Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 250 000,- for kr 2 250 000,-

Velkommen til Mor Go'hjertas vei 23 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Lys og meget hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong

Fin og naturlig plass til både sittegruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord

 

 

Lys og meget hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong.

Stilren kjøkkeninnredning fra 2006 med integrerte hvitevarer

Åpen løsning mot stue gir en lys og luftig følelse

Sydøstvendt balkong på ca. 3 kvm.

Høyt og fritt med særdeles frodig utsyn mot Akerselva og parkområde

Plass til en mindre sittegruppe og grill

Pent flislagt baderom fra 2006 med varmekabler i gulvet og downlights i taket

Varmtvann leveres fra fellesanlegg tilkoblet fjernvarme

Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap

 

Soverommet vender i likhet mot leiligheten for øvrig ut mot stille og rolig parkområde

Praktisk og lysmalt entré med stor plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter

Takhøyde på ca. 2,70m

Fasade med inngangsparti

Fasade på balkongsiden

Kart

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

Plantegning

Bjølsen - Flott og usjenert 2-R m/balkong mot Akerselva. Beklager, boligen er solgt. Bud direkte til selger.

Mor Go'hjertas vei 23

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 950 000,-

Bjølsen - Flott og usjenert 2-R m/balkong mot Akerselva. Beklager, boligen er solgt. Bud direkte til selger.: Bjølsen - Flott og usjenert 2-R m/balkong mot Akerselva. Beklager, boligen er solgt. Bud direkte til selger.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 431,-
Fellesgjeld:
Kr 1 152 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 32 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en sentral og svært attraktiv beliggenhet i et veletablert område på Bjølsen i bydel Sagene. Her kan en urban livsstil lett kombineres med flotte grøntområder og gode turmuligheter. Med Akersleven som "nærmeste nabo" har du fine turmuligheter som tar deg ned forbi Grünerløkka til sentrum eller opp til Nordmarka og Maridalsvannet med turstier sommer og vinter. Fine fiskeplasser rett utenfor leiligheten, og Nydalskulpen ligger kun et par hundre meter videre oppover med fine bademuligheter.

Bjølsen har en meget god plassering i Oslo; høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til alt byen har å by på. Naboområdene Sagene, Torshov, Nydalen med Handelshøyskolen BI, Storo Storsenter samt Grünerløkka er kun en spasertur unna.

Innen kort avstand kan man besøke Bjølsenhallen med stor og flott MENY butikk med rikelig utvalg av matvarer. På Bjølsen finner man også Kiwi med langåpent til kl 23:00 i hverdager og på lørdager. Nærcaféen Bjølsen bakeri kan by på ferske bakervarer og den populære bydelskaféen Mat og Mer med delikatessebutikk er virkelig verdt å besøke. Åpent bakeri ligger også innenfor gangavstand, og serverer kanskje Oslos beste pizza på kveldstid. I nærheten finnes også Storo Storsenter med et bredt utvalg av butikker, Handelshøyskolen BI, kafeer, restauranter og et variert utvalg av nærbutikker.

Kollektivtilbudet i området er svært godt. 37 og 54- bussen har avganger hele døgnet med holdeplass i Bergensgata, ca 3 minutters gange fra boligen. Buss nr. 20 og 34 stopper også i gangavstand fra boligen. Trikkestoppet Grefsenveien er 7 min gange fra leiligheten og er raskeste vei til sentrum. Ca. 10 minutters gange til t-banene i Nydalen og kort vei til trikken nr 11,12 og 13 på Sandaker. Kort vei til marka med buss nr. 51 og Gjøvikbanen, som går langs hele Nordmarka, med avgang fra Nydalen stasjon.

For den treningsglade kan bydelen tilby flere treningssteder som SATS ELIXIA både på Sagene og i Nydalen/Storo, Crossfit og Myrenssport- og klatresenter.

I nærområdet ligger også Bjølsenparken og Voldsløkka idrettsplass med store grøntarealer, som består av bl.a. tennisbaner, sandvolleyballbaner, skatepark, fotballbaner, joggeløyper, stadion samt lysløype og skøytebane om vinteren.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 152 000,-

Totalpris

Kr 3 102 000,-

Felleskostnader

Kr 6 431,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1948

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

32m2

Bruksareal

32m2

Tomt

2613m2

KR-kode

371880

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mor Go'hjertas vei 23, 0469 Oslo

Gnr. 222, bnr. 125, i Oslo kommune.

Leil.nr. 49, andelsnr. 49,

Borettslaget Parksiden, org.nr. 988 891 452

Tomten

Eiet tomt på 2.613 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker og blomster som grenser til et stort og grønt parkanlegg ved Akerselven på østsiden av bygget.

Parkering

Borettslaget har åtte parkeringsplasser til leie som fordeles etter venteliste. Kvartalsvis leie kr 1.350,-. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 36 kvm

Totalt bruksareal: 32 kvm

Totalt primærrom: 32 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken, stue, bad, soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.05.18 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Meget attraktiv leilighet med moderne og praktiske løsninger. Delikat flislagt baderom fra 2006. Lekkert og tidløst kjøkken fra 2006 med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap. Åpen løsning mot stue gir en lys og luftig følelse. Soverom med vindu mot stille og rolige parkomgivelser i tillegg til terrasse. Bygget ble renovert i 2005/2006 med nytt rørsystem, elektrisk anlegg, nye overflater og ny innredning. Et perfekt førstegangskjøp, flytt rett inn!

Kort fortalt:

- Bygget og leiligheten ble renovert i 2005/2006

- Strøm, varmtvann, fyring, kabel-tv og internett inkludert i felleskostnadene

- Balkong på ca. 3 kvm.

- Takhøyde på ca. 2,70m

- God planløsning

- Ingen gjenboere

- Trafikkstille beliggenhet i blindvei

- Heisadkomst til leilighetsplan

- Leiligheten vender i sin helhet mot parkanlegg og Akerselva

- Ingen dokumentavgift

- Ingen forkjøpsrett!

- IN- og sikringsordning

Leiligheten ligger i boligblokkens 4. etasje og inneholder: gang, bad/wc, kjøkken i åpen løsning og stue med utgang til balkong.

Nærmere innhold:

Entré/gang:

Praktisk og lysmalt entré med stor plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Bad:

Pent flislagt baderom fra 2006 med varmekabler i gulvet, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin. Badet inneholder servant med speil over, dusjnisje med glassvegg og toalett. Soilrør og baderommene ble rehabilitert i regi av borettslaget. Varmtvann leveres fra fellesanlegg tilkoblet fjernvarme.

Stue:

Lys og meget hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Fin og naturlig plass til både sittegruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord. Store vindusflater gir gode innvendige lysforhold og fin atmosfære.

Balkong:

Sydøstvendt balkong på ca. 3 kvm., høyt og fritt med særdeles frodig utsyn mot Akerselva og parkområde. Plass til en mindre sittegruppe og grill.

Kjøkken:

Stilren kjøkkeninnredning fra 2006 med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk med nedfelt oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Integrert kjøleskap i benkeskap, oppvaskmaskin, keramisk koketopp og innebygget stekeovn. Mekanisk avtrekk tilkoblet ventilasjonskanal. Belysning mellom overskap og kjøkkenbenk.

Soverom:

Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Adkomst fra stuen adskilt med skyvedør i frostet glass. Soverommet vender i likhet mot leiligheten for øvrig ut mot stille og rolig parkområde. Her kan du sove med soveromsvinduet åpent hele sommeren.

Diverse

- Sikringsskap med automatsikringer, plassert i entré

- Dørcalling og uttak for kabel-tv og bredbånd er installert i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Borettslaget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene. Elektriske varmekabler i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra servicehjem til bolig datert 21.10.2015. Det foreligger også ekspedisjonsdokument for eiendommen datert 30.04.1949. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst åtte servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om kloakkledning, anlegg og vedlikehold av ledninger m.v., begrensning i utleiemulighetene, rett til å ombygge og reseksjonere snr. 61-80 og søppelskur. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Parksiden.

- Borettslaget består av 60 andelsleiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Dugnad må påregnes.

- Grilling med gass eller elektrisk tillates på balkong og markterrasse.

- Styrets leder treffes på mail: sigurd@lyberg.no

- Parksiden Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Rolf Nordby

- Borettslaget har avtale med Renhold & Bygg Service Kibil om renhold av fellesarealene.

- Borettslagets eiendommer er forsikret i CODAN AS med polisenummer 440245915.

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 1.540.833,- og viser borettslagets likviditet.

- Hobbyrommet i kjelleren er til stor glede for mange både sommer som vinter. Her repareres sykler og det smøres ski.

Gården var tidligere et bygg bestående av 100 leiligheter. I 2005 ble gården delt i to, og 60 leiligheter ble seksjonert ut og stiftet som et borettslag (Parksiden Borettslag). De resterende 40 leilighetene ble slått sammen til 20 stk og leid ut til Oslo kommune på 5+5 års kontrakter. Disse eies av Mor Go AS. Tilsammen utgjør borettslaget og utleieleilighetene ett sameie og deler derfor driftskostnadene. Mor Go AS vil over tid avvikle leiekontraktene med kommunen og ønsker å selge disse på markedet. Firmaet har også eiendomsretten til loftsarealet og her planlegges det bygging av leiligheter i en eller to etasjer. Styreleder i borettslaget er p.t. også eier av Mor Go AS.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Etablering av balkonger i 1. etg.

2016: Rehabilitering av alle kraner i kjellere

2015: Etablering av ny renovasjonsløsning

2015: Tak over inngangsparti

2015: Balkongprosjekt for 1. etasje påbegynt

2012: Rehabilitering balkonger

2010: Rehabilitering av heis

2009: Tilkobling til Hafslund fjernvarme senhøsten -09

2006 - 2007: Soil og bad rehabilitert i brl.

Planlagte påkostninger:

I posten drift og vedlikehold for 2018 er det beregnet kr 1.000.000,- til større vedlikehold som omfatter etablering av parkering mot syd med el-bil uttak. Det planlegges 8-10 plasser. Kostnader knyttet til dette vil finansieres med oppsparte midler.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77. Endret reguleringsplan S-2937 med bestemmelser datert 01.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.431,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (fjernvarme), strømforbruk, digital-TV og internett fra Get (startpakke TV og 25/25-fiberlinje), betjening av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter og poster knyttet til normal drift og vedlikehold.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.312,-

Kabel-tv: kr 543,-

Kapitalkost. lån 2 OBOS01: kr 2.777,-

Kapitalkost. lån 1 OBOS02; kr 799,-

Nåværende eier har ikke oversikt over strømforbruk for boligen da kostnader knyttet til strøm er inkludert i felleskostnadene.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbåndstjenester. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.103.032,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.152.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Bjølsen Rode 6
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Treschows bru 0.3 km
Lisa Kristoffersens plass 0.4 km
Advokat Dehlis plass 0.6 km
Torshovteatret 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 4.6 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Sandaker senter 0.5 km
Bussholdeplass Sandaker 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.3 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.9 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.6 km
Treningssenter Mudo Torshov 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.7 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Nydalen videregående skole 1 km
Foss videregående skole 2.3 km

Barnehager

Bjølsendumpa barnehage (1-3 år) 0.1 km
Riflegata barnehage (0-6 år) 0.2 km
Vannvokterboligen familiehus (0-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.6 km
Kjøpesenter Torgbygget 1 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.3 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.7 km
Apotek Vitusapotek Bjølsen 0.3 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1 km
Dagligvare Meny Bjølsen 0.3 km
Dagligvare Nærbutikken 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.5 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.5 km
Bensin Shell Bjølsen 0.7 km
Bensin Circle K Storo 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 15,6 %
Husholdninger uten barn 84,4 %
Gj.snitt byggeår 1998
Gj.snitt tomtestørrelse 267
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjølsen Rode 6 1236 761

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?