet, Pascal, delikatesseforretningen Gutta på Haugen og St. Hanshaugen Senter. Den flotte parken på St. hanshaugen er heller ikke langt unna.

Forøvrig gangavstand til Mathallen, Vulkan, sentrum, Grünerløkka, Bislett og Majorstuen/Bogstadveien. Nærhet til skoler alle trinn, barnehaver/parker, treningssentre, kirke, høyskoler og universitet m.m. Flotte turområder langs Akerselva og Telthusbakken. Godt kollektivtilbud med bussruter i alle retninger og hyppige avganger, inkl. flybuss direkte til Gardermoen fra Alexander Kiellandsplass.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Sagene skole 0.5 km

1-7 kl. Ila skole 0.7 km

8-10 kl. KG Ungdomsskole 1.7 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomssk. 1.8 km

8-10 kl. Fagerborg skole 2.2 km

Foss videregående skole 0.6 km

Oslo katedralskole 1.3 km

Lykketrollet bhg - Sagveien 0.2 km

Vøyensvingen bhg (1-6 år) 0.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 144 604,-

Totalpris

Kr 5 344 604,-

Felleskostnader

Kr 5 428,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1903

Soverom

2

Primærrom

77m2

Bruksareal

77m2

Tomt

639m2

KR-kode

551817

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lofotgata 1, 0458 Oslo. Gnr. 219, bnr. 144, snr. 6 i Oslo kommune.

Tomten

Andel i pent opparbeidet og svært trivelig eiet tomt på 639 kvm. med sittegrupper, gressplen og beplantning. Sykkelparkering under tak.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området. El-bil ladning i nærheten. Det er også jevnlig parkeringsplasser i garasjekjeller for salg/leie i Vøyensvingen 7.

Ellers blir området 28.05.18 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at med beboerkort kan man parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året.

For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 77 kvm

Primærrom: 2. etg.: Entré/gang, stue/kontor, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.

NB: Leiligheten ligger i grenseland mellom høy 1. etg. og 2. etg., men ettersom det er etablert leilighet med inngang fra gateplan i etasjen under er det riktigst å omhandle beliggenheten som 2. etg.

I tillegg disponerer boligen bod i kjeller (ca. 3 kvm.) og loft (ca. 4 kvm.). Egen fellesbod i kjeller med smørebenk for ski og sykkelverksted på sommeren. Dørcallingsanlegg og felles brannvarslingsanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.04.2018 utført av Martin Bøhm-Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Klassisk bygård på 4 etasjer, kjeller og loft som er oppført i mur- og trekonstruksjoner. Bærende vegger er oppført i teglstein, etasjeskillere i trebjelkelag. Fasader ble pusset opp i 2011/2013. Bygningen er registrert i SEFRAK som kulturminne.

Standard

Lys og romslig 3-/4-romsleilighet med høye vinduer i 2./høy 1. etasje. i klassisk bygård. Hjørnestue gir svært gode lys- og utsiktsforhold.

Romslige soverom med gode garderobemuligheter, hvorav walk-in-garderobe på hovedsoverom. Peisovn fra 2012 i stue (TG: 1). En attraktiv bolig med god standard på de fleste overflater, inkl. dører, bad/WC fra 2017 og kjøkken, men med behov for oppgradering av vinduer på sikt (TG: 2). Vestvendt, innglasset balkong med gode solforhold.

Gulv: Malte tregulv, fliser i gang. Laminatgulv på lite soverom. Keramiske fliser på bad.

Vegger: Sparklet og malt. Malt strie på lite soverom. Keramiske fliser på bad.

Himlinger: Malte flater. Nedforede himlinger med downlights på bad. Dels original stukkatur og rosett.

Ventilasjon: Naturlig avtrekk. Tilluft via spalteventiler over vinduer.

Strøm: Automatsikringer, hovedsikring plassert i kjeller. 6 fordelingskurser. Jordfeilbryter på bad. Eier opplyser at det elektriske anlegget knyttet til baderommet er nytt. Eltilsyn er gjennomført og dokumentert.

Bad/WC: Bad med dusjhjørne med glassvegger, kontrastvegg i skifer, servant med baderomsinnredning og vegghent wc. Opplegg for tøyvaskemaskin. Avtrekksventil i himling. Varmtvannsbereder over himling. Moderne plastsluk, membran synlig i sluk OK. Nedsenket gulv i dusj. Badet ble rehabilitert i 2017 eier har fremlagt god dokumentasjon på arbeidene. TG: 1.

Kjøkken: Plassbygget innredning. Skyvedør med svært romslig lagringsplass i bakkant, benkeplate i kompositt/stein. Underlimt vask. Omluftsventilator. Gasskomfyr. TG: 1. Stort vinskap i gang medfølger ikke handelen. Isbitmaskin på kjøleskap virker ikke.

Oppvarming

Elektrisk fyring. Peisovn av nyere dato. Varmekabler i gulv på bad/WC. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1903. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1906, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet er registrert i Foretaksregistret med organisasjonsnummer 983 575 129 og ligger i Sagene bydel. Sameiet består av 20 seksjoner. Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS. Dyrehold er tillatt. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Reguleringsplanen som følger eiendommen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

5.428,- pr. mnd. Fellesutgiftene inkluderer: Kabel-tv/internett, trappevask kr. 250,-, nedbetaling andel fellesgjeld kr. 1.235, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, dugnadsbidrag kr. 20,- m.m.

Dugnadsbidraget tilbakebetales ved oppmøte på dugnad. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Boligen er tilknyttet Get Kabel-tv som leverandør av kabel-tv, inkludert i f.utg. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.337.439,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.482.043,-. Av dette beløpet utgjør kr 144.604,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Ila Rode 5

Steder i nærheten

Alexander Kiellands plass 0.3 km
Ila kirke 0.4 km
Ilatrappen 0.4 km
Ringen kino 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.1 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.6 km
Bussholdeplass Alexander Kiellands plass 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.8 km
Treningssenter Gym Ila 0.3 km
Treningssenter Sagene Squash Senter 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.5 km
Ila skole (1-7 kl.) 0.7 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.2 km
Foss videregående skole 0.6 km
Oslo katedralskole 1.3 km

Barnehager

Lykketrollet familiebhg - Sagveien 0.2 km
Vøyensvingen barnehage (1-6 år) 0.3 km
Waldemars barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.3 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.6 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.2 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.6 km
Apotek Apotek Kiellands Hus 0.2 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen Senter 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.2 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Bunnpris Iladalen 0 km*
Dagligvare Joker Ila 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca A. Kiellandsplass 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Kiellands Hus 0.3 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.2 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,6 %
Andel kvinner 50,4 %
Gj.snittalder menn 33,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,2 år
Husholdninger med barn 12,7 %
Husholdninger uten barn 87,3 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 93
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ila Rode 5 1962 1375

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:

Provisjon: 1,25%,- inkl. mva. av kjøpesummen (inkl. andel f.gj.).

Grunnhonorar: 12.500,-.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-.

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning.

Markedspakke: kr 13.500,-.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-.

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Peder Selmer
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?