Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 375 000,- for kr 4 375 000,-

Velkommen til Middelthuns gate 11 B - En lys og praktisk 2-roms med solrik balkong.

Plantegning

Sosialt oppholdsrom med gode møbleringsmuligheter.

Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både spisebord og sofaseksjon.

Gulvene ble slipt og lakkert i 2016, og veggene og taket ble helsparklet og malt i 2016.

Store vindusfalter og god takhøyde på nesten 3 meter sikrer optimale lysforhold inn i rommet.

God plass til stor sofa med sjeselong.

Fra stuen har du utgang til balkong

Pen kjøkkeninnredning som fikk et estetisk løft i 2012 med nye fronter, benkeplate og fliser.

Gode møbleringsmuligheter, og markise til de varmeste sommerdagene.

Fra stuen har du inngang til soverommet.

Praktisk soverom med plass til dobbeltseng og nattbord.

Skyvedørsgarderobe som medfølger.

Deilig sørvestvendt balkong på 7 kvm med sol fra ca. 11-20 om sommeren.

Praktisk lagring i hems over badet med tilgang fra trapp. Fra soverommet har du inngang til badet.

Pent flislagt bad med varmekabler.

Badet består av vegghengt toalett, dusjkabinett, frittstående servant og opplegg for vaskemaskin.

Du har også inngang til badet fra entreen.

Innbydende entré, her sett mot stue og inngang til bad.

Her har du plass til oppbevaring av yttertøy og sko, samt garderobeskal / kommode. I tillegg har du ekstra lagringsplass i hems over entreen.

Fasade Middelthuns gate 11

Fasade Middelthuns gate 11

Majorstuen - Romslig og pen 2-roms med god planløsning. Solrik sydvestvendt balkong. Meget sentralt!

Middelthuns gate 11 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 100 000,-

Majorstuen - Romslig og pen 2-roms med god planløsning. Solrik sydvestvendt balkong. Meget sentralt!: Majorstuen - Romslig og pen 2-roms med god planløsning. Solrik sydvestvendt balkong. Meget sentralt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 4 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 789,-
Fellesgjeld:
Kr 39 814,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen. Boligen ligger attraktivt til blant bygårdsbebyggelsen i Middelthuns gate. Fin intern beliggenhet i andre etasje med enkel adkomst til leilighetsplanet.

Beliggenheten i Middelthuns gate gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. Bislett for øvrig byr på koselige fortauskaféer og restauranter.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Bare noen hundre meter utenfor døren finner du idylliske Frognerparken med turområder, lekeplasser, restauranter og mye grøntområder. Videre gangavstand til Stensparken og St. Hanshaugen. Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene? Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Elixia Colosseum, EVO, HiYoga og eksklusive Artesia. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Coop Prix i Neuberggata, Coop Marked i Bogstadveien og Kiwi i Sorgenfrigata. Dersom du ønsker et bredere utvalg finner du Meny i Industrigata og Jacobs på Colosseum. Du finner også vinmonopolet på Colosseum. Majorstuen er et viktig knutepunkt for kollektiv, hvor du har kort avstand til trikkelinjene 11, 12 og 19, samt flere busslinjer med hyppige avganger. Fra Majorstuen T-banestasjon har du videre avganger til hele Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Inngang fra Middelthunsgate, inngangsdør i bakgården. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 39 814,-

Totalpris

Kr 4 139 814,-

Felleskostnader

Kr 2 789,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1890

Soverom

1

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

356m2

KR-kode

401895

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Middelthuns gate 11 B, 0368 Oslo

Gnr. 215, bnr. 223, snr. 15 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 356 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område (Sone A). Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis.

Du finner nærmeste ladestasjon til el-bil i krysset Elsters gate / Neuberggata.

Nærmeste bysykkelstativ har du på Valkyrie plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom: Leilighet: 2. etasje 50 kvm: Entré, kjøkken/stue, soverom og bad. Utgang til sørvestvendt balkong på 7 kvm fra stuen.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 1,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og 3:

TG 2:

- Vinduer og balkongdør: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder (1983).

- Gulv på bad: Det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) under flere av flisene og sprekk i 2 stk.

TG 3:

- Innbygget toalettsisterne på badet: Det ikke lagt inn forsterkning i konstruksjonen til det vegghengte toalettet, slik at flisene i bunn har sprekt. Arbeidet er ikke fagmessig utført. Toalettkassen bør demonteres, og forsterkning til toalettskålen bør monteres.

Øvrige punkter i rapporten har fått tilstandsgrad 2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en koselig og lys 2-roms beliggende meget sentralt til på Majorstuen. Leiligheten har en praktisk planløsning med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Med en åpen stue- og kjøkkenløsning får du et stort og sosial oppholdsrom med gode møbleringsmuligheter. Leiligheten ble overflateoppusset i 2016 og fremstår som godt vedlikeholdt.

Entré:

Innbydende entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko, samt garderobeskap/kommode. Ekstra lagring i praktisk hems over entreen. Fra entreen har du inngang til stue og bad.

Stue:

Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til spisebord og sofaseksjon. Et stort og sosial oppholdsrom med store vindusflater mot sørvest som sikrer gode lysforhold inn i rommet.

Kjøkken:

Pen kjøkkeninnredning som fikk en oppgradering i 2012 med nye fronter, benkeplate og delikate fliser. Innredningen består av hvite høyglans fronter, benkeplate i laminert spon, fliser mellom over- og underskap samt stålkum med ett-greps blandebatteri. Integrert i innredningen finner du kjøl/frys, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og ovn.

Balkong:

Fra stuen har du utgang til romslig sørvestvendt balkong på 7 kvm med god plass til møblering. Iht. selger har du sol fra ca. kl. 11-20 om sommeren. Smart markise til de varmeste dagene.

Soverom:

Praktisk soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Over badet er det en praktisk oppbevaringshems med tilgang fra trapp.

Baderom:

Flislagt bad med inngang fra både soverom og entré. Badet består av vegghengt toalett, dusjkabinett og frittstående servant samt opplegg for vaskemaskin.

Overflater:

3-stavs ask parkett, slipt og lakkert i 2016.

Malte, slette flater som ble helsparklet og malt i 2016

Nedsenket gipshimling malt i 2016.

Romhøyde i stue er 2,96 meter (gj. snitt)

Øvrig:

Vinduer fra 1983 utført med 2-lags isolerglass.

To-fløyet balkongdør fra 1983 utført med 2-lags isolerglass.

Branndør inngangsdør/leilighetsdør. B-30.

Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med sentralfyr via felles oljefyr (boibrensel), samt varmekabler på bad.

Eier informerer om at det er et fungerende pipeløp i veggen mellom stue og bad. Pipeløpet er nylig rehabilitert med innsetting av stålrør, og det er derfor ikke i strid med gjeldende brannforskrifter at pipeløpet er bekledt.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt i 2005 på bruksendring og ombygging fra kontor til bolig for 1., 2. og 3.etasje. I 2010 ble det gitt midlertidig brukstillatelse for hele tiltaket, men saken ble henlagt i 2015 da saken ikke ble fulgt opp ytterligere. I ettertid er det blitt avdekket at snr. 1 og snr. 17 i kjeller (ikke denne leiligheten) ikke er lovlig og arkitekt Helge Bjørko er i prosess med å fremskaffe ferdigattest på disse samt tiltaket for øvrig, jf. kommunalt saksinnsyn. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vedlikehold av ledninger og bebyggelse. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Middelthuns Gate 11.

Sameiet består av 17 seksjoner.

Forretningsfører er Markedshuset Ars AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt i sameiet, men beboer kan allikevel søke om tillatelse fra styret.

Fungerende styreleder er Karenina L Briest Kriszat, tlf: 414 41 605, E-post: kkriszat@gmail.com

Foretatte påkostninger:

- Reparasjon og vedlikehold av grunnvannspumpen ifm at alarmen til grunnvannspumpen gikk i november 2017.

- Gått over fra ojlefyr til biobrensel.

Planlagte påskostninger:

- Sameiet har vedtatt å ta opp et nytt felles lån opp til 2MNOK i forbindelse med oppgradering av tak og trappeoppganger. Ferdigstillelse ila. 4-6 uker.

- Reforhandling av avtalen med GET.

- Utbedre oljefyr - denne går i dag på biobrensel og trenger kun en oppgradering.

- Fasadevask og reparasjon av fasade.

- Utbedring av grunnvannspumpe.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring (boliger) i henhold til reguleringsplan S-3933 datert 16.10.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste med kommunalt listeført vernestatus. Dette medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklampe i stue medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.789,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (a-konto), kabel-TV, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, trappevask, forsikring, revisjon, forretningsførsel, generell drift og vedlikehold.

Til info skal felleskostnadene øke til kr. 3.281,- pr. 01.07.2018 ifm. nytt felles låneopptak. Videre må det påregnes ekstra innbetalinger av fellesutgifter i 2018 for å dekke underskuddet i regnskapet for fyring/varmtvann. Kostnaden er ikke endelig kjent, men antas å være ca. kr 12.000,- fordelt over 6 innbetalinger.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader pr. dags dato: 1.699,-

Fyring/varmtvann 599,-

Renter / avdrag lån 249,-

Avregning Kabel-TV 242,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.400,- pr. år. / 9.800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 242,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Styret er ikke helt fornøyd med avtalen de har med GET (analog løsning) og jobber disse dager med å reforhandle tilbud.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.500,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.249.033,-

Av dette beløpet utgjør kr 39.814,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 2
Kirkesogn Uranienborg

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.3 km
Valkyrie plass 0.4 km
Frognerparken Hovedporten 0.5 km
Frognerbadet 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55.9 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.9 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.2 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.4 km
Treningssenter Artesia Trening 0.3 km
Treningssenter Artesia 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.8 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.4 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.5 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.4 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Hartvig Nissens skole 1.1 km
Kristelig gymnasium 1.2 km

Barnehager

Frogner barnehage (1-6 år) 0.3 km
Månestråle barnehage (0-5 år) 0.3 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.8 km
Kjøpesenter House of Oslo 2.1 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 1 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.4 km
Apotek Apotek 1 Sfinxen 0.4 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.1 km
Dagligvare Coop Prix Bogstadveien 0.3 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Bensin Shell Marienlyst 1 km
Bensin Shell Frogner 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 257
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 2 737 494

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?