Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Velkommen til Lyngåsen 14!

Entré/gang

Stue

Stue

Lys og romslig stue

I stuen er det god plass til spisebord

Stue

Stue

Veranda på ca. 12,5 kvm

Veranda på ca. 12,5 kvm

Stue/kjøkken

Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass

Kjøkken med fliser over benkeplate

Kjøkken

Hall

Stort og lyst bad

Bad

Toalettrom

Hovedsoverom med utgang til terrasse

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Vestvendt terrasse på ca. 35 kvm

Vestvendt terrasse på ca. 35 kvm

Soverom 2

Soverom 3

Kontor/innredet rom

Terrasse

Fasade

Lyngåsen

Utsikt fra terrasse

Haugjordet ungdomsskole ligger et steinkast unna

3D Plantegning 1. underetasje

2D Plantegning 1. underetasje

3D Plantegning 2. underetasje

2D Plantegning 2. underetasje

Langhus/Bøleråsen

Lyngåsen 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

Langhus/Bøleråsen: Romslig leilighet over to plan med tre soverom og to solrike verandaer. Garasjeplass. Sentralt beliggende.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 938,-
Fellesgjeld:
Kr 167 960,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 127 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Lyngåsen 14 - En romslig leilighet over to plan med tre soverom beliggende i barnevennlige og rolige omgivelser på Bøleråsen, Langhus. Det er meget sentral beliggenhet med kort vei til det meste. Fine turområder i skog og mark, sommer som vinter. Det populære området har gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole, dagligvareforretning, legesenter, treningssenter, togstasjon og idrettsanlegg. Det går buss fra Lyngåsen til togstasjonen, om man ikke ønsker gåturen på ca. 12 minutter. Bussholdeplass er kun noen få minutter unna. Ca. 7 km til Ski sentrum med blant annet Follos største kjøpesenter, som inneholder moderne kinosenter, bibliotek, apotek, bowlinghall, vinmonopol, legesenter og alle typer butikker. Ski tilbyr koselige caféer, flere gode restauranter, Ski rådhusteater m.m. Ca. 20 minutter til Oslo sentrum. 4-felts motorvei til Ryen.10 minutters biltur til Tusenfryd fornøyelsespark, badestrender, golfbaner og alpinanlegg.

Borettslaget har egen hjemmeside.

Se http://www.lyngasen.no/

Barnehager og skoler

Flere barnehager i området. Gangavstand til Bøleråsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Videregående skole i Ski og på Oppegård. Bøleråsen er kjent for et meget godt oppvekstmiljø.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke med kommunen.

Se forøvrig vedlagte nabolagsprofil.

Adkomst

Fra Ski: Kjør riksvei 152 mot Langhus. Ta inn Vevelstadveien til høyre. Følg denne til helt til du får Bøleråsen til høyre. Lyngåsen er andre inn vei til venstre.

Fra Oslo: Ta av fra E6 ved avkjøringen til Langhus/Siggerud. Ta til høyre i første rundkjøring. Man er da på Vevelstadveien og følger denne rett frem. Bøleråsen får man så på venstre side. Kjør opp bakken, og andre vei inn til venstre er Lyngåsen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisningene. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 167 960,-

Totalpris

Kr 3 717 960,-

Felleskostnader

Kr 2 938,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1985

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

127m2

KR-kode

4617108

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lyngåsen 14, 1405 Langhus

Gnr. 107, bnr. 237, fnr. i Ski kommune.

Leil.nr. 1406, andelsnr. 134,

Lyngåsen borettslag,

org.nr. 961 704 669

Tomten

Felles eiet tomt på 48.317,5 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet uteområde med hage, blomsterbed, hekk, steinlagte områder m.m. Feltet har pent opparbeidet grøntarealer og barnevennlige og godt utstyrte lekeplasser.

Parkering

Leiligheten disponerer én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 139 kvm

Totalt bruksareal: 127 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Bruksareal:

Leilighet 127 kvm

Primærrom:

Leilighet:

-2. etasje 67 kvm: Gang med trapp, tre soverom, bad og kontor/innredet rom

-1. etasje 60 kvm: Entré, stue/kjøkken, trapperom og wc.

I tillegg disponerer boligen to antall boder, den ene ligger i samme etasje rett utenfor leiligheten, den andre på bakkeplan ved inngangspartiet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.12.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte: Betongsåle på antatt faste masser. Vegger av betong-, lettklinker- og murkonstruksjoner med innfelt, isolert bindingsverk og liggende kledning. Etasjeskillere av støpte dekker. Flatt tak antatt tekket med papp/folie. Støpte betongtrapper og korridor med belegg og malte flater i oppgang.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Vinduer: Alle vinduer er fra byggeår.

- Trapp: Åpninger i trapp og rekkverk er over dagens minstekrav, 10 cm (størrelse på barnehode). Det anbefales sikring for å unngå mulige ulykker.

- Bad. Det ble rutinemessig søkt etter fukt i våtsonens vegger i dusjsonen og det var utslag på fukt i dusjsonen. Det ble også registrert riss i fuger i dusjsonen samt riss i én gulvflis utenfor og én i dusjsonen. Det er manglende fugemasse mellom fliser på gulvet i dusjsonen.

Krakelering (knusning) av én flis bak skruefeste til dusjgarnityr.

Hakk og fuktskjolder i laminatplate til servant. Oppussingen av badet ble utført i regi av forrige eier. Det foreligger ingen dokumentasjon på utførelse av våtrommet.

- Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er slitt. Det er fuktsvell i benkeplate samt i skapfronter under vask. Slipp av laminatfolie i skrog. Hakk i flis over kjøkkenbenk. Lys i glasskap fungerer ikke.

- Utevannkran fungerer dårlig.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En romslig leilighet med god planløsing. Normal standard på innredninger og utstyr med behov for noe modernisering. Naturlig ventilasjon gjennom luftespalter i vinduer og veggventiler. Mekanisk avtrekk. Leilighetens overflater består av: Gulv med laminat og fliser. Vegger med malt strie, malte flater, behandlet panel i trapp, tapet og fliser. Himlinger med malte flater.

1. underetasje: Boligen har en stor entré/gang med flisalgt gulv og skyvedørsgarderobe. I forbindelse med gangen er det et romslig toalett. Videre i boligen hovedetasje er det en stor stue med plass til flere sittegrupper. Det er delvis åpen løsning inn til kjøkken. Fra stue/kjøkken er det utgang til vestvendt veranda på ca. 12,5 kvm som ble oppgradert i regi av borettslaget i 2017.

På kjøkkenet er det godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med heltre/finèrte fronter. Beslag nedfelt i laminat benkeplate. Fliser over benk og ventilator med avtrekk. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger. I forbindelse med kjøkkenet er det et høyt bord og barstoler som medfølger.

2. underetasje: Én trapp ned og vi finner leilighetens tre soverom + et stort kontor/innredet rom. På to av rommene er det skyvedørsgarderobe og fra et av soverommene er det utgang til vestvendt terrasse på ca. 35 kvm. I denne etasjen ligger også badet.

Romslig bad flislagt med lyse, fine fliser og varmekabler i gulv. Nedfelt servant i laminat benkeplate, underskap og tre toalettskap med profilerte fronter. Baderomsinnredningen er noe slitt. Klosett, opplegg for vaskemaskin og to svingbare dusjdører i dusjhjørne. Det er sluk i dusjsone og avtrekk fra rommet.

Oppvarming

Varmekabler på baderomsgulv. Forøvrig elektriske panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.02.1988. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 7706, tinglyst 09.06.1987, Erklæring/avtale: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Det er et leieforhold i boligen pr. dags dato med en leiekontrakt som utløper 31. mars 2019.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Rekkehuset er tilknyttet Lyngåsen borettslag.

Borettslaget består av 215 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 002333

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men styret må kontaktes før anskaffelse av husdyret.

Foretatt påkostninger de senere år: Borettslaget av pusset opp samtlige balkonger i 2017.

Planlagte påkostninger:

- Styret har jobbet med å få på plass planer for ny infrastruktur for ladepunkter til el-biler/ladbare hybridbiler.

- Vinduer og balkongdører i borettslaget fremstår i varierende stand. I tillegg til balkongdører tar styret også sikte på å skifte både ytterdører til rekkehusene og hovedinngangsdør til oppgang blokk. Inngangsdør til hver enkelt leilighet i blokkene er beboers eget ansvar. Merk at dersom vindu utskiftning blir gjennomført, vil det mest sannsynlig komme en ekstra regning til hver enkelt beboer.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-ordning).

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. Forøvrig henvises det til borettslagets hjemmeside: http://lyngasen.no

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for felt Q3, Langhus datert 31.03.04, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.03.04.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 18.246,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Felleskostnadene er kr 2.938,- pr. mnd. og inkluderer: bygningsforsikring, drift og forretningsførsel for borettslaget, grunnpakke kabel-tv, utvendig vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld, vedlikehold og strøm fellesområder.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 635,-

Felleskostnader 1.652,-

Lån Leiligheter 477,-

Lån/Renter 174,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.266 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene (5 mps). Nåværende eier betaler avgift på kr 129,- pr. mnd. utover grunnpakken som er inkludert i felleskostnadene. Tv-dekoder medfølger.

Nåværende er benytter Telenor som leverandør av internett og har avgift på kr. 299,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.718.992,- Av dette beløpet utgjør kr 167.960,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Bøleråsen
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 1.6 km
Regnbuen Næringspark 1.8 km
Stallerudhytta 3.2 km
Ski sykehus 5.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.9 km
Sentralstasjon Oslo S 20.8 km
Jernbanestasjon Vevelstad 1.3 km
Buss Kløversvingen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bøleråsen ballfelt 0.8 km
Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 0.8 km
Treningssenter PULS Bøleråsen 0.6 km
Treningssenter Puls Fitness 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Bøleråsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Langhus skole (1-7 kl.) 2.7 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Ski videregående skole 6.5 km
Roald Amundsen videregående skole 7.6 km

Barnehager

Langhus barnehage avd. Kløversvingen (0-3 år) 0.4 km
Jettegryta korttidsbarnhage 0.5 km
Bøleråsen barnehage (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 1.4 km
Kjøpesenter Landerudsenteret 6.9 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Langhus 1.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Siggerud 5.8 km
Apotek Apotek 1 Langhus 1.4 km
Apotek Boots apotek Rett Hjem 2.6 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.8 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 9.1 km
Dagligvare Kiwi Bøleråsen Senter 0.5 km
Dagligvare Meny Langhus 1.4 km
Kiosk Jackpot Greverud Kiosk 4.9 km
Kiosk Mix Fontana Kolbotn 6.6 km
Bensinstasjon Circle K Langhus 1.3 km
Bensinstasjon st1 Regnbuen 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 31,6 år
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 54,2 %
Husholdninger uten barn 45,8 %
Gj.snitt byggeår 2002
Gj.snitt tomtestørrelse 816
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Bøleråsen 1039 380

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 37.000,-

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?