Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 800 000,- for kr 6 800 000,-

Stue - God plass til stor sofa og mye naturlig lys fra store vindusflater, samt adkomst til balkong.

Balkong - Stor sydvendt balkong med plass til sittegruppe og grill

Balkong - God plass til sittegruppe på balkongen

Stue - Åpen kjøkken/stue løsning gjør at det blir luftig og god plass

Stue - God plass til sofa på stuen

Stue - Stilren og romslig stue med plass til sittegrupper. Adkomst til balkong

Spisestue - God plass til spisetsue i den åpne kjøkken/stue løsningen

Kjøkken - Stilfullt kjøkken med hvite fronter og integrerte hvitevarer

Kjøkken - Stifullt kjøkken med hvite fronter og god belysning fra downlights i overskap

Bad - Romslig og fint bad med stilfullt interiør

Bad - Pent bad med god plass til vaskemaskin og tørketrommel

Hovedsoverom - Stort og stilrent soverom med god plass til dobbeltseng

Hovedsoverom - Stort soverom med plass til dobbeltseng og stort garderobeskap

Soverom 2 - Soverom som kan brukes som kontor eller gjesterom

Soverom 2 - Pent og stilfullt rom som kan brukes som soverom eller kontor

Soverom 3 - Romslig rom som i dag brukes som kontor

Soverom 3 - Rom med god størrelse som kan brukes som kontor eller soverom

Gang - Stor gang med stort garderobeskap

Gang - Romslig garderobe med plass til klær i gangen

Gang - Romslig og stilfull gang med plass til oppbevaring

Fasade - Blokken er nybygg fra 2016 med tidsriktig utvendig og innvendig preg

Fasade - Nybygg fra 2016 med et tidsriktig utseende

Sameiet har en felles takterrasse

Takterrasse med fin utsikt og gode solforhold

Flott utsikt fra felles takterasse

Parkeringsplass i kjeller (eksempelbilde fra sameiets p-anlegg)

Nærområde - Kiwi butikk rett over gata

Område - Sofienbergparken

Område - Birkelunden

Område - Rodeløkka

Område - Ringnes park senter og Ringen kino

Område - Olaf Ryes plass

Kartutsnitt

Planskisse

Grünerløkka/Rodeløkka

Malmøgata 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Grünerløkka/Rodeløkka: BEKLAGER SOLGT, VISNING AVLYST! Meget delikat 4-roms selveierleilighet med sydvendt balkong, garasje og heis.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 815,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 81 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et attraktivt og urbant område på Rodeløkka i bydelen Grünerløkka. Rodeløkka er et sjarmerende og attraktivt boligområde som ligger mellom Grünerløkka og Carl Berner. Området har de siste årene vært under stor utvikling med flere nybygg i tillegg til den bevarte særpregede delen av Rodeløkka med sjarmerende gater og nostalgisk trehusbebyggelse. Rodeløkka fremstår som en trivelig landsby midt i byen. Trange gater, forhager og smug gjør dette til en helt unik del av byen.

Leiligheten har en rolig beliggenhet i et hyggelig nabolag med restauranter og cafeer i nærområdet. Grünerløkka byr ellers på en rekke utesteder, parker og nisjebutikker, Ringen Kino og Ringnes Park med blant annet Meny.

Kiwi ligger rett i nærheten og i tillegg er det en søndagsåpen butikk (Joker) innenfor kort gåavtand. Sør-vest for Grünerløkka, rett over Akerselva, ligger nyutviklede og særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utelivssteder.

Nærmeste treningssentre er Fresh Fitness (Dælenenggata), SATS (Schous plass) og Elixia (Carl Berner og Ringnes Park), og det er kun noen minutters gange til tennisbane (Fagerheimen tennisklubb) og Dælenenga idrettsplass med fotballbane. For øvrig er Grünerløkka en svært levende del av byen med et yrende byliv.

Idylliske Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt flotte grøntområder som Sofienbergparken og Akerselva med turstier fra Bjørvika til Maridalen, er blant utvalget innen tur og rekreasjon. Torshov er bare noen minutters gange i andre retning med store grøntarealer, spennende kulturliv og en mer rolig atmosfære.

Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. 20, 21 og 28 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner, Aker Brygge og Fornebu, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til Bygdøy og sentrum eller Nydalen og Torshov og buss 31 går hele døgnet og frakter deg trygt hjem etter en hyggelig kveld i byen. Trikk stopper på oversiden av Birkelunden Park og er et såkalt 5 minuttersstopp der både linje 11, 12 og 13 stopper hyppig. Carl Berner er i tillegg et knutepunkt for kollektivtrafikk med T-bane og flybussekspress til Gardermoen.

Leiligheten er perfekt for deg som vil bo sentralt med alt av fasiliteter "rett utenfor døren" og samtidig ha grønne rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet. Kort oppsummert et sentralt, attraktivt og hyggelig boligområde!

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Felleskostnader

Kr 3 815,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2016

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

81m2

KR-kode

49.1873

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Malmøgata 3, 0566 Oslo

Gnr. 227, bnr. 305, snr. 1 i Oslo kommune.

Samt garasjeplass som ideel andel 1/38 av Gnr. 227, bnr. 305, snr. 54

Tomten

Eiet tomt på 1625 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet indre gårdsrom med gressplener, beplantning, lekeplass og gruset/hellelagt gangareal.

Parkering

En garasjeplass (p.t nr. 20) i felles avlåst garasjeanlegg medfølger. Det er mulig å installere el-bil lader på parkeringsplassen, dette må bekostes av den enkelte seksjonseier og sameiets retningslinjer må følges. For øvrig har området beboerparkering. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 81 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Bruksareal:

Blokkleilighet 81 kvm

Primærrom:

Blokkleilighet:

2. etasje 81 kvm: Entré, gang, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, soverom, hovedsoverom, soverom 2, soverom 3

Sekundærrom:

Blokkleilighet:

2. etasje 0 kvm:

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2019 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport en 5 etasjes boligblokk med kjeller/garasjeplan. Adkomst fra fortau til indre gård og videre til felles trapperom. Eiendommen fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med plater og trepanel. Isolert med mineralull. Flatt tak tekket med papp/folie. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og murvegger mellom etasjene. Eiendommen har personheis med adkomst garasje.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Det er gjennomgående gitt TG 1 i rapporten.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Malmøgata 3 og en lekker 4-roms selveierleilighet fint beliggende i 2. etasje mot gate. Leiligheten ligger i et nybygg som sto ferdig i 2016.

Boligen har en fin planløsning og holder en gjennomgående meget god standard. Boligen har en romslig sydvendt balkong på ca. 8 kvm med og her er det god plass til sofagruppe og grill. Overbygg over terrassen samt terrassevarmer som evnt. kan medfølge forlenger sesongen på denne hyggelige uteplassen. I tillegg disponerer sameiet en hyggelig takterrasse med sol fra morgen til kveld. En garasjeplass i felles avlåst garasjeanlegg med heisadkomst til garasjeplan. Boligen er utover en god nybygg-standard påkostet med maling av overflater samt Tapwell regnfallsdusj. Leiligheten holdt i lekre, moderne farger og det er flott enstavs parkett i hele boligen. Godt inneklima blir ivaretatt gjennom balansert ventilasjon og fjernvarme. Denne boligen fremstår som meget godt ivaretatt og her kan du flytte rett inn.

Leiligheten inneholder:

Entré: Innbydende entré med speilskyvedørsgarderobe som rommer mye. Det er også plass til klesoppheng og ytterligere oppbevaringsløsninger. Dørcalling.

Stue: Romslig og lys stue med god plass til stor sofagruppe med tilhørende møblement. Stuen har store vindusflater som gir meget godt lysinnfall og en god romfølelse i boligen. Fra stuen er det også adkomst til leilighetens koselige balkong på ca 8 kvm med rekkverk i stål og herdet glass.

Kjøkken: Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue og i overgang mellom kjøkken og stuen er det naturlig plass til spisebord. Kjøkkenet har en moderne og stilren innredning med hvite, slette fronter som kombinert med sort benkeplate som gir et lekkert uttrykk. Spotter under overskap gir godt arbeidslys. Kjøkkenet har god skap- og benkplass, mekanisk avtrekk fra ventilator, samt integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Innvendig gang: Romslig innvendig gang som muliggjør praktisk oppbevaring i feks. sjenk-/hylleløsninger. Gangen oppleves som en forlengelse av stuen og bidrar til boligens åpne, og luftige løsning.

Baderom: Badet har en god størrelse og er smakfullt innredet med lekkert flisvalg og rommet oppleves lunt og delikat. Badet har et flott dusjhjørne med regnfallsdusj og innsvingbare dører i herdet glass. Videre er det

veggmontert wc og servant nedfelt i praktisk skuffeinnredning med matchende overskap med speifronter og belysning. Badet har varmekabler i gulvet, downlights i himling, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Rommet har en stor speilskyvedørsgarderobe med praktisk innredning.

Soverom 2: Koselig rom med plass til seng og oppbevaringsløsninger. Rommet brukes i dag som gjesterom/kontor.

Soverom 3: Koselig rom med plass til seng og oppbevaringsløsninger. Rommet brukes i dag som gjesterom/kontor.

Boligen disponerer i tillegg en bod på ca 5 kvm og en parkeringsplass i kjelleren.

Varme:

Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad.

Luftbehandling:

Balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten, agregat plassert i garderobeskapet i gangen.

Elektrisk:

Sikringsskap med automatsikringer. 1x25 og 8x16 Amp kurser med jordfeilbryter på alle kurser.

Komfyrvakt montert på kjøkken.

Dører:

Entrédør i B30 og dB 35 kvalitet.

Folierte innerdører.

Vinduer:

Vinduer med trerammer og energiglass fra byggeår.

Vann/Rør:

Vanninstalasjoner montert med "rør i rør" system.

Avløpsrør og vannrør for det meste lagt i vegger.

Inspeksjons og fordelingsskap i himling på badet.

Brannslukking:

Det er montert sprinkelanlegg i sameiet og i leiligheten.

Alarm - og signalsystem:

Porttelefon, kabel-tv, brannslukningsutstyr og sentralt røykvarslersystem.

Kort oppsummert:

- Moderne leilighet oppført i 2016.

- Flott beliggenhet i 2. etasje

- God standard

- 3 soverom

- Lekkert baderom

- Balkong på ca. 8 kvm.

- Praktisk bod i kjeller på ca. 5 kvm.

- Felles takterrasse med flott utsikt

- Heis

- Garasjeplass

- Balansert ventilasjon

- Fjernvarme

- Sentralt boligområde

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer (fjernvarme). Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse byggets boligdel ble gitt 20.06.2016.

For at det skal kunne utstedes ferdigattest, må følgende dokumenteres:

- Oppdatert gjennomføringsplan

- Sluttrapport med avfallsplan

- Ferdigrapport for tilknytning til fjernvarmeanlegg

- Bekreftelse på at sluttdokumentasjon er sendt til VAV

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 13 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om gjerde, benyttelse, bebyggelse, deleforbud, brannvegg/-dør, bebyggelse av skur, bestemmelser om kloakkledning samt kontorbrakke m.m

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Gamborgsplass, med sameiebrøk 81/4872.

Sameiet består av 52 leiligheter, 1 næringsseksjon og 1 garasjeseksjon.

Sameiets adresser er Malmøgata 1-3 og Gøteborggata 26.

Sameiet har hjemmeside med mye informasjon: http://gamborgsplass.herborvi.no/7511

Sameiet har egen facebookside.

Det er takterrasser på begge byggene i sameiet. Disse er til fri benyttelse for samtlige beboere.

Sameiet har sykkelparkering i bakgård, og 3 sykkelboder med inngang fra samtlige etasjer under bakkeplan.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Sameiet har kollektiv avtale med GET om levering av tv og internett.

Sameiet har inngått avtale med Gårdreform om innvendig og utvendig vaktmestertjenester.

Renhold i fellesarealer utføres ukentlig av Gårdreform.

Alle seksjonene i sameiet har fått nye strømmålere slik at det ikke er nødvendig å avlese disse manuelt.

Sameiet har utarbeidet egne regler for oppsetting av markise/soltak.

Sameiet har egne rutiner vedr. navneskilt. Kjøper melder fra til vaktmester ( post@gardsreform.no) om kjøp,leilighetsnr og ønsket navn på ringeklokke og postkasse. kostnad faktureres ny eier direkte fra vaktmester.

Skifte av ventilasjonsfilter i leilighetene skal gjøres av hver seksjonseier. Det vil si at den enkelte bestiller, og skifter selv filter.

Sameiet har eget rom med avfallsbeholdere som er plassert rett ved inngangen Gøteborggata.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Sameit har utført løpende vedlikehold. En vanninntrengning i bakgård og ned til næringslokaler og bodområder er utbedret av utbygger.

Planlagte påkostninger: Vanlig løpende vedlikehold må påregnes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning i henhold til reguleringsplan datert 03.12.18 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4544 datert 27.10.2010.

Sommer 2017 ble det gitt nabovarsel vedr. ønske om utbygging av nabobygg i kvartalet Marstrandgata 6 (NAV). Denne søknaden ble avslått. Deretter er det kommet et nytt nabovarsel høst 2018, der byggene er justert i vesentlig grad etter nabomerknader. Det ble 25.01.2019 gitt rammetillatelse til å utvide eksisterende kontorlokaler med to tilbygg i bakgården, og påbygg med en ny etasje. Påbygget innlemmer dagens tekniske installasjoner i femte etasje i en fullverdig kontoretasje. Balkong på denne leiligheten ligger ut mot Malmøgata og utsikt/innsyn og solforhold vil ikke påvirkes av dette tiltaket. Dog vil tiltaket påvirke kvartalet og byggestøy må påregnes en periode. Styret arbeider for sameiets interesser i saken. Saken kan følges her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201814758&wfl=N&Dateparam=12/20/2018&sti=

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Ønsket overtakelse påføres i budskjema.

Diverse

Følgende møbler/utstyr kan evnt. kjøpes av selger: Vaskemaskin, tørketrommel, utemøbler og terrassevarmer.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.815,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme og varmtvann, digital-tv og internett grunnpakke, trappevask, drift av garasje, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m

Fellesutgiftene fordeles silk:

Felleskostnader: kr 511,-

Felleskostnader brøk: kr 2.076,-

Fjernvarme: kr 567,-

Internett: 275,-

Digital Tv: 224:

Garasje: 162,-

Fellesutgiftene er planlagt endret til kr 4.001,- ref. opplysninger fra forr.fører.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 8.100 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av digital-tv og internett.

TV grunnpakke, Get box II og 250/250 internett er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Kostnad for bytte av navn på ringetablå og postkasse faktureres kjøper direkte fra vaktmester.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2019 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen , men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 550,- for 2019 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører på garasjeplassen kr 715,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.670.187,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Rodeløkka Rode 7
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Freiaparken 0.4 km
Sofienberghjemmet 0.4 km
Birkelunden 0.6 km
Carl Berners plass 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.5 km
T-bane Carl Berners plass T-banestasjon 0.8 km
Trikk Birkelunden 0.5 km
Buss Dælenenga 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.2 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness - Carl Berner 0.5 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.9 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.1 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Foss videregående skole 0.8 km
Hersleb videregående skole 1.2 km

Barnehager

Seilduken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Læringsverkstedet Konfektfabrikken (1-6 år) 0.5 km
Rodeløkka barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.2 km
Postkontor / post i butikk Rodeløkka Postkontor 0.5 km
Postkontor / post i butikk Grünerløkka Postkontor 0.9 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.5 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka Stjerneapotek 0.6 km
Vinmonopol Vinmonopolet Carl Berner 0.9 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1 km
Dagligvare Kiwi Gøteborggata 0.1 km
Dagligvare Joker Københavngate 0.1 km
Kiosk Mix Pedersen & Co Kiosk 0.4 km
Kiosk Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.5 km
Bensinstasjon Esso Tiger Trondheimsveien 0.6 km
Bensinstasjon Uno-X Grünerløkka 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 31,7 år
Husholdninger med barn 26,1 %
Husholdninger uten barn 73,9 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 70
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rodeløkka Rode 7 2052 1057

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Øystein Thorsen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?