Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Velkommen til Maridalsveien 205! Presenteres av Christoffer Borgenvik, Krogsveen avd. Sagene.

Leiligheten har en flott markterrasse med formiddagssol. Et flott sted å tilbringe sommerhalvåret!

Terrassen er romslig (ca. 6 kvm.) og har god plass til sittegruppe, beplantning og grill.

Ikke vanskelig å trives her!

Terrassen vender ut mot rolig område, og er godt tilbaketrukket fra blindveien.

Romslig og lysmalt stue i lune farger. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys.

Stuen har fleksible plisségardiner som lar deg regulere lysinnslippet akkurat slik du ønsker selv.

Ditt nye hjem? Flytt rett inn!

Stuen har god plass til sofagruppe med naturlig avstand til TV-seksjonen. Utgang til markterrasse.

Leiligheten har en praktisk kombinert stue/kjøkken-løsning. Spisebordet har en naturlig plassering i tilknytning til kjøkkenet.

Lekkert og moderne kjøkken med hvite, slette fronter og integrerte håndtak.

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Utslagbart spisebord gjør det enkelt å invitere venner og familie til koselige sammenkomster!

Praktisk alkoveløsning med plassbygde skap- og skuffeløsninger til oppbevaring.

Ved alkoven har du en stor skyvedørsgarderobe med god plass til klesoppbevaring.

Lys entré med plass til både sko og yttertøy. Adkomst til baderom og alkove.

Lyst, flislagt baderom med varmekabler i gulv, downlights i tak, dusjnisje med innfellbare glassdører og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Baderommet er fra 2012.

Plantegning

Fasade, Maridalsveien 205.

Maridalsveien ligger sentralt og tilbaketrukket på Bjølsen med gangavstand til bl.a. parker, kaféer, Akerselva, Voldsløkka, Sagene og Nydalen.

Leiligheten ligger noen minutters gange fra Akerselva hvor du har flotte turområder fra Maridalen i nord til sentrum i sør.

Langs Akerselva finner du Nydalen som kan by på badekulp. Her har du også handelshøyskolen BI, kaféer, restauranter, godt utvalgt kollektivtransport mm.

Langs Akerselva finner du Nydalen som kan by på badekulp. Her har du også handelshøyskolen BI, kaféer, restauranter, godt utvalgt kollektivtransport mm.

Nærmeste kjøpesenter er Storo Storsenter med ca. 130 butikker og alt du trenger av dagligvarehandel, klesbutikker, kaféer, treningssenter, vinmonopol mm.

Bjølsen - Arealeffektiv, lys og delikat 1-roms med smart alkove og stor terrasse. Perfekt førstegangskjøp!

Maridalsveien 205

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Bjølsen - Arealeffektiv, lys og delikat 1-roms med smart alkove og stor terrasse. Perfekt førstegangskjøp!: Bjølsen - Arealeffektiv, lys og delikat 1-roms med smart alkove og stor terrasse. Perfekt førstegangskjøp!

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 498,-
Fellesgjeld:
Kr 600 031,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Maridalsveien 205 har en sentral og attraktiv beliggenhet i veletablert område på Bjølsen i bydel Sagene. Her kan urban livsstil lett kombineres med en avslappende tur i flotte grøntområder og gode turmuligheter.

Bjølsen har en meget god plassering i Oslo, høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til det meste av hva byen har å by på med. Kort avstand til naboområdene Sagene, Torshov, Nydalen med handelshøyskolen BI, Storo med Storsenteret, samt Grünerløkka.

I området finnes et rikt utvalg av kaféer og spisesteder, blant annet Bjølsen Bakeri, en lokal favoritt i bydelen bare 3 min unna, hvor man kan kjøpe ferske bakverk og nybrent kaffe til frokost - hverdager som helg. I tillegg har du også Mat & Mer, Sagene Lunsjbar, La Casa tapas og Kaffebrenneriet i umiddelbar nærhet. På Bjølsen finner man også et svært godt utvalg av matbutikker. Bydelens beste Meny ligger kun et steinkast fra gården.

Få minutters gange unna ligger flere flotte parkområder. Voldsløkka er et naturlig sted å oppsøke for alle som bor på Sagene, Tåsen og Bjølsen. I området er det lekeplass, skate-ramp, idrettshaller, hall til innebandy, mange fotballbaner, ballbinge, tre volleyballbaner, fire tennisbaner, så vel som et stort gressareal, hvor nesten alt kan praktiseres. Vinterstid er det også to bandy-/isbaner og skiløyper. Om du er av den typen som liker "hard core" trening ligger treningsfasilitetene til Crossfit Oslo i gangavstand på vei inn i Nydalen, i tillegg til SATSElixia og Studentidretten.

Det er kort vei til flere fine turveier, blant annet langs Akerselva og opp mot idylliske Maridalen. Reis med buss 54 mot Kjelsås i knappe 10 min. og du befinner deg straks i løypenettet i Nordmarka med to spor vinterstid og bred grussti sommerstid, både rundt Maridalsvannet og videre innover.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 600 031,-

Totalpris

Kr 3 200 031,-

Felleskostnader

Kr 3 498,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1940

Heis

Ja

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

Tomt

4658m2

KR-kode

521863

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Maridalsveien 205, 0469 Oslo

Gnr. 222, bnr. 122 i Oslo kommune.

Leil.nr. 117, aksjenummer. 00017,

AS Maridalsveien 205 AS, org.nr. 921 309 430

Tomten

Eiet tomt på 4.658 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Garasjeplasser under blokka er under oppføring. Kontakt styret for kjøp/leie.

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 40 kvm

Totalt bruksareal: 35 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/ kjøkken, alkove: 35 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.06.2018 utført av Tommy Berg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Rapporten viser at ingen momenter har fått nedsatt tilstandsgrad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Maridalsveien 205 har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet på Bjølsen. Her har du gangavstand til bl.a. parker, kaféer, Akerselva, Voldsløkka, Nydalen og Sagene.

Leiligheten vender ut mot et rolig område, godt tilbaketrukket fra blindveien Mor Go'hjertas vei. Her kan du nyte lange sommerdager på terrassen.

Terrasse:

Romslig markterrasse på ca. 6 kvm. med god plass til sittegruppe, beplantning og grill. Sol fra morgen og ut formiddagen. Terrassen vender ut mot rolig, usjenert område, godt tilbaketrukket fra blindveien Mor Go'hjertas vei.

Stue/kjøkken:

Smart, kombinert stue/kjøkkenløsning med plass til både sofa- og spisegruppe. Stuen er malt i lune, trendy farger på vegg og gulvet er trestavs eikeparkett. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys, og fleksible plisségardiner lar deg regulere lysinnslippet slik du ønsker. God plass til spisebord med naturlig plassering i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenet er moderne med slette fronter og integrerte håndtak. Godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Alkove:

Adskilt alkoveløsning med plassbygde skap- og skuffeløsning for klesoppbevaring. Godt med plass til klesoppbevaring i stor skyvedørsgarderobe. Som ellers i leiligheten er veggene malt i trendy og lune farger, og gulvet er trestavs eikeparkett.

Entré:

Lys entré med plass til både sko og yttertøy. Adkomst til baderom og alkove.

Baderom:

Lyst, flislagt baderom med varmekabler i gulv, downlights i tak, vegghengt klosett, dusjnisje med innfellbare glassdører og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Baderommet er fra 2012.

Ingen forkjøpsrett og ingen dokumentavgift!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1943.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1943, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest. Det forligger også en midlertidig brukstillatelse datert 29.11.2012 som omfatter vesentlig endring/reparasjon.

Eiendommen overtas som besiktiget. Det gjøres oppmerksom på at det er gjort endringer på eiendommen etter at det ble utstedt ekspedisjonsdokument på eiendommen.

Bygningen har vært under rehabilitering og det gjenstår arbeider før plan- og bygningsetaten utsteder ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av aksjelagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst ni servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

- Dagboknr. 306099, tinglyst 08.07.1954: Erklæring vedr. dispensasjon fra dagjeldende bygningslov om utsalgsbod. Eier av eiendommen har en plikt til å fjerne eller forandre det bygde uten erstatning om bygningsrådet krever det.

- Dagboknr. 306586, tinglyst 12.08.1955: Erklæring om rett for Maridalsveien 183 A og B til føre overvann inn på Maridalsveien 205 sine overvannsledning.

- Dagboknr. 508006, tinglyst 22.05.1959: Erklæring med bestemmelser om kommunens retter i tilknytning vann og kloakk.

- Dagboknr. 501732, tinglyst 31.01.1962: Erkæring om garasjeanlegg. Oslo kommunes daværende bygningssjef godkjente midlertidig garasjeanlegget. Byggherren har en plikt til å fjerne eller forandre det bygde uten erstatning om bygningsrådet krever det. Servitutten bør sees opp mot saken som boligselskapet har mot utbygger p.t.

De øvrige servituttene omhandler: Vannrett, vann og kloakk, samt adkomstrett og trafostasjon.

Alle servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kontakt megler for kopi av grunnboken og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Maridalsveien 205 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 183 leiligheter (utvidet fra 153) og 2 tjenesteleiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 02333.

Vaktmester ivaretar den daglige drift.

Det er tilllatt med hund eller katt etter godkjennelse fra styret, samt under forutsetning av at det ikke er til sjenanse for andre beboere. Det må å søkes på forhånd til styret.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Maridalsveien 205 er under oppussing, og det gjenstår en del arbeider. Bygningen ble rehabilitert i 2011/2012 og er påbygget i bredden, samt med en ny etasje i høyden.

I forbindelsen med denne utvidelsen har det tidligere vært en konflikt mellom Maridalsveien 205 AS og utbygger, Kruse Smith. I denne konflikten er det inngått forlik hvor Kruse Smith er dømt til å utbedre feil og mangler for å få på plass ferdigattest, samt å betale Maridalsveien 205 AS 16 millioner i kompensasjon.

Planlagte påkostninger:

Fortsette arbeidet med å få ferdigstilt gården.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 1.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 3.498,- pr. mnd. og inkluderer bl.a. varmtvann, internett, trappevask, forretningsfører, felles bygningsforsikring og kommunale eiendomsgebyrer.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.958,- pr. år. / 3.655 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger. Aksjelaget endrer leverandør fra GET til Homenet fra september. Da vil internett være inkludert i felleskostnadene istedenfor kabel-TV, som kan kjøpes i tillegg om ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.211.337,-

Av dette beløpet utgjør kr 600.031,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Bjølsen Rode 6
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Lisa Kristoffersens plass 0.3 km
Advokat Dehlis plass 0.5 km
Treschows bru 0.5 km
Sagene Samfunnshus 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.9 km
Sentralstasjon Oslo S 5.2 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Sandaker senter 0.7 km
Bussholdeplass Bjølsen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.2 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.8 km
Treningssenter Fitnesspoint Nydalen 0.7 km
Treningssenter CrossFit Oslo 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.7 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.8 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.7 km
Nydalen videregående skole 1 km
Foss videregående skole 2 km

Barnehager

Kongsberggata barnehage (0-6 år) 0.2 km
Riflegata barnehage (0-6 år) 0.2 km
Vannvokterboligen familiehus (0-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.8 km
Kjøpesenter Torgbygget 1 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.2 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.7 km
Apotek Vitusapotek Bjølsen 0.2 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1 km
Dagligvare Meny Bjølsen 0.2 km
Dagligvare Nærbutikken 0.2 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 0.6 km
Bensin Circle K Storo 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 15,6 %
Husholdninger uten barn 84,4 %
Gj.snitt byggeår 1998
Gj.snitt tomtestørrelse 267
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjølsen Rode 6 1236 761

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christoffer Borgenvik
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?