Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 950 000,- for kr 5 950 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantegning Majorstuveien 30- 3.etg

Majorstuen - Beklager, leiligheten er solgt. Visningene avlyst.

Majorstuveien 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 900 000,-

Majorstuen - Beklager, leiligheten er solgt. Visningene avlyst. : Majorstuen - Beklager, leiligheten er solgt. Visningene avlyst.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 024,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet i en parallellgate til Bogstadveien, midt i hjertet av Majorstuen. Leiligheten ligger vestvendt mot sameiets bakgård. Nærmeste matbutikk er Coop Prix i Mariesgate kun et par meter fra leiligheten.

I Majorstuveien har man et av Oslos mest etterspurte nabolag som sitt nærmiljø. Butikker, kaféer, restauranter, uteliv og nisjeforretninger ligger få minutters gange unna leiligheten.

Ønsker man å la bilen stå, er nærmeste trikkeholdeplass i Bogstadveien og knutepunktet for kollektivtransport, Majorstuen stasjon, kun et par minutter unna. Her finnes T-bane med overgang til alle linjer, samt hyppige buss- og trikkavganger i alle retninger.

For den handleglade er det kort avstand til Oslos desidert mest populære og eksklusive handlegate, Bogstadveien. Hegdehaugsveien/Bogstadveien har gjennomgått en omfattende rehabilitering og området er ferdigstilt med økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet, økt beplantning og oppvarmede fortau m.m. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og cafeér. Attraktive Aker Brygge og Tjuvholmen ligger i nærheten med flere av byens mest populære spisesteder og restauranter.

Av rekreasjonsmuligheter finner man fantastiske Frognerparken med storslåtte Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv. Populære Stensparken, Slottsparken og flere andre grøntområder ligger også innen gangavstand.

Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bla. Elixia sitt store senter under bakken ved Colosseum Park, Sats i Sporveisgata, samt noe mer eksklusive Artesia med både trening og spa. Kort T-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett.

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til Majorstua skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 900 000,-

Felleskostnader

Kr 2 024,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1989

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

821m2

KR-kode

411890

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Majorstuveien 30, 0367 Oslo

Gnr. 215, bnr. 199, snr. 10, samt 1/21 ideell andel av snr 24 (garasjeseksjonen) i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 821 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet bakgård med plen og sittegruppe.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass felles garasjeanlegg i sameiets underetasje med heisadkomst til leilighetens etasjeplan. Innkjøring til garasjeanlegget fra Maries gate.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom:

Entré, bad, 2 soverom, stue m/kjøkken: 56 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca 3,5 kvm. og en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.2018 utført av takstmann Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Selger har flyttet kjøkkenet ut i stuen og etablert soverom i det opprinnelige kjøkkenet.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med betongkonstruksjoner til grunnen. Garasjeanlegg i kjeller. Etasjeskillere i støpt og armert betong. Bærende betongskiver. Fasadevegger med teglforblending og malt puss. Yttertak i trekonstruksjoner, med saltak form. Tekket med plater

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten er nyoppusset og har i hovedsak fått TG0 og TG1 på de fleste bygningsdeler. Det er gitt TG2 på balkongdør, ytterdør og vinduer kun ut ifra alder og gjenværende brukstid.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker, nyoppusset og ombygget 3-roms leilighet med meget god standard i et attraktivt, rolig og sentralt område på Majorstuen. Leiligheten ligger vendt inn mot rolig bakgård og har i 2018 gjennomgått en totaloppussing med blant annet nytt lekkert bad, nytt kjøkken fra Kvik, nytt elektrisk anlegg, på kjøkken og bad, ny høykvalitets Pergo Svalbard enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom samt at alle flater er nysparklet og malt i moderne, lekre farger. Kjøkkenet er flyttet ut i stuen og det er etablert soverom i tidligere kjøkken slik at det nå er to gode soverom i leiligheten. Leiligheten ligger i en fin gård fra 1989 og har heisadkomst, vestvendt balkong og garasjeplass i sameiets underetasje. Lave fellesutgifter med varmtvann inkludert.

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Inneholder:

Åpen og romslig entré med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. God garderobeplass i entré.

Fra entré er det inngang til et meget lekkert flislagt bad/wc som er bygget av Godt Bygg AS og stod ferdig i august 2018. Store, grå fliser på gulv og vegg. Nedsenket dusjsone med mosaikkfliser på gulv. Dusjhjørne med innfellbare dusvegger i glass, vegghengt toalett, servantskap med speil med integrert lys. Downlights i tak. Opplegg vaskemaskin/vaskesøyle på badet. Våtromsdokumentasjon foreligger.

Lys stue med store lysflater som gir godt med lys inn i rommet. Enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. Det er pipeløp i stuen med muligheter for å innstallere ildsted.

I stuen er det etablert åpen kjøkkenløsning med et nytt, lekkert og moderne Kvik Mano kjøkken fra 2018. Hvite, matte fronter med integrerte håndtak og grå laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Alle hvitevarer fra Bosch.

Fra stuen er det utgang til en flott vestvendt balkong på ca 7 kvm med plass til sittegruppe. Fint utsyn over sameiets fellesarealer fra balkongen.

To romslige soverom med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. Begge soverom vender ut mot rolig bakgård. Garderobeplass på begge soverom.

Det medfølger også en romslig bod og garasjeplass i sameiets underetasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme på badet. Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene. Det er pipeløp i leiligheten med muligheter for å tilkoble ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.08.1993. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 23920, tinglyst 18.04.1989. Panterett til sameiet for kr. 20.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 servitutter servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet 4 eldre servitutter med bestemmelser om garasje/parkering, vann og avløpsledninger og bruks- og disposisjonsrett til 2 garasjeplasser. Alle servituttene gjelder for hele sameiet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie skal styret skriftlig underrettes. Utleiegebyr er satt til kr. 1.000,- pr. år. for administrasjon og dugnadsarbeid for sameiet.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Majorstuveien 30 med sameiebrøk 64/2616.

Sameiet består av 20 leiligheter, 2 næringsseksjoner og 1 garasjeseksjon.

Forretningsfører er Dana Stranska.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Det er ikke tillatt å lufte husdyr på sameiets fellesarealer.

Planlagte påkostninger:

Ingen spesielle ifølge styreleder.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Ny kommuneplan 2015 (Oslo mot 2030) ble vedtatt 23.09.2015 og helt eller delvis opphever tidligere reguleringsplaner.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Leiligheten kan overtas raskt hvis ønskelig.

Diverse

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer av salgsoppgave, tilstandsrapport og egenerklæring.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.024,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, varmtvann, forretningsførsel, bygningsforsikring, kabel-tv/bredbånd, garasje og vaktmestertjeneste.

Eiendomsskatten er kr 0,- for 2018.

Tidligere eier hadde et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.300 0 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.054.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?