Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Stue

Stue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Badeværelse

Badeværelse

Badeværelse

Badeværelse

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Entré/gang

Balkong (innglasset)

Balkong (innglasset)

Balkong (innglasset)

Inngangsparti Lutvannsveien 48

Utsikt fra balkongen

Fasade mot balkong

Målsatt planskisse

Møblert 3D-tegning

Møblert 2D-tegning

Kart over nabolaget

Busstopp like ved blokken

T-bane på Trosterud

Nærmeste matbutikk Kiwi på Trosterud

Mange hyggelige turområder rundt Lutvannet

Lutvannet

Lutvann

Lutvannsveien 48

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

Lutvann: Romslig 2-roms selveier med solrik innglasset balkong. Garasjeplass. V.V. og fyring inkl. Perfekt utleieobjekt.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 122,-
Fellesgjeld:
Kr 129 345,-
AREAL (P-ROM / BRA)
55 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lutvann er et attraktivt og solrikt område med nærhet til buss, t-bane, barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker. Området er skjermet fra gjennomgangstrafikk og barna har bilfri gangvei til Lutvann barneskole. 10 minutters gange til Haugerud ungdomsskole. Østmarka frister med flotte naturopplevelser året rundt! Her er det fine turstier og lysløyper. Om sommeren frister Lutvann med grill- og badeplass. Det finnes også flere andre vann i nærheten hvor du kan prøve fiskelykken.

Leiligheten ligger usjenert til i en lavblokk godt skjermet fra trafikk og støy. Eiendommen er i et veletablert boligområde med høy- og lavblokkbebyggelse like ved Trosterud i Alna bydel, ca 10 km nordøst for sentrum (innenfor bomringen). Det er ca. 5 minutters gange til Trosterud nærsenter med matbutikk, kiosk og t-bane. Ca. 10 minutters gange til Haugerud senter med bl.a. matbutikk, frisør, apotek og lege. I tillegg kort vei til flere større kjøpesentre med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud som på Tveita, Bryn og Alnabru senter.

For den som velger å trene innendørs er nærmeste treningssentre SATS på Hellerud og Nautilus Gym og Bad på Furuset.

Reisetid med t-bane til sentrum er ca. 15 minutter. Buss nr. 69 har holdeplass like ved og går til Haugerud t-bane og Tveita senter. Buss nr. 79 som går mellom Grorud og Skullerud/Holmlia stopper i Tvetenveien og 10 minutters gange til flybuss til Gardermoen fra E6.

Barnehager og skoler

Trosterud senter bhg. (1-5 år) 0.6 km

Skjønnhaug bhg. 0.7 km

Fagerholt bhg. (1-6 år) 0.8 km

1-7 kl. Lutvann skole 0.4 km

1-7 kl. Skjønnhaug skole 0.9 km

1-10 kl. Lindeberg skole 1.1 km

1-7 kl. Trosterud skole 1.4 km

8-10 kl. Haugerud skole 1.3 km

Hellerud vgs. 3.6 km

Etterstad vgs. 6.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Oslo, følg E6 nordover, sving av mot Trosterud, sving til høyre inn på Tvetenveien, sving til venstre i rundkjøringen Doktor Dedichens vei og fortsett fremover Lutvannsveien til nummer 48 på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 129 345,-

Totalpris

Kr 2 829 345,-

Felleskostnader

Kr 4 122,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1973

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

55m2

Bruksareal

65m2

Tomt

27471m2

KR-kode

5418160

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lutvannsveien 48, 0676 Oslo

Gnr. 142, bnr. 40, snr. 201 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 27.471 m² som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med busker, trær, plen, asfalterte internveier og lekeplass.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. I tillegg har sameiet utendørs parkeringsplass og gjesteparkeringer. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 m²

Totalt bruksareal: 65 m²

Totalt primærrom: 55 m²

Primærrom:

Underetasje inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.

Sekundærrom:

Underetasje inneholder: Innglasset balkong.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 3,4 m².

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.09.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl.

Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu fra byggeår. Vindu på soverom fra 2007.

Malt balkongdør fra byggeår i heltre utførelse. Entrédør i finert utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging".

Innglasset balkong på 9,3 m². Utenpåliggende konstruksjon med betong i metalramme, hengende på strekkstag. Tilgang fra stue.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2.

TG2 er gitt ved følgende punkter:

- Grunnet alder kan det ikke forventes samme isolasjonsevne som dagens vinduer.

- Balkongdør med synlig slitasje overflater grunnet alder.

- Eldre baderom har fått TG2.

- Gulvoverflater med synlig slitasje. Behov for overflatebehandling.

- Veggoverflater med normal bruksslitasje. Stedvis behov for overflatebehandling.

- Takoverflater med stevis behov for overflatebehandling.

- Det er ikke tilstrekkelig med friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler.

Standard

Entré/gang:

Romslig entré med god plass til sko- og yttertøy i garderobe. Kork på gulv. Lyse vegg- og takflater. Adkomst til stue/kjøkken og baderom.

Stue:

Stor stue med god plass til sofagruppe og spisestue med store vindusflater mot flott innglasset og solrik vestvendt balkong på 10 m². Tre stavs eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Kjøkken:

Enkelt kjøkken fra 2010-11 med fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys og komfyr. Kjøkkenventilator tilkoblet luftepipe i bygget.

Baderom:

Eldre baderom med fliser på gulv og vegger. Gulvstående toalett. Servant på gulvstående servantskap. Det er montert dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin på badet.

Soverom:

Romslig soverom med stor vindusflate som gir rikelig med sol- og dagslys. God plass til stor dobbeltseng og nattbord på hver side, samt rikelig med oppbevaring i flere skap. Det er også god plass til arbeidsbord/sminkebord. Laminat på gulv. Lysmalte vegg- og takflater.

Innglasset balkong:

Meget praktisk og hyggelig innglasset balkong på 10 m² i skjermede og rolige omgivelser med god plass til sittegruppe, m.m. Balkongen er vestvendt og har gode sol- og lysforhold. Lys og stikkontakt på balkong. Gressteppe på gulv.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbårne radiatorer. Kostnader for oppvarming og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2012. I tillegg foreligger det ferdigattest på fasadeendring/balkonger datert 24.06.2009. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 29130-1, tinglyst: 08.06.1984: Obligasjon

Beløp: 35.000 NOK

Panthaver: Sameiet

Prioritet etter: 90% av lånetaksten, til enhver tid uten opptrinnsrett uomsettelig.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst én servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler Oslo Lysverkers rett til tilgang og vedlikehold av trafostasjon på sameiets eiendom. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lutvann boligsameie, med sameiebrøk 655/248080.

Sameiet består av 226 leiligheter. Parkeringshuset er egen seksjon.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016 Rengjøring av fasader på alle nordsider av bygningene samt impregnering av gavlveggen ved nr. 24.

2016 Nytt gjerde på støttemur ved den store parkeringsplassen.

2016 Nye røykluker for de siste blokkene, Lutvannsveien 20, 22, 24,26, 28, 36, 38, 40 er montert. Samtlige røykluker er med dette skiftet.

2015-2016 Rehabilitering fyrhus i samarbeid med Haukåsen IV. Utskiftning av de to kjelene med brennere. Overgang fra fossil olje til bio-olje. Hver kjele er 920 kilowatt.

2014 Reparere lekkasje fra rustne rør fyringskurs fra Lutvann BS til BS Haukåsen IV

2010 Installasjon av bommer

2010 - 2011 Asfaltering av kjøreveier på området

2010 - 2011 Skifte av hovedtavle (strøm) i parkeringshuset

2008 - 2009 Rehabilitering balkonger. Utvidelse og innglassing.

2006 Rehabilitert parkeringshuset. Rehabiliteringen er gjort med katodisk behandling

1999 Varmepumper for varmtvann ferdigstilt

Planlagte påkostninger:

Det ble på årsmøte 2017 vedtatt reparasjoner av garasjegulv med planlagt oppstart ca. 1. juli 2018. Totale kostnaderer er estimert til ca. kr 3.700.000,- og skal dekkes med oppsparte midler, samt engangsinnskudd fra hver seksjonseier. Nåværende eier dekker denne kostnaden.

Det ble vedtatt på årsmøte 2018 å innhente kapital fra alle seksjonseiere til utbedring av garasjedekke. Det blir ingen låneopptak for dette til orientering.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 9971 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.03.1971.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.122,- pr. mnd. og inkluderer garasjeplass, balkong, fyring, varmt vann, kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 0 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 500,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.906.546,-.

Av dette beløpet utgjør kr 129.345,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Østre Trosterud
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Lutvann leir 0.4 km
Trosterudkrysset 1.1 km
Lindebergstuen 1.2 km
IKEA Furuset 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 42.6 km
Sentralstasjon Oslo S 10.7 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 4.9 km
T-bane stasjon Trosterud T-banestasjon 0.7 km
Bussholdeplass Lutvannsveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lindebergåsen ballbinge 1 km
Idrettsanlegg Haugerud ballbinge 1.1 km
Treningssenter Bare Trening Haugerud 1.5 km
Treningssenter SATS Hellerud 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lutvann skole (1-7 kl.) 0.3 km
Skjønnhaug skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lindeberg skole (1-10 kl.) 1.2 km
Trosterud skole (1-7 kl.) 1.3 km
Haugerud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Hellerud videregående skole 3.5 km
Etterstad videregående skole 6.7 km

Barnehager

Fagerholt barnehage (1-6 år) 0.7 km
Trosterud senter barnehage (1-5 år) 0.7 km
Kastanjen barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lindeberg Nærsenter 1.3 km
Kjøpesenter Haugerud Senter 1.4 km
Postkontor Coop Prix Lindebergåsen 0.9 km
Postkontor Kiwi Lindeberg 1.3 km
Apotek Lindeberg apotek 1.3 km
Apotek Apotek 1 Haugerud 1.4 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 3.5 km
Vinmonopol Alna Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Kiwi Trosterud 0.7 km
Dagligvare Coop Prix Lindebergåsen 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Lindeberg T-bane 0.7 km
Kiosk/video Mix Trosterud 0.7 km
Bensin Circle K Furuset E-6 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 36,8 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 31,1 %
Husholdninger uten barn 68,9 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 13746
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Østre Trosterud 2107 989

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,65% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?