Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 750 000,- for kr 2 750 000,-

Velkommen til Lundekroken 14 - Tiltalende eierleilighet fra 2015 med solrik koselig hage og terrasse. Busstopp rett ved. Garasjeplass

Entreen med blant annet parkett, gulvvarme og dørcalling med video. Det er god plass og rikelig med oppbevaringsplass i en stor skyvedørsgarderobe

Stue

Stuen

Terrasse og hage

Egen koselig hage

Lys stue med utgang til terrasse

Stue med åpent kjøkken

Stue

Kjøkken med spiseplass

Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass.

Spiseplass på kjøkken

Kjøkkenet er praktisk designet

Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate.

Kjøkken fra sigdal

Sovealkove - leiligheten har innebygget sovehems. Lagerplass under sovehems.

Stort og pent bad

Bad/ vaskerom - Dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Downlights i bad/vaskerom.

Fasade

Trivelig sameie med sentral beliggenhet og innholdsrike fellesområder.

Fasade

Fellesområde

Dagligvarehandelen kan gjøres rett i nærheten av leiligheten

Nært til sjøen

Planskisse

Billingstad - Tiltalende eierleilighet fra 2015 med solrik koselig hage og terrasse. Busstopp rett ved. Garasjeplass

Lundekroken 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Billingstad - Tiltalende eierleilighet fra 2015 med solrik koselig hage og terrasse. Busstopp rett ved. Garasjeplass: Billingstad - Tiltalende eierleilighet fra 2015 med solrik koselig hage og terrasse. Busstopp rett ved. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 962,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Lundekroken 14. Rolige omgivelser på Billingstad, tilbaketrukket fra vei, med kort vei til det meste av servicetilbud. Hyggelig uteområder med grønne, bilfrie fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i bygget, med trappefri adkomst fra inngangssiden. Låst og oppvarmet garasje hvor det også er matbutikk Rema 1000, Europris og treningssenter SatsElixia.

Området er meget populært med kort vei til naturen, fjorden, idrettstilbud, servicetilbud, tog og buss. Kort vei til både Asker og Sandvika hvor du finner et rikelig utvalg av ulike servicetilbud. Flotte naturområder kun en kort kjøretur fra leiligheten. Vestmarka med varierte turmuligheter, som tur til Gupu, Sandungen, Furuholmen og ellers mange turmuligheter i nærområdet. Om vinteren er det en rekke flotte skiløyper i nærområdet, nærmeste starter fra Billingstad skole. Tar du bilen til Vestmarka så har du en rekke turmuligheter. Om sommeren er det få minutters kjøretur til fjorden og alt den har å by på. Her finner du kyststeder som Hvalstrand, Holmenskjæret, Kadettangen og Kalvøya. Deler av Kadettangen - Sandvikas fjordpark skal etter planen stå ferdig nå til sommeren etter omfattende endringer av den gamle stranden. Her vil det bli stor strand, festplass, stupetårn, kiosk og flotte grøntområder. Det er flere marinaer i nærheten som Gyssestad, Holmen Yachtverft og Holmen Slipp, hvor det kan være mulighet for båtplass. Flotte turområder i nærområdet med en rekke populære turstier og turområder, som Skaugumsåsen, Grosetkollen, Kjærlighetsstien, Tanumskogen og resten av Vestmarka. Et eldorado for turglade i alle aldre.

På Holmen er det en rekke servicetilbud og idrettstilbud. Tennishall, turnhall, hockeyhall, fotballbaner, klatrehall og andre idrettstilbud. Gangavstand til IKEA Slependen. Ny svømmehall ved Holmenskjæret med et hovedbasseng, terapibasseng, sosialrom, kafe og øvrige nødvendige fasiliteter. Svømmehallen er utformet slik at du kan ta i bruk deler av taket som et rekreasjonsområde. Holmen senteret med hyggelige spisesteder, vinmonopol osv.

Om du ønsker et bredere tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

For de yngste er det flere barnehager i område, Mellom Nes FUS barnehage, Vekstbarnehagen og Holmen menighets barnehage.

Det er meget god offentlige kommunikasjon fra Billingstad togstasjon, ca. 15 minutters gange fra leiligheten. Her går det tog i begge retninger. Togene mot byen går 4 ganger i timen. Sandvika togstasjon ligger kun en kort busstur fra leiligheten og har rikelig med togavganger retning Oslo og Drammen, med lokaltog, regiontog og flytog.

Ekspressbuss (251) går fra Billingstadsletta til Lysaker og Oslo.

Barnehager og skoler

For de yngste er det flere barnehager i område, Mellom Nes FUS barnehage, Vekstbarnehagen og Holmen menighets barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Felleskostnader

Kr 1 962,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2015

Garasje

Ja

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

Tomt

19m2

KR-kode

1517158

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lundekroken 14, 1396 Billingstad

Gnr. 39, bnr. 2022, snr. 42, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 19,8 kvm. Utgang til en solrik terrasse på ca. 9 m2 og hage fra stuen. Felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplass, plenareal, trær, beplantninger,

utebod og felles sykkelparkering.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg med elektrisk port under nabobygg. Heis fra garasjenivå og opp til sameiets fellesarealer. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat stikkvei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 39 kvm

Totalt bruksareal: 35 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 35 kvm

Primærrom:

Eierleilighet:

1. etasje 35 kvm: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue med sovealkove.

I tillegg disponerer leiligheten 1 sportsbod på ca 5m2. Befinner seg i garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av teglsteinsforblending. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Brann- og lydklassifisert inngangsdør. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Støpt gulv i leiligheten. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stuen.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Tiltalende eierleilighet fra 2015 med solrik koselig hage og terrasse. Leiligheten ligger i 1 etasje. Entreen med blant annet parkett, gulvvarme og dørcalling med video. Det er god plass og rikelig med oppbevaringsplass i en stor skyvedørsgarderobe. Entreen er holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som er gjennomgående i øvrige rom.

Stue/ kjøkken

Leiligheten har en lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken. Stuen har parkett på gulv og behagelig gulvvarme. Det er god plass for sofa med tilhørende møblement. Stuen har utgang til terrasse og hage på 19,8 kvm.

Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning.

Bad/wc/vaskerom

Romslig bad som har overflater med hvite fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Downlights og Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin.

Sovealkove

Leiligheten har innebygget sovealkove, "sovehems". Lagerplass under sovehems.

Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet stort garderobeskap i entré og disponibel bod på ca. 5 kvm i kjeller.Terrasse/ hage

Fra stuen er det utgang til en overbygget veranda på ca. 9 kvm, samt til en pen liten hage med hekk, gode solforhold fra formiddag til ettermiddagen. Det er god plass til ønsket møblering.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Kort fortalt:

- Tiltalende leilighet med koselig hage

- Oppvarmet garasjeplass

- Entré med parkett og skyvedørsgarderobe.

- Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer.

- Lys stue med utgang til terrasse

- Pent bad med opplegg for vaskemaskin.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Varmtvann og fyring er inkludert.

- Busstopp rett utenfor med kort vei inn til Oslo

- Sentralt!

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme - jordvarme. Elektrisk gulvvarme i bad/ vaskerom. Vannbåren gulvvarme og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.08.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Ingen servitutter på sameiets eiendom.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det er ikke tillat med korttidsleie mindre enn 3 måneder, jf. Protokoll fra ordinært sameiermøte.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet Lundekroken 14-18

Styreleder er Anders Sletten, mobiltlf. 91 57 95 76.

Forretningfører er Saldo Rgnskap Risør AS.

Årsregnskapet for 2017 blir ikke offesielt før det blir vedtatt på årsmøte som avholdes 31.05.2018.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett,årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Dyrehold er tillatt, og det kreves ikke styretillatelse. Bruken av bruksenheter og fellesareal må dog ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre sameiere eller brukere (jfr. Vedtektenes pkt 2, siste avsnitt, og Trivselsreglenes pkt. 4).

Elektrisk- eller gassgrill kan benyttes på terrassene, men det skal vises hensyn til naboer. Jfr. Trivselsreglenes pkt. 7.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Sameiets eiendommen et stort område som er regulert av flere reguleringsplaner. Den er regulert til blokkbebyggelse, felles avkjørsel, felles lekeareal, gang/sykkelvei, felles gangareal, bolig/forretning, bevaring av landskap og vegetasjon, midlertidig trafikkområde samt kjørevei, grønnstruktur og flomfare, i henhold til reguleringsplan, 59H med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, nåværende næringsbebyggelse og framtidig vei, iht kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Eiendommen ligger i boligområde type A, Boligområder med spesielle kvaliteter.

Eiendommen ligger også i område for kommunedelplan, E18 Slependen - Drengsrud, og Holmen - Slependen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.962,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, oppvarming, internett/ kabel-tv, bygningsforsikring, brøyting, strøing, feiing, forretningsførsel, div. service og vedlikehold, strøm til fellesarealer, vaktmester m.m. Fellesutgiftene faktureres forskuddsvis akonto pr. kvartal.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.100 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.670.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,0 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?