Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 900 000,- for kr 3 900 000,-

Velkommen til Middelthuns gate 11 B - Ta gjerne kontakt med megler om det skulle være ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lekker stue med flotte overflater, peis og en-stavs parkett

Inviter venner over til et hyggelig lag!

Stemningsbilde kveld - merk takhøyden (ca. 3,3 meter)

Stemningsbilde kveld

Nyere peisovn fra Hwam

Stemningsbilde kveld. Stuen har en meget god romfølelse med takhøyde på ca. 3,3 meter!

Den originale teglsteinsveggen gir en fin kontrast. Rosett og stukkatur i tak

Detalj

Klassisk og stilren kjøkkeninnredning med integrert ovn, platetopp, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap

Åpen stue-/kjøkkenløsning med god kommunikasjon

Leiligheten har en gjennomført stil og gir et meget godt totalinntrykk

Svært romslig soverom

Soverommet vender mot stille bakgård. Også her er det en-stavs parkett

Her er det god plass til oppbevaring samt dobbeltseng

Stemningsbilde kveld

Stemningsbilde kveld

Detalj

Rålekkert bad fra 2013 med opplegg til vaskemaskin og varme i gulv

Dusjhjørne med delikat flisvalg og innfellbare dusjdører

Separat WC med varme i gulv, stilren baderomsinnredning og fint flisvalg

Praktisk entré med varme i gulv. Oppunder himlingen er det en hems til oppbevaring

Plantegning

Egen parkeringsplass medfølger!

Fasade - Flott klassisk bygg fra ca. 1890

Områdebilde - Vestkanttorget

Områdebilde - Bogstadveien har et meget bredt og godt servicetilbud

Områdebilde - Bogstadveien

Områdebilde - Frognerparken

Områdebilde - Frognerparken

Områdebilde - Frognerparken

Områdebilde - Starbucks Coffee

Områdebilde - Fra Majorstuen går både trikk, buss og T

Områdebilde - Colosseum Kino

Områdebilde - Mad Fork

Områdebilde - Meget etterspurt beliggenhet!

Områdebilde - Frogner Stadion

Kart

Majorstuen

Middelthuns gate 11 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 050 000,-

Majorstuen: Rålekker og klassisk 2-roms selveier med høy standard|Parkeringsplass og meget god takhøyde

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 050 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 890,-
Fellesgjeld:
Kr 39 814,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Middelthuns Gate 11 har en attraktiv, men samtidig skjermet beliggenhet sentralt på Majourstuen ved Vestkanttorvet. Nærområdet kan friste med unike shoppingmuligheter i Bogstadveien og Hegdehaugsveien som er innen kort gangavstand, foruten en rekke hyggelige serveringssteder som The Broker, Delicatessen og Bolivar for å nevne noen. Spesialforretningen Fromagerie i Valkyriegata byr på et eksklusivt utvalg av oster, skinker og kjøtt, og er en av mange perler i nærområdet. Nærmeste matvarebutikker er Coop Prix i Neuberggaten, Rema 1000 i Industrigata og Meny i Bogstadveien samt Bunnpris og Joker i Kirkeveien. Det er vinmonopol på Bislett, Colosseum og Briskeby.

For den spreke er det ypperlige trenings-/løpeforhold i Frognerparken. Det er kort vei å løpe ned til Bygdøy gjennom Frognerparken og ned langs Frognerelva over Skøyen. Det tar ca. 10 minutter å komme seg inn i turstiene på Bygdøy. Ellers er det kort vei til flere treningssentre, blant annet Elixia Colosseum, Fresh Fitness og Sats Bislett. Majorstuen er samtidig et godt utgangspunkt for aktiviteter i Oslomarka hvor T-banen tar deg til både Frognerseteren og Sognsvann. Her er det lysløype og muligheter for fine skiturer hele vinteren.

Frognerparken ligger i umiddelbar nærhet og parken brukes til alle mulige aktiviteter - soling, fotball, grilling, hundelufting. Mosjonering, turgåing, og mye mer. I Frognerparken kan man også spille tennis om sommeren eller gå på skøyter om vinteren (Frogner Stadion). Vestkanttorget ligger rundt hjørnet og er en grønn lunge med muligheter for soling eller sitte på en benk og lese en bok. Valkyrieparken og Marienlyst park ligger også i nærheten, sistnevnte har gressletter, minigolf og fotballbaner som passer godt for både barn og aktive.

Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, hvor buss, trikk og T-bane kan ta deg til nær sagt hvor som helst. Kort vei også til Flybussen som stopper i Kirkeveien. Trikk og buss stopper i Kirkeveien (ca. 3 minutter å gå) med hyppig avganger av 20-bussen (Skøyen/Homansbyen) og 12-trikken (Kjelsås).

På Vestkanttorvet som ligger like ved har det vært antikk, brukt og klesmarked hver lørdag siden 1989. Markedet er åpent hver lørdag, frem t.o.m 16. desember 2017. På torvet finner man noe for enhver smak. Det er et godt utvalg av krystallglass og porselensfigurer fra blant annet Egersund, Porsgrund og Royal Copenhagen, kjøkkenhåndklær og hjemmestrikkede votter/tøfler/gensere, retroklassikere som Cathrineholms lotusservise og de fine Kurèrradioene, flotte smykker og fine møbler. I tillegg har det kommet stadig flere klesboder. Bodene har alt fra klær fra kjedebutikkene til plagg og tilbehør fra kjente merker som Acne, Samsøe Samsøe og Michael Kors.

Adkomst

Enkel adkomst fra Middelthuns Gate.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 050 000,-

Fellesgjeld

Kr 39 814,-

Totalpris

Kr 4 089 814,-

Felleskostnader

Kr 2 890,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1890

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

51m2

Bruksareal

52m2

Tomt

355m2

KR-kode

371832

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Middelthuns gate 11, 0368 Oslo

Gnr. 215, bnr. 223, snr. 6 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 355,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Biloppstillingplass i bakgården medfølger, slik at her slipper du å lete etter parkering. Nåværende eier har sjekket ut muligheten for å etablere el-bil lader og dette er mulig å etablere. Kfr. megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom 1.etasje:

Bad, entré, stue/kjøkken, soverom, wc: 51 kvm

Sekundærrom 1.etasje:

Kott/innvendig bod: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 1,5 kvm. Det er også oppbevaringsplass i entré (hems).

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjon i mur/ tegl. Pussede malte overflater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det opplyses om eldre vinduer, men ingen tegn til funksjonssvikt samt at soveromsdør er ujustert og er vanskelig å lukke igjen. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er vesentlig oppgradert de senere år og holder god standard. Nærmere innhold:

Stue: Herskapelig og flott stue med naturlig plassering for sofagruppe og spisebord. Moderne peisovn fra Hwam gir god atmosfære og varme. Original teglsteinsvegg bak peisen gir en fin brytning/kontrast. Særdeles god takhøyde (ca. 3,3 meter) gir en god romfølelse. Flott, profilerte lister. Rosett og stukkatur gir et klassisk og flott uttrykk. En-stavs parkett fra Kährs.

Kjøkken: Åpen og sosial stue-/kjøkkenløsning. Innredningen er moderne med profilerte fronter og knotter. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn i høyskap. Integrert kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad: Rålekkert bad fra 2013 med flott flisvalg, innfellbare dusjdører og varme i gulv. Hovedsluk ved vaskemaskin med klemring og synlig banemembran. Hjelpesluk i dusjen. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Servanten er delvis trukket inn i en nisje i bakveggen. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak.

WC: Separat wc fra 2013 med delikat flisvalg og varme i gulv. Vegghengt toalett med spareknapp. Servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Entre: Funksjonell entre med varme i gulv og oppbevaringsplass oppunder himlingen (hems). Herskapelig tapet på vegg. For øvrig er det også oppbevaringsplass i et lite kott med tilgang fra kjøkkenet. Et perfekt sted å sette bort støvsuger o.l.

Soverom: Herskapelig, nesten majestetisk, soverom av meget god størrelse. Her er det god plass til dobbeltseng og garderobe. Lekker rosett og stukkatur oppunder himling. En-stavs parkett fra Kährs. Ca. 3,3 meters takhøyde.

Annet:

2011/2012: Hele det elektriske anlegget i stue/kjøkken og soverom er utskiftet med nye ledninger og stikkontakter. Det er montert dimmer på soverom og trådløs dimmer til lysekrone i stuen. Ny 20A kurs til kjøkken er montert samt ny induksjonstopp, ventilator, fliser, overskap, benkeplate, kjøkkenøy, vask, servant på kjøkken, nytt opplegg for oppvaskmaskin.

Fjernet alt gammel gulv, lydisolert med rehab gips 6mm og støpt noen steder for å få bort de største ujevnheter i gulvet. Lagt ny 1-stavs Kahrs eikeparkett og lister i stue/kjøkken, soverom og kott. Alle overflater er slipt og malt. Murpuss er fjernet i hjørnet i stuen for å få frem den originale mursteinsveggen, murstein er pusset og behandlet med olje. På motstående murvegg på soverom er det lagt duk/veggfornyer med sperregrunn og malt. Godkjent murer har montert rentbrennende vedovn i stuen fra Hwam. Ny IKEA garderobe soverom. Elektriker har montert opplegg for lys i garderobe med egen stikkontakt inne i garderobe som kan tilkobles hvis man ønsker lys i garderobeskapet. Møbelsnekker har skjøtet vinduskarmene ut over radiatorene i stue/soverom og det er montert plassbygde radiatorskjulere i malt finer. Nye pakninger på vinduene i stue og soverom. Det er montert ny B30 Entredør (godkjent brann og lyddør) i gangen. Ny dør med glassvinduer mellom gang og stue.

2015: Pipeløpene er rehabilitert. Ny oppvaskmaskin (IKEA), flere av overflatene og listene er malt på nytt i stuen og kott.

2016: Alle flater ble malt.

Oppvarming

Elektrisk, sentralfyring og vedfyring. Det er varmekabler på bad, wc og entre.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Sameiet trenger ikke bytte ut oljefyren innen 2020 slik de tidligere antok fordi anlegget bruker biodisel.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt i 2005 på bruksendring og ombygging fra kontor til bolig for 1., 2. og 3.etasje. I 2010 ble det gitt midlertidig brukstillatelse for hele tiltaket. I ettertid er det blitt avdekket at snr. 1 og snr. 17 i kjeller (ikke denne leiligheten) ikke er lovlig og arkitekt Helge Bjørko er i prosess med å fremskaffe ferdigattest på disse samt tiltaket for øvrig, jf. kommunalt saksinnsyn. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Middelthuns Gate 11.

Sameiet består av 17 seksjoner.

Forretningsfører er Markedshuset Ars AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt i sameiet, men beboer kan allikevel søke om tillatelse fra styret.

Fungerende styreleder er Karenina L Briest Kriszat, tlf: 414 41 605, E-post: kkriszat@gmail.com

Hva skjer i sameiet?

Reparasjon og vedlikehold av grunnvannspumpen.

Alarmen til grunnvannspumpen gikk i november 2017. Oslo pumpeservice kom og renset pumpen. Det må utføres jevnlig service på pumpen for å unngå at det tetter seg og kjellerleilighetene får problemer. Det må i tillegg gjøres utbedringer på pumpen slik at den ikke går i stykker. Sameiet har fått et tilbud fra Oslo pumpeservice på ubedring og serviceavtale:

- bytte ut begge pumpene og installasjon kommer på totalt kroner 45.000,- + mva

- alarmovervåking av pumpeanlegg kr 7300,- + mva

- etablering av abonnement 250,- inntil to alarmmottagere + 49,- per måned

- serviceavtale koster 2900,- og inkluderer service en gang per år

Skifte taket i Middelthunsgate.

Ifølge taktekker som jobber med å skifte ut taket på Middelthunsgate 9, så er taket i dårlig forfatning og trengs å skiftes. Sameiet må ta stilling til hva de gjør med taket og hvordan man eventuelt skal finansiere dette (innskudd fra hver enkelt eller opptak av lån). Sameiet driver og innhenter tilbud fra ulike leverandører i disse dager. I følge styreleder planlagger de å utvide eksisterende felleslån med ca. kr. 1 000 000,- til kr. 1 500 000,-. Denne seksjonens brøk i sameiet er 52/831 (dvs. 6,26 %).

Reforhandling av avtalen med GET

Tidligere har tv-distributører som Get og Canal Digital ikke tillatt at kunder velger bort kabel-tv til fordel for bare bredbånd eller internett. Dette er det nå muligheter for å gjøre. Begge har sluttet å tvinge kundene til å abonnere på både bredbånd og kabeltv. Såkalt bundling eller sammenkobling av disse produktene. Dette kan bidra til å redusere husleien for de som ønsker å velge bort Kabel TV. Styret vil ta kontakt med GET og sjekker muligheten for individuelle valg for beboere og en eventuell reforhandling av avtalen med GET.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring (boliger) i henhold til reguleringsplan S-3933 datert 16.10.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.890,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, sentralfyring, kommunale kostnader, vaktmester, renhold, forsikring av bygget, forretningsførsel m.m.

Herav:

Felleskostnader kr. 1 766,-

Avregning Kabel-TV kr. 242,-

Fyring/varmtvann kr. 623,-

Renter / avdrag lån kr. 259,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 300,- i mnd. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.500,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.197.808,-. Av dette beløpet utgjør kr 39.814,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 2
Kirkesogn Uranienborg

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.3 km
Valkyrie plass 0.4 km
Frognerparken Hovedporten 0.5 km
Frognerbadet 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.9 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.2 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.4 km
Treningssenter Artesia Trening 0.3 km
Treningssenter Artesia 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Hartvig Nissens skole 1.1 km
Kristelig gymnasium 1.2 km

Barnehager

Frogner barnehage (1-6 år) 0.2 km
Månestråle barnehage (0-5 år) 0.3 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.8 km
Kjøpesenter Skøyentorget 2.5 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 1 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.4 km
Apotek Apotek 1 Sfinxen 0.4 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.1 km
Dagligvare Coop Prix Bogstadveien 0.3 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Bensin Shell Marienlyst 1 km
Bensin Shell Frogner 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 37,2 %
Gj.snittalder kvinner 38,2 %
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 257
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 2 737 494

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?