Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

Velkommen til visning i Marselis` Gate 27 A!

Store vindusflater som gir leiligheten godt med naturlig lys

Lys og pen stue med 3 meter takhøyde

Fra stuen er det direkte adkomst til kjøkken

Rosett og stukkatur

Peis skaper en god atmosfære

Rikelig med plass for både sofasalong, spisebord og tv-seksjon.

Stemning

Luftig balkong

Her er det sol fra tidlig morgen til tidlig kveld på sommerstid

Her vil man trives!

Direkte utgang til flott og solrik balkong

Delikat kjøkken med en stilren og lekker innredning

Nisje

Deler av innredningen er ny(2018)

Masse skap- og benkeplass

God arbeidssone til matlaging

Flott og stort soverom som har god plass til dobbeltseng

Soverommet vender i sin helhet mot rolig bakgård

Her er det rikelig med oppbevaringsmuligheter

malte vegg- og himlingsflater

Stor vindusflate skaper mye naturlig lys

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv

Delikat servantinnredning

Dusjnisje

Lys og innbydende entré

God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy

eikeparkett på gulv og pene veggflater

Entré

Balkongen

Bakgård

Bakgård

Bakgård

Beliggende rett ved akerselva!

Fasade

Fasade

Planskisse

Kart

Mathallen

Sofienbergparken

Tim Wendelboe

Akerselva

Nedre Grunerløkka

Grünerløkka

Beste Grünerløkka - Unik sjanse! Stor & flott 2 roms med separat kjøkken. klassisk leil. m/solrik balkong. 3m takhøyde!

Marselis` Gate 27 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Beste Grünerløkka - Unik sjanse! Stor & flott 2 roms med separat kjøkken. klassisk leil. m/solrik balkong. 3m takhøyde!: Beste Grünerløkka - Unik sjanse! Stor & flott 2 roms med separat kjøkken. klassisk leil. m/solrik balkong. 3m takhøyde!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 515,-
Fellesgjeld:
Kr 42 601,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet med Grünerløkkas mest eksklusive gateadresse. Marselis' gate er med sin fantastiske beliggenhet tilbaketrukket i et rolig og stille område med lite trafikk, og samtidig alt hva "Løkka" har å tilby like rundt hjørnet. Med Grünerhagen, Kubaparken og Akerselva som nærmeste nabo bor man i grønne omgivelser midt i byen.

Grünerløkka er en av byens mest spennende og stemningsfulle bydeler med et rikt utvalg av kafeer, restauranter, gallerier samt store, frodige parker. Grøntområder som Olaf Ryes plass, Birkelunden, Sofienbergparken med lekeapparater for barn samt Akerselva er bare et steinkast unna med sine flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Nærhet til barnehager og skoler som Kunsthøyskolen samt gangavstand til sentrum. Treningssenter på Vulkan samt SatsElixia ligger på Grünerløkka.

Ringnes Park med kino ligger ca. 10 minutter unna leiligheten. Kollektiv transport i umiddelbar nærhet (Olaf Ryes Park med trikkelinjene 11, 12 og 13). Kort oppsummert: Særdeles sentralt beliggende på Grünerløkka i meget attraktivt og fredelig boligområde.

Leiligheten ligger også rett ved Vulkan, en spennende "by i byen". Vulkan har allerede etablert seg som et annerledes og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. Mathallen Oslo har blitt en viktig attraksjon for Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 42 601,-

Totalpris

Kr 4 242 601,-

Felleskostnader

Kr 2 515,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1898

Soverom

1

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

624m2

KR-kode

421823

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Marselis Gate 27 A, 0551 Oslo

Gnr. 228, bnr. 210, snr. 6. i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 624 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Beboerparkering i området kommer vår 2018. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kr. 3.000,- pr.år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom, 2. etasje:

Bad, kjøkken, stue, entré/gang, soverom: 56 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder, en i kjeller på ca. 13 kvm og en loftsbod på ca. 4.5kvm. Seksjonen disponerer også bod på ca. 1 kvm i

trappeoppgangen mellom 2. og 3.etasje, boden deles med nabo.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.04.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på

befaringsdagen. Yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein - pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i tre isolert med stubbloftsleire. Saltakskonstruksjon tekket med takstein. Trapper og repo i oppgang i støpejern og tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på:

TG 2:

Vinduer:

Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Enkelte

håndtak er noe tunge å åpne/lukke. Det er en sprekk i en rute på kjøkkenet.

Parkett:

Parketten bærer preg av bruksslitasje og kan til fordel slipes. Det er noen svimerker i parketten foran peisen.

Gulv på bad:

Det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) i enkelte fliser, spesielt ved baderomsdøren.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Grünerløkkas mest attraktive og ettertraktede adresse! En meget flott og sjarmerende leilighet beliggende usjenert og solfylt i klassisk bygård, i rolig og stille gate. Samtidig har du alt av det yrende og urbane livet på Grünerløkka rett rundt hjørnet. På balkongen er det sol fra tidlig morgen til tidlig kveld på sommerstid!

Entré:

Lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Rommet har eikeparkett på gulv og pene veggflater.

Stue:

Lys og pen stue med 3 meter takhøyde og store vindusflater som gir leiligheten godt med naturlig lys, samt en åpen og luftig romfølelse. Detaljer som rosett og stukkatur gir leiligheten ett klassisk preg, dette i kombinasjon med peis skaper en god atmosfære. Her finnes det rikelig med plass for både sofasalong, spisebord og tv-seksjon. Fra stuen er det direkte adkomst til kjøkken.

Kjøkken/balkong:

Delikat kjøkken med en stilren og lekker innredning, deler av innredningen er ny(2018). Med hvite fronter, fliser mellom over- og underskap, lys under overskap, håndtak i stål og benkeplate i heltre bøk. Kjøkkenet har nisje til oppvaskmaskin og komfyr. Stålkum og ett- greps blandebatteri. Ventilator over kokeplate. Alle hvitevarer medfølger! Her får man et stilrent og flott kjøkken med masse skap- og benkeplass, og en god arbeidssone til matlaging. På kjøkkenet er det rikelig med plass til spisebord! Videre har man direkte utgang til flott og solrik balkong på 2 kvm, her er det sol fra tidlig morgen til tidlig kveld på sommerstid.

Bad:

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Her er det dusjnisje med oppmurt sokkelkant og oppheng for dusjforheng, toalett og delikat servantinnredning med nisje til vaskemaskin, vaskemaskinen medfølger. På badet er det god plass, noe som gjør at man får en luftig og god romfølelse.

Soverom:

Flott og stort soverom som har god plass til dobbeltseng. Her er det rikelig med oppbevaringsmuligheter, malte vegg- og himlingsflater skaper en god atmosfære. Stor vindusflate skaper mye naturlig lys, soverommet vender i sin helhet mot rolig bakgård.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming (panelovner), Varmekabler i gulvstøp på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1900, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. I tillegg er det utstedt ferdigattest 25.01.1985 for rehabilitering av gården til Oslo Kommunes 30 års standard, deriblandt utbygging av loftet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst én servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelser om kloakkledning på tomten.

Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Marselis’ gate 27, med sameiebrøk 68/1969.

Sameiet består av 20 leiligheter.

Forretningsfører er Sameiet marselis gate 27.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017 Den delen av kjellergulvet som ble pigget opp for endel år siden i forbindelse med rørarbeid,

ble støpt igjen.

2017 Lås-sylinderen i porten ble skiftet.

2015 Reparasjon på fasade etter vinteren og byttet ventiler i kjeller

2013 Piperehabilitering

2006 Fasader oppusset

2006 Ny taktekking

2006 Balkonger pusset opp

Planlagte påkostninger:

Styret vedtok på styremøte 11/4.2018 å jobbe med en plan for utskifting /utbedring av vinduene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.77.

Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262. Ny kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Denne nye planen får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Oppdatering pågår i kommunen.

Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.515,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV og internett fra GET, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretninsgførsel m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Drift og vedlikehold: 1.571,-

Avdrag og renter: 558,-

Kabel-TV og internett: 386,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. Boligen er tilknyttet Get, internett og kabel-TV grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Bygningen er forsikret gjennom: Gjensidige Forsikring ASA, polisenr 56003312.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 2.500,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.359.515,-

Av dette beløpet utgjør kr 42.601,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Grunerløkka Rode 2

Steder i nærheten

Olaf Ryes plass 0.2 km
Gassverkstomta 0.2 km
Grünerbrua 0.3 km
Schous plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 1.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.8 km
T-bane stasjon Jernbanetorget T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Olaf Ryes plass 0.3 km
Bussholdeplass Telthusbakken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.7 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.8 km
Treningssenter Fitness24Seven Grünerløkka 0.3 km
Treningssenter SiO Athletica Vulkan 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.7 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 0.7 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Foss videregående skole 0.5 km
Elvebakken videregående skole 0.6 km

Barnehager

Grünerhagen bhg - Sofienberggate (1-6 år) 0.2 km
Gaia barnehus (2-6 år) 0.3 km
Birk barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.3 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 0.8 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 0.3 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.8 km
Apotek Apotek 1 Grünerløkka 0.1 km
Apotek Boots apotek Grünerløkka 0.2 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Vulkan 0.3 km
Dagligvare Kiwi Markveien 0.3 km
Kiosk/video Sima Frukt og Tobakk 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Thorvald Meyers gate 42 0.3 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.4 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 34,2 år
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1932
Gj.snitt tomtestørrelse 268
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grunerløkka Rode 2 1023 692

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0.95% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Thor Wæraas
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?