Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 175 000,- for kr 2 175 000,-

Stue med fransk balkong

Lys og luftig stue med fransk balkong

Stue med nymalt effektvegg

Stue

God plass for spisestue - fransk balkong som gi mye lys og luft inn i stuen

Pent kjøkken med god skap og benkplass

Kjøkken

Kjøkken

Detaljer fra kjøkkenet

Romslig og lekkert flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Pen hvit baderomsinnredning

Dusjkabinett

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Entrè

Lys og koselig entrè

Fasade

Fasade med inngang på samme side som Coop butikken

Inngang på samme side som Coop og nedkjøring til parkeringskjeller

Møllergata 3 - Hovedplan

Vestfossen

Møllergata 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 250 000,-

Vestfossen: Nyere pen leilighet med 2 sov, heis og parkeringskjeller. Midt i sentrum! 2 min å gå til togstasjon!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 349,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende i hjertet av Vestfossen sentrum, kun et par minutters gange fra togstasjonen. Koselig sentrum med bla. flott restaurant (Onkel Thor med mat og underholdning), Sjokolade salongen (lunsj og sjokolade), Fossesholm herregård med museum, galleri, cafe og festlokale, to matbutikker, bank og jernbanestasjon med egen pub. Gangavstand til flere barnehager. Kun 10 min å gå til idrettsanlegg og barn- og ungdomsskole. Kort avstand til Fiskumvannet og Eikern med flotte bade- og fiskemuligheter. Kort vei til fine turområder i skogen.

Vestfossen er et tettsted i Øvre Eiker i Buskerud med ca. 3 200 innbyggere. Vestfossen er et tidligere industristed med tradisjoner som strekker seg tilbake til 1500-tallet. Etter år 2000 har en satsing på kultur ført til at flere kulturinstitusjoner har etablert seg på stedet, og Vestfossen kaller seg selv nå for "Kulturhovedstaden».

Kommunikasjon:

Ca. 7 min. kjøring til Hokksund sentrum og ca. 10 min til Mjøndalen sentrum med de aller fleste servicetilbud. Tog kan tas fra Vestfossen (ca. 2 min gå avstand fra boligen). Togstasjon også i Hokksund og Mjøndalen. Tog ca hver 1/2 time morgen og ettermiddag. Ellers tog hver time til Kongsberg og Oslo S/Gardermoen. Toget tar i underkant av 1 time til Oslo. God kommunikasjon til Hokksund, Kongsberg og Drammen også med Buss. Ca. 15 min å kjøre til Drammen og ca. 15 min til Kongsberg.

Fritidstilbud:

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider, www.ovre-eiker.kommune.no , finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Vestfossen har fin flerbrukshall, flere idrettsplasser og flere kunstinstitusjoner som Morten Viskums kunstlaboratorie, Galleri Møllabekken og Arena. Rutebåten M/S Eikeren har faste sommerruter til Eidsfoss. Det finnes flere aktive kor, Vestfossen Jente- og guttekorps, og aktiv revygruppe. Ny flott kirke i Vestfossen med kommunens beste konsertlokale. Vestfossen idrettslag er aktive med fotball, håndball, turn, tennis, allidrett og ski. I tillegg finnes det i Hokksund tilbud om bla. ski/tautrekk, kor, musikkorps, pistolklubb, speider, teater og tensing. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Barnehager/skoler:

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune. For oversikt se www.ovre-eiker.kommune.no

Kun 10 min å gå til Vestfossen barne- og ungdomsskole i Vestfossen sentrum. Eiker Videregående skole i Hokksund, se; www.eiker.vgs.no

Adkomst

Fra Drammen følges E134 mot Kongsberg. Ta av E134 mot Vestfossen og følg skilting videre til Vestfossen. Etter tog-undergangen følges Bruksgata til Møllergata kommer på høyre hånd. Møllergata er nr. 3 beliggende på venstre side av veien (Coop-bygget).

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 250 000,-

Felleskostnader

Kr 3 349,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2009

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

1402m2

KR-kode

19.18102

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Møllergata 3, 3320 Vestfossen

Gnr. 49, bnr. 28, snr. 11 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.402,8 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 stk biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Ellers gateparkering i nærområdet. Parkeringsplassene utendørs tilhører næringsseksjonen Coop.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 2.etg. med heis: Gang, bad, 2 soverom, stue, kjøkken: 68 kvm

Sekundærrom:

Bod i kjeller: 5 kvm

Bod i gang inn til leiligheten i 2.etg.: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.10.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leiligheten ligger i et bygg med næring i 1.etg, parkeringskjeller og ellers leiligheter. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betong fundament/gulv. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk. Utvendig teglsteinsfasade. Flatt tak tekket med papp/folietekking.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder noe dårlig fall til sluk på badet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en god standard og bærer preg av at den er forholdsvis ny. Leiligheten er beliggende i 2.etg.

Overflater innvendig består av parkett på alle gulv med vannbåren varme. Unntak av badet hvor det er fliser med elektriske varmekabler.

Veggene er oppført med malte glassfibertapet eller malt tapet og fremstår som lyse og fine. Nymalt to kontrastvegger i henholdsvis stue og hovedsoverom.

Malte himlinger.

Badet har mørke grå fliser med elektriske varmekabler på gulv og hvite fliser på veggene. Downlights i himling. Hvit innredning med glatte fronter med servant og speil med lysarmatur, toalett og dusjkabinett. I tillegg god plass for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.

Åpen løsning mellom kjøkken og stue som gir en luftig og romslig følelse. Lys og pen kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser over benk. Avtrekksvifte over plass for komfyr. Godt med skap- og benkeplass. Ingen integrerte hvitevarer, men kjøl/fryseskap medfølger.

Stuen fremstår som lys og åpen med store vinduer og fransk balkong som gir mye godt naturlig lys inn i leiligheten.

Leiligheten har 2 soverom. Garderobeskap i gang og i det ene soverommet.

I tillegg til leiligheten følger to boder. En bod på samme plan som leiligheten samt en litt større bod i garasjekjeller.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme (via felles fjernvarme) i alle rom, med unntak av bad hvor det er elektriske varmekabler.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.09.2009.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 3537, tinglyst 22.09.1960: Bestemmelse om bebyggelse: Tidligere bygg hadde en avtale med naboeiendommen om bygging av brannmur mot naboeiendom.

Dagboknr. 220117, tinglyst 24.03.2010: Bestemmelse om parkering: Næringsvirksomheten Coop Vestviken BA i 1.etg. har rett til parkering på eiendommens tomt.

Dagboknr. 236887, tinglyst 30.03.2010: Seksjonering: Oppdelingen av eiendommen inn i eierseksjoner er tinglyst.

I tillegg er det tinglyst Dagboknr. 900032, tinglyst 16.12.1872 Bestemmelse om veg. Megler har forsøkt uten hell å finne servitutten i digitalarkivet. Dokumentene som er så gamle er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Møllergata 1 sameie, med sameiebrøk 71/2034.

Sameiet består av 16 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er Aktiv Boligforvaltning, tlf. 994 43 444.

Dyrehold er tillatt.

Sameiet hadde et overskudd i 2017 på kr 54.235,-. Fellesutgiftene ble økt med 5% i juli 2018.

Navn på styreleder er Jorunn Strandenes, mailadr. jorunn.strandenes@gmail.com

Sameier har forsikring i Landbruksforsikring - Polisenr. 24720799.

Iht. sameiets vedtekter må det sendes informasjon om ny eier ved salg eller bortleie av seksjonen.

Vedtekter, husordensregler og øvrige dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er uregulert.

Eiendommen er avsatt til: Sentrumsområde boliger, i kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027. Eiendommen grenser til plan om Vestfossen Park datert 20.12.2000. Eiendommen ligger innenfor rød og gul støysone i Vegvesenets støykart langs Fylkes- og Riksveier.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.349,- pr. mnd. og inkluderer:

A konto fjernvarme kr 975,-, a konto kommunale avgifter kr.263,- renhold fellesareal, utgifter til heis, renovasjon, forsikring, grunnpakke TV via Canal Digital kr 399,-, vedlikehold av bygget og strøm i fellesarealer.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert juli 2018.

I tillegg kommer utgifter til strøm. Eier har ikke bebodd leiligheten og derfor er ikke strømutgifter oppgitt.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.311.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Vestfossen
Kirkesogn Vestfossen

Steder i nærheten

Røkeberg 2.6 km
Sundmoen 5.7 km
Hokksund 6.3 km
Skotsmoen 6.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 116.4 km
Jernbanestasjon Vestfossen 0.1 km
Bussholdeplass Vestfossen brannstasjon 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestfossen b.skole gressbane 0.4 km
Idrettsanlegg Strandajordet gress og kunstgress 0.6 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 8.6 km
Treningssenter Stamina Mjøndalen 12.6 km

Steder av interesse

Skoler

Vestfossen barneskole (1-7 kl.) 0.3 km
Vestfossen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Eiker videregående skole 5.9 km
Åssiden videregående skole 17.8 km

Barnehager

Barneplaneten barnehage (0-6 år) 0.5 km
Smellhaugen kommunale barnehage (0-5 år) 1.4 km
Møllefossen barnehage (0-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 5 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 12 km
Postkontor Coop Prix Vestfossen 0 km*
Apotek Apotek 1 Eiker Senter 5 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 6.2 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 6.1 km
Dagligvare Coop Prix Vestfossen 0 km*
Dagligvare Kiwi Vestfossen 0.1 km
Kiosk/video Mix Vestfossen 0.1 km
Bensin Shell Vestfossen 0.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,1 %
Andel kvinner 45,9 %
Gj.snittalder menn 39,1 år
Gj.snittalder kvinner 42,9 år
Husholdninger med barn 29 %
Husholdninger uten barn 71 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Vestfossen 764 373

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:1,57% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?