Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Vestvendt veranda

Vestvendt solrik veranda

Utsikt fra verandaen

Stuen med store vindusflater mot vest og nord

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken

Kjøkken med åpen løsning mot stuen

Romslig kjøkken med mye skapplass

Kjøkken

Bad med lyse tidløse fliser

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Entre med bod i tilknytning til entreen

Bod i tilknytning til entreen

Gang

Fasade

Fasade

Planskisse

Bjørndal - 4-roms selveiet endeleilighet med vestvendt solrik veranda. Biloppstillingsplass

Mina Beiteplukksvei 149C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

Bjørndal - 4-roms selveiet endeleilighet med vestvendt solrik veranda. Biloppstillingsplass: Bjørndal - 4-roms selveiet endeleilighet med vestvendt solrik veranda. Biloppstillingsplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 398,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 87 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Trygge og barnevennlige omgivelser, solrikt, ren luft og et mangfold av fritidstilbud. Bjørndal tilbyr det aller meste man kan ønske seg av et nærmiljø. Boligen ligger i umiddelbar nærhet til naturen, har gode solforhold og gangavstand til servicetilbud. Meget barnevennlig beliggende i trafikkstille omgivelser. Mulighetene for fritidsutfoldelse er gode både for voksne og barn.

I området rundt Seterbråten og Bjørnåsen vil du bl.a. finne Bjørndal IF, idrettsanlegg med kunstgressbane og idrettshall på Bjørnholt. Lysløyper, turveier og turterreng rett utenfor i Grønnliåsen og Østmarka. Området kan også tilby golfbane på grønmo, ridesenter, svømmehall og badestrender som Hvervenbukta, Bestemorstranda og Ingierstrand innenfor kort kjøreavstand. Nærmeste badeplass er Stensrudvannet for de som liker ferskvann. For mer informasjon om skoler, barnehager, kultur og fritidstilbud se: www.bydel-sondre-nordstrand.oslo.kommune.no

En stor andel av befolkningen er barn og unge. Bjørndal har to barneskoler, Bjørndal og Seterbråten, samt en ungdomsskole/videregående skole, Bjørnholt. Bjørnholt skole er både en ungdomsskole og videregående skole i ulike bygg under samme navn. Bjørndal IF har mye utstyr som kan disponeres gratis av barn og ungdom som vil låne. Idrettsparken består av klubbhus, tre grusbaner, kunstgressbane, tennisbaner, gressbaner og akebakke/halfpipe.

Av butikkutvalg finnes det en Coop Prix-butikk med posttjeneste, en tyrkisk matbutikk, byggevareforretningen Orring Byggsenter, en Rema-butikk og en hurtigmatrestaurant. Senter Syd på Mortensrud er nærmeste senter og består av tilsammen 41 butikker, vinmonopol, samt andre virksomheter som leger, tannleger, treningssenter, terapeuter, mm.

Bjørndal kan nås med busslinje 71, 71E, 73, 77 og 77X. For mer info om Bjørndal se http://www.bjorndal.no.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager og skoler i området. Iht. Utdanningsetaten sogner eiendommen til Seterbråten skole (1-7. klasse) som er like ved. Skolen ble bygget i 1997, og fikk nylig oppgradert skolegården med mange nye lekeapparater. På skolens egen hjemmeside: seterbraten.gs.oslo.no finner man mer nyttig informasjon. Bjørnholt skole har klasser for både ungdomstrinnene og videregående (8. – 13.). Nye Bjørnholt skole er for øvrig den første nybygde videregående skolen i Oslo siden 1979. Skolen er beskrevet i flere riksmedier som et fantastisk bygg, og er prakteksempelet på regjeringens kunnskapsløft. Her kan elevene utfolde seg i en 13 meter høy klatrevegg og en gymsal på størrelse med tre håndballbaner. Hele ni barnehager – kommunale og private tar hånd om de yngste. Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Felleskostnader

Kr 3 398,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2005

Soverom

3

Primærrom

83m2

Bruksareal

87m2

Tomt

5914m2

KR-kode

441890

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mina Beiteplukksvei 149C, 1272 Oslo

Gnr. 187, bnr. 323, snr. 11 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 5 914,9 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Det medfølger 1 utendørs parkeringsplass på fellesareal, gateparkering ellers.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 95 kvm

Totalt bruksareal: 87 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Primærrom:

2 etasje 83 kvm: Entre/gang, bad, 3 soverom, stue/kjøkken. Fra stuen er det utgang til veranda på 8 kvm.

Sekundærrom:

Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen utvendig bod på 5 kvm. Lagringsloft med atkomst via nedfellbar stige.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.18 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Solrik selveierleilighet med en god og arealeffektiv planløsning fra 2005. Flott utsikt mot grøntområder fra vestvendt veranda på 8 kvm. Leiligheten fremstår som lys med innredning og fargevalg i tidløs stil. Vegger med malte flater og tapet samt bad med fliser og gulvvarme. Laminat gulv i hele leiligheten unntatt bad som er flislagt.

Leiligheten er en solrik endeleilighet med vindusflater mot vest og nord som gir mye naturlig lys. Egen adkomst via utvendig trapp.

Entré/gang med oppbevaringsplass i bod ved siden av. Soverommene og badet ligger praktisk plassert i tilknytning til gangen.

Badet er innredet med heldekkende servant, underskap, toalettskap, speilskap m/lys, wc og dusjhjørne. Romslig bad med tidløs innredning og lyse fliser. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon tilkoblet mekanisk ventilator.

Åpen og lys kombinert stue og spisestue med utgang til vestvendt veranda. I vinkel fra stue/spisestuen ligger kjøkkenet. Romslig kjøkken med god skap- og benkeplass samt plass til spisebord. Kjøkkeninnredning med folierte fronter med vitrinedører. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte, opplegg for oppvaskmaskin og fliser over benk.

For videre standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler i badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.08.06. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 89317-8, tinglyst 24.12.04, Erklæring/avtale: Nabosameiene har bruksrett på lekeplass. Tinglyst bruksrett til parkeringsplasser m.m.

Dagboknr 21395-2, tinglyst 07.04.05, Erklæring/avtale: Bestemmelse om vann/kloakk. Naboeiendommer har rett til å ha vann/kloakk ledninger over tomten samt adkomst til vedlikehold av disse.

Dagboknr 62892-2, tinglyst 23.09.05, Erklæring/avtale: Seksjoneringsbegjæring.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bjørnåsen Tun 8 sameie, med sameiebrøk 83/964.

Sameiet består av 12 leiligheter.

Forretningsfører er Credo Regnskap.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må søkes styret.

Foretatt påkostninger de senere år: Fasadevaske 2017, radonsanering 2015-17.

Planlagte påkostninger: Planlagt maling i 2018. Dette er allerede tatt med i felleskostnadene iflg. forretningsfører.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3899 datert 15.05.02 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.398,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, kabel tv/bredbånd, driftskostnader, komunale avgifter, bygningsforsikring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Eiendomsskatten er kr 0,- for år 2018.-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. / 8-9000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 243,- pr. mnd. Internett fra Canal digital kr. 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.740,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.387.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Bjørnåsen Sør
Kirkesogn Klemestrud og Mortensrud

Steder i nærheten

Bjørndal legesenter 0.6 km
Klemetsrudkrysset 2.5 km
Mortensrudkrysset 3.8 km
Ljabru hovedgård 3.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.7 km
Sentralstasjon Oslo S 13.6 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 4.1 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4.3 km
Trikkeholdeplass Ljabru 4.7 km
Bussholdeplass Bjørndal senter 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørndal idrettspark 0.6 km
Idrettsanlegg Klemetsrud idrettsplass 3.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 4 km
Treningssenter Sport og Mosjon 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørndal skole (1-7 kl.) 0.4 km
Seterbråten skole (1-7 kl.) 0.6 km
Klemetsrud skole (1-7 kl.) 2.3 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 1.5 km
Bjørnholt videregående skole 1.5 km
Lambertseter videregående skole 8.4 km

Barnehager

Christiania kulturbarnehave Bjørndal (0-6 år) 0.4 km
Bjørnåsen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Nyjordet barnehage (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 4.2 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 4.2 km
Postkontor Coop Prix Bjørndal 0.2 km
Postkontor Coop Extra Mortensrud 4.2 km
Apotek Boots apotek Mortensrud Torg 4.2 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 4.2 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.2 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 5.6 km
Dagligvare Coop Prix Bjørndal 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørndal 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 4.2 km
Kiosk/video Bazaar Mortensrud 4.3 km
Bensin Shell Mortensrud 3.9 km
Bensin Uno-X Sværsvann 5.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 28,3 år
Gj.snittalder kvinner 27,6 år
Husholdninger med barn 56,1 %
Husholdninger uten barn 43,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjørnåsen Sør 1274 426

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?