Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 090 000,- for kr 5 090 000,-

Velkommen til Lysehagan 46 B

Stue med gasspeis og utgang til vestvendt balkong

Spisestue med plass til mange middagsgjester

Lys og flott stue med store vindusflater

Balkongen er romslig og har god plass til både sittegruppe og grill.

Vestvendt og overbygget balkong på ca.15 kvm med hyggelig utsyn

Det er god plass til spisestue i stuen

Flott gasspeis til kjølige kvelder

Gangen sett mot stue og det ene soverommet

Velutstyrt kjøkken med hyggelig spiseplass foran vindu

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål

Hovedsoverom med nyere skyvedørsgarderobe

Hovedsoverommet er av meget god størrelse

Leiligheten har to gode soverom

Entrè med nyere skyvedørsgarderobe

Entrè med skoskap og rikelig garderobeplass

Romslig og delikat flislagt bad med varmekabler

Rikelig med baderomsinnredning

Badet har foldbare dusjdører i glass og opplegg for vaskesøyle

Felles takterrasse en heistur unna

Bruksrett til garasjeplass nr. 20 følger leiligheten.

Planskisse

Ullern - Moderne og flott 3-roms hjørneleil. Garasje, vestvendt balkong på 15 kvm, heis og gasspeis. Felles takterrasse.

Lysehagan 46 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 090 000,-

Ullern - Moderne og flott 3-roms hjørneleil. Garasje, vestvendt balkong på 15 kvm, heis og gasspeis. Felles takterrasse.: Ullern - Moderne og flott 3-roms hjørneleil. Garasje, vestvendt balkong på 15 kvm, heis og gasspeis. Felles takterrasse.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 090 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 049,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på Bjørnsletta i bydel Ullern, et hyggelig og rolig område som hovedsakelig består av eneboliger og småhusbebyggelse. Fine turmuligheter i området med nærhet til Lysakerelvens naturstier med rik flora samt flotte turmuligheter opp til Bogstadvannet og marka, eller ned til sjøen og bading langs Sollerudstranda. Ullernbanen ligger rett bak sameiet, med kunstgress om sommeren og kunstis om vinteren. Ullern IF er en over 100 år gammel idrettsklubb med tilbud innen fotball, bandy, basket og håndball. Et godt sted for barn å vokse opp. Sykkelsti langs Bærumsveien med adkomst mot sentrum eller til Jar/Bekkestua.

Leiligheten ligger i et nyere bygg med moderne fasiliteter og umiddelbar nærhet til Coop Extra dagligvare med inngang i 1. etasje i bygget foran leiligheten. Ca. 10 min. gangavstand til Lilleaker og det populære handlesenteret CC-Vest med et rikt utvalg av forretninger, herunder apotek, vinmonopol, kaféer, kles -og sportsforretninger, Meny, legesenter, treningssenter m.m. Kort vei til Jarhuset med Meny matbutikk, blomsterbutikk m.m. Kort kjøretur til Røa senter og Bekkestua sentrum.

Bussforbindelse, T-bane og trikk med 2 minutters gangavstand. Hyppige avganger med T-bane og buss gjør det raskt og enkelt å reise til Oslo sentrum. Fra Bjørnsletta T-banestasjon bruker du 11 minutters til Majorstuen med linje 3. Lyseveien bussholdeplass, med 15 minutters reisetid til Vika Atrium/Aker Brygge. Lysakerelven bussholdeplass, med 15 minutters reisetid til Majorstuen. Flytog og tog fra Lysaker stasjon.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Lilleaker skole 1.1 km

1-7 kl. Montessoriskolen Lyse 1.2 km

1-7 kl. Lysejordet skole 1.6 km

1-10 kl. Bjørnsletta skole 1.6 km

8-10 kl. Øraker skole 1.2 km

Vgs. Ullern videregående skole 2.7 km

Vgs. Eikeli videregående skole 2.8 km

Bhg. Kvernkallveien barnehage (1-6 år) 0.5 km

Bhg. Lilleaker barnehage (1-5 år) 0.6 km

Bhg. Skaubo barnehage (1-5 år) 0.7 km

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 090 000,-

Felleskostnader

Kr 3 049,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2005

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

74m2

Bruksareal

74m2

Tomt

2875m2

KR-kode

4018144

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lysehagan 46 B, 0383 Oslo.

Gnr. 10, bnr. 754, snr. 20 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.875 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med blant annet asfalterte og steinbelagte internveier, gressplener, prydbusker og trær. Felles takterrasse.

Parkering

Bruksrett til garasjeplass nr. 20 følger leiligheten. Gjesteparkeringsplasser på området. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Primærrom: 2. etasje 74 kvm: Entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Vestvendt balkong på ca 15 m2, med utgang fra stuen.

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 4 m2 rett utenfor leilighetsdøren og en bod på ca. 5 m2, merket med nr. 20 i kjeller. Felles sportsbod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.06.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lekker 3-roms selveier fra 2005 med god planløsning og pene overflater. Leiligheten oppleves som lys og luftig da leiligheten har vinduer på tre sider. Leiligheten har kvaliteter sommer som vinter med gasspeis i stuen for hyggelig vinterstemning og overbygget balkong på 15 m² for varme og sene sommerdager. Praktisk og moderne bygg med heis, takterrasse og p-plass i lukket garasjeanlegg. Leiligheten har det meste av servicefasiliteter innen kort avstand.

Leiligheten består av entré/gang med plassbygget skyvedørsgarderobe, romslig og pent flislagt bad, stue med plass til spisestue, gasspeis og utgang til en vestvendt balkong på 15 m², et separat kjøkken med spiseplass samt to soverom hvorav hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og god plass til stor dobbeltseng og nattbord. Videre medfølger garasjeplass og sportsbod i kjelleren samt en særdeles praktisk bod i gangen rett utenfor leiligheten. Heisforbindelse og felles takterrasse med sol fra soloppgang til solnedgang.

MATERIALER:

Entrè: Innbydende entrè med stor skyvedørsgarderobe som gir deg god oppbevaringsplass til ytterklær og sko. Parkettgulv, malte vegger og dørcalling med kamera. Fastmonterte skohyller medfølger også.

Stue: Romslig stue med god plass til både sofagruppe og stor spisestue. Gasspeis i stuen varmer opp og skaper hygge på kaldere dager. Det er utgang til balkongen fra stuen.

Kjøkken: Moderne og stilrent kjøkken med hyggelig spiseplass foran kjøkkenvindu. Velutstyrt kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn og induksjon platetopp. Ventilator over platetoppen, fliser mellom over- og underskap og stålkum og ett-greps blandebatteri. Heltre benkeplate og lys under overskap. Varmtvannsbereder fra 2005 på 120 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet.

Bad: Stort, flislagt bad med varmekabler. Badet er utstyrt med gulvmontert toalett, dusjhjørne med foldbare glassdører, nedfelt servant med rikelig oppbevaringsplass i over og underskap. Opplegg til vaskesøyle. Downlights i himling.

Hovedsoverom: Romslig soverom med tre separate vinduer, dette gir en lys og luftig atmosfære. God plass til dobbeltseng. Stor skyvedørsgarderobe følger med. Tv-uttak, parkettgulv og malte vegger.

Soverom nr 2: Romslig soverom med parkettgulv og malte vegger. Stort vindu og god skapplass i garderobeskap med speilfronter. Begge soverommene er utstyrt med spesialtilpassede plissegardiner.

Balkong: Vestvendt balkong på ca. 15 m2, med utgang fra stuen. Balkongen er overbygget og har god plass til både sittegruppe og grill. Nåværende eier har nylig lagt nytt terrassegulv i tre. Rekkverk i aluminium/glass. Sol på balkongen fra ca kl. 14-1830 sommerstid. I tillegg er det en felles takterrasse en heistur unna med sol fra soloppgang til solnedgang.

Gulv: 3-stavs eik parkett i alle rom. Fliser og varmekabler på bad.

Vegger: Malte, slette flater. Fliser på bad.

Tak: Malte betongdekker. Romhøyde i stue er 2,45 meter. Downlights i tak på bad.

Dører/vinduer: Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Vinduer og balkongdør fra 2005 utført med 2-lags isolerglass.

Sikringsskap samt porttelefon med fjernåpner og monitor plassert i entreen.

Oppvarming

Varmekabler på badet, gasspeis og panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.02.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet at Øraker Borettslag har rett til leie av parkeringsplasser, midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven vedr.veg. Forpliktelse til vederlagsfritt å overdra nødvendig veigrunn til Oslo Kommune. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.Bestemmelse om kummer o.l. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening (iht styret praktiseres ikke dette) Bestemmelse om avståelse av grunn til veiutvidelse, adkomst m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om nettstasjon. Bestemmelse om kommunale installasjoner. Bestemmelse om kloakkledninger, bestemmelser om garasje/parkering m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Lysehagan 46 med sameiebrøk 76/2794.

Sameiet består av 27 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Sameiet er medlem av Bo- aliansen som gjør at sameiet kan få bedre avtaler ifm. vedlikehold osv.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Gjennomgått brannvarslingssystem som idag er i orden.

- Årlig kontroll av gasspeisene utført i 2017.

- Utskiftning av ventilajsonsrør i garasjen.

Planlagte påkostninger:

Det er igangsatt maling av balkonger og vinduskarmer i sameiet. Dette finansieres ved et engangsbeløp per seksjon ut ifra eierbrøk. Dette beløpet betales av nåværende eier.

Det er ønsker om å etablere strømtilførsel i garasjeanleggene slik at man kan etablere el-bil lader. Styret har mottatt ulike tilbud, men det er forløpig ikke vedtatt noe. Iht styret vil strømtilførsel til garasjeanlegget føre til en kostnad på ca. 15.000,- per seksjon. Dersom dette blir vedtatt kan hver seksjonseier opprette laderuttak knyttet til sin garasjeplass. Dette har normaltsett en kostand på kr. 20.000,--25.000,- kr.

Det er observert lekkasje i næringseksjonen og garasjeanlegget ved store nedbørsmengder. Det er enda ikke lokalisert hvor lekkasjen kommer fra, og etter befaring av fagfolk er ikke saken tatt noe videre da det ikke har vært et stort problem. Iht styreleder er det ikke avsatt noe mer tid og kostader knytett til dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-3976 datert 27.05.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Følgende planer i nærheten:

Saksnummer: 201713817: Myntfunnveien 2 - Ullern Idrettspark - Søknaden omfatter oppføring av ny flerbrukshall med spillflate på 25 x 45 meter med tilhørende funksjoner. Eksisterende utendørs tribune erstattes av ny tribune på sørøstsiden av kunstgressbanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.049,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv (grunnpakke), garasje, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygningsforsikring, generell drift av sameiet m.m.

Felleskostnadene fordeles på følgende måte:

Felleskostnader kr. 2.949,-

Gass service kr. 100,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Felleskostnadene blir justert med 5 % fra 01.07.18. Økningen er tatt hensyntil i oppstillingen ovenfor.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.800,- pr. år. / 7.313 kwh. pr. år. + gass på rundt kr 5.000,- Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.223.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Ullern
Grunnkrets Lysehagen
Kirkesogn Ullern

Steder i nærheten

Ullerntunet 1.4 km
Lysaker næringspark 1.5 km
Ullern kirke 1.9 km
Vækerøparken 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.4 km
Sentralstasjon Oslo S 9.4 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 3.1 km
T-bane stasjon Bjørnsletta T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Jar 0.8 km
Bussholdeplass Jar bru 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ullern idrettsanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Jar Treningsfelt 0.8 km
Treningssenter Velværelset Treningsstudio 1.1 km
Treningssenter Ullern Trening 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleaker skole (1-7 kl.) 1.1 km
Montessoriskolen Lyse (1-7 kl.) 1.2 km
Lysejordet skole (1-7 kl.) 1.6 km
Bjørnsletta skole (1-10 kl.) 1.6 km
Øraker skole (8-10 kl.) 1.2 km
Ullern videregående skole 2.7 km
Eikeli videregående skole 2.8 km

Barnehager

Kvernkallveien barnehage (1-6 år) 0.5 km
Lilleaker barnehage (1-5 år) 0.6 km
Skaubo barnehage (1-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Vest 1.7 km
Kjøpesenter Røa Senter 2.7 km
Postkontor Coop Prix Lilleakerveien 1 km
Postkontor Ullern Dagligvare 1.4 km
Apotek Vitusapotek Jar 0.7 km
Apotek Apotek 1 Lilleaker 1.1 km
Vinmonopol CC Vest Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Coop Extra Lysehagan 0 km
Dagligvare Meny Jarhuset 0.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Vollsveien 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Ullern allè 1.1 km
Bensin Shell Ullern 0.6 km
Bensin Circle K Lilleaker 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 38,9 %
Husholdninger uten barn 61,1 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1009
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lysehagen 960 416

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?