Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

 

Velkommen til Lundekroken 26 - En lys og pen 4-roms i 2. etasje med supersentral beliggenhet på Billingstad.

Tv-stue

Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gir leiligheten en optimal romfølelse.

Lyst og delikat kjøkken med plass til spisestue.

 

Gode arbeidsflater

Kjøkkenet har blitt utvidet for å få ende bedre oppbevaringsplass.

Spisestuen

Stor overbygget balkong med god plass.

 

Utsikt fra veranda

Soverom 1

 

Badet er lyst og lekkert

 

 

Soverom 2

Arbeidsrom/ soverom 3 (vindu kan ikke åpnes)

Romslig entré med porttelefon med monitor/kamera.

Plantegning

Svalgang med heis og trapper ned til garasjeanlegget

Garasjen

 

Leiligheten har en meget god intern beliggenhet, skjermet og rolig.

Sameiet har pent opparbeidet fellesareal med lekeplass for store og små.

 

Gå tørrskodd fra leiligheten til bla. Rema 1000 og Sats/Elixia via garasjeanlegget.

Kort avstand til Billingstad togstasjon. Svært godt kollektivtilbud i nærområdet.

Gyssestad båtforening ligger ca. 8 min gange fra leiligheten.

LYS OG MODERNE 4-ROMS PÅ BILLINGSTAD

Lundekroken 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 150 000,-

LYS OG MODERNE 4-ROMS PÅ BILLINGSTAD: Stille og tilbaketrukket * Heis * Garasje * Sentralt * Kollektivnært

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 522,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Lundekroken 26.

Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Hyggelig uteområder med grønne, bilfrie fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Sameiet ligger tilbaketrukket og samtidig meget sentralt på Billingstad. Fra leiligheten kan man bl.a. gå tørrskodd via garasjeanlegget for dagligvarehandel på Rema 1000 og trening på SatsElixia. Leiligheten ligger fint til i bygget, med trappefri adkomst fra inngangssiden og heis fra garasjeanlegget.

Området er meget populært med kort vei til naturen, fjorden, idrettstilbud, servicetilbud, tog og buss. Kort vei til både Asker og Sandvika hvor du finner et rikelig utvalg av ulike servicetilbud. Flotte naturområder kun en kort kjøretur fra leiligheten. Vestmarka med varierte turmuligheter, som tur til Gupu, Sandungen, Furuholmen og ellers mange turmuligheter i nærområdet. Om vinteren er det en rekke flotte skiløyper i nærområdet, nærmeste starter fra Billingstad skole. Tar du bilen til Vestmarka så har du en rekke turmuligheter. Om sommeren er det få minutters kjøretur til fjorden og alt den har å by på. Her finner du kyststeder som Hvalstrand, Holmenskjæret, Kadettangen og Kalvøya. Deler av Kadettangen - Sandvikas fjordpark skal etter planen stå ferdig nå til sommeren etter omfattende endringer av den gamle stranden. Her vil det bli stor strand, festplass, stupetårn, kiosk og flotte grøntområder. Det er flere marinaer i nærheten som Gyssestad, Holmen Yachtverft og Holmen Slipp, hvor det kan være mulighet for båtplass. Flotte turområder i nærområdet med en rekke populære turstier og turområder, som Skaugumsåsen, Grosetkollen, Kjærlighetsstien, Tanumskogen og resten av Vestmarka. Et eldorado for turglade i alle aldre.

På Holmen er det en rekke servicetilbud og idrettstilbud. Tennishall, turnhall, hockeyhall, fotballbaner, klatrehall og andre idrettstilbud. Gangavstand til IKEA Slependen. Ny svømmehall ved Holmenskjæret med et hovedbasseng, terapibasseng, sosialrom, kafe og øvrige nødvendige fasiliteter. Svømmehallen er utformet slik at du kan ta i bruk deler av taket som et rekreasjonsområde. Holmen senteret med hyggelige spisesteder, vinmonopol osv.

Om du ønsker et bredere tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

For de yngste er det flere barnehager i område, Mellom Nes FUS barnehage, Vekstbarnehagen og Holmen menighets barnehage.

Det er meget god offentlige kommunikasjon fra Billingstad togstasjon, ca. 15 minutters gange fra leiligheten. Her går det tog i begge retninger. Togene mot byen går 4 ganger i timen. Sandvika togstasjon ligger kun en kort busstur fra leiligheten og har rikelig med togavganger retning Oslo og Drammen, med lokaltog, regiontog og flytog.

Ekspressbuss (251) går fra Billingstadsletta til Lysaker og Oslo.

Barnehager og skoler

For de yngste er det flere barnehager i område, Mellom Nes FUS barnehage, Vekstbarnehagen og Holmen menighets barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 150 000,-

Felleskostnader

Kr 3 522,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2011

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

23317m2

KR-kode

151848

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lundekroken 26, 1396 Billingstad

Gnr. 32, bnr. 35, snr. 157, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 23.317 kvm som tilhører sameiet. Eier har hjemmel i ideell andel av tomten. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Parkeringsplass for 1 bil i felles garasjeanlegg. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 66 kvm

Primærrom:

2. etasje 66 kvm: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue, kontor/soverom og 2 soverom. Utgang til overbygget veranda på ca.14 kvm fra stuen.

I tillegg er det parkering for 1 bil samt bod i fellesrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.04.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

4-roms leilighet i boligblokk: Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Fastglassvindu uten åpningsmulighet på kontor/soverom. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Brannklassifisert inngangsdør med kikkehull. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre og stål. Støpt gulv i leiligheten.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Stoppekraner i bad/vaskerom

Utstyr for sanitærinstallasjoner: Felles varmtvann i bygget.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plassert i kjøkken.

Elektriske anlegg: 400-volts anlegg. 40 amp. hovedsikringer. 9 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entre.

Annet: Sprinklingsanlegg i leiligheten.

Følgende endringer er gjort opp i mot godkjente byggetegninger:

- Bod/arbeidsrom er innredet og benyttet som soverom/kontor. Det er ikke søkt bruksendring av dette rommet og det er uvisst om endringene ved søknad vil bli godkjent av kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen: Fra pent opparbeidet fellesareal med heis direkte fra garasje til leilighetens etasje kommer du inn i en romslig entré med dørcalling med videomonitor. Leiligheten er gjennomgående malt i lyse farger og parkett i alle tørre rom.

Stue i åpen løsning mot kjøkkenet med meget gode møbleringsmuligheter for både langbord og sofaløsning. Store vindusflater fyller rommet med dagslys, noe som bidrar til en luftig romfølelse. Spisestuen har god plass til spisegruppe, og egner seg godt for både store og små selskaper. Utgang til overbygget veranda på ca.14 kvm fra stuen.

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen, noe som gir et luftig og sosialt samlingspunkt. Gode arbeidsflater og godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Kjøkkenet har godt med benkeplass som gir optimale arbeidsforhold. Det er godt utstyrt og har innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Leiligheten har totalt 3 soverom av god størrelse og rikelig med plass til garderobeløsning. Det ene soverommet er beskrevet som kontor/soverom da det har fastglassvindu uten åpningsmulighet. Leiligheten ble opprinnelig solgt med 2 soverom og bod/arbeidsrom. Takstmann informerer om at krav til soverom er oppfylt. Lyst og romslig hovedsoverom med 2 stk garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Direkte adkomst til flislagt bad.

Lyst flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Godt med oppbevaringsplass i innredning. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Overflater:

Vegger - Malte flater og fliser.

Gulv - Parkett i alle tørre rom.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.09.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Følgende endringer er gjort opp i mot godkjente byggetegninger:

- Bod/arbeidsrom er innredet og benyttet som soverom/kontor. Det er ikke søkt bruksendring av dette rommet og det er uvisst om endringene ved søknad vil bli godkjent av kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledning og bestemmelse om adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til adkomst: Bestemmelse om servicekjøring på GNR: 39 BNR: 9 i Asker kommune.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Lundekroken 19 - 34, med sameiebrøk 777/234878.

Sameiet består av 198 seksjoner, hvor seksjon 1, 2, 4 og 5 er næringsseksjoner.

Forretningsfører er Saldo Regnskap Risør AS

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt i sameiet (se dog vedtektenes pkt. 2 siste ledd).

For mer informasjon, se www.lundekroken.no

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Sameiets eiendommen et stort område som er regulert av flere reguleringsplaner. Den er regulert til blokkbebyggelse, felles avkjørsel, felles lekeareal, gang/sykkelvei, felles gangareal, bolig/forretning, bevaring av landskap og vegetasjon, midlertidig trafikkområde samt kjørevei, grønnstruktur og flomfare, i henhold til reguleringsplan 2015012, 59G, 59H med tilhørende reguleringsbestemmelser. For mer info, se planopplysninger og reguleringskart bak i prospekt.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (20.975 kvm), nåværende næringsbebyggelse (779 kvm) og framtidig vei (444 kvm), iht kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Eiendommen ligger i boligområde type A, Boligområder med spesielle kvaliteter.

Eiendommen ligger også i område for kommunedelplan, E18 Slependen - Drengsrud, og Holmen - Slependen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.522,- pr. mnd. og inkluderer bla. ákonto strøm, bygningsforsikring, el-bil lading, brøyting/strøing/feiing, forretningsførsel, div. servicer til heis/brannvarsling/garasjeporter/sprinkler, tv/data, varmtvann, strøm til fellesarealene, vaktmester, herunder div. måking til inngangsdører/søppelcontainere, div. småinnkjøp ifbm. fellesarealene og tilknytnignsavgift til bl.a. vaktsentral (heis)/brannvesen.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Fellesutgifter: kr 2.758,-

Akonto strøm: kr 664,-

El-bil lading: kr 100,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.258.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Lunde
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Gyssestad båthavn 0.7 km
IKEA Slependen 0.9 km
Holmen kirke 1.3 km
Åstad 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 66.9 km
Sentralstasjon Oslo S 16.9 km
Jernbanestasjon Billingstad stasjon 1.2 km
Bussholdeplass Slependen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jardarkollen balløkke 1.4 km
Idrettsanlegg Combihallen 1.8 km
Treningssenter Elixia Billingstad 0.4 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Billingstad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Nesøya skole (1-7 kl.) 2 km
Mellom-Nes skole (1-7 kl.) 2.1 km
Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 2.5 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Nesbru videregående skole 1.7 km
Holmen videregående skole 1.8 km

Barnehager

Sollia barnehage (1-5 år) 1.2 km
Holmen menighets barnehage (3-5 år) 1.3 km
Billingstad K&F barnehage (3-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandvika Storsenter 2.8 km
Kjøpesenter Holmensenteret 3.4 km
Postkontor Coop Extra Slependen 0.9 km
Postkontor Sandvika Postkontor 3.3 km
Apotek Liseapotekene Slependen 0.9 km
Apotek Apotek 1 Inforama Sandvika 2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 3.5 km
Dagligvare Meny Slependen 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Billingstad 0.4 km
Kiosk/video Narvesen C. Monets allè 3.1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 3.4 km
Bensin Esso Tiger Slependen 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 42,2 %
Gj.snittalder kvinner 45,1 %
Husholdninger med barn 19,6 %
Husholdninger uten barn 80,4 %
Gj.snitt byggeår 1999
Gj.snitt tomtestørrelse 351
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Lunde 892 556

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?