Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 130 000,- for kr 3 130 000,-

Stue med åpen kjøkkenløsning

Lys og fin stue med utgang til vestvendt balkong poå 4 kvm

Stuen

Stuen

Kjøkken fra 2015

Kjøkken fra 2015 med åpen løsning mot stuen

Vestvendt balkong med hyggelig utsyn mot skogholdt

Bad pusset opp i regi av borettslaget i 2013/14

Soverom

Soverom 2

Entre med god garderobeplass

Fasade

Fasade

Planskisse

Lambertseter - Meget pen og lys 3-roms med solrik vestvendt balkong. Nytt bad i regi av borettslaget. V.V. & fyring ink.

Mellombølgen 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Lambertseter - Meget pen og lys 3-roms med solrik vestvendt balkong. Nytt bad i regi av borettslaget. V.V. & fyring ink.: Lambertseter - Meget pen og lys 3-roms med solrik vestvendt balkong. Nytt bad i regi av borettslaget. V.V. & fyring ink.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 201,-
Fellesgjeld:
Kr 203 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Lambertseter, i umiddelbar nærhet til diverse servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Lambertseter barneskole med tilknytning til Lambertseter svømmehall, og de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til det meste.

Umiddelbar nærhet til flere matbutikker, samt kort vei til Lambertseter kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, vinmonopol, SYMRA kino, bibliotek og diverse caféer. Kort vei også til Sæter handelssenter med et variert servicetilbud inkl. cafeer, Egon, Jernia, Spar, bank og post. Sæter er under utvikling og vil i løpet av få år kunne tilby mange nye tjenestetilbud og butikker.

Gangavstand til flotte rekreasjon- og fritidsområder ved bla. lysløyper og turterreng for alle årstider. I tillegg er avstanden kort til store friområder på Ekeberg/Brannfjell, Østensjøvannet og Østmarka. I området finner man også to lokale alpinbakker; Sloreåsen og Leirskallen. Nærhet også til fjorden med mange flotte badeplasser ved bla. Hvervenbukta og lokale Nordstrand bad.

Offentlig kommunikasjon:

T-bane: Bergkrystallen holdeplass ca. 2-4 min. gange.

Buss i Langbølgen.

Fritidstilbud:

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bla. få minutters gange til Lambertseter senter med SYMRA kino, bibliotek m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Treningsstudio: ELIXIA og Fresh Fitness på Lambertseter. BestHelse på Holtet. EVO på Sæter. SATS på Hauketo.

Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball, langrenn, m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Kort avstand til områdets lokale alpinbakke - Sloreåsen med tilknytning til Ljan Alpint.

Kort vei til Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekeberg restauranten m.m. Nærhet til flotte turområder også i Østmarka, samt flere badeplasser langs fjorden.

Barnehager og skoler

Flere private og kommunale barnehager i området. I følge utdanningsetaten sogner boligen til Lambertseter skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Langbølgen via Glimmerveien til Mellombølgen. Ved offentlig kommunikasjon, t-bane linje 4 til Bergkrystallen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 203 000,-

Totalpris

Kr 3 303 000,-

Felleskostnader

Kr 3 201,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1957

Soverom

2

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

66291m2

KR-kode

441871

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mellombølgen 28, 1157 Oslo

Gnr. 159, bnr. 137, i Oslo kommune.

Leil.nr. 214, andelsnr. 153,

Pynten Borettslag, org.nr. 948 976 242

Tomten

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gangarealer, plenarealer, trær, lekeapparater og sittegrupper. Eiet tomt på 66.291,7 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

2 etasje 58 kvm: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken. Fra stuen er det utgang til overbygget balkong på ca 4 m².

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod merket "214" på 4 m². Felles sykkelparkering og fellesvaskeri i borettslaget/bygget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.04.18 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré/gang:

Romslig entré med garderobeskap. Helsparklede og nymalte vegg- og takflater i 2015. Delikate polerte granittfliser på gulv.

Stue:

Stuen er helsparklet og lysmalt på vegger og himling, samt lagt parkett på gulv. Det er god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 4 m² med plass til bord med to stoler, hvor utsikt over hyggelig grøntarealer kan nytes.

Kjøkken:

Praktisk åpen kjøkkenløsning med pen innredning fra 2015. Høy kjøkkeninnredning med folierte fronter, nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte med kullfilter og fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Badeværelse:

Delikat flislagt badeværelse oppusset i regi av borettslaget i 2013/14 med vegghengt toalett, servant med underskap, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Nye soilrør i forbindelse med baderomsrehabiliteringen i borettslaget i følge tidligere opplysninger. Downlights i himling og vannbårenvarme i gulv. Vaskemaskin medfølger ikke i handelen.

Hovedsoverom:

Pent og romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og godt med garderobeplass. Helsparklede og lysmalte vegg- og takflater og laminat gulv.

Soverom:

Lyst og romslig soverom med plass til seng, skrivebord og skyvedørsgarderobe. Helsparklede og lysmalte vegg- og takflater og parkett på gulv.

Utstyr/ fasiliteter:

- Solrik vestvendt balkong på ca. 4 m²

- 1 kjellerbod på ca. 4 m²

- Flere fellesboder i kjeller

- Vannbårenvarme og downlights på bad

- Fellesvaskeri

- Hele leiligheten helsparklet og nymalt i 2015

- Lagt nytt parkettgulv i stue i 2015

- Automatsikringer

- Callinganlegg

- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter

- Kabel-tv fra Get

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralfyringsanlegg. Vannbåren gulvvarme på badet. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene (á konto).

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Oljefyren er bygget om til gass i 2014.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.12.1961. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 78, tinglyst 05.01.1959:

Rett for Oslo Lysverk til å ha stående transformator på eiendommen. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 15916, tinglyst 23.12.1959:

Rett for Oslo Lysverk til å ha stående transformator på eiendommen, samt ha kabler og ledninger over eiendommen. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 1392, tinglyst 07.02.1961:

Best. vedr. vei m.m. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 77926, tinglyst 16.12.1985:

Rett for Oslo Lysverk til å ha stående transformator på eiendommen, samt ha kabler og ledninger over eiendommen. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 80712, tinglyst 09.12.1986:

Servitutten inneholder flere bestemmelser, bl.a. rett for kommunen til å ha liggende ledninger m.m. over tomten. Borettslaget plikter å avstå nødvendig ubebygget grunn til evt. veiutvidelser samt fellesarealer m.m.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Pynten Borettslag.

Borettslaget består av 564 andelsboliger, fordelt på 23 bygninger. I tillegg kommer to tjenesteboliger.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret.

Borettslaget har et forsamlingslokale, Fryser'n, med plass til bespisning for inntil 40 personer. Lokalet leies ut til beboere.

Hjemmeside til borettslaget: www.pynten.no

Foretatte påkostninger de senere år:

2017:

-Styreleilighet i Mellombølgen 50 solgt.

-Malt garasjer, sittegrupper og søppelskur.

-Elbilparkering opprettet.

2016:

-Maling av oppganger.

-1 års kontroll av våtromsrehabilitering.

-Felles varmeanlegg inklusive radiatorer rehabilitert og innregulert.

-"Fryser’n" selskapslokalet er rehabilitert og oppgradert.

Planlagte påkostninger:

I følge styret, har borettslaget økt fellesutgiftene med tanke på fremtidig vedlikehold og på sikt kunne skifte ut vinduer.

Ventiler skal være åpne på soverommet. Dette er eiers ansvar.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Det må fremlegges dokumentasjon fra fagkyndig dersom man ønsker å rive vegger og tillegg må det søkes styret om godkjennelse.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-438 datert 16.05.1952.

Det foreligger tillatelse til oppføring av garasje i Mellombølgen 50.

Det er fremmet planforslag om utvikling av tomten der REMA 1000 ligger. Planforslaget omfatter økt utnyttelse av eiendommen mht. byggehøyder og boligareal.

Det er også fremmet planforslag om utvikling av tomten der Narvesen ligger, og langs T-banen. Planforslaget omfatter høyblokk i 12 etasjer med næring i 1. og 2. etasje, frittliggende bygning i 3 etasjer mot Feltspatveien med næring i 1.etasje, frittliggende barnehage. Sentralt plassert torg og gangvei som også er adkomst til boligene.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.201,- pr. mnd. og inkluderer: á-konto fyring og varmtvann, kabel-tv fra Get, kommunale avgifter, trappevask, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, m.m.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/ internett og basis pakken er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,-pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.311.115,-. Av dette beløpet utgjør kr 203.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Blåfjellet Øst
Kirkesogn Lambertseter

Steder i nærheten

Bergkrystallen 0.5 km
Lambertseter kirke 0.7 km
Nordstrand Legesenter 1.4 km
Skullerudkrysset 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.6 km
Sentralstasjon Oslo S 8.6 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 5.7 km
T-bane stasjon Bergkrystallen T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Sæter 1.8 km
Bussholdeplass Bergkrystallen T 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lambertseter Svømmehall 0.8 km
Idrettsanlegg Lambertseter fotballanlegg 0.8 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Lambertseter 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lambertseter skole (1-10 kl.) 0.7 km
Lambertseter videregående skole 1.8 km
Ulsrud videregående skole 4.2 km

Barnehager

Mellombølgen barnehage (1-5 år) 0.1 km
Munkelia barnehage (1-6 år) 0.7 km
Steinspranget barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 1 km
Kjøpesenter Sæter senter 1.7 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 0.9 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 1.4 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 1.2 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Rema 1000 Mellombølgen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Lambertseter 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Bergkrystallen 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 1.2 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Blåfjellet Øst 1217 672

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?