Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 900 000,- for kr 9 900 000,-

Stue

Stue

Stue

Stemning

Stue

Stemning

Stemning

Stemning

Stemning

Stue

Stemning

Meget lekker, nyoppusset og romslig 4-(5) roms hjørneleilighet. To bad, tre soverom, heis, sydvestvendt balkong og garasjeplass

Meget lekker, nyoppusset og romslig 4-(5) roms hjørneleilighet. To bad, tre soverom, heis, sydvestvendt balkong og garasjeplass

Lys og romslig stue med god plass til både sittegruppe og stor spisestue

Ny enstavs eikeparkett og sparklet og nymalte flater ellers. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i boligen

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Fint utsyn fra stuen mot parkmessig opparbeidet tomt mot syd

Deler av stuen kan med enkle grep omgjøres til et fjerde soverom

Stue

Detaljer fra stue

Balkong

Balkong

Fra stuen er det utgang til lys og luftig balkong

sydves vendt balkong med gode solforhold

Detaljer fra balkong

Utsikt fra balkongen

Kjøkken

Kjøkken

Lyst og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer.

Kjøkken

Kjøkken

Det er godt med både skapplass og benkeplass på kjøkkenet. Vinskap.

Det er plass til et lite spisebord ved vinduet på kjøkkenet

Gang

Gang

Gang

Stor og romslig gang med lyse overflater

Garderobeskap - her er det plass til det meste man trenger av klær og sko

Detaljer gang

Soverom

Soverom

Hovedsoverom med plass til dobbeltseng. Innredet med store garderobeskap.

Hovedsoverommet har eget bad med egen inngang.

Badet som er tilknyttet til hovedsoverommet, er stilrent og lekkert med pene fliser

Bad

Bad

Detaljer bad

Lys baderomsinnredning med integrert lys i speilet

Soverom

Soverom 2 er også av god størrelse. Lys og fin parkett med pen fargevalg på veggene

Detaljer soverom 2

Soverom

Soverom 3 har lyse og fine farger. God størrelse!

Detaljer soverom 3

Bad

Lekkert hovedbad!

Pene fliser, lys baderomsinnredning og kule detaljer

Hovedbad

Fasade

Utsikt fra balkongen

Utsikt fra stue

Plantegning

Alternativ plantegning

Fasade

Fasade

Fasade(01)

Fasade(02)

Majorstuen

Majorstuveien 13 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 900 000,-

Majorstuen: Meget lekker, nyoppusset og romslig 4-roms med 2 bad (1 ensuite), 3 soverom, heis, balkong. Garasjeplass. Vv/fyring inkl

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 901,-
Fellesgjeld:
Kr 122 726,-
AREAL (P-ROM / BRA)
111 / 111 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Majorstuveien 13 er lokalisert midt i smørøyet med alt innen gåavstand, men likevel i rolige omgivelser. Beliggenheten ved Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby med et yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god kollektiv forbindelse. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene.

Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Ikke langt unna finner du populære Stensparken. Gangavstand er det også til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken, med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, frodig beplantning og grøntanlegg i særklasse.

Majorstuen tilbyr også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m.

Både Bislett og Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud også innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislet Bad med spaanlegg. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Dagligvarene kan du handle på flere ulike butikker, deriblant Meny, Rema 1000, Kiwi og søndagsåpne Matkroken like i nærheten. Skulle du ønske et enda større utvalg finner du matvarehuset Jacobs ved Colosseum, hvor du også finner Vinmonopolet. I nærheten finner du også spesialforretningen Fromagerie, en rendyrket ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned i Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrieplassen arrangeres jevnlig det populære arrangementet «Bondens Marked», her vil du som oftest finne oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker m.m.

Skulle ikke dette være nok er det verdt å merke seg at Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt. Fra Bogstadveien kan du ta trikken med linje 11, og 19. Videre finner du alle T-banens linjer i både Majorstukrysset og på Nationaltheatret. På Bislett, ikke mange minuttene fra leiligheten, finner du dessuten 17- og 18-trikken samt 21-bussen med hyppige avganger. Med andre ord, her er alt innen rekkevidde.

Barnehager og skoler

Leiligheten sokner til Uranienborg skole (1-10 klasse). Flere barnehager/parker, både kommunale og private, i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Inngang fra Industrigata.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 122 726,-

Totalpris

Kr 10 022 726,-

Felleskostnader

Kr 5 901,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

3

Byggeår

1962

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

111m2

Bruksareal

111m2

Tomt

804m2

KR-kode

4118105

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Majorstuveien 13 A, 0353 Oslo

Gnr. 214, bnr. 194, i Oslo kommune. Leil.nr. 13, aksjenummer. 112-158 i Majorstuveien 13 AS AS, org.nr. 921 307 020

Tomten

Eiet tomt på 804 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Parkeringsplass nr. 8 i garasjeselskapet Majorstuveien 12 AS rett over gaten medfølger leiligheten. Adkomst med kjøretøy fra Industrigata. Enkel adkomst til garasjeanlegget med fjernstyrt portåpner. God intern beliggenhet med romslige parkeringsplasser. Ellers gateparkering med beboerparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 123 kvm

Totalt bruksareal: 111 kvm

Totalt primærrom: 111 kvm

Primærrom:

Entré, bad 1, 3 soverom, stue, bad 2, kjøkken: 111 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.10.2018 utført av takstmann Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert trolig til fast grunn hvor det er grunnmur i betong og støpte betonggulv. Ytterveggene er i murkonstruksjon hvor det er spekkmurt rød tegelstein. Innerveggene er i

murkonstruksjon og bindingsverk som er overflatebehandlet med pusset og malte flater. Videre er det flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp/asfalt og etasjeskillere i støpt betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten er nyoppusset i 2018, med kjøkken fra 2016, og har i hovedsak fått TG0 og TG1 på de fleste bygningsdeler. Det er gitt TG2 på balkongdør, ytterdør, innerdører og vinduer kun ut ifra alder og gjenværende brukstid.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget lekker, romslig og nyoppusset hjørne/endeleilighet med sydvestvendt balkong, store vindusflater og meget god planløsning. Leiligheten er gjennomgående og holder en meget god standard og ligger i et attraktivt, rolig og sentralt område på Majorstuen.

Leiligheten har i 2018 gjennomgått en totaloppussing med blant annet to nye bad, deler av det elektriske anlegget er oppgradert, ny høykvalitets Pergo Svalbard enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom samt at alle flater er nysparklet og malt i moderne, lekre farger. Pent Sigdal kjøkken fra 2016. Nye radiatorskjulere malt i samme farge som dører og listverk. Det er tre romslige soverom i leiligheten og det kan med enkle grep etableres et fjerde soverom i stuen. Leiligheten ligger i en fin gård fra 1962 og det er god takhøyde i leiligheten. Fellesutgifter inkluderer varmtvann og fyring. Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Inneholder:

Åpen og romslig entré/gang med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. God garderobeplass i entré.

Fra gang er det inngang til et meget lekkert flislagt bad/wc som er bygget av Godt Bygg AS og stod ferdig i oktober 2018. Store, grå fliser på gulv og vegg. Nedsenket dusjsone med mosaikkfliser på gulv. Dusjhjørne med innfellbare dusvegger i glass, vegghengt toalett, servantskap med speil med integrert lys. Downlights i tak. Våtromsdokumentasjon foreligger.

Romslig kjøkken med Sigdal innredning med hvite fronter og håndtak i stål. Kjøkkenet var nytt i 2016. Laminat benkeplate og belysning under overskap. Ny enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Kjøkkenet er oppgradert i 2018 med ny ventilator og nytt vinskap. Glassplate mellom benk og overskap.

Lys og meget romslig stue med store lysflater som gir godt med lys inn i rommet. God plass til både sittegruppe og spisestue. Enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. Flott utsyn mot en stille og rolig park mot sør.

Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt balkong på ca 3 kvm med plass til sittegruppe.

Meget stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og stor garderobeplass. Enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers.

Fra hovedsoverommet er det et nyetablert, lekkert flislagt bad/wc med store, grå fliser på gulv og vegg bygget av Godt Bygg AS og stod ferdig i oktober 2018. Nedsenket dusjsone med mosaikkfliser på gulv. Dusjhjørne med innfellbare dusvegger i glass, vegghengt toalett, servantskap med speil med integrert lys. Downlights i tak. Våtromsdokumentasjon foreligger. Opplegg vaskemaskin/vaskesøyle.

I tillegg to romslige soverom med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers.

Det medfølger også to boder i kjeller, samt garasjeplass i garasjeselskapet Majorstuveien 12 AS rett over gaten.

Oppvarming

Boligen varmes opp via radiatorer tilkoblet sentralvarme. Aksjelaget er i prosess med å gå over fra oljefyr til fjernvarme. Prosjektet ferdigstilles i disse dager. Elektrisk gulvvarme på badene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.11.1964. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om veg, gjerde og bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Majorstuveien 13 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 22 leiligheter og 2 næringslokaler.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS/OpusCapita, tlf. 22 91 14 86.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten styrets godkjennelse. Iht. styreleder er de liberale på dette.

Grunnet byggets alder er det lytt i gården.

Grilling på balkonger er ikke tillatt.

Foretatte påkostninger de senere år:

2016: Nytt takbelegg og nye terrasser med nytt rekkverk. oppussing av stor hvit vegg mot Majorstuveien og heishus. Ny avtrekksvifte for ventilasjonen.

2015: Oppussing av sykkelrom med nye sykkelstativ på vegg.

2014. 3 nye utelamper mot Industriveien og 2 nye mot hagen. Nytt callinganlegg i oppgang B. 2 nye Asko tørketromler i vaskeriet.

2011: Oppussing av fellesvaskeriet.

2008: Ny heis.

2007: Oppussing av begge oppganger, nye lamper og postkasser.

2005: Ny oppgradert stigeleding og automatsikringer i leilighetene.

1998: Nye vinduer og balkongdører.

Planlagte påkostninger:

På ekstraordinær generalforsamling i januar 2018 fikk styret fullmakt til å gjøre det som er nødvendig for å bytte til fjernvarme og gjennomføre prosjektet innen for en kostnadsramme på kr. 500.000,-. Generalforsamlingen ga også styret fullmakt til å innhente finansering på maksimalt kr. 500.000,- til dekning av investeringen slik den er beskrevet. Arbeidet startet i august og bli ferdigstilt i løpet av høsten 2018. Lånet er pt. ikke fordelt på leilighetene, men iht styret vil ikke felleskostnadene øke.

Det er også vedtatt oppusing av A oppgangen samt oppgradere uteareal. Det er usikker på når dette vil bli, men de har satt av endel penger til dette.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G =folketrygdens grunnbeløp).

Det fremgår av aksjelagets vedtekter at kun fysiske personer kan være aksjeeiere i selskapet.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.

oslo.kommune.no/politikk-ogadministrasjon/politikk/kommuneplan/

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgaven med tilstandsrapport og egenerklæringskjema.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 5.901,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring, kabel tv og bredbånd, trappevask, nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m.

Husleien fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.735,-

Get Tv kr 345,-

Get bredbånd kr 205,-

Lån/renter kr 964,-

Varme/v.vann kr 1.651,87

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert sommer 2017. Det er ikke bestemt noen økning av felleskostnadene pt. men dette kan komme som en del av styrets vurdering av budsjett for 2019.

Fellesutgifter for garasjeplassen er ca. kr. 500,- pr. mnd. Kreves inn pr.halvår.

Iht forretningsfører var eiendomsskatten på kr 5.307,- for 2018. Faktura for eiendomsskatten utsendes av forretningsfører.

Nåværende eier har ikke bebodd boligen og ikke oversikt over forventet strømforbruk.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.188,-

- Eierskiftegebyr garasje kr. 5.750,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.000,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 10.038.727,-

Av dette beløpet utgjør kr 122.789,-,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?