Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 990 000,- for kr 3 990 000,-

Velkommen til Møllefaret 44 C presentert av Kristian Gjerdingen v/ Krogsveen Bekkestua

Velkommen til Møllefaret 44 C presentert av Kristian Gjerdingen v/ Krogsveen Bekkestua

Romslig entré hvor det er plass til ytterklær og sko

Tiltalende kjøkken fra 2016 med mye skapplass. Alle hvitevarer følger med.

Hyggelig og innbydende TV- stue med åpen løsning til kjøkkenet

Hyggelig og innbydende TV-stue med utgang til solrik balkong

Hyggelig og innbydende TV-stue med utgang til solrik balkong

Hyggelig og innbydende TV-stue med utgang til solrik balkong

Delikat bad med opplegg for vaskemaskin

Delikat bad med opplegg for vaskemaskin

Inngangen til soverommet med ekstra garderobe

Romslig soverom med plass til stor seng og fantastisk utsikt mot grøntarealer

Solrik balkong

Felles lekeområde

Oversiktsbilde av nærområde

Fasade

Fasade

Plantegning

Røa senteret

Nærbutikk Rema 1000

Baker Hansen

Kaffebrenneriet

 

Ullern

Møllefaret 44 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Ullern: Strøken 2 -roms toppleilighet med garasje. *Solrik terrasse *Ingen gjenboere *Barnevennlig

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 652,-
AREAL (P-ROM / BRA)
48 / 48 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og bilfritt boligområde på Lysejordet, midt i mellom Røa og Ullern i Oslo. Fra området er det kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Blant annet er det ca. 5-10 min å gå til Røa idrettspark, Røa ILs flotte

idrettsanlegg. Videre er det ca. 1,4 km til Røa Bad, et moderne badeland med flere basseng, badstuer og velværeavdeling.

Området byr på populære tur- og friluftsområder som Sørkedalen, Bogstad og Holmenkollen. I nærheten ligger Lysakerelva, og i tillegg er det kort vei til "trolske" Mærradalen. Man kan også gå på ski opp til Bogstad (ca. 4 km) og videre inn i marka, eller sykle opp samme vei til Østern Brug Ridesenter ved Fossum. På

Bogstad finner du Oslo Golfklubb med en av Europas beste golfbaner. Ta gjerne en tur motsatt vei til idylliske Vækerø park og Sollerudstranden (ca. 4 km), en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Lysejordet og Coop Extra Lysehagen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Røa sentrum og CC-vest et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Møllefaret og ligger ca. 320 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Majorstuen, 11 min til Holmenkollen, 11 min til Oslo S og 41 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har bilfri gangavstand til Lysejordet barneskole og Møllefaret barnehage. Elvefaret borettslag har fortrinnsrett til 16 barnehageplasser. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Bjørnsletta og Lilleaker ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. For øvrig har Oslo International School beliggenhet på Bekkestua. (ca. 5,2 km).

Barnehager og skoler

Barnehager:

Møllefaret barnehage (1-5 år) 0.3 km

Lysejordet barnehage (0-6 år) 0.6 km

Rønningen barnehage (1-5 år) 1 km

Barneskoler:

1-7 kl. Lysejordet skole 0.4 km

1-7 kl. Montessoriskolen Lyse 1.3 km

1-10 kl. Bjørnsletta skole 1.9 km

1-7 kl. Huseby skole 2 km

Ungdomsskoler:

8-10 kl. Øraker skole 1.9 km

8-10 kl. Hovseter skole 2.9 km

Videregående skoler:

Persbråten videregående skole 2.4 km

Ullern videregående skole 4.2 km

Elvefaret Borettslag har fortrinnsrett til 16 barnehageplasser i Møllefaret Barnehage. Barnehageplassene som er forbeholdt Elvefaret Borettslag tildeles av Ullern bydel til beboere i henhold til ordinære regler for prioriterte søkere samt i henhold til ansiennitet/botid i borettslaget.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Felleskostnader

Kr 2 652,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1979

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

48m2

Bruksareal

48m2

Tomt

23196m2

KR-kode

10.18154

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Møllefaret 44 C, 0750 Oslo

Gnr. 28, bnr. 976 i Oslo kommune.

Leil.nr. 2050, andelsnr. 180,

Elvefaret Borettslag, org.nr. 948 305 909

Tomten

Eiet tomt på 23.196 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med flotte grøntarealer, prydbusker, gangveier, lekeplass og sittegrupper.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Borettslaget inngikk tidlig 2017 kontrakt med Movel for installasjon og drift av ladeanlegg for elbiler i fellesgarasjen. Anlegget er dimensjonert for å kunne tilby lading til alle garasjeplassene. For å unngå overbelastning av el-anlegget ellers er ladeanlegget såkalt smart. Dvs at anlegget hele tiden kan styres i forhold til tilgjengelig strøm og i prioritet etter annet forbruk. Anlegget er et av de første anlegg av denne type og er benyttet som et referanseprosjekt for andre borettslag.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 53 kvm

Totalt bruksareal: 48 kvm

Totalt primærrom: 48 kvm

Bruksareal:

Leilighet 48 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 48 kvm: Bad, entré, gang, stue/kjøkken, soverom

I tillegg disponerer boligen 1 bod i underetasje med gulvareal på 3,5 kvm samt en felles lagringsplass i felles rom på ca. 1,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.12.2018 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i mur og betong.

Vinduer og dører:

Vinduer fra 2016 og 1978, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Vinduet på soverom kan settes i lufteposisjon.

Ytterdører og porter:

Brann og lydklassifisert inngangsdør/leilighetsdør med kikkehull. Terrassedør fra 2013 som er utført med 2-lags isolerglass.

Balkong:

Syd-vestvendt balkong med utgang fra stue på ca 11m2 Gulvet er belagt med steinheller og rekkverk av støpt blomsterkasse.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

Det oppstad en vannskade fra oppvaskmaskinen i 2015. Dette er en reklamasjon. Nyttgulv er lagt i stue og entré. Arbeidet er utført av Polygon.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:

TG 2:

Vinduer:

De eldste vinduene i stue er alene vurdert til tg 2 på grunnlag av alder.

TG 3: Ingen

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Strøken 2-roms toppleilighet i 2. etasje med en idyllisk intern beliggenhet og fantastiske solforhold. Leiligheten ble gjennomgående pusset opp i 2015-2016 og fremstår som meget velholdt. Det følger også med oppvarmet garasjeplass i et kameraovervåket garasjeanlegg.

Leiligheten har en fin og gjennomgående planløsning bestående av åpne rom og mye lys. Boligen har en flott beliggenhet i et sentralt og attraktivt boligområde med nærhet til det meste. Her kan man flytte rett inn hvor man har kort vei til det meste!

Entrè:

Her kommer man inn i en åpen og romslig entrè med god plass til for yttertøy og diverse.

Bad:

Delikat og totalrenovert flislagt bad med varmekabler og downlights. Badet inkluderer overskap med speil, veggmonterte høyskap, opplegg for vaskemaskin, innebygd vegghengt toalett. Det er montert skyvedør i dusjhjørne. Bad ble pusset opp i 2016 og ddet ble installert elektriske ledninger på badet, varmekabler og belysning.

Stue:

Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning, og sammen utgjør de et stort og smakfullt rom med gode møbleringsmuligheter. Fra stuedelen er det direkte utgang til en romslig og usjenert balkong med god plass til utemøbler. Pent utsyn mot friområder og sol fra morgen til kveld på sommerstid.

Kjøkken:

Moderne IKEA kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2016 med hvite fronter og håndtak av stål. Det er montert jevn fordeling av lys under overskap og benkeplaten er av heltre eik. I innredningen er det montert oppvaskmaskin fra 2018, stekeovn, platetopp samt kjøleskap med fryser. Over kokeplaten er det en ventilator samt komfyrvakt.

Soverom:

Leiligheten har ett romslig og innbydende soverom med integrerte garderobeskap. God plass til stor seng. Det var litt maur som kom inn på soverommet da eier bodde der. Fjernet dette med maurmiddel , og er i dag ingen antydning av maur etter dette.

Innvendige gulv:

Gulvene er av laminat i alle rom. Nytt gulv i hele leiligheten.

Innvendige vegger:

Veggene er malt i pene slette flater i alle rom.

Innvendig himmling:

Himmlingen er malt i pene slette flater med en romhøyde i stue på ca 2,40m.

Felles vaskerom:

Stort felles vaskerom i kjeller med to store vaskemaskiner og tørketrommel.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Vaskemaskin følger ikke med.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på terrasseblokker datert 19.11.1980. Det foreligger også ferdigattest på tilbygg datert 10.10.88 samt traktorgarasje datert 29.01.97. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras andelen fri for pengeheftelser.

Følgene pengeheftelser er tinglyst på borettslaget eiendom

Dagboknr 1044-1, tinglyst 12.01.1979, type heftelse: Obligasjon

Beløp: NOK 21 456 000

Panthaver: OSLO BOLIG OG SPARELAG AL

LØPENR: 7279778

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Dagboknr 5553-1/105, tinglyst 26.02.1981, type heftelse: Nedkvittering

BELØPET ER NEDKVITTERT TIL:

Beløp: NOK 17 641 200

Dagboknr 78120-1/105, tinglyst 01.12.1986, type heftelse: Fellesobligasjon for borettslagsinnskudd

Beløp: NOK 1 900 000

Panthaver: ANDELSEIERNE I BORETTSLAGET

LØPENR: 7279780

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 42936-2 , tinglyst 16.07.1986, type heftelse: Erklæring/Avtale

I medhold av Prinsippavtale mellom Oslo kommune, Obos og USBL overdras skjøter fra Oslo kommune til Elvefaret borettslag. Kommunen har rett til å ha liggende ledninger i eller over ubebyggede deler av tomtene, samt rett til adkomst for anlegg og vedlikehold. Kommunen har også rett til å sette opp en transformator, legge kummer. Kjøperen er forpliktet til etter nærmere bestemmelse av vannverket å nytte og betale de stikkledninger som legges av kommunen. De enkelte kjøperne skal ha samme forvaltnings og vedlikeholdsansvar m.v. for disse arealer som festeren tidligere hadde.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Framleie av leiligheten må godkjennes av styret. Framleieren må ikke flytte inn før godkjenning foreligger. Det vises til leiekontrakten som inneholder bestemmelser om leierens plikter og ansvar.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Elvefaret Borettslag.

Borettslaget består av 218 leiligheter og en tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Borettslaget har avtale med Profesjonell Bedriftstjeneste for vask av trappeoppganger.

Dyrehold er tillatt. Beboerne kan holde hund eller katt. Retten til å holde hund eller katt får man ved å registrere dyret hos styret eller den styret bemyndiger.

Borettslagets felleslokaler, Møllestua, ligger i kjelleren under Møllefaret 46A. Lokalene står til rådighet for beboerne.

Borettslaget har fellesvaskerier i Møllefaret 44B, 48C og 56A. Bruk av vaskeriene betales med polletter.

Borettslaget har avtale med Profesjonell Bedriftstjeneste for vask av trappeoppganger.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017:

Ladeanlegg for elbiler installert. Anlegget har kapasitet til å dekke alle parkeringsplassene i fellesgarasjen

Takutbedringer/reparasjoner

Bevegelige værutsatte vinduer i rekkehus nedre vei skiftet

2016:

Fibernett installert og TV signaler omkoblet til RiksTV

Bevegelige værutsatte vinduer i terrasseblokkene utskiftet

Radonreduserende tiltak gjennomført

Slamsuging av utekummer

Utskiftning av værutsatte paneler

Tak skiftet Møllefaret 72

2015:

Bed mellom 44 og 48 ble utbedret

Terrassedører i rekkehus utskiftet

Diverse snekker/takarbeider ifbm taklekkasjer/inngangspartier/bodvegger/trevegger

Brannslukkere skiftet ut, brannslanger i rekkehus byttet ut med brannslukkere

Radonmålinger startet i alle leiligheter uten underliggende kjeller eller kryprom

Installasjon av fibernett igangsatt

2014 og tidligere:

Felles varmtvannsbereder i MF 46C ble skiftet ut

Store deler av treveggene ble beiset på dugnadsbasis

Enkelte partier av uttørket panel ble utskiftet

Utearbeider (garasjeinnkjøring, hellelegging, flytting flaggstang, trefelling)

Installasjon av felles renovasjonspunkter for rekkehusene

Utbedring av utearaler, lekearealer, sandkasser, rekkverk

Utskifting av ytterdører i rekkehus

Utskifting av terrassedører

Rensing av ventilasjonsanlegg terrasseblokker

Oppussing av oppganger

Utbedring og tildekking av betongskader (fasader)

Utskifting av terrassedører

Yttervegger (trevegger) beiset på dugnadsbasis

Asfaltering av øvre og nedre gangvei og garasjenedkjøring

Vasking/rensing av takgesimser på terrasseblokker

Utbedring og tildekking av betongskader (dryppneser)

Stenlegging av inngangspartier

Maling/reparasjon av verandakasser

Sikringsskap i terrasseblokker kontrollert for varmgang.

Skiftet takbelegg i inngangspartier og gangpassasjer.

Utette avløpsrør tettet ved innvendig plastpålegging

Ventilasjonsanlegg gjennomgått, renset og kontrollert

Utbedret drenering rundt rekkehus

Alle tak lagt om slik at fall går mot sluk, innebar også tilleggsisolering på tak

Ekstra lys i garasjen installert.

Planlagte påkostninger:

Ingen planlagte påkostninger

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Fristen for OBOS til å gjøre forkjøpsrett gjeldende er 5 hverdager fra OBOS mottar skriftlig melding om at bud er akseptert, så sant vilkårene i borettslagsloven § 4-15 er oppfylt. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2105 datert 13.01.1976 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2278 datert 04.01.1978.

Eiendommen grenser til naturområde i sydvest.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.652,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fibernett, trappevask, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og generel drift av eiendommen.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.547,-

Trappevask 105,-

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.750,- pr. år. / 4.793 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv/fiber og har avgift som inkluderes i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.998.088,-.

Fra 01.01.19 vil det bli en prisøkning på produkter og tjenester fra forretningsfører OBOS.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Ullern
Grunnkrets Rolighet
Kirkesogn Røa

Steder i nærheten

Røa næringspark 1.6 km
Røa kirke 1.8 km
Gardeleiren 2.3 km
Ullerntunet 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 59 km
Sentralstasjon Oslo S 10.9 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 4.9 km
T-bane Røa T-banestasjon 1.5 km
Trikk Sollerud 3.1 km
Buss Møllefaret 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Røa Idrettsplass 1.1 km
Idrettsanlegg Ullern idrettsanlegg 1.6 km
Treningssenter Mudo Røa 1.4 km
Treningssenter Basic Treningssenter 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lysejordet skole (1-7 kl.) 0.4 km
Montessoriskolen Lyse (1-7 kl.) 1.3 km
Bjørnsletta skole (1-10 kl.) 1.9 km
Huseby skole (1-7 kl.) 2 km
Øraker skole (8-10 kl.) 1.9 km
Hovseter skole (8-10 kl.) 2.9 km
Persbråten videregående skole 2.4 km
Ullern videregående skole 4.2 km

Barnehager

Møllefaret barnehage (1-5 år) 0.3 km
Lysejordet barnehage (0-6 år) 0.6 km
Rønningen barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Røa Senter 1.6 km
Kjøpesenter Eiksmarka Senter 3.1 km
Postkontor / post i butikk Røa Postkontor 1.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Huseby 2.3 km
Apotek Apotek 1 Røa 1.4 km
Apotek Vitusapotek Røa 1.6 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Rema 1000 Vækerøveien 0.8 km
Dagligvare Joker Vækerøveien 0.9 km
Kiosk 7-Eleven Ullern allè 1.8 km
Kiosk Narvesen Kiosken 2.3 km
Bensinstasjon Esso Røa 1.6 km
Bensinstasjon Shell Ullern 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 36,3 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 36,7 %
Husholdninger uten barn 63,3 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 2862
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rolighet 1615 706

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris: 40.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kristian Gjerdingen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?