Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 000 000,- for kr 1 000 000,-

Randineborg borettslag har en parkmessig opparbeidet hage

Fasade

Inngangspartiet

Gang

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Fliselagt baderom med praktisk vaskeromsnisje

Bad

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Plantegning

Tjøme/Mølledammen

Mølledammen 22

Vis på kart

Prisantydning

Kr 850 000,-

Tjøme/Mølledammen: Tidsriktig og lekker andelsleilighet på bakkeplan. Deilig terrasse med sen kveldssol. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 928,-
Fellesgjeld:
Kr 1 163 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott vestvendt beliggenhet nordvest på Tjøme, rett etter Vrengenbrua. Her i fra er det kort vei til sjø og strand, og det er ikke for ingenting at Tjøme har blir regnet som et sommerparadis! Du har gangavstand ned til småbåthavn og strand hvor du har tinglyst strandrett. Kort vei til Tjøme sentrum som kan tilby en rekke fasiliteter, Tjømes flotte skjærgård og offentlig kommunikasjon. Gode bussforbindelser, med busstopp i umiddelbar nærhet til leiligheten. Hele leilighetskomplekset er hovedsaklig vendt mot vest og det er viser seg både i fantastisk utsik og ikke minst deilig ettermiddagssol på den store terrassen og hagedelen.

Det er en rekke fritidstilbud for barn og unge i kommunen. Det er blant annet en anerkjent golfbane på Rød, idrettshall på Lindhøy, 2 kunstgressbaner på Ormelet, ridesenter på Verdens Ende og ikke minst flotte tur og rekreasjonsområder over store deler av øya.

Barnehager og skoler

Randineborg barnehage er en privatbarnehage og ligger på Mølledammen.

Lindhøy barnehage er akkurat ferdigstilt. Dette er en kommunal barnehage som vil ha plass til ca 106 barn og som vil erstatte de tidliere barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage. Med barnehagen på plass kompletteres byggingen og utviklingen av Lindhøy oppvekstsenter, som også består av skole og idrettsanlegg i området. I tillegg til ny barnehage har Tjøme kommune bygget ny energisentral, ny infrastruktur og parkeringsplass i tilknytning til Lindhøy oppvekstsenter.

Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg følger du FV308 mot Tjøme. Kjør over Vrengenbrua til du kommer til Mølledammen. Her er leiligheten beliggende på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 163 000,-

Totalpris

Kr 2 013 000,-

Felleskostnader

Kr 4 928,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

2007

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

61m2

Tomt

4479m2

KR-kode

21186

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mølledammen 22, 3145 Tjøme

Gnr. 208, bnr. 239 i Færder kommune.

Leil.nr. 5, andelsnr. 5 i Randineborg Borettslag, org.nr. 991 879 439.

Tomten

Eiet tomt på 4.479 kvm som tilhører borettslaget. Grøntområdene for borettslaget er utarbeidet med tanke på å gli naturlig inn i omgivelsene. Tjøme har en fantastisk natur å tilby, bade til lands - og vanns og noe av dette er forsøkt gjenspeilet i fellesarealene. Bekken fra Kynna er blant annet revalisert til et vannspeil foran bebyggelsen. Borettslaget har også kjøpt "byggetrinn II" tomten av Veidekke og har nå et flott friareal hele veien mot vest. Dette arealet er flott opparbeidet med plen og grillplass.

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg i byggets underetasje. Leiligheten disponerer parkeringsplassen som er nærmest døren til garasjen. Enkel og trappefri adkomst fra garasjeanlegget og inn til leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Det er innstalert vannmåler i borettslaget.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Bruksareal:

Leilighet 61 kvm

Primærrom:

Leilighet:

1. etasje 57 kvm: Entrè, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, omkledningsrom og soverom

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca 5 kvm. Boden ligger rett ved biloppstillingsplassen i garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.1.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i u.etg. i et bygg med 42 andelsleiligheter. Bygget er oppført i plasstøpt betong med fasader av hovedsakelig vedlikeholdsfrie materialer. Fasaden mot veien er kledd med lerkepanel. På tilbaketrukkede fasadepartier, mot terrasser/balkonger er det benyttet royalimpringnert trekledning. Vinduer er utført som pulverlakkerte aluminiumsbelagte trevinduer med to lags energiglass. Det er TKS heis i bygget.

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til ovennevnte tilstandsrapport.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Ingen fukt registert i tilknytning til bad. Rommet er fra 2007. I følge selger er det sprekk i en flis i dusjen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En svært tiltalende og praktisk leilighet på bakkeplan. Leiligheten ligger mot vest og har en fantastisk terrasseplatting og hage på utsiden av stuen.

Her er det entre med god garderobeplass, flislagt baderom med wc, servant i baderomsinnredningen, dusj og praktisk vaskeromsnisje bak en skyvedør i speil. Mellom badet og soverommet er det en liten bod/walk in closeth eller hva med en liten kontorplass? Soverommet vender ut mot hagen. I leiligheten er det åpen kjøkken og stueløsning. Kjøkkenet har god skapplass og her er det plass til et spisebord med stoler som vil gi en naturlig skille mellom kjøkkenet og stuen. I stuen er det gasspeis og store vindusflater mot vest. Disse genererer mye lys i leiligheten. Fra stuen er det utgang til solrik veranda.

Oppvarming

Gasspeis. Varmekabler i gulv på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.12.2007 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er foreligger ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Randineborg Borettslag.

Borettslaget består av 42 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS v/Matthias Melby, tlf. 33 30 94 68

Dugnad, samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt ( må registreres).

Det er ikke forkjøpsrett og styregodkjennelse, men borettslaget skal ha melding om ny andelseier. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Skafeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsfond AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boliger.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.928,- pr. mnd. og inkluderer: renter på fellesgjeld og nedbetaling på deler fellesgjeld, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer, plenklipping (ikke plenen forran egen terrasse), snømåking, avsetning til vedlikehold, tv/data fra Canal Digital, vask av fellesarealer m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnad kr. 2.496,-

TV kr. 574,-

Kaptialkostnader lån HABA01 kr. 1.858,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 3.037 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.013.000,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.163.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Færder
Grunnkrets Sundene
Kirkesogn Tjøme

Steder i nærheten

Kjøpmannskjær 2.3 km
Budal 3.6 km
Grimestadgrinda 3.7 km
Kråkererønningen 2.5 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 38.2 km
Jernbanestasjon Tønsberg 14.4 km
Bussholdeplass Mølledammen 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tjøme Golfbane 5.6 km
Idrettsanlegg Brattås skole 6.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 14 km
Treningssenter CrossFit Tiko 21.1 km

Steder av interesse

Skoler

Brattås skole (1-7 kl.) 6.3 km
Lindhøy skole (1-7 kl.) 6.4 km
Herstad skole (1-7 kl.) 10.1 km
Oserød skole (1-7 kl.) 10.4 km
Tjøme ungdomsskole (8-10 kl.) 5.1 km
Borgheim skole (8-10 kl.) 8.7 km
Nøtterøy videregående skole 8.8 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 11.6 km

Barnehager

Randineborg barnehage 0.4 km
Tjøme Barnehage (0-6 år) 5.7 km
Brattås barnehage (0-6 år) 6.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 12 km
Kjøpesenter Farmandstredet 13.9 km
Postkontor Kiwi Kjøpmannskjær 2.9 km
Postkontor Coop Extra Tjøme 4.6 km
Apotek Apotek 1 Tjøme 5.6 km
Apotek Vitusapotek Tjøme 5.6 km
Vinmonopol Tjøme Vinmonopol 5.5 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 12.2 km
Dagligvare Kiwi Kjøpmannskjær 2.9 km
Dagligvare Coop Extra Tjøme 4.6 km
Kiosk/video Mix Sentrumskroa 5.5 km
Kiosk/video Mix Skjervekiosken 6.6 km
Bensin Esso Tjøme 5.2 km
Bensin Circle K Tjøme 5.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,6 %
Andel kvinner 46,4 %
Gj.snittalder menn 45,6 %
Gj.snittalder kvinner 46,2 %
Husholdninger med barn 29,7 %
Husholdninger uten barn 70,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Færder 26676 11745
Grunnkrets: Sundene 483 232

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 31.250,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: inkl. i grunnhonorar

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Therese Thon Andreassen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?