Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 975 000,- for kr 2 975 000,-

Velkommen til en trendy og praktisk 2 roms leilighet!

Særdeles god takhøyde i stue på hele 2,93 meter. Dette er med på å gi en god og luftig romfølelse.

Velkommen til Mosseveien 10!

Tidsriktige fargevalg og god planløsning i åpen stue/kjøkken løsning.

Her har du plass til sofagruppe, en koselig liten spiseplass og kommode.

Innholdrikt kjøkken med rikelig av benk og skapplass som gjør matlagingen til en glede.

Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, samt fristtående oppvaskmaskin og kjøl og fryseskap.

Rom for spiseplass mellom kjøkken og stue.

Her har du Sørenga og Barcode som din nærmeste nabo!

Velkommen tilbords!

Innholdsrik entrè med plass til oppbevaring av ytterklær og skotøy.

Velkommen inn!

Entrè i tilknytning til stue/kjøkken og soverom.

Velkommen inn til leilighetens flotte soverom. Her har du plass til garderobeskap, dobbeltseng, nattbord og kommode som sikrer godt med lagringsplass.

Soverommet har en usjenert og intern beliggenhet mot båkgård.

Integrert garderobeskap på soverom medfølger ved salg!

Inngang til badet fra stuen.

Moderne og delikat bad med opplegg til vaskemaskin, varmekabler i gulv og downlights belysning i tak.

Badet er utstyrt med frittstående toalett, servantskap og speilskap og dusjhjørne med foldbare glassdører.

Dusjhjørne med foldbare glassdører.

Håper vi sees på visning!

Fasade.

Hyggelig bakgård med ulike sittegrupper for beboerne.

Plantegning

Gamlebyen

Mosseveien 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Gamlebyen: Urban og trendy 2-roms selveier i klassisk bygård- Lav husleie- Gjennomgående planløsning

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 974,-
AREAL (P-ROM / BRA)
33 / 33 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Gamlebyen har en svært sentral plassering i byen, med kort vei til alle fasiliteter Oslo har å by på; treningssentre, flere matbutikker, en rekke frukt- og grønnsaksbutikker, kaffebarer, gode spisesteder og barer for å nevne noe.

Det er turstier fra området som fører opp til store friområder, blant annet Ekebergparken med skulpturparken samt Ekebergrestauranten som tilbyr nydelig mat kombinert med fantastisk utsikt. På Ekebergsletta finnes det et rikt fritidstilbud med store, flotte turområder sommer som vinter. Det kan nevnes lysløype, fotballbaner, idrettshall, minigolfbane samt ridesenter.

Like nedenfor Ekebergåsen ligger Sørenga med spennende spisesteder og flott badeplass. Her finnes også Botsparken, Middelalderparken med vannspeilet, Ruinparken med ruinene av den første kongsgården og kongens kapell, Mariakirken. Når Follobaneprosjektet er ferdig om kort tid så vil Middelalderparken bli dobbelt så stor som den er i dag.

Offentlig kommunikasjon; trikk og bussholdeplass finnes "rett rundt hjørnet". I tillegg er det kort avstand til Oslo Bussterminal, Grønland T-banestasjon og til Oslo Sentralstasjon. Trikkens linje 18 og19 stopper i Oslo gate ved Oslo hospital. 18-trikken tar deg blant annet til Universitetet på Blindern.

Området er forøvrig beliggende rett ved Oslos spennende byutvikling rundt operabygget. Operaen er ferdigstilt og byggingen av Fjordbyen/Bjørvika/Sørenga er i full gang. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Med utbyggingen i Bjørvika vil området få økt betydning som rekreasjonsområde, samtidig som det vil sikre området en fin verdiutvikling videre.

Stadig flere har fått øynene opp for den unike kombinasjonen av stille skjermet atmosfære ved foten av Ekebergskrenten og supersentral beliggenhet midt i byen. Den voksende populariteten skyldes nok også til en viss grad områdets lyse framtidsutsikter. Med utbygging av Fjordbyen og E18 som er lagt i tunnel, åpnes bydelen mot sjøen og de nye områdene.

Velkommen til et spennende og attraktivt område!

Barnehager og skoler

1-7 kl. Gamlebyen skole 0.7 km

1-7 kl. Vålerenga skole 1.8 km

1-7 kl. Kampen skole 2 km

1-7 kl. Nedre Bekkelaget skole 2.9 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole 1.4 km

Vgs. Kongshavn videregående skole 0.9 km

Vgs. Hersleb videregående skole 2.8 km

Bhg. Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.4 km

Bhg. Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.6 km

Bhg. Sørenga barnehage 1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Felleskostnader

Kr 1 974,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1898

Soverom

1

Primærrom

33m2

Bruksareal

33m2

Tomt

359m2

KR-kode

4018222

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mosseveien 10, 0193 Oslo

Gnr. 235, bnr. 24, snr. 2 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 359 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med asfaltert bakgård med sittegruppe.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Parkeringsplassene utenfor skal også inngå i dette etterhvert. Beboerparkering betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 38 kvm

Totalt bruksareal: 33 kvm

Totalt primærrom: 33 kvm

Primærrom: 1. etasje 33 kvm: Entré, soverom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 8 m2

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.09.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein - pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i tre, antatt isolert med stubbloftsleire.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG 2:

TG 2:

Varmtvannsbereder:

Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alderen på berederen.

Den anbefalte brukstiden på berederen etter Byggforskserien 700.330 er 20 år.

Det anbefales at det ettermonteres en waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå

vannskader ved en evt. lekkasje ved montering av ny bereder.

Ventilasjon i leiligheten:

Leiligheten har ingen tilluftsmuligheter annet enn å lufte med vinduer. Da vindene ble skiftet i 2003 skulle dette vært tatt hensyn til

og satt inn vinduer med luftespalter.

Øvrige punkter har fått Tg 1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og superpraktisk 2- roms med god planløsning. Kort oppsummert en delikat men hjemmekoselig leilighet med god standard, og sentral, men tilbaketrukket beliggenhet med nærhet til alt. Hele leiligheten ble malt i trendy farger i 2016. Her er det bare å flytte rett inn.

Entré/gang: Praktisk entré med plass for enkel garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy og sko. Sjarmerende gråmalt tregulv som går igjen i alle rom. Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor leiligheten og er utstyrt med nyere automatsikringer.

Stue: Lys og veldimensjonert stue med åpen kjøkkenløsning. Med god planløsning har man godt med plass til både en sofa og spisesplass. Stuen har en delikat kombinasjon av friske farger på veggene og gråmalt tregulv. Med gjennomgående planløsning får man et flott lysinnslipp i hele leiligheten. Romhøyde i stue/kjøkken er 2,93 meter. 2-lags vinduer fra 2003.

Kjøkken: Pent kjøkken utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, samt frittstående oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Avtrekksvifte over platetopp. Varmtvannsbereder fra 2003 på ca. 120 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet.

Bad/wc: Romslig bad fra 2003/2004 med delikat og tidsriktig innredning fra 2018. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet er videre utstyrt med opplegg for vaskemaskin, frittstående toalett, og nye innfellbare dusjvegger fra 2018. Det er påpekt i takstrapporten at det er synlig bunnmembran klemt til sluk med tilhørende klemring, og at arbeidet er fagmessig utført.

Soverom: Praktisk soverom med plass for dobbeltseng og garderobeløsning. Soverommet er i dag utstyrt med en praktisk garderobe langs den ene langveggen som sikrer godt med oppbevaringsplass. Soverommet vender mot lukket bakgård.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål i en årrekke.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1898, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om tak-/veggreklame, vann-og kloakkledninger og bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Mosseveien 10 sameiet, med sameiebrøk 34/571.

Sameiet består av10 seksjoner.

Forretningsfører er Ågot Veslegard, tlf. 476 66 835.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

Callinganlegg byttet 2015

Fibernett 2016

Oppussing av trappetrinn i 2016.

Skiftet inngangsdør i 2017

Planlagte påkostninger:

Det er planer om å pusse opp nedre del av fasaden samt male trappoppgang. Iht. styreleder har de satt av penger til dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til industribebyggelse for boliger i henhold til reguleringsplan S-219GO datert 27.05.1950. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er verneverdig og delvis fredet. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen eller fylket før igangsetting. Kontakt megler for mer informasjon.

Følgende planer i nærområdet:

201203416 - Reguleringssak: Kongsveien - Konows gate - Sjømannsskolen - Sykkelfelt, fortau, oppgradering av trikketrasé. http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201203416

Tunellarbeider ifm follobanen som bl.a skal gå fra Middelalderparken og inn i Ekebergåsen. https://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/follobanen/tunnel-oslo-ekeberg/

Det er også planer om oppføring av brakkerigg ifm follobanen saksnr: 201809908: Mosseveien - Oslo gate gnr 235 bnr 19. http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201809908

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.974,- pr. mnd. og inkluderer: Fibernett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.18.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.222.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Grønlia
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Mariakirkens ruiner 0.6 km
Dyvekes bru 0.6 km
Ekebergkaia 0.9 km
Sørengkaia 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51 km
Sentralstasjon Oslo S 1.7 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Oslo Hospital 0.2 km
Bussholdeplass St. Halvards plass 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 1.6 km
Idrettsanlegg Bekkelagshøgda Tennisklubb 1.6 km
Treningssenter Elixia Bjørvika 1.2 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.8 km
Kampen skole (1-7 kl.) 2 km
Nedre Bekkelaget skole (1-7 kl.) 2.9 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Kongshavn videregående skole 0.9 km
Hersleb videregående skole 2.8 km

Barnehager

Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.4 km
Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.6 km
Sørenga barnehage 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønlands Torg 1.7 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1.7 km
Postkontor Rema 1000 Sørenga 0.8 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.3 km
Apotek Vitusapotek Barcode - Bjørvika 1.2 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 1.5 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Kiwi Konowsgate 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Barcode 1.2 km
Kiosk/video Sonia Frukt og Tobakk 1.4 km
Bensin Shell Kværner 1.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 59,1 %
Andel kvinner 40,9 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 14 %
Husholdninger uten barn 86 %
Gj.snitt byggeår 1958
Gj.snitt tomtestørrelse 4567
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønlia 274 179

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:1,6% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Salgsoppgaver: kr. 3.000,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Irene Henriksen
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?