Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Velkommen til mellombølgen 44

Åpen kjøkkenløsning mot stuen

Åpen kjøkkenløsning med god benkeplass

Nyere kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer

Integrert platetopp

Glassfliser og mosaikk over kjøkkenbenken

Praktisk el-uttak i kjøkkenbenken

Spisestuen

Stue med utgang sydvendt balkong

Lys og romslig stue

Stuen med med avsatt plass til spisestue

Nyere og romslig bad med vegghengt toalett og opplegg for vaskesøyle

Dusjbad

Romslig nyere dusjbad

Entré

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobe/walk in closet

Parktisk garderobe/walk in closet med inngang fra hovedsoverommet

Barnerommet

Barnerommet

Sydvendt balkong

Sydvendt balkong

Borettslagets fellesområder med lekeplass og sittegrupper

Planskisse

Lambertseter

Mellombølgen 44

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Lambertseter: Lys og moderne 3-roms toppleilighet med balkong, nyere bad og kjøkken - Fyring og v.v. inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 630,-
Fellesgjeld:
Kr 232 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende attraktivt til i et veletablert boligområde på Lambertseter. Lambertseter er et meget populært boområde med nærhet til bl.a. store friområde, lekeplasser, fritidstilbud, barnehager, skole, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Like ved leiligheten går det en cirka 1,5 km lang skogsløype/lysløype mot Rachs vei.

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner. Svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Nærhet også til flotte turområder i Østmarka med lysløyper og turterreng for alle årstider. Flere badeplasser langs fjorden og i Østmarka. Få minutters gange til bl.a. kino og bibliotek på Lambertseter Senter. 1 minutter gange til Rema 1000.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag. Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. Bækkelaget sportsklubb (BSK) med håndball, fotball, langrenn. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Kort avstand til områdets lokale alpinbakke Sloråsen. Sats Elixia på Lambertseter.

Umiddelbar nærhet til t-bane på Bergkrystallen og få minutters gange til buss i Langbølgen. Flybuss som stopper i Langbølgen.

(Vennligst se www.ruter.no for rutetider).

Barnehager og skoler

Flere private og kommunale barnehager i området. I følge utdanningsetaten sogner boligen til Lambertseter skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Langbølgen via Glimmerveien til Mellombølgen. Ved offentlig kommunikasjon, t-bane linje 4 til Bergkrystallen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 232 000,-

Totalpris

Kr 3 632 000,-

Felleskostnader

Kr 3 630,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1958

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

68m2

Tomt

78232m2

KR-kode

44186

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mellombølgen 44, 1157 Oslo

Gnr. 159, bnr. 137 i Oslo kommune.

Leil.nr. 429, andelsnr. 452,

Pynten Borettslag, org.nr. 948 976 242

Tomten

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gangarealer, plenarealer, trær, lekeapparater og sittegrupper. Eiet tomt på 66.291,7 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom:

Entré, bad/vaskerom, stue og kjøkken med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom: 64 kvm

Sekundærrom:

Bod og walk in closeth.: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2018 utført av Takstkontoret Rosendal AS ved Einar Kirkeby.

Bebyggelse

Boligblokk bygget i 1958. Bygningen er iht. tilstandsrapport datert 17.01.2018 med bærende konstruksjoner i mur og betong. oppført med grunnmur i betong, fundamentert til fast grunn. Yttervegger er etterisolert og kledd med "Coloroc" steinfasade-plater. Etasjeskillere i betong. Oppforet tretak som er tekket med asfaltpapp. Vinduer med trerammer og isolerglass fra 1988. Balkong med utkraget betongdekke og rekkverk i malt betong.

Ovennevnte tilstandsrapport for eiendommen følger som vedlegg til salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Standard

Leiligheten har en sentral beliggenhet med kort vei til bl.a. servicetilbud og kollektivtransport.

En lys, moderne og velholdt leilighet, hvor innredning og fargevalg er holdt i en lys og tidløs stil. Leiligheten er pusset opp de senere år med bl.a. oppusset bad i 2013 (i regi av borettslaget) og nyere kjøkkeninnredning.

Gulvene er belagt eik parkett og fliser med gulvvarme på badet. Vegger er overflatebehandlet med malte plater og puss.

Himlinger er malt på puss og plater. Det er montert nyere dører i ramtre, malte dørblad. Skyvedør fra soverom til W.cl. Innfelte spotter i himling på bad og lyskasse på kjøkken. Fotocelle på lys i garderoben på soverommet.

Leiligheten er gjennomgående og har en god planløsning, hvor det bl.a. er adkomst til begge soverommene, innvendig bod og badet fra gangen. Begge soverommene ligge i bakkant av leiligheten, godt skjermet fra stuen og kjøkkenet/spisestuen. Adkomst til leiligheten i 4.etasje via felles trappeoppgang.

Leiligheten inneholder entré/gang, bod, 2 soverom, bad, stue og kjøkken/spisestue.

2 gode soverom, hvorav hovedsoverommet har et romslig walk in closet.

Flislagt bad, pusset opp i 2013 i regi av borettslaget, med gulvvarme, servant i servantskap, veggmontert wc og dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rør-i-rør med vannskap på badet. Soilrørene i bygget ble også skiftet i forbindelse med baderomsrehabiliteringen.

Kombinert kjøkken/spisestue, med nyere moderne kjøkkeninnredning. Kjøkkeninnredning med malte fronter og med heltre benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum i benkeplate. Glassfliser over benk. Integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys i innredningen. Avtrekksvifte i rustfritt stål over komfyr, kullfilter. Kjøkkenøy med Pop-Up sølv strømsøyle/stikkontakt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger leiligheten.

Stue med plass til spisestue og utgang til sydvendt balkong.

Se tilstandsrapport datert 17.01.2018 og selgers egenerklæring for nærmere informasjon om leilighetens standard.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralfyringsanlegg. Vannbåren gulvvarme på badet. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene (á konto).

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Oljefyren er bygget om til gass i 2014.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.11.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom :

Dagboknr. 78, tinglyst 05.01.1959 - erklæring / avtale:

Rett for Oslo Lysverk til å ha stående transformator på eiendommen. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 15916, tinglyst 23.12.1959 - erklæring / avtale:

Rett for Oslo Lysverk til å ha stående transformator på eiendommen, samt ha kabler og ledninger over eiendommen. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 1392, tinglyst 07.02.1961 - bestemmelse om veg:

Best. vedr. vei m.m. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 77926, tinglyst 16.12.1985 - erklæring / avtale: :

Rett for Oslo Lysverk til å ha stående transformator på eiendommen, samt ha kabler og ledninger over eiendommen. Servitutten antas ikke å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Dagboknr. 80712, tinglyst 09.12.1986 - best. om adkomstrett:

Servitutten inneholder flere bestemmelser, bl.a. rett for kommunen til å ha liggende ledninger m.m. over tomten. Borettslaget plikter å avstå nødvendig ubebygget grunn til evt. veiutvidelser samt fellesarealer m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Pynten Borettslag.

Borettslaget består av 564 andelsboliger, fordelt på 23 bygninger. I tillegg kommer to tjenesteboliger.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret.

Borettslaget har et forsamlingslokale, Fryser'n, med plass til bespisning for inntil 40 personer. Lokalet leies ut til beboere.

Hjemmeside til borettslaget: www.pynten.no

Foretatte påkostninger de senere år:

2016:

-Maling av oppganger.

-1 års kontroll av våtromsrehabilitering.

-Felles varmeanlegg inklusive radiatorer rehabilitert og innregulert.

-Fryser’n rehabilitert og oppgradert.

Planlagte påkostninger:

I følge styret, har borettslaget økt fellesutgiftene med tanke på fremtidig vedlikehold og på sikt kunne skifte ut vinduer.

Ventiler skal være åpne på soverommet. Dette er eiers ansvar.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Det må fremlegges dokumentasjon fra fagkyndig dersom man ønsker å rive vegger og tillegg må det søkes styret om godkjennelse.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-438 datert 16.05.1952.

Det foreligger tillatelse til oppføring av garasje i Mellombølgen 50.

Det er fremmet planforslag om utvikling av tomten der REMA 1000 ligger. Planforslaget omfatter økt utnyttelse av eiendommen mht. byggehøyder og boligareal.

Det er også fremmet planforslag om utvikling av tomten der Narvesen ligger, og langs T-banen. Planforslaget omfatter høyblokk i 12 etasjer med næring i 1. og 2. etasje, frittliggende bygning i 3 etasjer mot Feltspatveien med næring i 1.etasje, frittliggende barnehage. Sentralt plassert torg og gangvei som også er adkomst til boligene.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.630,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel-tv fra Get, kommunale avgifter, trappevask, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene ble sist endret 01.02.2018.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 6.600,- pr.år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkludert i felleskostnande. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.639.615,- Av dette beløpet utgjør kr 232.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Blåfjellet Øst
Kirkesogn Lambertseter

Steder i nærheten

Bergkrystallen 0.3 km
Lambertseter kirke 0.7 km
Nordstrand Legesenter 1.4 km
Skullerudkrysset 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.6 km
Sentralstasjon Oslo S 8.6 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 5.7 km
T-bane stasjon Bergkrystallen T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Sæter 1.8 km
Bussholdeplass Bergkrystallen T 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lambertseter fotballanlegg 0.8 km
Idrettsanlegg Lambertseter Svømmehall 0.8 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Lambertseter 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lambertseter skole (1-10 kl.) 0.8 km
Lambertseter videregående skole 1.8 km
Holtet videregående skole 3.6 km

Barnehager

Mellombølgen barnehage (1-5 år) 0.1 km
Rabben barnehage (2-5 år) 0.4 km
Steinspranget barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 1 km
Kjøpesenter Sæter senter 1.7 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 0.9 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 1.3 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 1.2 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.6 km
Dagligvare Rema 1000 Mellombølgen 0.2 km
Dagligvare Kiwi Lambertseter 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Bergkrystallen 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 1.3 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 36,3 %
Gj.snittalder kvinner 41,1 %
Husholdninger med barn 25,5 %
Husholdninger uten barn 74,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Blåfjellet Øst 2794 1625

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr.25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?