Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 940 000,- for kr 3 940 000,-

Lys stue med naturlig lys inn fra 3 sider

Åpen kjøkkenløsning med plass til stor spisestue

Lyst og pent kjøkken med god plass til spisebord

Spisestue med direkte utgang til balkong

Leiligheten har 2 flislagte balkonger

Detalj fra kjøkken

Plass til sofasalong og TV/medialøsning i stuen

Balkong med ettermiddagssol

Romslig hovedsoverom med garderobeskap

Hovedsoverom med direkte tilgang til bad

Pent, flislagt bad med oppgradert og praktisk innredning

Pent, flislagt bad

Soverom nr. 2 som også kan benyttes som kontor

Soverom nr. 2 som også kan benyttes som kontor

Entré med flott skyvedørsgarderobe

Entré med nyere skyvedørsgarderobe

Sett mot leilighetens inngangsparti

Velkommen til Lundekroken!

Boligsameiet har flotte fellesarealer med fotballbane, sittegrupper, lekeplasser mm.

Egen låsbar bod i fellesanlegg

Parkeringsplass i felles, lukket garasjeanlegg

Felles sykkelparkering

Gå tørrskodd fra leiligheten til bla. Rema 1000 og Sats/Elixia via garasjeanlegget

Gangavstand til Gyssestad båtforening

Gangavstand til togstasjon på Billingstad og på Slependen

3D planskisse over leiligheten

BILLINGSTAD / LUNDEKROKEN Meget pen 3-roms endeleil. i 2. etg. *Garasjeplass *Heis *2 balkonger *Sentralt!

Lundekroken 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 940 000,-

BILLINGSTAD / LUNDEKROKEN Meget pen 3-roms endeleil. i 2. etg. *Garasjeplass *Heis *2 balkonger *Sentralt!: BILLINGSTAD / LUNDEKROKEN Meget pen 3-roms endeleil. i 2. etg. *Garasjeplass *Heis *2 balkonger *Sentralt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 940 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 509,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Lundekroken, et stille og tilbaketrukket boligsameie med svært sentral beliggenhet på Billingstad.

Her bor du i rolige omgivelser med kort vei til det meste av servicetilbud. Hyggelig uteområder med grønne, bilfrie fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Fra leiligheten kan man bl.a. gå tørrskodd via garasjeanlegget for dagligvarehandel på Rema 1000 og trening på SatsElixia. Leiligheten ligger fint til i bygget med heis direkte fra garasjeanlegget.

Området er meget populært med kort vei til naturen, fjorden, idrettstilbud, servicetilbud, tog og buss. Kort vei til både Asker og Sandvika hvor du finner et rikelig utvalg av ulike servicetilbud. Flotte naturområder kun en kort kjøretur fra leiligheten. Vestmarka med varierte turmuligheter, som tur til Gupu, Sandungen, Furuholmen og ellers mange turmuligheter i nærområdet. Om vinteren er det en rekke flotte skiløyper i nærområdet, nærmeste starter fra Billingstad skole. Tar du bilen til Vestmarka så har du en rekke turmuligheter. Om sommeren er det få minutters kjøretur til fjorden og alt den har å by på. Her finner du kyststeder som Hvalstrand, Holmenskjæret, Kadettangen og Kalvøya. Deler av Kadettangen - Sandvikas fjordpark skal etter planen stå ferdig nå til sommeren etter omfattende endringer av den gamle stranden. Her vil det bli stor strand, festplass, stupetårn, kiosk og flotte grøntområder.

Flotte turområder i nærområdet med en rekke populære turstier og turområder, som Skaugumsåsen, Grosetkollen, Kjærlighetsstien, Tanumskogen og resten av Vestmarka. Et eldorado for turglade i alle aldre.

På Holmen er det en rekke servicetilbud og idrettstilbud. Tennishall, turnhall, hockeyhall, fotballbaner, klatrehall og andre idrettstilbud. Gangavstand til IKEA Slependen. Ny svømmehall ved Holmenskjæret med et hovedbasseng, terapibasseng, sosialrom, kafe og øvrige nødvendige fasiliteter. Svømmehallen er utformet slik at du kan ta i bruk deler av taket som et rekreasjonsområde. Holmen senteret med hyggelige spisesteder, vinmonopol osv.

Om du ønsker et bredere tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

For de yngste er det flere barnehager i område, Mellom Nes FUS barnehage, Vekstbarnehagen og Holmen menighets barnehage.

Det er gangavstand til både Billingstad togstasjon og Slependen togstasjon. Her går det tog i begge retninger. Togene mot byen går 4 ganger i timen. Sandvika togstasjon ligger kun en kort busstur fra leiligheten og har rikelig med togavganger retning Oslo og Drammen, med lokaltog, regiontog og flytog.

Ekspressbuss (250) går fra IKEA Slependen til blant annet Oslo bussterminal. Ekspressbussen bruker ca. 27 min til Oslo bussterminal.

Sameiet har egen hjemmeside, se: www.lundekroken.no

Barnehager og skoler

For de yngste er det flere barnehager i område, Mellom Nes FUS barnehage, Vekstbarnehagen og Holmen menighets barnehage.

Barneskole: Billingstad

Ungdomsskole: Torstad

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 940 000,-

Felleskostnader

Kr 3 509,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2009

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

24174m2

KR-kode

101851

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lundekroken 21, 1396 Billingstad

Gnr. 32, bnr. 35, snr. 104 i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 24.174 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Eiendommen er opparbeidet og beplantet med fellesarealer, tunbebyggelse med uteareal, heis og trappeadkomst fra garasjeanlegg. Seksjonen disponerer egen garasjeplass og bod i fellesdeler, seksjonen har to overbygde balkonger med fliser. Ca 7 og 9 kvm store balkonger.

Parkering

Parkeringsplass til 1 bil i lukket garasjeanlegg. Mulighet for installasjon av ladepunkt for el-bil ved smart ladesystem fra Zaptech. Konferer megler vedr. spørsmål til dette.

Gjesteparkering: Alle gjester til Lundekroken skal parkere i U-2 (kundeparkeringen) . Betalingssatsene fremgår av oppslag på P-automatene hvorav den første timen er gratis. Parkering over flere dager er rimligere enn døgnprisen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Bruksareal:

Leilighet 67 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 67 kvm: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.

+ 1 låsbar bod i fellesanlegg (samme plan som garasjeplan)

+ 1 parkeringsplass i garasjeanlegg

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Strøken 3-roms endeleilighet med flott intern beliggenhet i nyere leilighetskompleks på Billingstad i Asker. Leiligheten ligger i 2. etasje med fint utsyn og har fine lys-/ og solforhold. Leiligheten holder god standard og er oppgradert av eier de siste årene. Her kan du flytte rett inn!

Kjøkken:

Kjøkkenet er plassert langs den ene veggen og har en sosial og åpen løsning mot spisestuen og stuen. Lys kjøkkeninnredning med overskap og underskap, laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag, fliser på vegg og lys under overskap.

Mekanisk avtrekk over kokeplass og brannslange i underskapet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Plass til stor spisestue ved kjøkkenet.

Stue:

Dette er en endeleilighet så stuen har naturlig lys inn fra vinduer i tre yttervegger. Stuen er enkel å møblere med plass til sofasalong og TV/ medialøsning i den ene delen og spisestue i den andre delen. Utgang til flislagte balkonger både fra spisestuen og fra stuen.

Baderom:

Lyst og pent bad med fliser på gulv og på vegger. Fliser med gulvvarme, nedsenket del i dusjsonen med sluk. Fall til sluk er ok. Badet har toalett, dusj på vegg med glassdører, servant i innredning, kran og avløp til vaskemaskin og ekstra innredning med benkeplate, skap og speil. Nyere wc og del av innredningen, enkelte sprekker i fuger på gulvet.

Sprekker i fuger i del av bad skyldes alder, kan refuges. Tilstandsgrad 2 er satt på badet grunnet alder og ikke avdekket symptom på fukt eller skade.

Soverom:

Hovedsoverom med god plass til dobbelseng og 2 garderobeskap. Soverom nr. 2 med plass til seng, nattbord og kommode/ garderobe. Soverommene er plassert i hver sin ende av leiligheten.

Uteplasser:

Leiligheten har to balkonger på hhv. 9 kvm og 7 kvm. Plass til bord og 4-6 stoler samt grill på den største balkongen og plass til bord og stoler på balkong nr. 2 som er litt lunere. Her kan man også nyte middagsmåltidet på sommeren om man ønsker et avbrekk fra solen på den vestvendte balkongen.

Lagringsplass:

Det medfølger egen låsbar bod i fellesareal i samme plan som garasjeanlegget. Boden er i en egen låst gang utenfor garasjeanlegget (deler gangen med 7 andre boder)

Innvendige overflater:

Gulv: Innvendige gulvoverflater har parkett og fliser. Ny parkett i entré og fliser ved ytterdør.

Vegger: Innvendige veggoverflater har malte flater og fliser.

Himlinger: Innvendige himlinger har malte overflater.

Oppgraderinger av leiligheten de siste årene:

- Vegg mellom kjøkkenbenk og veggskap ble flislagt høsten 2014.

- Vegger på gjestesoverom malt i 2014.

- Skjult TV-kabel ble trukket til hovedsoveom i 2014.

- Balkonger flislagt av eier i 2015.

- Baderomsinnredning (skap og skuffer) byttet i 2016.

- Ny parkett og fliser i gangen ble lagt av nåværende eier og skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen installert.

- Skyvedørsgarderobe i gangen i 2016. Samtidig ble alle flater i gangen malt.

- Toalett byttet av rørlegger i 2017.

- Vinduskarmer og balkongdører i stuen ble renovert og malt i 2017.

- Vegger og tak i stue malt i 2018.

- Vegger på hovedsoverom malt i 2018.

Følgende inventar følger ikke med leiligheten ved salg:

- Vaskemaskin

- Tørketrommel

- Kjøleskap

- Varmelamper på balkongene (2 stk)

- Liten, hvit veggmontert lampe over sofa

Oppvarming

Leiligheten har gulvvarme i bad. Ellers panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.09.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom.

* Dagboknr. 1967, tinglyst: 31.03.1949: Gammelt skjøte med blant annet bestemmelser om fritak for gjerdeplikt, bestemmelser om vann- og kloakkledninger med flere bestemmelser.

* Dagboknr. 848080, tinglyst 11.10.2012: Gjelder rett for gbnr. 39/9 å anlegge og bruke kulvert på fellesareal (under bakken og gjennom yttervegg) tilhørende Sameiet Lundekroken 19-34, samt rett til adkomst på fellesareal for ettersyn, vedlikehold mm.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til adkomst: Bestemmelse om servicekjøring på GNR: 39 BNR: 9 i Asker kommune.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Lundekroken 19-34, med sameiebrøk 774/234878

Sameiet består av 198 seksjoner, hvor seksjon 1, 2, 4 og 5 er næringsseksjoner.

Forretningsfører er Saldo Regnskap Risør AS, tlf. 414 44 447.

Dyrehold er tillatt. Se dog vedtektens pkt. 2, siste ledd.

* Det ble avholdt årsmøte i sameiet den 03/05.

På møtet ble det vedtatt en økning i fellesutgiftene på kr. 0,2 x teller i eierbrøk pr. måned. Dette tilsvarer en økning på ca. kr. 155,- pr. mnd for denne leiligheten fra 01.07.2018.

* På sameiermøtet ble det også informert om at det kan komme en potensiell utgift pr. leilighet hvis myndighetene pålegger sameiet å installere AMS-målere for strøm. Hvis sameiet får pålegg om installasjon kan dette potensielt gi eier en engangskostnad på ca. 10.000 kr samt en årlig avgift på rundt 1000 kr. Sameiet jobber aktivt med søknad om fritak fra å installere nye målere og saken er ikke avklart pr. 03.05.2018.

* Styret arbeider med å fusjonere Sameiet Lundekroken 14-18 med Sameiet Lundekroken 19-34 i løpet av 2018.

For mer informasjon, se sameiets hjemmeside: www.lundekroken.no

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Sameiets eiendommen et stort område som er regulert av flere reguleringsplaner. Den er regulert til blokkbebyggelse, felles avkjørsel, felles lekeareal, gang/sykkelvei, felles gangareal, bolig/forretning, bevaring av landskap og vegetasjon, midlertidig trafikkområde samt kjørevei, grønnstruktur og flomfare, i henhold til reguleringsplan 2015012, 59G, 59H med tilhørende reguleringsbestemmelser. For mer info, se planopplysninger og reguleringskart bak i prospekt.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (20.975 kvm), nåværende næringsbebyggelse (779 kvm) og framtidig vei (444 kvm), iht kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Eiendommen ligger i boligområde type A, Boligområder med spesielle kvaliteter.

Eiendommen ligger også i område for kommunedelplan, E18 Slependen - Drengsrud, og Holmen - Slependen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

* Det bygges bilforretning på sameiets nabotomt (Billingstadsletta 13).

Overtagelse

Ideelt for selger i Juni/Juli mnd. Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.509,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, brøyting/strøing/feiing, el-bil lading, kabel-TV og internett (grunnpakke), varmtvann, A-konto strøm, strøm til fellesarealer, vaktmester mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2017.

Utgiftene har følgende fordeling:

- Felleskostnader: 2748,-

- A-konto strøm: 661,-

- El-bil lading: 100,-

(El-bil-lading i fellesutgiftene er nedbetaling av felles oppgradering til mulighet for el-bil-lading i hele sameiet, ikke for selve ladingen av el-bil. Det er ikke lagt opp til lading på plassen, men nedbetalingen er for at kablene til det felles systemet ble lagt)

* På sameiermøtet 03.05.18 ble det vedtatt en økning i fellesutgiftene på kr. 0,2 x teller i eierbrøk pr. måned. Dette tilsvarer en økning på ca. kr. 155,- pr. mnd for denne leiligheten fra 01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6900,- pr. år. / 7715 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.140,- pr. år. Alarmen kan medfølge dersom kjøper ønsker det.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.043.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Lunde
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Gyssestad båthavn 0.7 km
IKEA Slependen 0.9 km
Holmen kirke 1.2 km
Åstad 2.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 66.9 km
Sentralstasjon Oslo S 16.9 km
Jernbanestasjon Billingstad stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Slependen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jardarkollen balløkke 1.4 km
Idrettsanlegg Lyn-anlegget 1.7 km
Treningssenter Elixia Billingstad 0.4 km
Treningssenter Elixia Sandvika Panorama 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Billingstad skole (1-7 kl.) 1.8 km
Nesøya skole (1-7 kl.) 1.9 km
Mellom-Nes skole (1-7 kl.) 2 km
Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 2.4 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Nesbru videregående skole 1.7 km
Holmen videregående skole 1.8 km

Barnehager

Sollia barnehage (1-5 år) 1.2 km
Holmen menighets barnehage (3-5 år) 1.3 km
Billingstad K&F barnehage (3-5 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Slependen senter 0.9 km
Kjøpesenter Sandvika Storsenter 2.8 km
Postkontor Coop Extra Slependen 0.8 km
Postkontor Sandvika Postkontor 3.2 km
Apotek Liseapotekene Slependen 0.9 km
Apotek Apotek 1 Inforama Sandvika 2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Rema 1000 Billingstad 0.1 km
Dagligvare Meny Slependen 0.4 km
Kiosk/video Narvesen C. Monets allè 3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 3.4 km
Bensin Esso Tiger Slependen 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 42,2 år
Gj.snittalder kvinner 45,1 år
Husholdninger med barn 19,6 %
Husholdninger uten barn 80,4 %
Gj.snitt byggeår 1999
Gj.snitt tomtestørrelse 351
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Lunde 892 556

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?