Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 950 000,- for kr 2 950 000,-

Velkommen til Motzfeldts Gate 21 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Romslig stue med store vindusflater

Her er det en rekke muligheter mtp. innredning. Det er også mulig å åpne mer opp mellom kjøkken og stue

Stue

Stue

Balkong. Her sett oppover mot Botaniske Hage

Og her mot sentrum. Meget sentral beliggenhet

Balkong

Balkong

Eldre kjøkkeninnredning

Kjøkken

Romslig bad fra byggeår

Dusjhjørne og vegghengt toalett

Bad med opplegg til vaskemaskin

Stort soverom med plass for garderobeskap

Det er tilgang til soverommet fra to steder

Soverom

Entre til høyre og kott/innvendig bod til venstre

Fra entré mot stue

Praktisk innvendig bod/kott

Plantegning

Meget flott bakgård

Fasade

Områdebilde - Botaniske Hage

Områdebilde - Tøyen T-bane

Områdebilde - Mye bra og spennende har kommet på Tøyen Torg

Områdebilde - Olympen

Områdebilde - Oslo Mekaniske

Områdebilde - Grønlandsreiret

Kart

Tøyen

Motzfeldts Gate 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Tøyen: Stor 2-roms med balkong og fleksibel planløsning. Oppussingsobjekt med stort potensial. Heis

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 308,-
Fellesgjeld:
Kr 58 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Herfra har man alt innen gangavstand, slik at leiligheten ligger meget sentralt til. Kort vei til trikk, t-bane, bussforbindelser, Oslo S (bl.a. tog) og Karl Johan. Grønland Basar med blant annet Vinmonopol og spisesteder er rett ved. Den flotte restaurerte restauranten Olympen, eller "Lompa" som den kalles på folkemunne, ligger rett nedi gaten og er et populært samlingspunkt på Grønland.

Ønsker du hyggelige kaféopplevelser med dine venner så er Nord & natt på Tøyen torg å anbefale. De har fersk bakst og brød fra sitt eget bakeri 7 dager i uken. På kvelden finner de frem det beste

av det nordiske sprit og øl leverandører har å by på, og kliner til med en av Oslos beste cocktailbarer. Se https://www.nordognatt.no/om-oss/

Teaterplassen er Grønlands solfylte samlingspunkt, hvor folk møtes. Teaterplassen har kaffebar, restauranter og populære barer/puber. En hyggelig spasertur gjennom Grønland vil du se fargerike frukt- og

grøntboder, spisesteder og barer fører deg til Gamle Oslo. Er du sprek kan du løpe opp kjærlighetsstien til Ekebergrestauranten, som gir deg Oslos flotteste utsikt utover fjorden, byen og Bjørvika.

Området er meget spennende og i rask utvikling. Byggingen av Operaen er ferdigstilt og "Fjordbyen" er i full gang, og det har allerede skjedd store positive endringer i Gamle Oslo. Slik vil det også fortsette de

nærmeste årene fremover. Det er nå kun broene som skiller Grønland fra det spennende Bjørvika har å by på, alt fra konserter i Operahuset, spennende mat på f.eks. Vaaghals og Nodee Sky, bading på Sørenga m.m.

Alt i alt en meget sentral og attraktiv beliggenhet!

Adkomst

Enkel adkomst fra Heimdalsgata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 58 000,-

Totalpris

Kr 2 908 000,-

Felleskostnader

Kr 2 308,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

4

Byggeår

1991

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

52m2

Tomt

1960m2

KR-kode

37185

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Motzfeldts Gate 21, 0561 Oslo

Gnr. 229, bnr. 91, snr. 69 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.960,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Meget flott bakgård.

Parkering

Selskapet har 45 garasjeplasser til utleie. ( Md. leie kr 600,- kommer i tillegg til felleskostnader for boligen.) Kfr. med megler. Det påløper administrasjonskostnader på kr. 697,- til forretningsfører ved tildeling av plass. Det er også beboerparkering i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, entre, bad, soverom: 50 kvm

Sekundærrom:

Kott: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på loft i bodrom 3 på ca. 5,5 kvm. gulvareal (skråhimling).

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tegl/ murkonstruksjoner og skråtak. Vinduer med energiglass i trerammer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at boligen må pusses opp. Det opplyses bl.a. om sprekk i flis på bad, hull i vegg i entré, wc-knappen må trykkes på gjentatte ganger for å få skyldt ned tilfredstillende, panelovnene må byttes, manglende deksel i stuen på stikk m.m. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Større vedlikehold og rehabilitering

2015 Skifte av yttertak

2016 Nytt aggregat til sentralvifte installert

Standard

Leiligheten er et oppussingsobjekt og renovering/oppussing må påregnes. Den innehar imidlertid et stort potensial til å bli en meget flott leilighet. Det er også flere planløsninger som er mulig, f.eks. å åpne opp mellom kjøkken og stue. Den egner seg godt som en leilighet til enslige, men er også stor nok til par. Videre ansees den som et godt investerings-/utleieobjekt. Nærmere innhold:

Stue: Romslig og lys stue med god plass til sofagruppe. Utgang til balkong.

Balkong: Luftig balkong på ca. 3 kvm. som vender mot nordvest.

Soverom: Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. God plass til garderobeskap.

Kjøkken: Delvis adskilt kjøkken med eldre innredning. Glatte fronter med knotter. Ingen hvitevarer. Benkeplate i laminat. Fuktskade inne i benkeskapet under oppvaskkummen. Mugglukt på kjøkkenet. Lekkasje fra

blandebatteri.

Entré og kott: Praktisk entré med tilgang til innvendig kott/bod. Denne er i dag åpen, men det har tidligere stått en skyvedør der.

Bad: Stort eldre flislagt bad med vegghengt toalett med innebygget sisterne. Servant med ett greps blandebatteri og underskap. Dusjnisje uten forheng. Opplegg for vaskemaskin. Må pusses opp.

Energiglass i trerammer, utvendig kledd med aluminium, produsert i 2011. Et fastkarmsvindu i stuen. Sidehengslet vindu med vippefunksjon på soverom.

Leiligheten vil ikke bli rengjort ytterligere før overtagelse.

Oppvarming

Elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 16.03.1992. Saken er blitt henlagt uten ferdigattest hos Plan og bygg. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av sameiets tinglyste panterett på kr. 20 000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, gjerde, vann- og kloakkledning m.m. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Framleie av seksjoner skal godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes der det foreligger saklig grunn. Ved framleie av seksjon skal det straks sendes melding til styret for registrering av leietaker.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet består av 111 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Lufting av hunder eller andre husdyr er forbudt på gårdsplassen. Husdyr skal holdes under kontroll ved bruk av bånd, bur eller lignende. Den som eier eller passer dyret er ansvarlig for skader og ulemper dyret medfører for personer, andre dyr eller eiendom.

Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2016 var kr 409 998,-

Sameiets eiendommer er forsikret i OBOS SKADEFORSIKRING med polisenummer 11444.

All lufting ved matlaging skal skje gjennom avtrekkssystemet eller gjennom vinduer ut i friluft, aldri ut i felles korridor/gang. Det er forbudt å installere elektriske avtrekksvifter da disse ødelegger for det sentrale avtrekkssystemet.

På sist generalforsamling ble det vedtatt å sette av kr. 250.000,- til skifte av to vifter, rens av vifter og skifte av postkasser. Dette ble finansiert med ekstraordinær kapitalinnkrevning fra sameierne (ca. kr. 2 000,- for denne seksjonen og dette er betalt). Det er ikke bestemt om det skal bli gjort noe tilsvarende i 2018 (avgjøres i april på sameiemøtet).

Styrets arbeid siste periode:

- Installert nytt porttelefonsystem

- Installert nytt aggregat til sentralviftesystemet

- Utbedringer i to leiligheter med vannskader fra innfeldt terrasse

- Inngått ny forsikringsavtale med OBOS Forsikring som inkluderer skadedyr i seksjonene

- Utført veggedyrkontroll av alle seksjoner

- Hjemmeside lansert februar 2017

- Blitt medlem i Boalliansen, med formål å spare penger på større prosjekter

- Holdt dugnad i mai og september, utbedret drenering av gangvei i bakgård

- Generelt vedlikeholdsarbeid

Pågående prosjekter:

- Brannsikring av leiligheter ved Norsk Brannvern

- Utskifting av garasjevifte

- Opprydding i bodnummerering

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 14.09.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2255 datert 28.07.1977.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Leiligheten er rengjort til visning og vil ikke bli ytterligere rengjort til visning. Dør til skyvedør til den innvendige boden i gangen er i loftsboden og medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.308,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, felles forsikring, varmtvann, vaktmestertjenester, trappevask, vedlikeholdsfond.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 1.1.2018 med 5 %.

Strøm vil tilkomme. Erfaringsvis pleier leilligheter av denne størrelsen å ha et forbruk rundt 7000 kWh pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. 1.7.18 opphører avtalen med GET og sameiet har inngått avtale med Nextgentel. Her er tidslinjen:

1. mars: Nextgentel starter installasjon av internett via fiber. Planen er at alle leiligheter skal være på nett i løpet av mars.

1. juli: Avtalen med Get opphører. Det vil si at de som ikke har bestilt TV fra Nextgentel ikke lenger vil ha vanlig lineær TV.

Sameiet får tre måneder gratis internett, det vil si at sameiet ikke begynner å betale før 1. juli. Tekst på faktura for felleskostnader blir endret fra 1. juli sånn at det kommer tydelig frem hvor mye som går til internett. Dette blir fiberbasert og det må derfor trekkes kabler til der TV'en står. Hvor og hvordan kablene trekkes vil variere ettersom leilighetene har ulik planløsning. Den kollektive grunnpakken som leveres til sameiet er:

Grunnpakke: Bredbånd 100/100 inkludert trådløs ruter

Den kollektive avtalen hos NextGenTel inneholder altså et internettabonnement, mens andre tjenester som for eksempel TV-abonnement er individuelle tjenester som faktureres den enkelte beboer direkte. Denne type avtaler ser sameiet at er bedre tilpasset den enkelte beboers behov, da TVabonnement er noe de opplever at færre ønsker, men internett har blitt en nødvendighet.

Se https://motzfeldtsgate.no/ for nærmere informasjon.

Priser:

Viasat Start koster 199,- per måned. Større kanalpakker kan bestilles, ta kontakt med Nextgentel for priser. Vanlig HD-dekoder får man låne gratis. HD-PVR-dekoder (med mulighet for opptak) koster 69,- per måned.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.929.194,-. Av dette beløpet utgjør kr 58.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Tøyen Rode 1
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.4 km
Hausmanns bru 0.5 km
Tøyenparken 0.5 km
Munchmuseet 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 1.4 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Heimdalsgata 0.5 km
Bussholdeplass Tøyenkirken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.2 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.7 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Vahl skole (1-7 kl.) 0.3 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 3 km
Hersleb videregående skole 0.4 km
Elvebakken videregående skole 1.1 km

Barnehager

Lakkegården barnehage (0-5 år) 0.1 km
Christiania barnehage (0-6 år) 0.2 km
Urtehagen barnehage 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.4 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.5 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.5 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.6 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.4 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.4 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Joker Urtegata 0.2 km
Dagligvare Pak Matsenter 0.3 km
Kiosk/video 7 Days Heimdalsgata 0.1 km*
Kiosk/video Deli De Luca Grønland 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.8 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,8 %
Andel kvinner 45,2 %
Gj.snittalder menn 31,6 %
Gj.snittalder kvinner 32,1 %
Husholdninger med barn 15,5 %
Husholdninger uten barn 84,5 %
Gj.snitt byggeår 1998
Gj.snitt tomtestørrelse 124
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Tøyen Rode 1 1824 1213

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,55 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?