Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Velkommen til Mauritz Hansens Gate 8. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Leiligheten holder en god standard fra byggeår 2006. Her er det bare å flytte rett inn.

Store vindusflater preger stuen og gir fantastisk lys inn i leiligheten

Fra stuen er det adkomst til balkong på ca.3 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerdager

Med god planløsning har man godt med plass til både sofa og spisebord.

Stue

Stue

Hyggelig balkong på 3 kvm med utsyn over frodige grøntarealer.

Balkong

Stue

Delvis åpen kjøkkenkrok mot stuen

Delikat kjøkken fra byggår med hvite slette fronter. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, kjøleskap, samt oppvaskmaskin.

Lyst, pent og meget romslig bad med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Avtrekksvifte på bad tilknyttet sentralanlegg.

Praktisk og pent soverom som vender mot rolig og usjenert bakgård

Soverommet har god plass til både dobbeltseng og er i dag utstyrt med et stort garderobeskap som sørger for godt med lagring.

Soverom

Med heis i bygget er det enkel adkomst.

Godt med plass i gangen til å sette opp garderobeløsning for yttertøy og sko.

Innenfor entréen har leiligheten en praktisk bod på 3 kvm som egner seg fint som et Walk in Closet.

Velkommen til Mauritz Hansens Gate 8, en stilig og praktisk 2-roms leilighet med attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet. Her bor du tilbaketrukket og stille til i grønne omgivelser.

Plantegning

Bislett

Mauritz Hansens gate 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Bislett: Nyere 2-roms fra 2006 - Balkong- Heis- VV inkl.- Lave fellesutg.- Tilbaketrukket beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 103,-
Fellesgjeld:
Kr 13 506,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Mauritz Hansens gate 8 ligger sentralt og attraktivt til i indre gårdsrom rett ved gamle Frydenlund bryggerier, i dag kjent som Høyskolesenteret. Området består av ulik bebyggelse med en god blanding av eldre og nyere bygårder, småhus og næringsbygg. Mauritz Hansens gate er en rolig og tilbaketrukket miljøgate uten gjennomgangstrafikk. Gaten fikk sitt navn i 1864 og er oppkalt etter forfatteren Mauritz Hansen (1794–1842).

Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i en pulserende bydel, med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby. Bygården er oppført i indre gårdsrom, med fritt utsyn mot pent opparbeidet bakhage, som deles med omkringliggende bygårder. God intern beliggenhet i byggets andre etasje med behagelig avstand til nærmeste naboer.

Gangavstand til noen av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. På Bislett og Majorstuen finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter, deriblant Delicatessen, Homan og Olivia. Bydelen er dessuten preget av flere kulturelle virksomheter som f.eks. Litteraturhuset og Kunstnernes hus. For øvrig også gangavstand til sentrum med Karl Johans gate og eksklusive kjøpesentre som Eger, Paleet og Sten & Strøm.

Bydelen er godt kjent for sitt brede tilbud av spisesteder og yrende byliv. Av kaféer er det verdt å nevne at både Kaffebrenneriet og Espresso House ligger i gangavstand fra boligen. Det er også flere utesteder og barer som bl.a. Mabou, Bjørungs, Mikrobryggeriet og Horgans innenfor kort avstand.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Få minutters gange til Slottsparken med sitt karakteristiske uttrykk. For øvrig kort vei til anerkjente Frognerparken med skulpturparken Vigelandsanlegget og frodige Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, beplantning og grøntanlegg i særklasse. Ellers gangavstand til sjarmerende Stensparken og St. Hanshaugen park.

Både Bislett og Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislet Bad. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Foruten å ha gangavstand til Oslo sentrum, Bislett og Bogstadveien er det god tilknytning til resten av byen med offentlig kommunikasjon. På Frydenlund finner du blåtrikken med trikkelinjene 11, 17 og 18, busslinje 21 fra Bislett Stadion samt alle t-banens linjer fra Nationaltheatret og Stortinget.

Barnehager og skoler

Bhg. Bygården barnehage (1-6 år) 0.1 km*

Bhg. Langaard barnehage (0-6 år) 0.3 km

Bhg. Grønneberg barnehage (1-6 år) 0.3 km

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.9 km

1-10 kl. Uranienborg skole 1.1 km

1-10 kl. St. Sunniva skole 1.1 km

1-10 kl. Ruseløkka skole 1.2 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.4 km

Vgs. Akademiet videregående skole Oslo 0.3 km

Vgs. Kristelig gymnasium 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Mauritz Hansens Gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 13 506,-

Totalpris

Kr 3 513 506,-

Felleskostnader

Kr 2 103,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2006

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

38m2

Bruksareal

41m2

Tomt

860m2

KR-kode

401829

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mauritz Hansens gate 8, 0350 Oslo

Gnr. 214, bnr. 199, snr. 18 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 860 kvm som tilhører sameiet. Tomten er flott opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær. Steinene i hagen viser tomtegrensen til nabogården.

Parkering

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Nærmeste el-bil parkering ligger i Mauritz Hansens Gate. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 38 kvm

Primærrom 38 kvm, 2.etg: Bad, stue/kjøkken, entré og soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.02.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong, med etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Samtlige forhold ved boligen er vurdert til TG1.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Mauritz Hansens Gate 8, en stilig og praktisk 2-roms leilighet med attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet. Her bor du tilbaketrukket og stille til i grønne omgivelser, men samtidig svært sentralt med bl.a. trikk- og bussforbindelse rett i nærheten samt kollektivknutepunkt på Nationaltheatret og gangavstand til idylliske Slottsparken. Bygget ble oppført i 2006, og leiligheten holder en moderne og pen standard fra byggeår. Leiligheten kan skilte med en 3 kvm balkong i usjenerte omgivelser mot frodig bakhage. Leiligheten holder en gjennomgående god standard. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang:

Innbydende entré/gang med enkel adkomst i bakgård via trappeløp og heis. Her har du god plass til å sette opp garderobe i gangen samt plass til oppbevaring av yttertøy og sko i entré. 3-stav parkett på gulv og hvitmalte flater på vegg som går igjen i alle rom. Innenfor entréen har leiligheten en meget praktisk bod på 3 kvm som egner seg fint som et Walk in Closet i tilknytning til gangen. Sikringsskap er plasser i boden og er utstyrt med nyere automatsikringer.

Kjøkken:

Delikat kjøkken fra byggeår med hvite slette fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkummer med 1-greps blandebatteri. Avtrekksvifte over keramisk koketopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, kjøleskap, samt oppvaskmaskin.

Stue:

Stuen er romslig med åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater preger stuen og gir fantastisk lys inn i leiligheten. Her har du godt med plass til både sofa og spisebord. Fra stuen er det adkomst til balkong på ca.3 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerdager.

Soverom:

Praktisk og pent soverom vendt mot rolig og usjenert bakgård. Soverommet har god plass til både dobbeltseng og er i dag utstyrt med et stort garderobeskap som sørger for godt med lagring.

Bad:

Lyst, pent og meget romslig bad med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusj med innfellbare glassvegger og servant med underskap. Mekanisk avtrekk i himling.

Kort oppsummert.

- Standard fra 2006

- Heis

- Beboerparkering

- Hele leiligheten vender ut mot rolig og usjenert bakgård.

- Lave fellesutgifter

- Varmtvann inkludert i felleskostnadene

- Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet

Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.08.2008 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett og tilleggsdel.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Mauritz Hansens gate 6, med sameiebrøk 42/1501.

Sameiet består av 30 leiligheter.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige sameiere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2014/2015- utbedret taklekkasje

2016- piperehabilitering

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder skal sameiet bytte ut inngangsdøren til bygningen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområder for boliger (formål)i henhold til reguleringsplan S-4018 datert 26.11.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.11.2003.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.103,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto strøm for varmtvann, Kabel-tv fra GET, kommunale avgifter, trappevask, vaktmester, bygningsforsikring, nedbetaling avdrag og renter, forretningsførsel, div. ytre vedlikehold mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og dekkes gjennom fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.607.905,08,-. Av dette beløpet utgjør kr 13.506,08 andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Homansbyen Rode 9
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Oslo Lærerhøgskole 0.2 km
Holbergs plass 0.4 km
Sofies plass 0.4 km
Bislett Stadion 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.2 km
Sentralstasjon Oslo S 1.8 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 0.9 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 0.9 km
Trikkeholdeplass Frydenlund 0.1 km
Bussholdeplass Welhavens gate 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Vestkantbadet 1.1 km
Treningssenter SATS Bislett 0.5 km
Treningssenter EVO Oscarsgate 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.1 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.1 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.3 km
Kristelig gymnasium 0.4 km

Barnehager

Bygården barnehage (1-6 år) 0.1 km*
Langaard barnehage (0-6 år) 0.3 km
Grønneberg barnehage (1-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.1 km
Kjøpesenter Paleet Karl Johan 1.1 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.2 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 0.4 km
Apotek Apotek 1 Hygiea Oslo 0.5 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.7 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Rosenkrantzgt. Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Parkveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Parkveien 0.2 km
Kiosk/video Godterislottet 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Hegdehaugsveien 0.3 km
Bensin st1 Pilestredet 0.7 km
Bensin Shell Marienlyst 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 34,3 %
Gj.snittalder kvinner 33,5 %
Husholdninger med barn 12,6 %
Husholdninger uten barn 87,4 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 73
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Homansbyen Rode 9 1184 878

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?