Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 250 000,- for kr 4 250 000,-

Velkommen til Mandalls gate 12, en lekker og lys 3-roms selveier endeleilighet fra 2007 med gjennomgående god standard

Lys og arealeffektiv stue med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys

Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på 6 kvm

Vestvendt balkong på 6 kvm med plass til utemøbler

Balkong

Detalj

Boligen har en fin planløsning

Kjøkken fra 2018 med fronter i høyglans utførelse

Kjøkken

Delikat og pent flislagt bad med varmekabler i gulv

Servant på vegghengt servantskap

Romslig hovedsoverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap

Lyst og luftig med delikate farger

Hovedsoverom

Detalj

Soverom II/gjesterom/kontor - alt etter behov

Plass til seng og garderobeløsning

Entré/gang

Plantegning

Nabolagsprofil

Fine uteområder med prydbusker

Fellesområder

Fasade

Teaterplassen

Teaterplassen

Kort vei til butikker og andre fasiliteter

Oslo Mekaniske

Oslo Mekaniske

Kort vei til idylliske Bjørvika

Sørenga har fine bademuligheter

TEATERPLASSEN v/Barcode - Lys og lekker 3-roms selveier endeleilighet. Heis. Vestvendt balkong. Vvann & fyring inkl.

Mandalls gate 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 850 000,-

TEATERPLASSEN v/Barcode - Lys og lekker 3-roms selveier endeleilighet. Heis. Vestvendt balkong. Vvann & fyring inkl.: TEATERPLASSEN v/Barcode - Lys og lekker 3-roms selveier endeleilighet. Heis. Vestvendt balkong. Vvann & fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 531,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Området er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i Oslo med kort vei til "alt"! Grønland og Gamlebyen er bydeler rik på impulser og med store og spennende utviklingsmuligheter. Områdene har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et trendy og attraktivt boligområde med et rikt utvalg av kaffebarer, utesteder og fristende grønnsakforretninger.

Fra Grønlandskvartalet er det kort gangavstand til både Tøyenbadet, Botanisk hage og Middelalderparken med omkringliggende parkanlegg og kunstig innsjø. Her har man alle muligheter for rekreasjon i hyggelige og grønne omgivelser. Parken har rommet flere kulturarrangementer deriblant den populære Øyafestivalen. Det er også kort vei til noen av byens og landets viktigste museer og kulturminner. Karl Johans gate ligger kun en 10 minutters spasertur unna leiligheten.

Området vil dra positiv nytte av den enorme utbyggingen av Bjørvikaområdet, et steinkast unna. Utbyggingen av Fjordbyen i Bjørvika vil bli det største byutviklingsprosjektet i Oslo siden 1624, da Gamle Oslo brant og sentrum ble flyttet vestover. Området er under stor utvikling og denne leiligheten ligger inntil alt det nye og spennende. Gangbro over til Bjørvika finner du sammen med den nye innkjøringsbroen til sentrum, kun få minutter fra leiligheten. Maaemo restaurant er heller ikke langt unna og er verdt å nevne da det er den første nordiske restauranten i Guide Michelins historie som går direkte inn i guiden med to stjerner, nå tre stjerner.

Ekebergparken er siste tilskudd på stammen, en ny og spennende opplevelse som beboerne i denne bydelen vil ha stor glede av fremover.

Blokken ligger sentralt på Teaterplassen som et naturlig midtpunkt og møteplass. Her er det et stort åpent torg med utendørs scene, små forretninger, kafeer og spisesteder rundt. Flere treningssentre og døgnåpen nærbutikk i nærheten. Grønland regnes som det området med mest positiv og spennende utvikling i tiden fremover. Fra Teaterplassen kan man også spasere over den nye broen til operaen.

Et rikt utvalg av forretninger finner man på Grønlands Torg. Oslo City og Byporten er en kort spasertur unna. I underkant av 15 minutters gange fra leilighet finner du Sørenga sjøbad. Badenymfer fra hele byen kan strømme ned til byens flotteste sjøbad. Sjøbadet er et friskt tilskudd til øvrige badeplasser i Oslo, og den mest sentralt beliggende. Etter et forfriskende morgenbad kan du sette deg på en kafé på Havnepromenaden og nyte en god kopp kaffe og dagens aviser. Er du av den barske typen kan du bade hele året. Hvem vet, kanskje blir dette det nye møtestedet også for byens isbadere.

Alle t-baner stopper på Grønland stasjon, to minutters gange fra leiligheten - midt i hjertet av Grønland. Buss 60,37,70 og 34 kjører gjennom eller forbi Grønland. I tillegg går de fleste busslinjer til Brugata, 5 minutters spasertur fra Grønland sentrum. Trikk 19 kjører forbi Grønland i Schweigaardsgate. Trikk 11,12,13 og 17 stopper i Brugata. 8 minutters gange fra Grønland ligger Oslo Sentralbanestasjon og Jernbanetorget, Norges største og viktigste trafikknutepunkt. Oslo bussterminal ligger to minutter unna. Grønland har sykkelfil i begge retninger, og ligger innenfor gangavstand til hele Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Se vedalgt nabolagsprofil.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 850 000,-

Felleskostnader

Kr 2 531,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2006

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

425m2

KR-kode

541815

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mandalls gate 12, 0190 Oslo

Gnr. 230, bnr. 449, snr. 8 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 425 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med sittebenker og prydbusker.

Parkering

Sameiet har ingen egne parkeringsplasser. Beboere som ønsker plass henvises til det underjordiske anlegget under Teaterkvartalet som forvaltes Oslo og Omegn Boligforvaltning som kan kontaktes på tlf 22 12 23 50. Anlegget heter Det nye Grønlandskvartalenes vel.

De som ønsker plass, bør følge med på utlysninger. Det er ingen venteliste eller prioritetsordninger. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm.

Totalt bruksareal: 52 kvm.

Totalt primærrom: 52 kvm: Gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Boligen disponerer 2 boder i kjelleren på henholdsvis 3,5 kvm og 5,2 kvm. Merk takhøyde på 4,2 kvm.

Vedlagte plantegninger er målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.06.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Mandalls gate 12. Dette er en lekker og lys 3- roms endeleilighet fra 2007 med god standard. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med direkte heisadkomst til alle plan. Det er gjennomgående og tidsriktig stil for alle rom med nymalte overflater og eikeparkett på gulv. En lekker leilighet hvor alt er tilrettelagt og klart for nye eiere. Perfekt for de med et ønske om å bo sentralt med tilgang til et godt kollektivtilbud, samt grønne parkområder. Flytt rett inn!

Entré:

Romslig entré med adkomst til soverom og leilighetens øvrige rom. Godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue/Kjøkken:

Leiligheten har en praktisk åpen stue- og kjøkkenløsning. Stuen er av god størrelse med plass til sofa med tilhørene møblement og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på 6 kvm. Balkongen er romslig og har plass til utemøbler og grill. Kjøkkenet er fra 2018 og har fronter i høyglans utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Oppholdsrommet har store vindusflater, som gir godt med naturlig lys.

Bad:

Delikat og pent flislagt bad med varmekabler i gulv, vegghengt WC, dusjdører i herdet glass, servant med underskap og opplegg for vaskemaskin. Ny baderomsinnredning ble montert i 2018.

Hovedsoverom:

Romslig og lyst soverom med god plass til dobbeltseng og en praktisk skyvedørsgarderobe. Rikelig med plass til nattbord.

Soverom 2:

Praktisk sovverom med plass til seng, nattbord og garderobeskap.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernevarmeanlegg.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.02.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen. De omhandler bestemmelse om repersjon og vedlikehold og bestemmelse om felles stikkledninger.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Melding om utleie eller utlån må på forhånd sendes styret. Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Teaterkvartalet bygg 5, med sameiebrøk 51/2118.

Sameiet består av 41 seksjoner.

Forretningsfører er Obos eiendomsforvaltning, tlf. 02333

Sameiet har gjennom DnG Vel en avtale om vaktmestertjeneste med Vaktmester Andersen AS.

Sameiets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6596409. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å holde husdyr så som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, slik at de ikke er til genanse for øvrige sameiere. Ved klager avgjør styret om husdyrholdet må opphøre.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Maling av utside heisdører i hver etasje, samt flekksparkling/maling trappehus.

2014-2015: Rense, behandle og bone gulv i trappehus og korridorer.

2012/2013: Oppmaling og sparkling av sår og skader i trappehus og korridorer inn til leiligheter..

Planlagte påkostninger:

Generelt vedlikehold må påregnes. Budsjettet er basert på uendrede felleskostnader for året 2018.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, forretning, kontor og bevertning l i henhold til reguleringsplan S-4095 datert 09.06.2004. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015.

Det er kommet inn forslag om omregulering av Landbrukskvartalet til et attraktivt byområde, med næring, forretning, tjenesteyting, boliger mv. I forslagsstillers planalternativ foreslås det en fremtidig samletbygningsmasse (eksisterende og ny) på inntil ca. 70.000 m2 BRA (over bakken). For mer informasjon om saken, se saksnummer 201613090 på plan- og bygg. Reguleringskart datert 07.05.2018. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.531,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv og internett (grunnpakke), kommunale avgifter, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, trappevask m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.952.717,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 9
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.4 km
Politihuset 0.7 km
Oslo Spektrum 0.7 km
Hausmanns bru 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.4 km
Sentralstasjon Oslo S 1 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Bussterminalen Grønland 0.3 km
Bussholdeplass Tøyengata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 1.3 km
Treningssenter Stamina Key Grønland 0.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.3 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Hersleb videregående skole 1 km
Heltberg gymnas 1.3 km

Barnehager

Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.2 km
Grønland Torg bhg - Smalgangen (0-6 år) 0.2 km
Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.2 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.3 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.4 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.9 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.2 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.2 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.2 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Trelastgården 0.1 km
Dagligvare Bunnpris Grønland Basar 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca Grønland 0.3 km
Kiosk/video Hawaii Storkiosk 0.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,2 %
Andel kvinner 42,8 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 30,9 år
Husholdninger med barn 17,1 %
Husholdninger uten barn 82,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 9 1767 1156

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.

Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?